!!! DEVELOPMENT MODE !!!
απορία για deliverάδες
- Cecily Anne
απορία για deliverάδες
Ρε παιδιά, όταν παραγγέλνουμε ονλάιν από site, όπως το e-food και πληρώνουμε με κάρτα, σου δίνει την επιλογή να αφήσεις πουρμπουάρ.
Αυτό ξέρουμε, αν φτάνει στα παιδιά ή το τσεπώνουν άραγε;
Ξέρει κανείς τί παίζει;
Ξέρει κανείς τί παίζει;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: απορία για deliverάδες
εδώ τους παίρνουν και το φιλοδώρημα από την τσέπη
- Dwarven Blacksmith
Το έχω αναρωτηθεί κι εγώ αυτο. Πάντως επειδή το κάνω, 2-3 φορές μου έχουν πει "ευχαριστώ για το τιπ".
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και μένα , άρα υποθέτω το παίρνουν
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
talaipwros
Ρωτήστε τους οταν τα φέρουν
-
the comet the course the tail
να αφήνεις κι εκεί, αλλά να δίνεις και στο παιδί που έρχεται και στα φέρνει.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:53 Ρε παιδιά, όταν παραγγέλνουμε ονλάιν από site, όπως το e-food και πληρώνουμε με κάρτα, σου δίνει την επιλογή να αφήσεις πουρμπουάρ.
Ξέρει κανείς τί παίζει;
θα σου πω το εξής, επειδής έχω εμπειρία από μαγαζά εστίασης και θα καταλάβεις:
το σωστό είναι:
τα μπερμπουάρ να συγκεντρώνονται σε ένα κουτί και να μοιράζονται σε όλο το προσωπικό. και στην κουζίνα, και στον ψήστη, και στην λάντζα.
(υπάρχουν και μαγαζά που το αφεντικό βάζει χέρι στα μπερμπουάρ.)
καλή όρεξη.
- Cecily Anne
Εμένα δεν μου έχει πει ποτέ κανείς κάτι και ντρεπόμουν να ρωτήσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για να ειστε σίγουροι μην αφηνετε μπουρμπουαρ online, δωστε ενα ευρω στον ντελιβερά οταν ερθει.
ε; γιατι ντρεπεσαι να ρωτησεις;Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 23:10 Εμένα δεν μου έχει πει ποτέ κανείς κάτι και ντρεπόμουν να ρωτήσω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πολλές φορές μου λένε ευχαριστώ για το tip, μερικές φορές μάλιστα το γράφει και στην απόδειξη.
Έχω ρωτήσει και απευθείας ειδικά τα παιδιά που παραγγέλνω πρωί καφέ σχεδόν καθημερινά και μου έχουν πει ότι φυσικά και τα παίρνουν.
Thaaaaaaaat being said, αν είναι παπάρες οι ιδιοκτήτες παίζει και να τους τα κρατάνε.
Έχω ρωτήσει και απευθείας ειδικά τα παιδιά που παραγγέλνω πρωί καφέ σχεδόν καθημερινά και μου έχουν πει ότι φυσικά και τα παίρνουν.
Thaaaaaaaat being said, αν είναι παπάρες οι ιδιοκτήτες παίζει και να τους τα κρατάνε.
Οι ντελιβεράδες της Wolt μου είπαν ότι τους κρατάνε ποσοστό από τα τιπ που βάζουμε στην online παραγγελία
Εκτοτε δίνω μόνο φιλοδώρημα στο χέρι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Cecily Anne
Beria έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:20 Οι ντελιβεράδες της Wolt μου είπαν ότι τους κρατάνε ποσοστό από τα τιπ που βάζουμε στην online παραγγελία
Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω· μου το επιβεβαίωσαν πάνω από 3 ντελιβεράδεςCecily Anne έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:30Beria έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:20 Οι ντελιβεράδες της Wolt μου είπαν ότι τους κρατάνε ποσοστό από τα τιπ που βάζουμε στην online παραγγελία
Εκτοτε δίνω μόνο φιλοδώρημα στο χέρισοβαρά τώρα ?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η βολτ τους τα κρατάει υποθέτω, όχι το κατάστημά τους.
Για εφοοδ συγκεκριμενα επιβεβαιώνω, το τιπ παει κανονικα στα χέρια τους. Ολοι οι ντελιβεραδες με εχουν ευχαριστησει οταν μου φερνουν παραγγελια.
Για εφοοδ συγκεκριμενα επιβεβαιώνω, το τιπ παει κανονικα στα χέρια τους. Ολοι οι ντελιβεραδες με εχουν ευχαριστησει οταν μου φερνουν παραγγελια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 28 Μάιος 2021, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πωωω παιδιά δεν το ήξερα, εγώ από e-food είχα ρωτήσει αλλά στάνταρ θα παίζουν πουστιές.
Κρίμα, και είναι τόσο βολική η πληρωμή με PayPal.
Κρίμα, και είναι τόσο βολική η πληρωμή με PayPal.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση