Ανοσία αγέλης δεν θα υπάρξει. Αλλά και αν υπάρξει, σάς ζητήσαμε εμείς να εμβολιαστείτε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2021, 13:07 Όσοι δεν εμβολιάζονται είναι τσάμπα μάγκες. Αν όλα πάνε καλά εκμεταλλευονται την ανοσία της αγέλης που αναλάβαμε να χτίσουμε οι υπόλοιποι με αίσθηση καθήκοντος απέναντι στην κοινωνία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
kameron έγραψε: 19 Μάιος 2021, 17:51 ...
«Δεν μπορείς να απολύσεις κάποιον επειδή αρνήθηκε να εμβολιασθεί. Εάν κάποιος προβάλλει βάσιμους λόγους υγείας, ή λόγους συνειδησιακούς, όπως συμβαίνει με τους αντιρρησίες συνείδησης, τότε οφείλει ο αρμόδιος φορέας, το Δημόσιο, να τους σεβαστεί. Αλλά ο πολίτης πρέπει να αιτιολογεί την άρνησή του, να την τεκμηριώνει», υπογράμμισε ο κ. Μανιτάκης.
Όπως τόνισε ο κ. Μανιτάκης, μια γενική, νομοθετική ή υπουργική απόφαση που θα υποχρέωνε όλο τον πληθυσμό χωρίς εξαίρεση να εμβολιαστεί, θα ήταν αντισυνταγματική. «Άλλωστε δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, ούτε το διανοούνται οι κυβερνήσεις της Ευρώπης».
Πρόσθεσε, δε, ότι «για ορισμένες κατηγορίες προσώπων, όπως είναι το υγειονομικό προσωπικό ή οι δάσκαλοι, είναι δυνατόν να προβλεφθεί ο εξαναγκαστικός ή ο πειθαναγκαστικός εμβολιασμός, για προφανείς λόγους, δηλαδή όταν πρόκειται για πανδημία».
Αυτή η «υποχρεωτικότητα» του εμβολιασμού, επισήμανε, έχει συνταγματικά ερείσματα για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.
Τι είπε ο αντισυνταγματολόγος;
Εντάξει κύριοι ,να με αποσύρετε απ' την τάξη και να με κάνετε διοικητικό στη Β/θμια με ατομικό γραφείο και κομπιούτερ. Και πάλι ένα σωρό δουλειά θα βγάλω.
Αντε παλι.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:07Από πού φάνηκε; Έφερε κάποιος στοιχεία ότι περιορίστηκε η διασπορά λόγω μασκών; Υπάρχουν περιοχές της Ευρώπης χωρίς πλήρη διείσδυση του ιού, όπου συνέβη τέτοιο πράγμα γιατί φορούσαν μάσκες παντού;Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 11:47Το εχουμε συζητησει εκτενως και φανηκε καθαρα οτι κανεις λαθος.hellegennes έγραψε: 19 Μάιος 2021, 17:58
Δεν είμαι αντιδραστικός, δεν πιστεύω ότι προσφέρει κάτι σαν μέσο προστασίας όσον αφορά την γενικευμένη χρήση της από το σύνολο του πληθυσμού. Η μάσκα είναι αρκετά αποδοτικό μέσο υπό ελεγχόμενες συνθήκες, γι' αυτό τις φοράει το ιατρικό προσωπικό και ουδέποτε εξέφρασα αντίρρηση για την δυνατότητα της ιατρικής μάσκας να περιορίζει την πιθανότητα μόλυνσης.
Έχω πει πολλές φορές ότι η αποδοτικότητα/χρησιμότητα ενός πράγματος συνδέεται με ένα περιβάλλον χρήσης. Μερικές φορές μπορεί να επεκτείνεται και σε άλλα περιβάλλοντα αλλά δεν είναι αυταπόδεικτο ότι μπορεί να επεκτείνεται παντού.
Π.χ. έχεις δει ποτέ τραίνο ή λεωφορείο με ζώνες ασφαλείας;
Μη ξανακανουμε παλι την ιδια συζητηση,δεν εχει νοημα.
Πλεον υπαρχουν εξαιρετικες μασκες που προστατευουν κι αυτους που τις φορουν,οχι μονο τους αλλους απο μας που τις φοραμε,σε τιμη,χωμα.
Αν δεν θες να κάνουμε την συζήτηση κανένα πρόβλημα, αλλά ούτε από τον απολογισμό της επιδημιολογικής πορείας του ιού προκύπτει θετική συσχέτιση ούτε από στοιχεία μελετών.
