!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Feindflug έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:59
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 12:41

Εγώ δεν τους μετράω.

Εσύ που τα πας καλά με το μέτρημα, υπολόγισε πόσοι γράφουν στα 36 πρώτα και στο νούμερο που θα προκύψει πρόσθεσε ένα ακόμη νούμερο. Στην καλή περίπτωση, θα είναι το δικό σου.

Δεν παει ετσι καλη μου γιατι πρωτον τα περισσοτερα απο τα 36 δεν ειναι ειδησεογραφικα και δευτερον εγω παροτι δεν ειμαι επαγγελματιας εχω καταφερει να εχω μια πολυ καλη αναγνωσιμοτητα καθως εκτος απο εφημεριδες και περιοδικα που γραφω με αναπαραγουν δεκαδες ιστοσελιδες. Επιπλεον ο βασικος στοχος μου δεν ειναι η αρθρογραφια αλλα η συγγραφη βιβλιων. Για παραδειγμα χαλαω πολυ περισσοτερο χρονο στο να γραφω για βιβλια, μετα στο να γραφω σε φορα (παροτι αντιπαραγωγικο μου αρεσει) και μονο σαν τριτη ενασχοληση αρθρογραφω. :lol:

.
Πότε δουλεύεις, δικέ μου;

4-5 ωρες καθημερινα, τα γραψιματα τα κανω παντα με ξενυχτια.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:00

Ξέρω ΠΟΛΥ καλά πως πάει το πράγμα, τόσο στα εκδοτικά όσο και στα διαφημιστικά πακέτα, καλέ μου.

Όπως ξέρω και τα μίνιμουμ ποσά που απαιτούνται για να θεωρηθεί κάποιος επαγγελματίας στον οποιονδήποτε σχετικό τομέα.

Οι ερασιτεχνικές απόπειρες με στόχο τον επαγγελματισμό στον χ ή ψ τομέα, είναι άλλο πράγμα.

Και ακριβώς γι' αυτό, πούλα τον σχετικό σανό στους άσχετους, που θεωρούν επιτυχία τη δωρεάν συγγραφή και όχι σε μένα.

Εγω ομως δεν ειπα ποτε οτι ειμαι ο γαματος επαγγελματιας δημοσιογραφος, καμαρωνω ομως εντελως φυσιολογικα οταν σαν ερασιτεχνης εχω μεγαλη αναγνωσιμοτητα και θελουν να με δημοσιευσουν ολα τα μεσα που επιλεγω να γραψω.

Ουτε εχω στοχο την αρθρογραφια οπως ειπα, αυτο βγαινει εντελως αυθορμητα σαν χομπυ. Εχω ομως στοχο τη συγγραφη βιβλιων και εκει θελω σε καποια χρονια να εχω και επαγγελματικα εσοδα.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 30 Μάιος 2021, 08:28
hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2021, 00:30
Bill Hicks έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:15 για βάλε λίγο στοιχεία γι'αυτό;

εσύ τα ξέρεις καλύτερα, αφού τα παρακολουθείς, αλλά με φαίνεται παράδοξο να έχει τόση ακρίβεια η εκτίμηση υπερβαλλόντων θανάτων για να διακρίνεις τόσο μικρό ποσοστό.
ευχαριστώ για την εξηγήση, αλλά εννοούσα παραπομπή στα στοιχεία τού ΕΟΔΥ.
Της ΕΛΣΤΑΤ είναι τα στοιχεία. Ο ΕΟΔΥ δεν έχει κάποια σχέση. Τα στοιχεία είναι από το ΕΛΣΤΑΤ, κάτω από την Δημογραφία. Θάνατοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 09:48 Ο ιδιος ο Κουλης δεν ονομασε τους μαζικους εμβολιασμους Επιχειρηση Ελευθερια;

Συνεπως περιμενουμε απο τους εμβολιασμους αν αποδειχθουν επιτυχημενοι τιποτα λιγοτερο απο το να ξαναφερουν τις ελευθεριες και την κανονικοτητα στις ζωες μας.

Αν δεν το κανουν δεν θα συνεπαγεται εξ ορισμου οτι απετυχαν;

Και οχι Γαλη ελευθερια δεν ειναι να τρωνε 4 ανθρωποι σε ενα τραπεζι χωρις μασκες με αποστασεις και χωρις μουσικη. Ελευθερια ειναι να μπαινω στην τραπεζα, στο σουπερμαρκετ, στο λεωφορειο και στο πλοιο χωρις μασκες. Ελευθερια ειναι να εχω ακριβως τις ελευθεριες που μου προσφερει το συνταγμα το οποιο το στηριζω με τους φορους μου.

.
Οι εμβολιασμοί είναι ήδη πετυχημενοι ρε ψεκα, 2 εκ εμβολιαστηκαν και τα κρούσματα έπεσαν κάτω από 1500. Είπαμε σε 1 2 μήνες που θα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 5μ και τα κρούσματα θα είναι σε 2ψηφιο νούμερο ακόμα βλακειες θα γραφετε
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Πάντως από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα έχουμε και άλλο κύμα (αν μπορεί να θεωρηθεί κύμα τότε). Πολλοί δεν θα εμβολιαστούν, άλλοι που έχουν ήδη εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν έχουν σκοπό να γιολάρουν, και με τις νέες μεταλλάξεις πουν έρχονται όλα θα πάνε φίνα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Μάιος 2021, 11:55
hellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2021, 23:09
EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Μάιος 2021, 13:29

Να ενας απο τους νέους που είχε πεθάνει απο κορωνοιο. Βέβαια ποιος ξέρει, μπορεί να ήταν και τροχαίο και να πέθανε με κορωνοιο και όχι από κορωνοιο. :102:
Πολλά τέτοια βγήκαν στις αρχές και μετά αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι αλήθεια ότι ήταν υγιείς. Ο foscilis είχε ποστάρει περίπτωση παιδιού που σε δεύτερη ανάγνωση βρήκα ότι πέθανε στην μπανιέρα του από πνιγμό.
Έπιασες επίπεδα ψεκ ψεκ αριστου, κριμα
Μαλάκα, συνέλθετε. Έχετε φτάσει σε άλλα επίπεδα σουρεαλισμού και ψεκασμού. Ψεκασμός είναι ακριβώς αυτό: δημιουργία μιας θεωρίας και εμμονή σ' αυτήν, ό,τι στοιχεία κι αν υπάρχουν για το αντίθετο. Πριν λίγους μήνες, που ο Leporello έλεγε παπαριές για τους νεκρούς, τού έλεγα να περιμένει να βγούνε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Τώρα που έχουμε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, επιμένετε κάποιοι στην ψεκασμένη εκδοχή που είχατε προσχηματίσει στο μυαλό σας.

Εδώ έχω παραθέσει όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέω. Δεν υπάρχει καμμιά υπερβάλλουσα θνησιμότητα στους κάτω των 40. Αυτοί οι θάνατοι που αναφέρονται στις εκθέσεις του ΕΟΔΥ είναι οι θετικοί στον κορωνοϊό. Στα στοιχεία θνησιμότητας δεν εμφανίζονται περισσότεροι θάνατοι από τους αναμενόμενους για το έτος.

Αν έχεις να πεις κάτι με στοιχεία, περιμένω να το ακούσω. Αλλιώς αναλογίσου στ' αλήθεια κατά πόσο η θέση σου είναι όντως αποτέλεσμα ψεκασμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:24
EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Μάιος 2021, 11:55
hellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2021, 23:09

Πολλά τέτοια βγήκαν στις αρχές και μετά αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι αλήθεια ότι ήταν υγιείς. Ο foscilis είχε ποστάρει περίπτωση παιδιού που σε δεύτερη ανάγνωση βρήκα ότι πέθανε στην μπανιέρα του από πνιγμό.
Έπιασες επίπεδα ψεκ ψεκ αριστου, κριμα
Μαλάκα, συνέλθετε. Έχετε φτάσει σε άλλα επίπεδα σουρεαλισμού και ψεκασμού. Ψεκασμός είναι ακριβώς αυτό: δημιουργία μιας θεωρίας και εμμονή σ' αυτήν, ό,τι στοιχεία κι αν υπάρχουν για το αντίθετο.
Και δε σου θυμιζει κανεναν στο αμεσο περιβαλλον σου.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Δημοκράτης έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:17
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 09:48 Ο ιδιος ο Κουλης δεν ονομασε τους μαζικους εμβολιασμους Επιχειρηση Ελευθερια;

Συνεπως περιμενουμε απο τους εμβολιασμους αν αποδειχθουν επιτυχημενοι τιποτα λιγοτερο απο το να ξαναφερουν τις ελευθεριες και την κανονικοτητα στις ζωες μας.

