ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:51 Για να πούμε και κάτι πρακτικό, είναι καλό διάστημα οι 2.5 μήνες για τη δεύτερη δόση του Astra;
Ποιες είναι οι τελευταίες ιατρικές εκτιμήσεις για το θέμα;
Ελπίζω να μην ψάχνεις σοβαρά απαντήσει εδώ μέσα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:51 Για να πούμε και κάτι πρακτικό, είναι καλό διάστημα οι 2.5 μήνες για τη δεύτερη δόση του Astra;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αν η Κομισιόν θεωρούσε ότι ήταν όντως σκάρτα τα εμβόλια δεν θα έκανε καταγγελία στην Astra για μη έγκαιρη παράδοση των συμφωνημένων δόσεων. Αντιθέτως, θα το θεωρούσε ως ευκαιρία διακοπής της συνεργασίας.Gewponos90 έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:04Arisvilla έγραψε: 29 Μάιος 2021, 13:17Kαλά εσείς οι κυβερνητικοί θα μας τρελάνετε Τι εθελοντικά? Εδώ για ένα μήνα έδινε στις νέες ηλικίες μόνο τη δυνατότητα να κάνουν ΑΖ ενώ όλες οι άλλες χώρες το είχαν απαγορεύσει ή είχαν κάνει σύσταση να μην γίνεται σε κάτω των 50. Και τώρα "εθελοντικά" δίνει μόνο το Johnson x 2 στους νησιώτες. Για το οποίο οι ΗΠΑ (που ειναι δικό τους εμβόλιο) έχουν κάνει σύσταση να μην το κάνουν γυναίκες κάτω των 50. Η Δανία νομίζω το έχει αποσύρει εντελώς.Bill Hicks έγραψε: 29 Μάιος 2021, 12:47
έχει διαφορά το ατομικό από το συλλογικό ρισκό. για τον εαυτό σου μπορείς να σταθμίσεις το ατομικό ρίσκο και να πράξεις ανάλογα. σε επίπεδο χώρας η κυβέρνηση προς το παρόν, όσο η διασπορά παραμένει μέτρια, είναι δικαιολογημένη να προσφέρει εθελοντικά ΑΖ/JJ σε νεότερες ηλικίες.
Δεν έχει να κάνει με κυβερνητικούς.
Το κράτος σου έδινε την δυνατότητα να πας να εμβολιαστείς. Αν ήθελες. Αν δεν ήθελες δεν σε υποχρεωνε να πας να εμβολιαστείς.
Οι χώρες που αναφέρεις , απέσυραν το εμβόλιο ΑΦΟΥ εμβολιασαν αρκετό νεαρό πληθυσμό. Δε νομίζω να πιστεύεις ότι πήγαινε ο 30αρης στο εμβολιαστικο κέντρο και του έβγαζαν να διαλέξει εμβόλιο. Ούτε εκεί λοιπόν ήταν εθελοντικά
Υ.Γ Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι κάποιες από τις χώρες που απέσυραν συγκεκριμένα εμβόλια και παρουσιάζονται σαν παραδείγματα, όταν ήρθε η ώρα να τα δώσουν σε άλλες χώρες που τα ήθελαν, δεν τα έδωσαν αλλά είπαν τα κρατάμε για να είμαστε καλυμμένοι σε μια ώρα ανάγκης. Κρατάς σκάρτο εμβόλιο;
Οκ, τότε το αφήνω ως έχει. Ευχαριστώ.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:0712 εβδομάδες είναι η μέγιστη τιμή ανοσίας με βάση την εταιρία.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:51 Για να πούμε και κάτι πρακτικό, είναι καλό διάστημα οι 2.5 μήνες για τη δεύτερη δόση του Astra;
12-14 εβδομάδες το καλύτεροΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:51 Για να πούμε και κάτι πρακτικό, είναι καλό διάστημα οι 2.5 μήνες για τη δεύτερη δόση του Astra;
Δεν ψάχνω για απαντήσεις αλλά για διασταύρωση άποψης με όσους θεωρώ σοβαρούς εδώ μέσα.Gewponos90 έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:08Ελπίζω να μην ψάχνεις σοβαρά απαντήσεις εδώ μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:51 Για να πούμε και κάτι πρακτικό, είναι καλό διάστημα οι 2.5 μήνες για τη δεύτερη δόση του Astra;
Jack Shephard έγραψε: 29 Μάιος 2021, 10:57Ότι τώρα θα σου έλεγαν εσένα η Alter Ego ή ο Αλαφούζος να τους γράψεις ένα άρθρο και δε θα σου έτρεχαν τα σάλια.Αρίστος έγραψε: 29 Μάιος 2021, 10:02 Προφανως και οι σκουπιδοφυλλαδες ειναι οσες υπερασπιζονται ανοιχτα συνορα, δικαιωματιστες, ΜΚΟ, γκει προπαγανδα και παραχωρηση του μισου Αιγαιου στους Τουρκους. Δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι βγαζουν αυτες τις φυλλαδες στα καναλια τους παιζουν τουρκικα σιριαλ και ριαλιτυ με Τουρκους μεσα.
