Τόσο μπουμεριά το θεωρείτε ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
απορία για deliverάδες
Re: απορία για deliverάδες
Γιατί δεν παίρνετε κάτι από την γειτονιά και πρέπει να μεσολαβήσει το η-φούντ ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τους 3-4 πρωτους εφοοδ που μου ετυχαν, οταν αρχισα να δινω τιπ ηλεκτρονικα, τους ρωτησα και ποσα πηρανε, και μου ειπαν ακριβως το ποσό που ειχα δώσει εγώ για τιπ. Που σημαινει οτι το πηρανε ολοκληρο. Αυτο μολις πριν λιγους μηνες. Απο κει και περα αφηνω τιπ αλλα δεν τους ρωταω, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο εφοοδ.stella έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:33 Πωωω παιδιά δεν το ήξερα, εγώ από e-food είχα ρωτήσει αλλά στάνταρ θα παίζουν πουστιές.
Κρίμα, και είναι τόσο βολική η πληρωμή με PayPal.![]()
Απο βολτ δεν εχω παραγγειλει ποτέ. Δεν ψιλογουσταρω και την πολιτική της, εχω ακουσει διάφορα.
ΠΑΙΔΑΡΑΣ NTEΛΙΒΕΡΑΣ DETECTED!Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 23:10 Εμένα δεν μου έχει πει ποτέ κανείς κάτι και ντρεπόμουν να ρωτήσω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Sid Vicious
Αν τα κρατανε στανταρ ειναι οι εταιριες αυτες που τα κρατανε και σε καμια περιπτωση το καταστημα.vantono έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:32 Η βολτ τους τα κρατάει υποθέτω, όχι το κατάστημά τους.
Για εφοοδ συγκεκριμενα επιβεβαιώνω, το τιπ παει κανονικα στα χέρια τους. Ολοι οι ντελιβεραδες με εχουν ευχαριστησει οταν μου φερνουν παραγγελια.
Οι πακεταδες καμια σχεση δεν εχουν με τα καταστηματα αλλα μοναχα με την efood και την volt. Παντως 40% και 38% επι των τιμων των προιοντων πανε στην efood και volt αντιστοιχα πριν κανα 6μηνο που ρωτησα μπας και εβαζα πακετο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Dwarven Blacksmith
Παραπληροφορείς. Στο efood τουλάχιστον του καταστήματος είναι οι ντελιβεράδες, καμία σχέση με την πλατφόρμα.Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:40Αν τα κρατανε στανταρ ειναι οι εταιριες αυτες που τα κρατανε και σε καμια περιπτωση το καταστημα.vantono έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:32 Η βολτ τους τα κρατάει υποθέτω, όχι το κατάστημά τους.
Για εφοοδ συγκεκριμενα επιβεβαιώνω, το τιπ παει κανονικα στα χέρια τους. Ολοι οι ντελιβεραδες με εχουν ευχαριστησει οταν μου φερνουν παραγγελια.
Οι πακεταδες καμια σχεση δεν εχουν με τα καταστηματα αλλα μοναχα με την efood και την volt. Παντως 40% και 38% επι των τιμων των προιοντων πανε στην efood και volt αντιστοιχα πριν κανα 6μηνο που ρωτησα μπας και εβαζα πακετο.
Και τα ποσοστά βέβαια που λες αποκλείεται να ισχύουν εκτός αν βάζεις και το ΦΠΑ ότι "πάει στην πλατφόρμα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 28 Μάιος 2021, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχουν κάποια καταστήματα "delivered by e-food" και γι' αυτό νομίζω η πλατφόρμα χρεώνει το delivery. Αλλά συνήθως είναι του καταστήματος για e-food, όντως. Για το ποσοστό τώρα που παρακρατά από το κατάστημα συνολικά για την παραγγελία, δεν έχω ιδέα δυστυχώς. Ελπίζω να μην είναι τόσο μεγάλο όσο λέει ο Sid.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:43Παραπληροφορείς. Στο efood τουλάχιστον του καταστήματος είναι οι ντελιβεράδες, καμία σχέση με την πλατφόρμα.Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:40Αν τα κρατανε στανταρ ειναι οι εταιριες αυτες που τα κρατανε και σε καμια περιπτωση το καταστημα.vantono έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:32 Η βολτ τους τα κρατάει υποθέτω, όχι το κατάστημά τους.
- Sid Vicious
Καθολου δεν παραπληροφορω ασχετε, μεταφερω οτι με ειπε η efood (και η volt) σε επικοινωνια μας για ενδεχομενη συνεργασια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:43Παραπληροφορείς. Στο efood τουλάχιστον του καταστήματος είναι οι ντελιβεράδες, καμία σχέση με την πλατφόρμα.Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:40Αν τα κρατανε στανταρ ειναι οι εταιριες αυτες που τα κρατανε και σε καμια περιπτωση το καταστημα.vantono έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:32 Η βολτ τους τα κρατάει υποθέτω, όχι το κατάστημά τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 28 Μάιος 2021, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Τότε δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε.Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:47Καθολου δεν παραπληροφορω ασχετε, μεταφερω οτι με ειπε η efood σε επικοινωνια μας για ενδεχομενη συνεργασια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:43Παραπληροφορείς. Στο efood τουλάχιστον του καταστήματος είναι οι ντελιβεράδες, καμία σχέση με την πλατφόρμα.Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:40
Αν τα κρατανε στανταρ ειναι οι εταιριες αυτες που τα κρατανε και σε καμια περιπτωση το καταστημα.