Και οχι Γαλη ελευθερια δεν ειναι να τρωνε 4 ανθρωποι σε ενα τραπεζι χωρις μασκες με αποστασεις και χωρις μουσικη. Ελευθερια ειναι να μπαινω στην τραπεζα, στο σουπερμαρκετ, στο λεωφορειο και στο πλοιο χωρις μασκες. Ελευθερια ειναι να εχω ακριβως τις ελευθεριες που μου προσφερει το συνταγμα το οποιο το στηριζω με τους φορους μου.

.
Οι εμβολιασμοί είναι ήδη πετυχημενοι ρε ψεκα, 2 εκ εμβολιαστηκαν και τα κρούσματα έπεσαν κάτω από 1500. Είπαμε σε 1 2 μήνες που θα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 5μ και τα κρούσματα θα είναι σε 2ψηφιο νούμερο ακόμα βλακειες θα γραφετε

Τα κρουσματα επεσαν ακριβως την ιδια περιοδο που επεσαν και περυσι, δηλαδη τελος ανοιξης που αχνοφαινεται το καλοκαιρι. Και αν θυμασαι περυσι δεν ειχαμε εμβολια. Επιτυχια που δεν θα μπορουσε να αμφισβητηθει θα ηταν να επεφταν τα κρουσματα τελος Μαρτιου με μεσα Απριλιου αλλα κατι τετοιο ουτε κατα διανοια δεν συνεβηκε, συνεβηκε μαλιστα το αντιθετο: για μεγαλο διαστημα οσο αυξανοντουσαν οι εμβολιασμοι τοσο αυξανοντουσαν τα κρουσματα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Καταιγιστικός ο καθηγητής Δ.Κούβελας: «Το mRNA δημιουργεί ακίδες που προκαλούν καρδιοπάθειες και θρομβώσεις»

Κατά του εμβολιασμού όλων όσων νόσησαν και ιάθηκαν από τον κορωνοϊό τάχθηκε για ακόμη μία φορά ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ. Δημήτρης Κούβελας.

«Το mRNA ξέρουμε ότι δημιουργεί ακίδα. Δυστυχώς από την αρχή δεν τα ξέραμε όλα. Η ίδια η ακίδα μας δημιουργεί βλάβες ανάλογες με αυτές που κάνει ο διαβήτης και το τσιγάρο, κάνει θρομβώσεις και κάνει και μία μορφής καρδιοπάθεια. Επίσης έχουν εμφανιστεί περιστατικά με κίρωση, έχει καταστραφεί το συκώτι».

Ο ίδιος μιλώντας στον ρ/σ «Flash 99.4» ξεκαθάρισε πως ένα άτομο που πέρασε κορωνοϊό με φυσικό τρόπο προστατεύεται έως και δύο χρόνια, παρά το ότι συστήνετα από τους ειδικούς να κάνει τουλάχιστον τη μία δόση του εμβολίου.

«Αν τη μια φορά είχες περάσει καλά τον κορωνοϊό, δηλαδή ο οργανισμός σου αντέδρασε καλά, γιατί χρειάζεται να το επαναλάβεις; Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος εμβολιασμού των ασθενών που έχουν νοσήσει και ιαθεί».

Παράλληλα, ερωτώμενος για το λεγόμενο «τείχος ανοσίας», υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται:

«Δεν περιμένουμε τείχος ανοσίας με αυτά τα εμβόλια και αυτόν τον ιό. Περιμένουμε 6-8 μήνες για την ανοσία, επομένως όταν θα γίνει αυτή η κατάσταση οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο θα πρέπει να εμβολιαστούν ξανά. Μέχρι να εμβολιαστούν πάλι θα πρέπει να ξαναεμβολιάσουμε τους επόμενους, άρα ποτέ δεν περιμένουμε τείχος ανοσίας με την κλασική έννοια του όρου».