.
Θα άρχιζες τις κωλοτούμπες, θα έπεφταν ροχάλες από παντού κι εσύ θα έλεγες ότι ψιχαλίζει. Και μετά θα έλεγες κάθε δεύτερο post "εγώ γράφω στα Νέα".
Υποτίθεται ότι οι 3 μήνες είναι καλύτερο διάστημα από τους 2μιση. Όμως δε νομίζω οτι έχει πραγματικά τόσο μεγάλη διαφορά, άσε που στους 2μιση μηνες θα εμβολιαστείς νωρίτερα κ με τις δύο δόσεις, που προσφέρουν καλύτερη ανοσία απ οτι η μια δόση. Δηλαδή για ένα μικρό διάστημα στη μια περίπτωση θα είσαι πλήρως εμβολιασμένη, ενώ στην άλλη όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:13Οκ, τότε το αφήνω ως έχει. Ευχαριστώ.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:0712 εβδομάδες είναι η μέγιστη τιμή ανοσίας με βάση την εταιρία.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:51 Για να πούμε και κάτι πρακτικό, είναι καλό διάστημα οι 2.5 μήνες για τη δεύτερη δόση του Astra;
Ποιες είναι οι τελευταίες ιατρικές εκτιμήσεις για το θέμα;![]()
Μα γιά τι πράγμα μιλάμε ακριβώς; Εδώ η Γερμανία που αρχικά έκανε το ΑΖ σε όσους είναι πάνω από 60, το άνοιξε γιά όσους είναι άνω των 18. Μάλιστα, έγινε και χαμός γιά το ποιός θα το πρωτοκάνει:Gewponos90 έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:04Δεν έχει να κάνει με κυβερνητικούς.Arisvilla έγραψε: 29 Μάιος 2021, 13:17Kαλά εσείς οι κυβερνητικοί θα μας τρελάνετε Τι εθελοντικά? Εδώ για ένα μήνα έδινε στις νέες ηλικίες μόνο τη δυνατότητα να κάνουν ΑΖ ενώ όλες οι άλλες χώρες το είχαν απαγορεύσει ή είχαν κάνει σύσταση να μην γίνεται σε κάτω των 50. Και τώρα "εθελοντικά" δίνει μόνο το Johnson x 2 στους νησιώτες. Για το οποίο οι ΗΠΑ (που ειναι δικό τους εμβόλιο) έχουν κάνει σύσταση να μην το κάνουν γυναίκες κάτω των 50. Η Δανία νομίζω το έχει αποσύρει εντελώς.Bill Hicks έγραψε: 29 Μάιος 2021, 12:47
έχει διαφορά το ατομικό από το συλλογικό ρισκό. για τον εαυτό σου μπορείς να σταθμίσεις το ατομικό ρίσκο και να πράξεις ανάλογα. σε επίπεδο χώρας η κυβέρνηση προς το παρόν, όσο η διασπορά παραμένει μέτρια, είναι δικαιολογημένη να προσφέρει εθελοντικά ΑΖ/JJ σε νεότερες ηλικίες.
