Ρε μαλακα Μπιλ αφου δεν εισαι βλαμμενος γιατι με μπριζωνεις αδικα? Ποιο σφραγισμα και αρχιδιες? Ειχα παει σε ενα ιατρικο κεντρο για αλλη δουλεια και τις επομενες μερες ημουν λιγο down. Πηρα το γιατρο μου μου ειπε δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις, αλλα επειδη δεν ηθελα να παρω κανενα στο λαιμο μου πηγα και πηρα τεστ απ το φαρμακειο. Το οποιο πληρωσα χ4 γιατι ετσι και μετα οταν εμαθα οτι αυτα δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα εκανα την επομενη και ενα μοριακο το οποιο πληρωσα +20 γιατι ετσι. Γιατι ετσι δεν παιζει ρολο το ''κερδος''Bill Hicks έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:21αυτά για ν'αποφύγεις το σφράγισμα;Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:18
Εγω εκανα rapid test το φεβρουαριο απο φαρμακειο, αυτο με το αιμα, προς 39 ευρω (ενω ο Αδωνης ελεγε για 10 αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση). Μετα εριξα κι ενα μοριακο προς 80 ευρω αντι για 60 του υποτιθεμενου πλαφον.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι αλλά να λες και τα καλά, που πιάνουμε 5G και δεν χρειάζεται ν' αγοράζουμε data όλη την ώρα.Στύγιος έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:19Gherschaagk έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:15Μαγκιά σου.Στύγιος έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:13
Γω αγόρασα το Πάσχα 10 Χ 6,50 ευρώ self test απ' το φαρμακείο. Μη μου μιλάτε για ατομική ευθύνη. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα του οίκου του.
Κάτσε να κάνεις κάθε τόσο σελφ τεστ.
6 αρνητικά ήδη , ή νομίζετε ότι οι ψέκες εμβολιασμένοι δεν μεταδίδετε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:28Ναι αλλά να λες και τα καλά, που πιάνουμε 5G και δεν χρειάζεται ν' αγοράζουμε data όλη την ώρα.Στύγιος έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:19
6 αρνητικά ήδη , ή νομίζετε ότι οι ψέκες εμβολιασμένοι δεν μεταδίδετε;
Νομίζετε ,στον επόμενο λογαριασμό θα δείτε.
Εσυ τα χεις κανει φραπε. Την μια απευθυνεις επιχειρηματα που κανονικα ειναι για αντιεμβολιαστες, δεν ειμαι. Μετα λες οτι πληρωνεις οσο οσο για να προστατευτεις το οποιο ειναι αλλο ζητημα απο το αν ειναι ηθικο να σου ζητανε να πληρωσεις ''οσο οσο'' επειδη σε βρηκαν σε αναγκη. Πληροφοριακα δεν ειναιGherschaagk έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:22Σταματά να τα ρίχνεις όλα μέσα στον κουβά και να τα κάνεις φραπέ. Εκτός κι αν σου είπε κανένας πλήρωσε το εμβόλιο ή επειδή φοβάσαι έχω άλλη τιμή για σένα κι άλλη για εκείνους που δεν φοβούνται.Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:18Εγω εκανα rapid test το φεβρουαριο απο φαρμακειο, αυτο με το αιμα, προς 39 ευρω (ενω ο Αδωνης ελεγε για 10 αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση). Μετα εριξα κι ενα μοριακο προς 80 ευρω αντι για 60 του υποτιθεμενου πλαφον. Κατα την Gherschaagk δεν υπαρχει θεμα.Στύγιος έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:13
Γω αγόρασα το Πάσχα 10 Χ 6,50 ευρώ self test απ' το φαρμακείο. Μη μου μιλάτε για ατομική ευθύνη. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα του οίκου του.
