!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 09:59
stavmanr έγραψε: 30 Μάιος 2021, 09:53
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 09:48 Ο ιδιος ο Κουλης δεν ονομασε τους μαζικους εμβολιασμους Επιχειρηση Ελευθερια;
Και το κυνήγι των μεταναστών το είχαν ονομάσει "Ξένιος Δίας" (προστάτης των αλλοδαπών που βρίσκονται στην επικράτεια).
Το πρόβλημα είναι πώς καθόμαστε και συζητάμε για κάθε ευφάνταστη ανοησία που σκαρφίζεται μία κυβέρνηση προκειμένου να προσδώσει σε μία δύσκολη κατάσταση συμβολισμούς και μεταφορές.
O Koυλης κυβερναει ομως και τοσο αυτος οσο και ο Κικιλιας και οι λοιμωξιολογοι συνδεσαν τους μαζικους εμβολιασμους με την επιστροφη στην κανονικοτητα, αν θες να σου βρω σχετικες δηλωσεις υπαρχουν δεκαδες.
Καταρχήν, η "επιστροφή στην κανονικότητα" είναι μία αστειότητα που ανακαλύφθηκε στα παραπάνω πλαίσια των ευφημισμών και συμβολισμών εκτός πραγματικότητας. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση βρίθει τέτοιας στείρας συμβολικής δραστηριότητας.

Πάμε στο παρακάτω
Αν λοιπον τους υπολοιπους 6 μηνες δουμε πληρη κανονικοτητα αυτο θα σημαινει οτι οι εμβολιασμοι πετυχαν. Αν δουμε μερικη μονο κανονικοτητα και μονο κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου αυτο θα σημαινει οτι οι εμβολιασμοι απετυχαν πληρως και οπως και περυσι απλα βοηθησε ο καιρος.
Δεν υπάρχει "πλήρης κανονικότητα", όπως δεν υπάρχει και "κανονικότητα" στις ανθρωποκοινωνίες. Αυτές οι έννοιες έχουν περισσότερο ψυχολογικό ενδιαφέρον παρά αποτελούν κάποιας μορφής μετρήσιμο μέγεθος.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε σταδιακά αυτή την πανδημία, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
Η κυβέρνηση, όπως κάθε κυβέρνηση, θα προσπαθεί πάντοτε να ωραιοποιήσει την πολιτική δραστηριότητά της. Δεν μας απασχολούν τα λούσα που βάζει πάνω της και μετατρέπει τον εαυτό της σε γραφική για κάποιους και σε θελκτική για κάποιους άλλους. Μας απασχολεί αν ο σκοπός που είναι η καταπολέμηση της πανδημίας επιτυγχάνεται.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 09:48 Ο ιδιος ο Κουλης δεν ονομασε τους μαζικους εμβολιασμους Επιχειρηση Ελευθερια;

Συνεπως περιμενουμε απο τους εμβολιασμους αν αποδειχθουν επιτυχημενοι τιποτα λιγοτερο απο το να ξαναφερουν τις ελευθεριες και την κανονικοτητα στις ζωες μας.

Αν δεν το κανουν δεν θα συνεπαγεται εξ ορισμου οτι απετυχαν;

Και οχι Γαλη ελευθερια δεν ειναι να τρωνε 4 ανθρωποι σε ενα τραπεζι χωρις μασκες με αποστασεις και χωρις μουσικη. Ελευθερια ειναι να μπαινω στην τραπεζα, στο σουπερμαρκετ, στο λεωφορειο και στο πλοιο χωρις μασκες. Ελευθερια ειναι να εχω ακριβως τις ελευθεριες που μου προσφερει το συνταγμα το οποιο το στηριζω με τους φορους μου.
.
Μα εγώ αναφέρθηκα σ' αυτό που όρισες εσύ ως ελευθερία. :lol:
Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 09:48 Επιστροφη στην κανονικοτητα σημαινει οτι πεταμε τις μασκες, οτι μπορουμε να τρωμε χωρις περιοριστικα μετρα στην εστιαση, οτι αμα γουσταρουμε συνωστιζομαστε και κανουμε και παρτυ.
Από εκεί και πέρα το σύνταγμα σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής.
Θες να εμβολιαστείς; Έχει καλώς.
Δεν θες; Και πάλι έχει καλώς.
Ποιος σ' εμποδίζει να συνωστίζεσαι, να πετάξεις τη μάσκα και να κάνεις γενικώς ό,τι γουστάρεις; :lol:

Με λίγα λόγια Αρίστο μου, εγώ το ρίσκο μου για να κάνω πιο εύκολη τόσο τη δική μου ζωή όσο και την ζωή αυτών που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις για το κοινωνικό σύνολο, το πήρα με ελεύθερη βούληση.