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχουν κάποια, είναι σχετικά νέο feature, ένα έχω δει κι αυτό ήταν μια προσωρινή έκθεση Burger που δεν ήταν ακριβώς μαγαζί.stella έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:47Υπάρχουν κάποια καταστήματα "delivered by e-food" και γι' αυτό νομίζω η πλατφόρμα χρεώνει το delivery. Αλλά συνήθως είναι του καταστήματος για e-food, όντως. Για το ποσοστό τώρα που παρακρατά από το κατάστημα συνολικά για την παραγγελία, δεν έχω ιδέα δυστυχώς. Ελπίζω να μην είναι τόσο μεγάλο όσο λέει ο Sid.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:43Παραπληροφορείς. Στο efood τουλάχιστον του καταστήματος είναι οι ντελιβεράδες, καμία σχέση με την πλατφόρμα.Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:40
Αν τα κρατανε στανταρ ειναι οι εταιριες αυτες που τα κρατανε και σε καμια περιπτωση το καταστημα.
Και τα ποσοστά καμία σχέση
https://www.economix.gr/2020/12/07/h-wo ... -delivery/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 28 Μάιος 2021, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sid Vicious
Βασικα μια χαρα καταλαβα, πακετας με οτι συνεπαγεται δικος τους (μηχανη, μισθοδοσια, ασφαλεια), 40% επι των πωλησεων.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:48Τότε δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε.Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:47Καθολου δεν παραπληροφορω ασχετε, μεταφερω οτι με ειπε η efood σε επικοινωνια μας για ενδεχομενη συνεργασια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:43
Παραπληροφορείς. Στο efood τουλάχιστον του καταστήματος είναι οι ντελιβεράδες, καμία σχέση με την πλατφόρμα.
Προφανώς το ποσοστό θα είναι της εφορίας.Beria έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:20 Οι ντελιβεράδες της Wolt μου είπαν ότι τους κρατάνε ποσοστό από τα τιπ που βάζουμε στην online παραγγελία
Εκτοτε δίνω μόνο φιλοδώρημα στο χέρι
Δίνεις 1 ευρώ και τους κρατάει 0,40
Λογικά πρέπει να συμφωνείτε, δε βλέπω άλλο λόγο να πληρώνει κάποιος 1,5 ευρώ με κάρτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 28 Μάιος 2021, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ε τώρα μιλάς και εσύ με το Νάνο, είναι δυνατόν να μην ξέρει αυτός καλύτερα ;Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:53Βασικα μια χαρα καταλαβα, πακετας με οτι συνεπαγεται δικος τους (μηχανη, μισθοδοσια, ασφαλεια), 40% επι των πωλησεων.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:48Τότε δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε.Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:47
Καθολου δεν παραπληροφορω ασχετε, μεταφερω οτι με ειπε η efood σε επικοινωνια μας για ενδεχομενη συνεργασια.
Πάντως πρέπει να είναι 40+φπα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ευκολία στις πληρωμές, ποικιλία επιλογών (τα καταστήματα διαφημίζονται μέσω της πλατφόρμας) και έλλειψη μετρητών για εμένα αποτελούν λόγους για να παραγγέλνω online (και οι εκάστοτε προσφορές, η επικοινωνία κτλ.)
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Προσφορές (και χωρίς να κρατάς φυλλάδια να ψάχνεις)Μπίστης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:34 Γιατί δεν παίρνετε κάτι από την γειτονιά και πρέπει να μεσολαβήσει το η-φούντ ;![]()
Έχεις κάποιον να μεσολαβήσει αν κάνει βλακεία το κατάστημα
Δεν χρειάζεται να μιλήσεις στο τηλέφωνο (βασικό)
Τα παίρνουν γραπτά οπότε το "δεν ξέρω, δεν άκουσα, εσείς μας είπατε έτσι" δεν παίζει
Και εννοείται η δυνατότητα για πληρωμή με κάρτα. Έχω μήνες να πάω σε ΑΤΜ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Awesomatic έγραψε: 28 Μάιος 2021, 14:07Προσφορές (και χωρίς να κρατάς φυλλάδια να ψάχνεις)Μπίστης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:34 Γιατί δεν παίρνετε κάτι από την γειτονιά και πρέπει να μεσολαβήσει το η-φούντ ;![]()
Έχεις κάποιον να μεσολαβήσει αν κάνει βλακεία το κατάστημα
Δεν χρειάζεται να μιλήσεις στο τηλέφωνο (βασικό)
Τα παίρνουν γραπτά οπότε το "δεν ξέρω, δεν άκουσα, εσείς μας είπατε έτσι" δεν παίζει
Και εννοείται η δυνατότητα για πληρωμή με κάρτα. Έχω μήνες να πάω σε ΑΤΜ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση