Είχε πλάκα όταν πρωτομπήκα που ήμουν μικρός κι αθώος και πίστευα όσα έγραφαν. Έλεγα τί πχώρουμ είν' αυτό βρε παιδί μου (το παλιό), όλη η ελίτ της Ελλάδας εδώ βρίσκεται?stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:21Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:20Κάνεις λάθος. Στο πχόρουμ, οι γράφοντες έχουν από τρία πτυχία, 4 μεταπτυχιακά, 2 διδακτορικά, μαύρες ζώνες σε 8 διαφορετικές πολεμικές τέχνες, και κοιλιακούς φέτες. Μη μειώνεις τα μέλη.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:15
Φυσικά.
και στο φόρουμ έχουμε τριπτυχιούχα προφίλς που δεν έχουν γράψει πρόταση σωστή...![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ πάλι δεν πρόλαβα.Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:25Είχε πλάκα όταν πρωτομπήκα που ήμουν μικρός κι αθώος και πίστευα όσα έγραφαν. Έλεγα τί πχώρουμ είν' αυτό βρε παιδί μου (το παλιό), όλη η ελίτ της Ελλάδας εδώ βρίσκεται?![]()
Μου όρμηξε μία συμμορία από εκλεκτά μέλη κάποια εκ των οποίων βρίσκονται κι εδώ και παριστάνουν τους γνωστικούς.
Αυτό το φόρουμ έχει καλή λειτουργία.
- Cecily Anne
Έλα ρε μλκ, μιλάς κι εσύ τώρα? Οταν μπήκα εδώ μέσα ήμουν 20-21 και στη σχολή. Άντρα με ανέβαζες, άντρα με κατέβαζες! Όταν με είδες το έκοψες ! Μετά πηγές στο άλλο φόρουμ με τα κελεπουρια και με ανεβοκατεβαζες χοντρή (ενώ με είχες δει) , τεκνατζου (ενώ ο άντρας μου είναι μεγαλύτερος) και είπες κ την κοτσάνα περί χρημάτων (οτι κάθομαι για λεφτά στον άντρα μου ). Έλα σε παρακαλώ που μιλάς κιόλας.Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:25Είχε πλάκα όταν πρωτομπήκα που ήμουν μικρός κι αθώος και πίστευα όσα έγραφαν. Έλεγα τί πχώρουμ είν' αυτό βρε παιδί μου (το παλιό), όλη η ελίτ της Ελλάδας εδώ βρίσκεται?![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 27 Μάιος 2021, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Δεν έχω ανάγκη από φαν κλαμπ. Δεν διακατέχομαι από σύνδρομο ακολούθων.stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:24Μην αποπαίρνεις τους φανς. Ειδικά όταν είναι μονοψήφιος αριθμός σε δυαδικό σύστημα.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:22Δεν μπαίνεις γιατί δεν έχεις να αντιπαραθέσεις τίποτα και όταν το κάνεις γράφεις προτάσεις χωρίς νόημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σοβαρά, τώρα;Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:30Έλα ρε μλκ, μιλάς κι εσύ τώρα? Οταν μπήκα εδώ μέσα ήμουν 20-21 και στη σχολή. Άντρα με ανέβαζες, άντρα με κατέβαζες! Όταν με είδες το έκοψες ! Μετά πηγές στο άλλο φόρουμ με τα κελεπουρια και με ανεβοκατεβαζες χοντρή (ενώ με είχες δει) , τεκνατζου (ενώ ο άντρας μου είναι μεγαλύτερος) και είπες κ την κοτσάνα περί χρημάτων (οτι κάθομαι για λεφτά στον άντρα μου ). Έλα σε παρακαλώ που μιλάς κιόλας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τον αλήτη!Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:30Έλα ρε μλκ, μιλάς κι εσύ τώρα? Οταν μπήκα εδώ μέσα ήμουν 20-21 και στη σχολή. Άντρα με ανέβαζες, άντρα με κατέβαζες! Όταν με είδες το έκοψες ! Μετά πηγές στο άλλο φόρουμ με τα κελεπουρια και με ανεβοκατεβαζες χοντρή (ενώ με είχες δει) , τεκνατζου (ενώ ο άντρας μου είναι μεγαλύτερος) και είπες κ την κοτσάνα περί χρημάτων (οτι κάθομαι για λεφτά στον άντρα μου ). Έλα σε παρακαλώ που μιλάς κιόλας.
