τώρα μην της χαλάς την ατάκα!Ορέστης 35 έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:27Το δερμα του πεους δεν εχει ιδροτοποιους αδενες.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:24Δεν παίζει ρε φίλε να ιδρώνει ο αλλος μέσα σου και να μην σ'αρέσει, βιασμός θα είναι.Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:23
Ναι αν δεν τον ξέρεις γενικότερα. Να είστε πχ σε μια κοινή παρέα. Εκεί και να μη σου αρέσει αρχικά μπορεί με το χαρακτήρα του ν' αρχίσει να σ' αρέσει και να παραβλέψεις την εμφάνιση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο βωμό της εμφάνισης
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Στο βωμό της εμφάνισης
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Cecily Anne
Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:35
Ρε συ άμα σου έχει πηδήξει το μυαλό μια χαρά καραγουστάρεις. Εννοείται ότι από τη στιγμή που θα αρχίσει να σου κεντρίζει το μυαλό αρχίζει και να σου αρέσει εμφανησιακά.
τσου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Άνετα ισχύει.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:36Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:35
Ρε συ άμα σου έχει πηδήξει το μυαλό μια χαρά καραγουστάρεις. Εννοείται ότι από τη στιγμή που θα αρχίσει να σου κεντρίζει το μυαλό αρχίζει και να σου αρέσει εμφανησιακά.![]()
τσου
Εξ' άλλου το ανθρώπινο μυαλό είναι φτιαγμένο για να παίρνει αποφάσεις, οχι για να αξιολογεί υποκατηγορίες.
Πρώτα σου δίνει την απάντηση αν κάτι σου αρέσει ή δε σου αρέσει, και μετά πρέπει να ψάξεις να βρεις γιατί πως και τι ακριβώς σε χαλάει/σε ενθουσιάζει.
Εγώ μάλλον έχω ανωμαλία. Καλά έχω πολλές
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι! Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είσαι "δεκτική" ως προς αυτό το πήδημα μυαλού και για να είσαι, σημαίνει ότι κάτι είδες και σου άρεσε πρώτα, έχεις αφήσει τη πόρτα ανοικτή. Ακόμα και αν είδες έναν που δεν έπεσες και κάτω με την ομορφιά του αλλά είπες 'εντάξει ούτε κρύο-ούτε ζέστη' και πάλι έχεις κρίνει εμφανισιακά, δεν τον έχεις ακυρώσει διότι έχει έστω ένα ελάχιστο ανεκτό επίπεδο ομορφιάς για σένα και του δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία στην οποία αφού έκρινες την ομορφιά του πρώτα θα αξιολογήσεις άλλα χαρακτηριστικά, προφανώς του χαρακτήρα του, όπως πχ έχει χιούμορ κλπ. Σε έναν που τον έχεις απορρίψει λόγω ομορφιάς (κατηγορηματικά και όχι ε! τρώγεται κλπ) δεν μπορεί να σε επηρεάσει.Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:35 Ρε συ άμα σου έχει πηδήξει το μυαλό μια χαρά καραγουστάρεις. Εννοείται ότι από τη στιγμή που θα αρχίσει να σου κεντρίζει το μυαλό αρχίζει και να σου αρέσει εμφανησιακά.
Υ.Γ.Μιλάμε πάντα για τη πρώτη στιγμή γνωριμίας.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Πσι πσι εδω ρίξε ενα gifNaida έγραψε: 12 Απρ 2018, 19:28Εγώ μάλλον έχω ανωμαλία. Καλά έχω πολλέςαλλά δε ξέρω έχω κατέβει από άλλο πλανήτη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- blackpaint
το αντιστροφο; σου συμβαινει;Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:36Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:35
Ρε συ άμα σου έχει πηδήξει το μυαλό μια χαρά καραγουστάρεις. Εννοείται ότι από τη στιγμή που θα αρχίσει να σου κεντρίζει το μυαλό αρχίζει και να σου αρέσει εμφανησιακά.![]()
τσου
Για να μη μου αρέσει κάποιος πρέπει να με ξενερώσει η συμπεριφορά. Ή να έχει ελιά στο μάγουλο.paul25 έγραψε: 13 Απρ 2018, 09:19Όχι! Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είσαι "δεκτική" ως προς αυτό το πήδημα μυαλού και για να είσαι, σημαίνει ότι κάτι είδες και σου άρεσε πρώτα, έχεις αφήσει τη πόρτα ανοικτή. Ακόμα και αν είδες έναν που δεν έπεσες και κάτω με την ομορφιά του αλλά είπες 'εντάξει ούτε κρύο-ούτε ζέστη' και πάλι έχεις κρίνει εμφανισιακά, δεν τον έχεις ακυρώσει διότι έχει έστω ένα ελάχιστο ανεκτό επίπεδο ομορφιάς για σένα και του δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία στην οποία αφού έκρινες την ομορφιά του πρώτα θα αξιολογήσεις άλλα χαρακτηριστικά, προφανώς του χαρακτήρα του, όπως πχ έχει χιούμορ κλπ. Σε έναν που τον έχεις απορρίψει λόγω ομορφιάς (κατηγορηματικά και όχι ε! τρώγεται κλπ) δεν μπορεί να σε επηρεάσει.Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:35 Ρε συ άμα σου έχει πηδήξει το μυαλό μια χαρά καραγουστάρεις. Εννοείται ότι από τη στιγμή που θα αρχίσει να σου κεντρίζει το μυαλό αρχίζει και να σου αρέσει εμφανησιακά.
Υ.Γ.Μιλάμε πάντα για τη πρώτη στιγμή γνωριμίας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άρα έχεις και εσύ (όπως και όλοι) εμφανισιακά κριτήρια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Φυσικα . Αλλά ειναη δεύτερο στάδιο, δεύτερος κόφτης.blackpaint έγραψε: 13 Απρ 2018, 10:05το αντιστροφο; σου συμβαινει;Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:36Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:35
τσου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δηλαδή υπονοείς ότι σου αρέσουν ΟΛΟΙ οι άντρες ως εμφάνιση που συναντας στη ζωή σου ή βλέπεις στο δρόμο και ποτέ δεν έχεις κρίνει κάποιον άσχημο ή αδιάφορο εμφανισιακά μόνο η συμπεριφορά του σε κάνει να τον θες. Αυτό που λες είναι μη ανθρώπινο.Naida έγραψε: 13 Απρ 2018, 10:35 Για να μη μου αρέσει κάποιος πρέπει να με ξενερώσει η συμπεριφορά. Ή να έχει ελιά στο μάγουλο.
Δηλαδή και ένας 75αρης με την συμπεριφορά που θες σε έλκει;
Νομιζω οτι η Ναιδα λεει πως δεν κοιταει την ωραια εμφανιση οπως αυτη εννοειται. Χεστηκε για τον αντικειμενικα ωραιο, τον κουκλο! Δε θα κολλησει εκει. Ουτε και της αρεσουν ολοι. Καποιο χαρακτηριστικο θα της κεντρισει το ενδιαφερον αλλα ο συγκεκριμενος ανθρωπος δε θα ειναι αυτο που λεμε αντικειμενικα ωραιος. Δεν την ελκυει το ωραιο οπως αναγνωριζεται απο ολους αλλα εχει δικα της κριτηρια. Και παλι βεβαια τα δικα της κριτηρια εχουν να κανουν με την εμφανιση. Αλλα δεν ειναι τα συνηθη. Δε θα στηριχθει στο ωραιο, θα στηριχθει σε αυτο που της κανει κλικ. Δε θα διαλεξεις τον ομορφοτερο απο τους δεκα αντρες που θαναι στο δωματιο, αλλα θα διαλεξει εκεινον που θα εχει πχ βλεμμα που την αναστατωνει. Ναι θα στηριχθει στην εμφανιση αλλα οχι με τον κλασσικο, ας πουμε, τροπο.
Το νημα ομως δε μιλαει γενικα για την εμφανιση και το τι κανει κλικ στον καθενα μας, αλλα μιλαει για το αντικειμενικα ωραιο και την προσπαθεια που γινεται ο καθενας να δειχνει οσο πιο ωραιος μπορει ωστε να εχει μεγαλυτερη επιτυχια σε οτι κανει.
Το νημα ομως δε μιλαει γενικα για την εμφανιση και το τι κανει κλικ στον καθενα μας, αλλα μιλαει για το αντικειμενικα ωραιο και την προσπαθεια που γινεται ο καθενας να δειχνει οσο πιο ωραιος μπορει ωστε να εχει μεγαλυτερη επιτυχια σε οτι κανει.
Όχι ρε παιδί μου δε τους βλέπω όλους ωραίους. Αδιάφορους τους βλέπω μέχρι να με κεντρίσει κάτι στη συμπεριφορά. Ή να έχει κάποιο χαρακτηριστικό που θα με κολλήσει. Άμα είναι 75 χρονών θα του φτιάξω τσαγάκι.paul25 έγραψε: 13 Απρ 2018, 10:53Δηλαδή υπονοείς ότι σου αρέσουν ΟΛΟΙ οι άντρες ως εμφάνιση που συναντας στη ζωή σου ή βλέπεις στο δρόμο και ποτέ δεν έχεις κρίνει κάποιον άσχημο ή αδιάφορο εμφανισιακά μόνο η συμπεριφορά του σε κάνει να τον θες. Αυτό που λες είναι μη ανθρώπινο.Naida έγραψε: 13 Απρ 2018, 10:35 Για να μη μου αρέσει κάποιος πρέπει να με ξενερώσει η συμπεριφορά. Ή να έχει ελιά στο μάγουλο.
Δηλαδή και ένας 75αρης με την συμπεριφορά που θες σε έλκει;
Η Custom έχει πλησιάσει τον τρόπο σκέψης μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α! Εντάξει, το θέμα όμως δεν είναι τι διαλέγει στο τέλος αυτή, αλλά τι αναγνωρίζει ως ωραίο. Θυμάμαι ότι η Blue έλεγε πως αναγνωρίζει το αντικειμενικά ωραίο αλλά για διάφορους λόγους (ίσως ανασφάλεια) δεν τα φτιάχνει μαζί τους και κοιτάει αλλού, κάποιον δηλαδή που βρίσκεται ίσως στις χαμηλότερες τιμές ανεκτικότητας του εύρους των κριτηρίων ομορφιάς που έχει. Όμως, ακόμα και αν δεν επιλέγεται για διάφορους λόγους από κάποιες γυναίκες, το αντικειμενικά ωραίο αναγνωρίζετε και αυτό έχει σημασία. Ακόμα και όταν η ίδια σου λέει "τα φτιάχνω με άσχημους", έχει αναγνωρίσει με τα κριτήρια της πως αυτός δεν είναι και τόσο ωραίος αλλά είναι τουλάχιστον ανεκτός και αφού έχει και τον χαρακτήρα που θέλω (αποπνέει ίσως ασφάλεια), εντάξει τότε.Custom_F έγραψε: 13 Απρ 2018, 11:00 Νομιζω οτι η Ναιδα λεει πως δεν κοιταει την ωραια εμφανιση οπως αυτη εννοειται. Χεστηκε για τον αντικειμενικα ωραιο, τον κουκλο! Δε θα κολλησει εκει. Ουτε και της αρεσουν ολοι. Καποιο χαρακτηριστικο θα της κεντρισει το ενδιαφερον αλλα ο συγκεκριμενος ανθρωπος δε θα ειναι αυτο που λεμε αντικειμενικα ωραιος. Δεν την ελκυει το ωραιο οπως αναγνωριζεται απο ολους αλλα εχει δικα της κριτηρια. Και παλι βεβαια τα δικα της κριτηρια εχουν να κανουν με την εμφανιση. Αλλα δεν ειναι τα συνηθη. Δε θα στηριχθει στο ωραιο, θα στηριχθει σε αυτο που της κανει κλικ. Δε θα διαλεξεις τον ομορφοτερο απο τους δεκα αντρες που θαναι στο δωματιο, αλλα θα διαλεξει εκεινον που θα εχει πχ βλεμμα που την αναστατωνει. Ναι θα στηριχθει στην εμφανιση αλλα οχι με τον κλασσικο, ας πουμε, τροπο.
- Cecily Anne
Το έπαθα κι εγω καποια στιγμη.
Ευτυχώς το ένστικτο μου επικράτησε. Φοβήθηκα οτι θα βγαλω ασχημα παιδια.
Δεν εχω χειρότερο να βλέπω παιδια πιο ασχημα απο γονείς. Η εξέλιξη μηδενίζεται.
Ευτυχώς το ένστικτο μου επικράτησε. Φοβήθηκα οτι θα βγαλω ασχημα παιδια.
Δεν εχω χειρότερο να βλέπω παιδια πιο ασχημα απο γονείς. Η εξέλιξη μηδενίζεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
-
- 5 Απαντήσεις