Ευτυχως που με ακουσε η ανηψια μου και δεν εκανε το Αστρα.
Σημερα μαθαμε τα ευχαριστα οτι ειναι εγκυος.
Σε συζητηση της ειχα πει πως αν σκοπευει να πιασει συντομα παιδι να μην το κανει.
.
Α αυτά να τα πεις στους συγγενείς των τριών στην Κρήτη που ταλαιπωρούνται από τις θρομβώσεις και μια είναι και σε ΜΕΘ. Που έκαναν το Αστρα γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει την πλατφορμα για τις ηλικίες τους μόνο για το Αστρα. Γιατί αν δεν κάνω λάθος από τους 3 ο ένας είναι 35 η άλλη 44 και η άλλη 42. Δεν περίμεναν ενα μήνα να ανοίξει η πλατφορμα για ολα τα εμβόλια. Ακουσαν την κυβέρνηση μας που ήθελε να χτισει γρήγορα "τείχος ανοσίας" (για να ανοίξει τον τουρισμό δηλαδή) και τώρα ταλαιπωρούνται. Και ο 35αρης πχ πόσες πιθανότητες είχε να νοσήσει σοβαρά από κοβιντ? Για αυτό σε σοβαρές χώρες που έχουν ελέγξει την πανδημία είτε σταμάτησαν να χορηγούν το ΑστραΖενεκα στους κάτω από 40 ή 50 η δεν το χορηγούν καθόλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:29 Το θετικό είναι ότι όσοι φοβούνται τις παρενέργειες από το αστρα, θα κάνουν κάποιο άλλο.![]()
Εκτός αν τα φοβούνται όλα περισσότερο από τον ιό και χρησιμοποιούν ως πρόφαση το αστρα.
I'm vaccinated and ready to go on a trip.Δημοκρατικός έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:35![]()
Με το καλό. Εγώ που δεν είμαι έγκυος, το έκανα και γύρω στις 6/6 πάω βολτίτσα.Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:36
Ευτυχως που με ακουσε η ανηψια μου και δεν εκανε το Αστρα.
Σημερα μαθαμε τα ευχαριστα οτι ειναι εγκυος.
Σε συζητηση της ειχα πει πως αν σκοπευει να πιασει συντομα παιδι να μην το κανει.
.
Αφού έπεσε.Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:38 Εγκεφαλική αιμορραγία = θάνατος ,έτσι έφυγε κι η θεία μου μέσα σε 2 μέρες και νεώτεροι άνθρωποι .Δεν επιδέχεται επέμβασης.
Τα έχουμε πει αυτά. Είσαι άρρωστος.Δημοκρατικός έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:40 Μέχρι τις 6/6 πιθανώς να μην μπορείς να πας μέχρι τον δίπλα Νομό.
Αγγλία τι παίζει; Εκτός από ΑΖ χορηγείται άλλο;Arisvilla έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:38Α αυτά να τα πεις στους συγγενείς των τριών στην Κρήτη που ταλαιπωρούνται από τις θρομβώσεις και μια είναι και σε ΜΕΘ. Που έκαναν το Αστρα γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει την πλατφορμα για τις ηλικίες τους μόνο για το Αστρα. Γιατί αν δεν κάνω λάθος από τους 3 ο ένας είναι 35 η άλλη 44 και η άλλη 42. Δεν περίμεναν ενα μήνα να ανοίξει η πλατφορμα για ολα τα εμβόλια. Ακουσαν την κυβέρνηση μας που ήθελε να χτισει γρήγορα "τείχος ανοσίας" (για να ανοίξει τον τουρισμό δηλαδή) και τώρα ταλαιπωρούνται. Και ο 35αρης πχ πόσες πιθανότητες είχε να νοσήσει σοβαρά από κοβιντ? Για αυτό σε σοβαρές χώρες που έχουν ελέγξει την πανδημία είτε σταμάτησαν να χορηγούν το ΑστραΖενεκα στους κάτω από 40 ή 50 η δεν το χορηγούν καθόλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:29 Το θετικό είναι ότι όσοι φοβούνται τις παρενέργειες από το αστρα, θα κάνουν κάποιο άλλο.![]()
Εκτός αν τα φοβούνται όλα περισσότερο από τον ιό και χρησιμοποιούν ως πρόφαση το αστρα.
Να πω ότι δεν θυμάμαι τέτοιο πράγμα και να ψάξω να βρω τι ήταν αυτό που έλεγες;Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2021, 20:55Ο άντρας μου θύμωνε που κάποιοι μπαρμπάδες στο σούπερ φορούσαν τη μάσκα στο πιγούνι.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 20:46Εγώ θυμάμαι που περιέγραφες σκηνικά που θύμωνε ο άντρας σου που δεν φορούσατε μάσκα στο σούπερ μάρκετ. Θυμάμαι λάθος; Ακόμη και λάθος να θυμάμαι, όπως και αν πας για ψώνια, 100% είναι 100%. Κι αν έρθεις σε επαφή με δεκάδες φορείς με 100% πιθανότητα να κολλήσεις, ας φοράς και στολή αστροναύτη. Το ίδιο κάνει.Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2021, 20:41
Πρέπει να με δεις πως πάω για ψώνια Χέλη μου για να καταλάβεις.
Το ότι δεν γούσταρα τα μέτρα δεν σημαίνει πως δεν τα τηρούσα.
Μη γελάς ,περνάμε στην αντεπίθεση.Δε σας μιλάμε ,δε θέλουμε να σας βλέπουμε ψέκες εμβολιασμένοι ,μιάσματα.
Δεν διαφωνώ στο ρίσκο νοσηλείας με βάση τα δεδομένα που παραθέτεις. Διαφωνώ με την λογική σου, που υποθέτεις σταθερό ρίσκο, όπως και με το τι σημαίνει ρίσκο για μια νέα ιατρική παρέμβαση και γιατί μπορεί κάποιος να είναι επιφυλακτικός, ιδιαίτερα την στιγμή που δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.Bill Hicks έγραψε: 20 Μάιος 2021, 20:56hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 20:22Δεν λειτουργούν έτσι οι σωρευτικές πιθανότητες. 0,3% το έτος για 10 χρόνια είναι 2,96%, όχι 3%. Επίσης δεν λειτουργούν έτσι οι ιοί. Ακόμη κι αν ο κορωνοϊός συνεχίσει να υφίσταται σε 10 χρόνια, η πιθανότητα νοσηλείας θα έχει πέσει σημαντικά.Bill Hicks έγραψε: 20 Μάιος 2021, 19:04
και σε ετήσια βάση το risk-benefit είναι υπέρ τού εμβολίου, αλλά επίσης το ρίσκο είναι συσσωρευτικό.
στα 10 χρόνια που θα περιμένει ο Scouser θα'χει 10Χ ρίσκο.
το μέσο ετήσιο ρίσκο για νοσοκομείο από κόβιντ είναι πρπ 0.3%-0.5% (στοιχεία ΗΠΑ) χ10 = 3%-5% ή 1/20 να σού κάτσει
εμβόλιο στην χειρότερη μέσο ετήσιο ρίσκο για νοσοκομείο 1/100,000 χ10 = 1/10,000 ή 0.01%
![]()
![]()
χαίρομαι που δεν βρήκες κάτι άλλο να διαφωνήσεις.
στο δεύτερο, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. προφανώς υποθέτουμε σταθερό ρίσκο.
Στην Αγγλια το χορηγούν εδω και κανένα μήνα (Το Αστρα Ζενεκα) μόνο στους κάτω των 40. Δεν ξέρω για άλλα εμβόλια.Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:49Αγγλία τι παίζει; Εκτός από ΑΖ χορηγείται άλλο;Arisvilla έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:38Α αυτά να τα πεις στους συγγενείς των τριών στην Κρήτη που ταλαιπωρούνται από τις θρομβώσεις και μια είναι και σε ΜΕΘ. Που έκαναν το Αστρα γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει την πλατφορμα για τις ηλικίες τους μόνο για το Αστρα. Γιατί αν δεν κάνω λάθος από τους 3 ο ένας είναι 35 η άλλη 44 και η άλλη 42. Δεν περίμεναν ενα μήνα να ανοίξει η πλατφορμα για ολα τα εμβόλια. Ακουσαν την κυβέρνηση μας που ήθελε να χτισει γρήγορα "τείχος ανοσίας" (για να ανοίξει τον τουρισμό δηλαδή) και τώρα ταλαιπωρούνται. Και ο 35αρης πχ πόσες πιθανότητες είχε να νοσήσει σοβαρά από κοβιντ? Για αυτό σε σοβαρές χώρες που έχουν ελέγξει την πανδημία είτε σταμάτησαν να χορηγούν το ΑστραΖενεκα στους κάτω από 40 ή 50 η δεν το χορηγούν καθόλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:29 Το θετικό είναι ότι όσοι φοβούνται τις παρενέργειες από το αστρα, θα κάνουν κάποιο άλλο.![]()