Το κράτος σου έδινε την δυνατότητα να πας να εμβολιαστείς. Αν ήθελες. Αν δεν ήθελες δεν σε υποχρεωνε να πας να εμβολιαστείς.
Οι χώρες που αναφέρεις , απέσυραν το εμβόλιο ΑΦΟΥ εμβολιασαν αρκετό νεαρό πληθυσμό. Δε νομίζω να πιστεύεις ότι πήγαινε ο 30αρης στο εμβολιαστικο κέντρο και του έβγαζαν να διαλέξει εμβόλιο. Ούτε εκεί λοιπόν ήταν εθελοντικά
Υ.Γ Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι κάποιες από τις χώρες που απέσυραν συγκεκριμένα εμβόλια και παρουσιάζονται σαν παραδείγματα, όταν ήρθε η ώρα να τα δώσουν σε άλλες χώρες που τα ήθελαν, δεν τα έδωσαν αλλά είπαν τα κρατάμε για να είμαστε καλυμμένοι σε μια ώρα ανάγκης. Κρατάς σκάρτο εμβόλιο;
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Για ποια πλήρη κάλυψη μιλάς;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:44Υποτίθεται ότι οι 3 μήνες είναι καλύτερο διάστημα από τους 2μιση. Όμως δε νομίζω οτι έχει πραγματικά τόσο μεγάλη διαφορά, άσε που στους 2μιση μηνες θα εμβολιαστείς νωρίτερα κ με τις δύο δόσεις, που προσφέρουν καλύτερη ανοσία απ οτι η μια δόση. Δηλαδή για ένα μικρό διάστημα στη μια περίπτωση θα είσαι πλήρως εμβολιασμένη, ενώ στην άλλη όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:13Οκ, τότε το αφήνω ως έχει. Ευχαριστώ.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:07
12 εβδομάδες είναι η μέγιστη τιμή ανοσίας με βάση την εταιρία.![]()
μέχρι πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε αν θέλεις, ήταν θα κάνεις ότι θέλει το κράτος. Επίσης ολα τα κράτη που δεν χρησιμοποιούν ΑΖ και jj δεν είναι μαλάκεςGewponos90 έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:47Δημοκράτης έγραψε: 29 Μάιος 2021, 12:55τι εννοείς εθελοντικά;Bill Hicks έγραψε: 29 Μάιος 2021, 12:47
Εθελοντικα φαντάζομαι εννοεί, ότι αν θέλεις να σου δώσει ΑΖ, να το κάνει
πολύ μ'αρέσει όταν βάζεις κράχτεςΑρίστος έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:51 Meanwhile βομβα για την προελευση του ιου.
viewtopic.php?f=13&t=31558&p=1948643#p1948643
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 16:01Για ποια πλήρη κάλυψη μιλάς;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Μάιος 2021, 15:44Υποτίθεται ότι οι 3 μήνες είναι καλύτερο διάστημα από τους 2μιση. Όμως δε νομίζω οτι έχει πραγματικά τόσο μεγάλη διαφορά, άσε που στους 2μιση μηνες θα εμβολιαστείς νωρίτερα κ με τις δύο δόσεις, που προσφέρουν καλύτερη ανοσία απ οτι η μια δόση. Δηλαδή για ένα μικρό διάστημα στη μια περίπτωση θα είσαι πλήρως εμβολιασμένη, ενώ στην άλλη όχι.
Μετά τις περιγραφές των σκληρών καριόληδων του πχόρουμ δεν είμαι καν σίγουρη ότι μ' έπιασε η πρώτη δόση.![]()
Και εγώ στους 2.5 μήνες το έχω , 2.5 με τρεις μήνες λένε για μέγιστη απόδοση.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:51 Για να πούμε και κάτι πρακτικό, είναι καλό διάστημα οι 2.5 μήνες για τη δεύτερη δόση του Astra;