Παίρνεις κι εσύ το δικό σου, με επίσης ελεύθερη βούληση.

Που ακριβώς είναι το πρόβλημα σου, αναφορικά με την ελευθερία; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

stavmanr έγραψε: 30 Μάιος 2021, 10:07
Δεν υπάρχει "πλήρης κανονικότητα", όπως δεν υπάρχει και "κανονικότητα" στις ανθρωποκοινωνίες. Αυτές οι έννοιες έχουν περισσότερο ψυχολογικό ενδιαφέρον παρά αποτελούν κάποιας μορφής μετρήσιμο μέγεθος.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε σταδιακά αυτή την πανδημία, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
Η κυβέρνηση, όπως κάθε κυβέρνηση, θα προσπαθεί πάντοτε να ωραιοποιήσει την πολιτική δραστηριότητά της. Δεν μας απασχολούν τα λούσα που βάζει πάνω της και μετατρέπει τον εαυτό της σε γραφική για κάποιους και σε θελκτική για κάποιους άλλους. Μας απασχολεί αν ο σκοπός που είναι η καταπολέμηση της πανδημίας επιτυγχάνεται.

Πληρης κανονικοτητα σημαινει εχω ΟΛΕΣ τις ελευθεριες που μου προσφερει το συνταγμα και οι ανθρωποι εχουν τη δυνατητα της πληρους κοινωνικης επαφης χωρις να γινονται ζομπι στα σπιτια. Κανονικοτητα σημαινει τα παιδια παιζουν μαζι και πανε σχολειο χωρις τηλεκπαιδευση, οι εργαζομενοι δουλευουν μαζι χωρις τηλεργασια, ο Χαρδαλιας παυει να ειναι κωρονοσεριφης και οι μασκες παυουν να πουλιουνται στα περιπτερα σαν ειδος αναγκης.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 10:12
stavmanr έγραψε: 30 Μάιος 2021, 10:07

Πληρης κανονικοτητα σημαινει εχω ΟΛΕΣ τις ελευθεριες που μου προσφερει το συνταγμα και οι ανθρωποι εχουν τη δυνατητα της πληρους κοινωνικης επαφης χωρις να γινονται ζομπι στα σπιτια. Κανονικοτητα σημαινει τα παιδια παιζουν μαζι και πανε σχολειο χωρις τηλεκπαιδευση, οι εργαζομενοι δουλευουν μαζι χωρις τηλεργασια, ο Χαρδαλιας παυει να ειναι κωρονοσεριφης και οι μασκες παυουν να πουλιουνται στα περιπτερα σαν ειδος αναγκης.

.
Eγώ σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι αυτοί που θα πετάξουν τελευταίοι τη μάσκα, είναι οι αντιεμβολιαστές. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 10:09

Ποιος σ' εμποδίζει να συνωστίζεσαι, να πετάξεις τη μάσκα και να κάνεις γενικώς ό,τι γουστάρεις; :lol:

Με λίγα λόγια Αρίστο μου, εγώ το ρίσκο μου για να κάνω πιο εύκολη τόσο τη δική μου ζωή όσο και την ζωή αυτών που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις για το κοινωνικό σύνολο, το πήρα με ελεύθερη βούληση.

Πλακα κανεις, εγω που σεβομουνα τους νομους της καραντινας παροτι δεν τους πιστευα εβλεπα μια κυβερνηση να επιτρεπει στους οπαδους του Κουφοντινα να κανουν εκατονταδες διαδηλωσεις, στους Πακιστανους να παιζουν κρικετ στις πλατειες της Αθηνας και στην Ελιτ της κυβερνησης με πρωτο τον πρωθυπουργο να παραβιαζει τις διαταξεις του lockdown ονλαιν μαλιστα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 10:17
Eγώ σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι αυτοί που θα πετάξουν τελευταίοι τη μάσκα, είναι οι αντιεμβολιαστές. :lol:

Εγω ξερω οτι ζω σε κοινωνια που εβαλε 4 μηνες φυλακη τον φορτηγατζη που δεν φοραει μασκα γιατι εχει σοβαροτατα αναπνευστικα προβληματα αλλα αφησε ελευθερο το δασκαλο που την επεφτε στη δεκαχρονη πιτσιρικα.

.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bill Hicks έγραψε: 30 Μάιος 2021, 08:33 Εικόνα
:smt005:

Καλό!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 10:19
Εγω ξερω οτι ζω σε κοινωνια που εβαλε 4 μηνες φυλακη τον φορτηγατζη που δεν φοραει μασκα γιατι εχει σοβαροτατα αναπνευστικα προβληματα αλλα αφησε ελευθερο το δασκαλο που την επεφτε στη δεκαχρονη πιτσιρικα.
.
Άσε τις αποπροσανατολιστικές παπαρογενικολογίες για τους αναγνώστες του pronews.

Aυτό που έγραψα ισχύει.

Οι κατ' εξοχήν φοβικοί που απαιτείτε από τους άλλους να αναλάβουν την κηδεμονία σας, είστε εσείς.

Οπότε, συνεχίστε τους θούριους από το web.

Είναι και αυτό μια μορφή τηλεργασίας, την οποία βρίσκω χλωμό να απαρνηθείτε ακόμη και όταν δεν είναι υποχρεωτικές οι μάσκες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Το ιατρικό τέλος της πανδημίας θα αργήσει πολύ να έλθει, αν έλθει ποτέ. Ο κόβιντ θα μεταλλαχθεί, όπως συνέβη σε τόσες άλλες περιπτώσεις με ανάλογους ιούς, και θα πάρει ενδημική μορφή.
Το κοινωνικό τέλος της πανδημίας θα έλθει όταν οι κοινωνίες κουραστούν να εφαρμόζουν οποιοδήποτε μέτρο αποφυγής και οι κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων θα είναι τέτοιες -έχουμε σχεδόν φτάσει στο σημείο αυτό- που το πολιτικό κόστος θα επιβάλλει στις κυβερνήσεις να άρουν οποιονδήποτε περιορισμό.
Τα εμβόλια που κυκλοφορούν διασφαλίζουν σ' έναν πολύ μεγάλο βαθμό ότι αυτοί που θα νοσήσουν δεν θα καταλήξουν σε ΜΕΘ. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα ακόμα και για το κοινωνικό τέλος της πανδημίας, αφού ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πανδημίας του κόβιντ είναι οι αντοχές των συστημάτων υγείας κάθε κράτους.
Η επιστροφή στην πλήρη κανονικότητα θα αργήσει να έλθει, ακόμα κι όταν δεν θα υπάρχει απολύτως κανένα περιοριστικό μέτρο. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι μιας κάποιας ηλικίας θα διατηρήσουν την επιφυλακτικότητά τους απέναντι σε εκδηλώσεις μαζικού συγχρωτισμού για αρκετά χρόνια. Όπως συνέβη με όλες τις προηγούμενες πανδημίες, ο κόβιντ άλλαξε τον κόσμο και ορισμένες από τις αλλαγές που επέφερε -καλές ή κακές- θα παραμείνουν.
Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να μάθουμε κάποια στιγμή να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και να ακολουθούμε τις συμβουλές τους -ακόμα κι όταν οι συμβουλές αυτές δεν παίρνουν την μορφή αστυνομικών διατάξεων, να δείχνουμε δηλαδή μια στοιχειώδη ατομική υπευθυνότητα, και να γράφουμε στα παπάρια μας τις παλαβομάρες των κάθε λογής ψεκασμένων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 30 Μάιος 2021, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 10:19

.
Μα αυτό προβλέπει ο νόμος μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και να απολυθεί οριστικά ( τώρα είναι σε αργία).
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 10:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 10:09

Πλακα κανεις, εγω που σεβομουνα τους νομους της καραντινας παροτι δεν τους πιστευα εβλεπα μια κυβερνηση να επιτρεπει στους οπαδους του Κουφοντινα να κανουν εκατονταδες διαδηλωσεις, στους Πακιστανους να παιζουν κρικετ στις πλατειες της Αθηνας και στην Ελιτ της κυβερνησης με πρωτο τον πρωθυπουργο να παραβιαζει τις διαταξεις του lockdown ονλαιν μαλιστα.
.
Παπαριές Αρίστο μ.

Τους κανόνες δεν τους ακολουθούσες από σεβασμό στους νόμους αλλά από ένστικτο επιβίωσης.
Και τους ακολουθείς και τώρα.

Όσο για τους οπαδούς του Κουφοντίνα και τους Πακιστανούς που παίζουν κρίκετ στις πλατείες, απλώς ήταν κάποιες εκδηλώσεις αυτού που βλέπεις εσύ ως ελευθερία. Λογικά, θα έπρεπε να τις υποστηρίζεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Aristos would like to know your location

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Παπαριές μαρίτσαμ γράφουν.

Εγώ με το άστρα ούτε γουαϊφάι φρη, πιάνω. :011:

Τα λεφτά μας πίσω ρε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Λίγες μέρες ακόμη και θα πιάνω 5G.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Gherschaagk έγραψε: 30 Μάιος 2021, 11:16 Λίγες μέρες ακόμη και θα πιάνω 5G.
Εγώ αν δεν κουνάω το μπράτσο δεν πιάνω τίποτα. Να πληκτρολογώ με το δεξί και να κρατάω ακίνητο το αριστερό σε μια συγκεκριμένη γωνία, δε λέει. Ούτε στο σαρβάιβορ τέτοια ταλαιπωρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”