!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στο βωμό της εμφάνισης

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Στο βωμό της εμφάνισης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εχω μικρή μύτη, αν τη βάλεις σε άντρα, θα γελάνε και τα κράσπεδα.
Αυτό εννοώ.
Στη μάπα μου, επειδή έχω σχετικά μικρό πρόσωπο, είναι ΟΚ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:37 Εχω μικρή μύτη, αν τη βάλεις σε άντρα, θα γελάνε και τα κράσπεδα.
Αυτό εννοώ.
Εκτός και αν ο άντρας έχει και κείνος μικρό πρόσωπο ή είναι μικροκαμώμενος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Naida έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:36
Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:32 Η "μεγάλη μύτη" σε σχεση με το υπόλοιπο πάντα. Μια μεγάλη μύτη απλά δεν κάνει τον άλλο άσχημο. Γι'αυτο μιλάμε για συμμετρίες.
Εννοώ: ΠΟΣΟ μεγάλη μύτη; 2 φορές σαν αυτή;

Παράδειγμα, τη μύτη μου τη θυμάσαι; Ε πάρτη τη μυτη μου και βάλτην σε άντρα. Ε σκατά θα είναι.
Ναι ρε συ μιλάμε για μια μεγάλη και στραβή μύτη σε ένα κατά τ΄άλλα υπέροχο πρόσωπο, όμορφα μάτια, ωραίο στόμα, γωνίες και ωραίο δέρμα. Πως θα την αποκαλούσαμε; όμορφη; άσχημη; μέτρια;
ρε συ με βάση το σχέδιο της Αμπερ σκέψου την μύτη της ελαφρώς πιο μεγάλη..
http://www.thetoc.gr/images/articles/3/ ... feb4a1.jpg
http://www.thetoc.gr/images/articles/3/ ... f36311.jpg
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ναι ρε συ μιλάμε για μια μεγάλη και στραβή μύτη σε ένα κατά τ΄άλλα υπέροχο πρόσωπο, όμορφα μάτια, ωραίο στόμα, γωνίες και ωραίο δέρμα. Πως θα την αποκαλούσαμε; όμορφη; άσχημη; μέτρια;
Μαρή Δανάη , σου λέμε δεν κάνει 1 πράγμα τον όμορφο/άσχημο, είναι πώς αυτό το ένα ΔΕΝΕΙ με τα υπόλοιπα. Ο Ρουβας εχει στραβή μύτη και είναι θεός, γιατί αυτή η στραβή μύτη ΔΕΝΕΙ με το υπόλοιπο σώμα.
ΑΝ ο Ρουβάς είχε μύτη γαλλική, θα γελάγαμε.
Κουλούρ (μη μιλήσεις σε βλέπω).
Naida έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:38
Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:37 Εχω μικρή μύτη, αν τη βάλεις σε άντρα, θα γελάνε και τα κράσπεδα.
Αυτό εννοώ.
Εκτός και αν ο άντρας έχει και κείνος μικρό πρόσωπο ή είναι μικροκαμώμενος.
Ναιιιι!!! Αυτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:39

Μαρή Δανάη , σου λέμε δεν κάνει 1 πράγμα τον όμορφο/άσχημο, είναι πώς αυτό το ένα ΔΕΝΕΙ με τα υπόλοιπα. Ο Ρουβας εχει στραβή μύτη και είναι θεός, γιατί αυτή η στραβή μύτη ΔΕΝΕΙ με το υπόλοιπο σώμα.
:smt005: :smt005: :smt005:
βλάκα!!!
δε μπορώ!!!
:wave:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:38
ρε συ με βάση το σχέδιο της Αμπερ σκέψου την μύτη της ελαφρώς πιο μεγάλη..
http://www.thetoc.gr/images/articles/3/ ... feb4a1.jpg
http://www.thetoc.gr/images/articles/3/ ... f36311.jpg
Μα δε μιλάω για ελαφρώς πιο μεγάλη βρε που δε χαλάει το υπόλοιπο πρόσωπο. Μιλάω για μεγάλη μύτη που κάνει μπαμ.
Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:39

Μ'αυτό ρωτάω μανδάμ. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάποιον όμορφο. Είπαμε η συμμετρία αρχικά. Και διερωτώμαι. Αν χαλάει κάτι την συμμετρία, τον περνάμε στη κατηγορία άσχημος;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Όχι, του βάζουν ποσοστά.
Αλλά κι εμείς αυτό κάνουμε καλέ.
Λέμε μπαζο>άσχημος>τον χαλάει λίγο η μύτη>έχει τύπο αυτή η μύτη> τι τέλειαααα μυτηηηηηηη!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:46 Όχι, του βάζουν ποσοστά.
Αλλά κι εμείς αυτό κάνουμε καλέ.
Λέμε μπαζο>άσχημος>τον χαλάει λίγο η μύτη>έχει τύπο αυτή η μύτη> τι τέλειαααα μυτηηηηηηη!
Καλά εντάξει ασ' το αφήσουμε. Ας πανηγυρίσουμε ότι η ομορφιά μπορεί να κρύβεται και σε ένα πρόσωπο με μεγάλη μύτη :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:52

Καλά εντάξει ασ' το αφήσουμε. Ας πανηγυρίσουμε ότι η ομορφιά μπορεί να κρύβεται και σε ένα πρόσωπο με μεγάλη μύτη :lol:
Εμένα μ'αρέσουν οι μεγάλες μύτες υποκειμενικά. :g030:
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

paul25 έγραψε: 13 Απρ 2018, 11:13
Α! Εντάξει, το θέμα όμως δεν είναι τι διαλέγει στο τέλος αυτή, αλλά τι αναγνωρίζει ως ωραίο. Θυμάμαι ότι η Blue έλεγε πως αναγνωρίζει το αντικειμενικά ωραίο αλλά για διάφορους λόγους (ίσως ανασφάλεια) δεν τα φτιάχνει μαζί τους και κοιτάει αλλού, κάποιον δηλαδή που βρίσκεται ίσως στις χαμηλότερες τιμές ανεκτικότητας του εύρους των κριτηρίων ομορφιάς που έχει. Όμως, ακόμα και αν δεν επιλέγεται για διάφορους λόγους από κάποιες γυναίκες, το αντικειμενικά ωραίο αναγνωρίζετε και αυτό έχει σημασία. Ακόμα και όταν η ίδια σου λέει "τα φτιάχνω με άσχημους", έχει αναγνωρίσει με τα κριτήρια της πως αυτός δεν είναι και τόσο ωραίος αλλά είναι τουλάχιστον ανεκτός και αφού έχει και τον χαρακτήρα που θέλω (αποπνέει ίσως ασφάλεια), εντάξει τότε.

Εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις συνέχεια το νου σου, όχι αν σου δίνει δικαίωμα, αλλά το παίρνουν οι άλλες από μονες λόγο εμφάνισης του. Βασικα δε τα φτιάχνω, λόγω πείρας μιλάω
Ας λεγεται κι ανασφάλεια δε με πειράζει, πάντος ισχυει
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

bluerose έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:55

Εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις συνέχεια το νου σου, όχι αν σου δίνει δικαίωμα, αλλά το παίρνουν οι άλλες από μονες λόγο εμφάνισης του. Βασικα δε τα φτιάχνω, λόγω πείρας μιλάω
Καλά, δεν είναι παράλογο να το σκεφτεί κάποιος αυτό. Μην τρελαίνεσαι. Τώρα που το λες και το σκέφτομαι έχει ενδιαφέρον. Μπορεί να το κάνω κι εγώ ασυνείδητα.
Εγώ πάντως νόμιζα ότι έχω αλλάξει γούστα.
Εκεί που γούσταρα ψηλούς μελαχρινούς με μαύρα μάτια, είδα ότι δεν έχω πέραση σε κανένα. Όχι μόνο αυτό, έφαγα και γκράντε χυλόπιτα. Ε μετά είδα ότι είχα πέραση σε ανοιχτόχρωμους και πρασινομάτηδες.
Ε τι να κάνω, έκανα τη καρδιά μου πέτρα και ασχολήθηκα με αυτους.
Τώρα ασυνείδητα μ'αρέσουν πιο πολύ.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Cecily Anne έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:57
bluerose έγραψε: 13 Απρ 2018, 12:55

Καλά, δεν είναι παράλογο να το σκεφτεί κάποιος αυτό. Μην τρελαίνεσαι. Τώρα που το λες και το σκέφτομαι έχει ενδιαφέρον. Μπορεί να το κάνω κι εγώ ασυνείδητα.
αυτό που συνεννοηθήκατε εσείς οι 2 με βάζει σε σκέψεις!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Δεν είναι παράλογο αυτό που λέει ρε. Στέκει.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Ναι αλλα υπάρχει και το αντιθετο να μην είναι εμφανίσιμος και να κοιταει δεξιά κι αριστερα
Βασικα επικεντρωνόμαστε στο ότι οι άλλες κοιτούν, τονιζουμε το σημειο μας που του εκανε κλικ και συνηθως είναι κάτι που δεν εχουν οι πολλες. Ξερω γω
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

bluerose έγραψε: 13 Απρ 2018, 13:06 Ναι αλλα υπάρχει και το αντιθετο να μην είναι εμφανίσιμος και να κοιταει δεξιά κι αριστερα
Βασικα επικεντρωνόμαστε στο ότι οι άλλες κοιτούν, τονιζουμε το σημειο μας που του εκανε κλικ και συνηθως είναι κάτι που δεν εχουν οι πολλες. Ξερω γω
Κι όπως λεν και στο χωριό μ, καλύτερα να τρως γαλακτομπούρεκο με παρέα παρά σκατά μόνος σου. :romance-hearteyes: :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”