Το ζητημα της τιμης των εμβολιων βασικα δεν το εβαλα ποτε στο τραπεζι γιατι κανεις αντικειμενικα δεν ξερει απολυτες τιμες και τι options υπηρχαν που δεν προτιμηθηκαν. Αυτο που σχολιαζω ειναι το κερδος απο την πατεντα και το οτι αποτελει ενα λογο που οι εταιρειες δεν θελουν επουδενι να αναπαραξουν σκευασμα αλλης φιρμας και φυσικα τους επιτρεπεται αυτο απο κυβερνησεις που εχουν βαλει ολους τους αλλους τομεις να καθονται με το ενα ποδι.
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:34Εσυ τα χεις κανει φραπε. Την μια απευθυνεις επιχειρηματα που κανονικα ειναι για αντιεμβολιαστες, δεν ειμαι. Μετα λες οτι πληρωνεις οσο οσο για να προστατευτεις το οποιο ειναι αλλο ζητημα απο το αν ειναι ηθικο να σου ζητανε να πληρωσεις ''οσο οσο'' επειδη σε βρηκαν σε αναγκη. Πληροφοριακα δεν ειναιGherschaagk έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:22Σταματά να τα ρίχνεις όλα μέσα στον κουβά και να τα κάνεις φραπέ. Εκτός κι αν σου είπε κανένας πλήρωσε το εμβόλιο ή επειδή φοβάσαι έχω άλλη τιμή για σένα κι άλλη για εκείνους που δεν φοβούνται.Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:18
Εγω εκανα rapid test το φεβρουαριο απο φαρμακειο, αυτο με το αιμα, προς 39 ευρω (ενω ο Αδωνης ελεγε για 10 αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση). Μετα εριξα κι ενα μοριακο προς 80 ευρω αντι για 60 του υποτιθεμενου πλαφον. Κατα την Gherschaagk δεν υπαρχει θεμα.![]()
Το ζητημα της τιμης των εμβολιων βασικα δεν το εβαλα ποτε στο τραπεζι γιατι κανεις αντικειμενικα δεν ξερει απολυτες τιμες και τι options υπηρχαν που δεν προτιμηθηκαν. Αυτο που σχολιαζω ειναι το κερδος απο την πατεντα και το οτι αποτελει ενα λογο που οι εταιρειες δεν θελουν επουδενι να αναπαραξουν σκευασμα αλλης φιρμας και φυσικα τους επιτρεπεται αυτο απο κυβερνησεις που εχουν βαλει ολους τους αλλους τομεις να καθονται με το ενα ποδι.
Χελπ!
Εγώ σου λέω πως είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Είσαι πραγματικά ελεύθερος να κάνεις ή να μην κανείς όποιο εμβόλιο εσύ θέλεις. Επίσης σου λέω πως αν θες να μιλήσουμε για κέρδος θα έπρεπε αυτό το εμβόλιο να σου πονάει την τσέπη ή να μην σου επιτρέπουν να κάνεις άλλο. Εσύ μου λες για παρενέργειες λες και το έχεις σίγουρο πως το άλλο που θα κάνεις δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.
Εφόσον έχεις ΕΠΙΛΟΓΕΣ γκρινιάζεις για το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ.
Όσο για τα μοριακά, εδώ που είμαι εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό τα πλήρωνες 120.
Mία απολύτως λογική ερώτηση. Ρωτάω γιατί τόσο τα ποσοστά επικινδυνότητας όσο και ο χρόνος δοκιμών (που όλως τυχαίως έχει συμπτυχθεί επειδή πρόκειται για πανδημία και όχι σπάνια ασθένεια) είναι θέματα που τίθενται από τους "σκεπτικιστές" και όχι από τους άλλους.Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 13:37Τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα?ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 13:34Οκ, τότε ανέφερε το ποσοστό, τη μορφή επιβάρυνσης και το βάθος χρόνου που θεωρείς ασφαλές.Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 13:32
Δεν ειναι μονο το ποσοστο, αλλα και η μορφη επιβαρυνσης. Η θρομβωση πχ δεν ειναι ουτε φαγουρα, ουτε ζαλη, ουτε πονοκοιλος. Επισης δεν ξερεις το βαθος χρονου κι αυτο ειναι το χειροτερο.
Για να καταλήξουμε κάπου, βρε παιδί μου.
Ποιο είναι το ποσοστό των παρενεργειών που μπορεί να γίνει αποδεκτό από όσους δεν έχουν εμβολιασθεί ή έχουν αναβάλλει τον εμβολιασμό τους γιατί φοβούνται τις παρενέργειες; Και πόσος είναι ο χρόνος δοκιμών που θεωρούν ασφαλή;
Οκ, ο αυθόρμητος φόβος για την οποιαδήποτε ιατρική πράξη είναι κάτι απολύτως φυσικό. Αλλά από ένα σημείο και πέρα, πρέπει να αποσαφηνίζονται οι φόβοι. Γιατί κάποιοι τρελλαίνονται ακόμη και στην ιδέα της βελόνας και ψάχνονται στα ποσοστά και στα βάθη του χρόνου.
Τα κέρδη των εταιριών και η στάση του κάθε κράτους, είναι τελείως άσχετα μ' αυτό.
Γιατί είναι στοιχεία που απλώς θολώνουν ακόμη περισσότερο την εικόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε κρεββατομουρμούρηδες, ό,τι και να γίνει γκρινιάζετε.Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:26Ρε μαλακα Μπιλ αφου δεν εισαι βλαμμενος γιατι με μπριζωνεις αδικα? Ποιο σφραγισμα και αρχιδιες? Ειχα παει σε ενα ιατρικο κεντρο για αλλη δουλεια και τις επομενες μερες ημουν λιγο down. Πηρα το γιατρο μου μου ειπε δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις, αλλα επειδη δεν ηθελα να παρω κανενα στο λαιμο μου πηγα και πηρα τεστ απ το φαρμακειο. Το οποιο πληρωσα χ4 γιατι ετσι και μετα οταν εμαθα οτι αυτα δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα εκανα την επομενη και ενα μοριακο το οποιο πληρωσα +20 γιατι ετσι. Γιατι ετσι δεν παιζει ρολο το ''κερδος''Bill Hicks έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:21αυτά για ν'αποφύγεις το σφράγισμα;Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:18
Εγω εκανα rapid test το φεβρουαριο απο φαρμακειο, αυτο με το αιμα, προς 39 ευρω (ενω ο Αδωνης ελεγε για 10 αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση). Μετα εριξα κι ενα μοριακο προς 80 ευρω αντι για 60 του υποτιθεμενου πλαφον.![]()
. Ναι με βρηκαν στην αναγκη και μου τον πιασαν, αλλα νταξ...
![]()
Να πληρώνετε δε θέτε, δωρεάν δε θέτε, τι θέτε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λεμονάδα από λεμόνι...ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 19:26Βρε κρεββατομουρμούρηδες, ό,τι και να γίνει γκρινιάζετε.Spoiler
Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:26Ρε μαλακα Μπιλ αφου δεν εισαι βλαμμενος γιατι με μπριζωνεις αδικα? Ποιο σφραγισμα και αρχιδιες? Ειχα παει σε ενα ιατρικο κεντρο για αλλη δουλεια και τις επομενες μερες ημουν λιγο down. Πηρα το γιατρο μου μου ειπε δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις, αλλα επειδη δεν ηθελα να παρω κανενα στο λαιμο μου πηγα και πηρα τεστ απ το φαρμακειο. Το οποιο πληρωσα χ4 γιατι ετσι και μετα οταν εμαθα οτι αυτα δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα εκανα την επομενη και ενα μοριακο το οποιο πληρωσα +20 γιατι ετσι. Γιατι ετσι δεν παιζει ρολο το ''κερδος''. Ναι με βρηκαν στην αναγκη και μου τον πιασαν, αλλα νταξ...
![]()
![]()
Να πληρώνετε δε θέτε, δωρεάν δε θέτε, τι θέτε;
Προτείνω επίσης οι ψέκες εμβολιασμένοι να μας δίνετε "στεγνά" στις αρχές εμάς τους ανεμβολίαστους .Κάπου βέβαια διαφωνεί ο Μπρεχτ ,αλλά και τι έγινε;
http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/html/8547 ... 05_01.html
http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/html/8547 ... 05_01.html
Οχι όλους, μερικούς όμως χαλαραΣτύγιος έγραψε: 23 Μάιος 2021, 19:51 Προτείνω επίσης οι ψέκες εμβολιασμένοι να μας δίνετε "στεγνά" στις αρχές εμάς τους ανεμβολίαστους .
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Otto Weininger
Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ξανά, ότι οι οποιες σπάνιες παρενέργειες συνήθως αναγνωρίζονται αφού έχουν εμβολιαστεί κάποια εκατομμύρια άτομα (όπως αντίστοιχα και με ένα φάρμακο).
Αυτό δεν έχει να κάνει με τον μη μακροπρόθεσμο έλεγχο κατά την διάρκεια των κλινικών δοκιμών που νομίζουν μερικοί και αναμασανε σαν συνεχώς, αλλά με τους εγγενείς περιορισμούς των κλινικών δοκιμών.
Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει η Φαρμακοεπαγρυπνηση.
Αυτό δεν έχει να κάνει με τον μη μακροπρόθεσμο έλεγχο κατά την διάρκεια των κλινικών δοκιμών που νομίζουν μερικοί και αναμασανε σαν συνεχώς, αλλά με τους εγγενείς περιορισμούς των κλινικών δοκιμών.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι αλλά για αυτό δεν λες τίποτα:Otto Weininger έγραψε: 23 Μάιος 2021, 20:03 Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ξανά, ότι οι οποιες σπάνιες παρενέργειες συνήθως αναγνωρίζονται αφού έχουν εμβολιαστεί κάποια εκατομμύρια άτομα (όπως αντίστοιχα και με ένα φάρμακο).
Αρίστος έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:19 Εν τω μεταξυ καποιοι υπερμαχοι των νεων εμβολιων συνεχιζουν να κανουν συγκρισεις θνησιμοτητας εμβολιων με Covid θεωρωντας οτι εχει αποδειχτει οτι τα εμβολια σωζουν κοσμο. Κατι που ομως απεχει μακραν απο το να εχει αποδειχθει. Οι χωρες που εχουν λειτουργησει τα εμβολια ειναι εξαιρεσεις και ακομη και σε αυτες δεν ειναι ατρανταχτα τα στοιχεια οτι την παρτιδα εσωσαν τα εμβολια και οχι η φυσιολογικη καμψη του κυματος επιδημιας.
.
- Otto Weininger
Εδώ είτε τρολαρει είτε μιλάει σοβαρά. Ο,τι απο τα 2 και να συμβαίνει, απλα δεν έχει νόημα καμία απάντηση.Gherschaagk έγραψε: 23 Μάιος 2021, 20:07Ναι αλλά για αυτό δεν λες τίποτα:Otto Weininger έγραψε: 23 Μάιος 2021, 20:03 Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ξανά, ότι οι οποιες σπάνιες παρενέργειες συνήθως αναγνωρίζονται αφού έχουν εμβολιαστεί κάποια εκατομμύρια άτομα (όπως αντίστοιχα και με ένα φάρμακο).
Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει η Φαρμακοεπαγρυπνηση.Αρίστος έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:19 Εν τω μεταξυ καποιοι υπερμαχοι των νεων εμβολιων συνεχιζουν να κανουν συγκρισεις θνησιμοτητας εμβολιων με Covid θεωρωντας οτι εχει αποδειχτει οτι τα εμβολια σωζουν κοσμο. Κατι που ομως απεχει μακραν απο το να εχει αποδειχθει. Οι χωρες που εχουν λειτουργησει τα εμβολια ειναι εξαιρεσεις και ακομη και σε αυτες δεν ειναι ατρανταχτα τα στοιχεια οτι την παρτιδα εσωσαν τα εμβολια και οχι η φυσιολογικη καμψη του κυματος επιδημιας.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οχι μονο δεν τρολαρω αλλα ημουν και large στο προηγουμενο ποστ, κανονικα θα επρεπε να υπενθυμισω την πιθανοτητα να ειναι τα εμβολια υπευθυνα για τις ταχυτατα διαδιδομενες μεταλλαξεις.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7