- Cecily Anne
Ναι! Και μετά έκανε την πάπια και δε θυμόταν και δεν τα είπε και τα είχε μπλέξει και άλλη εννοούσε και τέτοια.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:32Σοβαρά, τώρα;Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:30Έλα ρε μλκ, μιλάς κι εσύ τώρα? Οταν μπήκα εδώ μέσα ήμουν 20-21 και στη σχολή. Άντρα με ανέβαζες, άντρα με κατέβαζες! Όταν με είδες το έκοψες ! Μετά πηγές στο άλλο φόρουμ με τα κελεπουρια και με ανεβοκατεβαζες χοντρή (ενώ με είχες δει) , τεκνατζου (ενώ ο άντρας μου είναι μεγαλύτερος) και είπες κ την κοτσάνα περί χρημάτων (οτι κάθομαι για λεφτά στον άντρα μου ). Έλα σε παρακαλώ που μιλάς κιόλας.Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:25
Είχε πλάκα όταν πρωτομπήκα που ήμουν μικρός κι αθώος και πίστευα όσα έγραφαν. Έλεγα τί πχώρουμ είν' αυτό βρε παιδί μου (το παλιό), όλη η ελίτ της Ελλάδας εδώ βρίσκεται?![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Βεβαιως και θελω πηγη.Εκτος αν μπορεις να υπολογισεις υψος βαρος και ποσοστο μυικης μαζας και λιπους απο το βιντεο.Και για την ηλικια φυσικα,μπορει να ειναι και 58.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:21Θέλεις πηγή για το ότι είναι υπέρβαρος; Δεν φαίνεται από τα βίντεο και τις φωτογραφίες; Πτυχίο φαρμακολογίας πήρε το 1985. Κάνε την πράξη.GoBack έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:08πηγη;hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:00
Είναι άνω των 60 και υπέρβαρος. Δεν ξέρω αν έχει άλλα προβλήματα υγείας.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άσε μας ρε συ goback.
Έχουμε σοβαρή συζήτηση.
Έχουμε σοβαρή συζήτηση.
Χοντρή και τεκνατζού δε σε είπα εγώ. Εκείνο με τον Χίτλερ και το πχόρουμ δεν το είχα κάνει εγώ.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:30Έλα ρε μλκ, μιλάς κι εσύ τώρα? Οταν μπήκα εδώ μέσα ήμουν 20-21 και στη σχολή. Άντρα με ανέβαζες, άντρα με κατέβαζες! Όταν με είδες το έκοψες ! Μετά πηγές στο άλλο φόρουμ με τα κελεπουρια και με ανεβοκατεβαζες χοντρή (ενώ με είχες δει) , τεκνατζου (ενώ ο άντρας μου είναι μεγαλύτερος) και είπες κ την κοτσάνα περί χρημάτων (οτι κάθομαι για λεφτά στον άντρα μου ). Έλα σε παρακαλώ που μιλάς κιόλας.
Αντρα λογικό ήταν να σε θεωρήσω. Που να φανταστώ οτι έχει το Πολυτεχνείο γυναίκες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 27 Μάιος 2021, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μπορεί να το εννοούσε.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:33Ναι! Και μετά έκανε την πάπια και δε θυμόταν και δεν τα είπε και τα είχε μπλέξει και άλλη εννοούσε και τέτοια.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:32Σοβαρά, τώρα;Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:30
Έλα ρε μλκ, μιλάς κι εσύ τώρα? Οταν μπήκα εδώ μέσα ήμουν 20-21 και στη σχολή. Άντρα με ανέβαζες, άντρα με κατέβαζες! Όταν με είδες το έκοψες ! Μετά πηγές στο άλλο φόρουμ με τα κελεπουρια και με ανεβοκατεβαζες χοντρή (ενώ με είχες δει) , τεκνατζου (ενώ ο άντρας μου είναι μεγαλύτερος) και είπες κ την κοτσάνα περί χρημάτων (οτι κάθομαι για λεφτά στον άντρα μου ). Έλα σε παρακαλώ που μιλάς κιόλας.
- Cecily Anne
Δεν αναφέρομαι στο μυθιστόρημα του οργισμένου. Είχες πετάξει τις μαλακίες καιρό πριν. Μου τις στέλνανε φωτό ένας ένας.Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:35Χοντρή και τεκνατζού δε σε είπα εγώ. Εκείνο με τον Χίτλερ και το πχόρουμ δεν το είχα κάνει εγώ.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:30Έλα ρε μλκ, μιλάς κι εσύ τώρα? Οταν μπήκα εδώ μέσα ήμουν 20-21 και στη σχολή. Άντρα με ανέβαζες, άντρα με κατέβαζες! Όταν με είδες το έκοψες ! Μετά πηγές στο άλλο φόρουμ με τα κελεπουρια και με ανεβοκατεβαζες χοντρή (ενώ με είχες δει) , τεκνατζου (ενώ ο άντρας μου είναι μεγαλύτερος) και είπες κ την κοτσάνα περί χρημάτων (οτι κάθομαι για λεφτά στον άντρα μου ). Έλα σε παρακαλώ που μιλάς κιόλας.Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:25
Είχε πλάκα όταν πρωτομπήκα που ήμουν μικρός κι αθώος και πίστευα όσα έγραφαν. Έλεγα τί πχώρουμ είν' αυτό βρε παιδί μου (το παλιό), όλη η ελίτ της Ελλάδας εδώ βρίσκεται?![]()
Αντρα λογικό ήταν να σε θεωρήσω. Που να φανταστώ οτι έχει το Πολυτεχνείο γυναίκες?![]()
Τεσπα. Εχετε το θράσος να μιλάτε για άλλους εδώ μέσα, λίγη τσίπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 27 Μάιος 2021, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χοντρή και τεκνατζού δεν την είπα.
Θεωρούσα αρχικά οτι ήταν άντρας, και όταν μου είπε οτι είναι γυναίκα την θεωρούσα χοντρούλα μέχρι που την είδα.
Βασικά την θεωρούσα και άσχημη μέχρι που την είδα, γιατί είναι του Πολυτεχνείου. Γυναίκα και ωραία εκεί μέσα, θα την έτρωγαν ζωντανή.
Θεωρούσα αρχικά οτι ήταν άντρας, και όταν μου είπε οτι είναι γυναίκα την θεωρούσα χοντρούλα μέχρι που την είδα.
Βασικά την θεωρούσα και άσχημη μέχρι που την είδα, γιατί είναι του Πολυτεχνείου. Γυναίκα και ωραία εκεί μέσα, θα την έτρωγαν ζωντανή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλά. Φαντάζομαι.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:36Δεν αναφέρομαι στο μυθιστόρημα του οργισμένου. Είχες πετάξει τις μαλακίες καιρό πριν. Μου τις στέλνανε φωτό ένας ένας.Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:35Χοντρή και τεκνατζού δε σε είπα εγώ. Εκείνο με τον Χίτλερ και το πχόρουμ δεν το είχα κάνει εγώ.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:30
Έλα ρε μλκ, μιλάς κι εσύ τώρα? Οταν μπήκα εδώ μέσα ήμουν 20-21 και στη σχολή. Άντρα με ανέβαζες, άντρα με κατέβαζες! Όταν με είδες το έκοψες ! Μετά πηγές στο άλλο φόρουμ με τα κελεπουρια και με ανεβοκατεβαζες χοντρή (ενώ με είχες δει) , τεκνατζου (ενώ ο άντρας μου είναι μεγαλύτερος) και είπες κ την κοτσάνα περί χρημάτων (οτι κάθομαι για λεφτά στον άντρα μου ). Έλα σε παρακαλώ που μιλάς κιόλας.
Αντρα λογικό ήταν να σε θεωρήσω. Που να φανταστώ οτι έχει το Πολυτεχνείο γυναίκες?![]()
Τεσπα. Εχετε το θράσος να μιλάτε για άλλους εδώ μέσα, λίγη τσίπα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ορίστε.Kauldron έγραψε: 27 Μάιος 2021, 17:37 Χοντρή και τεκνατζού δεν την είπα.
Την είπε εμμέσως όμορφη.
Η παρεξήγηση λύθηκε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7