Όσον αφορά τις μάσκες δήλωσε:

«Δεν μας προστατεύουμε τα εμβόλια από τη μη νόσηση, μας προστατεύουν από τη βαριά νόσηση. Επομένως δεν προστατεύουν από τη μετάδοση και από τη στιγμή που γίνεται αυτό φόρα λοιπόν τη μάσκα για να μην κολλήσεις άλλους ανθρώπους».

https://www.pronews.gr/ygeia/990768_kat ... -prokaloyn

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:51
Δημοκράτης έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:17

.
Τα κρουσματα επεσαν ακριβως την ιδια περιοδο που επεσαν και περυσι, δηλαδη τελος ανοιξης που αχνοφαινεται το καλοκαιρι. Και αν θυμασαι περυσι δεν ειχαμε εμβολια. Επιτυχια που δεν θα μπορουσε να αμφισβητηθει θα ηταν να επεφταν τα κρουσματα τελος Μαρτιου με μεσα Απριλιου αλλα κατι τετοιο ουτε κατα διανοια δεν συνεβηκε, συνεβηκε μαλιστα το αντιθετο: για μεγαλο διαστημα οσο αυξανοντουσαν οι εμβολιασμοι τοσο αυξανοντουσαν τα κρουσματα.
.
Και ποιο ακριβώς ήταν

α) το ποσοστό των ολοκληρωμένων εμβολιασμών στα τέλη Μαρτίου με μέσα Απριλίου και
β) η ηλικία των εμβολιασμένων

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:59».

Παράλληλα, ερωτώμενος για το λεγόμενο «τείχος ανοσίας», υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται:

«Δεν περιμένουμε τείχος ανοσίας με αυτά τα εμβόλια και αυτόν τον ιό. Περιμένουμε 6-8 μήνες για την ανοσία, επομένως όταν θα γίνει αυτή η κατάσταση οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο θα πρέπει να εμβολιαστούν ξανά. Μέχρι να εμβολιαστούν πάλι θα πρέπει να ξαναεμβολιάσουμε τους επόμενους, άρα ποτέ δεν περιμένουμε τείχος ανοσίας με την κλασική έννοια του όρου».

«Δεν μας προστατεύουμε τα εμβόλια από τη μη νόσηση, μας προστατεύουν από τη βαριά νόσηση. Επομένως δεν προστατεύουν από τη μετάδοση και από τη στιγμή που γίνεται αυτό φόρα λοιπόν τη μάσκα για να μην κολλήσεις άλλους ανθρώπους».

.
:lol: :lol: :lol:

Ρε σεις, διαβάζετε αυτά που ανεβάζετε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:59

Και ποιο ακριβώς ήταν

α) το ποσοστό των ολοκληρωμένων εμβολιασμών στα τέλη Μαρτίου με μέσα Απριλίου και

Eφοσον μεχρι τοτε ειχαν εμβολιαστει ομαδες-κλειδια θα επρεπε να βλεπαμε μικρη εστω καλυτερευση. Βλεπαμε ομως διαρκη χειροτερευση. Γι' αυτο το λογο θα επρεπε να ερευνηθει αν συνολικα το τριτο κυμα σε Ευρωπη και Ελλαδα ηταν η αντιδραση του ιου στους μαζικους εμβολιασμους.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 14:03

Και ποιο ακριβώς ήταν

Eφοσον μεχρι τοτε ειχαν εμβολιαστει ομαδες-κλειδια θα επρεπε να βλεπαμε μικρη εστω καλυτερευση. Βλεπαμε ομως διαρκη χειροτερευση. Γι' αυτο το λογο θα επρεπε να ερευνηθει αν συνολικα το τριτο κυμα σε Ευρωπη και Ελλαδα ηταν η αντιδραση του ιου στους μαζικους εμβολιασμους.
.
Ποιες είναι οι ομάδες κλειδιά που είχαν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 14:02
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:59».

.
:lol: :lol: :lol:

Ρε σεις, διαβάζετε αυτά που ανεβάζετε;

Ο Κουβελας ηταν και ειναι βασικος υποστηρικτης των εμβολιων και της μασκας και αν δεν το εχεις καταλαβεις ειναι επειδη ζεις σε αλλον πλανητη. Ο Κουβελας σας κανει εσωκομματικη αντιπολιτευση και μονο, γι' αυτο κοιταξτε να τον διαβασετε μπας και σας φυγει λιγουλακι η προπαγανδα του ΣΚΑΙ.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 14:05
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 14:03

Και ποιο ακριβώς ήταν

.
Ποιες είναι οι ομάδες κλειδιά που είχαν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό; :lol:

Πολλοι απο τους ηλικιωμενους, τους ευπαθεις, τους γιατρους, το νοσηλευτικο προσωπικο.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”