Αν θες να το πιστεύεις σαν θρησκεία, χωρίς στοιχεία, δικαίωμά σου.
Η αποτελεσματικοτητα των μετρων και ειδικοτερα της μασκας φανηκε απ'το περιορισμο μεχρι εξαφανισεως σχεδον ολων των αλλων μεταδοτικων ασθενειων.
Τι αλλο θες;
Ημαρτον δηλαδη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Οχι κυριε μου,θα το φας και θα πεις κι ενα τραγουδι!Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:25kameron έγραψε: 19 Μάιος 2021, 17:51 ...
«Δεν μπορείς να απολύσεις κάποιον επειδή αρνήθηκε να εμβολιασθεί. Εάν κάποιος προβάλλει βάσιμους λόγους υγείας, ή λόγους συνειδησιακούς, όπως συμβαίνει με τους αντιρρησίες συνείδησης, τότε οφείλει ο αρμόδιος φορέας, το Δημόσιο, να τους σεβαστεί. Αλλά ο πολίτης πρέπει να αιτιολογεί την άρνησή του, να την τεκμηριώνει», υπογράμμισε ο κ. Μανιτάκης.
Όπως τόνισε ο κ. Μανιτάκης, μια γενική, νομοθετική ή υπουργική απόφαση που θα υποχρέωνε όλο τον πληθυσμό χωρίς εξαίρεση να εμβολιαστεί, θα ήταν αντισυνταγματική. «Άλλωστε δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, ούτε το διανοούνται οι κυβερνήσεις της Ευρώπης».
Πρόσθεσε, δε, ότι «για ορισμένες κατηγορίες προσώπων, όπως είναι το υγειονομικό προσωπικό ή οι δάσκαλοι, είναι δυνατόν να προβλεφθεί ο εξαναγκαστικός ή ο πειθαναγκαστικός εμβολιασμός, για προφανείς λόγους, δηλαδή όταν πρόκειται για πανδημία».
Αυτή η «υποχρεωτικότητα» του εμβολιασμού, επισήμανε, έχει συνταγματικά ερείσματα για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.
Τι είπε ο αντισυνταγματολόγος;![]()
Ωραίες οργουελιανές πρακτικές.
Εντάξει κύριοι ,να με αποσύρετε απ' την τάξη και να με κάνετε διοικητικό στη Β/θμια με ατομικό γραφείο και κομπιούτερ. Και πάλι ένα σωρό δουλειά θα βγάλω.![]()
- hellegennes
Στοιχεία. Στοι-χεί-α. Δεν εξαφανίστηκαν οι άλλες μεταδοτικές ασθένειες. Κανονικότατα υφίστανται. Εξαφανίστηκαν οι επαφές σου για να το μαθαίνεις. Το περισσότερο που συνέβη είναι ότι περιορίστηκαν τα παιδικά κρυώματα, γιατί ήταν κλειστά τα σχολεία όλον τον χειμώνα. Τώρα τι σχέση έχει η γενική χρήσης μάσκας μ' αυτό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:35 Αντε παλι.
Η αποτελεσματικοτητα των μετρων και ειδικοτερα της μασκας φανηκε απ'το περιορισμο μεχρι εξαφανισεως σχεδον ολων των αλλων μεταδοτικων ασθενειων.
Τι αλλο θες;
Ημαρτον δηλαδη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενταξει ρε Χελυ,παραδινομαι,κερδισες.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:14Στοιχεία. Στοι-χεί-α. Δεν εξαφανίστηκαν οι άλλες μεταδοτικές ασθένειες. Κανονικότατα υφίστανται. Εξαφανίστηκαν οι επαφές σου για να το μαθαίνεις. Το περισσότερο που συνέβη είναι ότι περιορίστηκαν τα παιδικά κρυώματα, γιατί ήταν κλειστά τα σχολεία όλον τον χειμώνα. Τώρα τι σχέση έχει η γενική χρήσης μάσκας μ' αυτό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:35 Αντε παλι.
Τι αλλο θες;
Ημαρτον δηλαδη.
Σ'εκανε να νοιωσεις καλυτερα;
Αυτο μετραει.
- EKPLIKTIKOS
Εντάξει γιατρέ μου
Τεσπα δε θα μαλώσουμε, έτσι κ αλλιώς σε λίγους μήνες θα υποχρεωθείς να το κάνεις
- hellegennes
Όχι, θα με ενδιέφερε να στήριζες τις απόψεις σου με στοιχεία ή να συμφωνούσες με αυτά που λέω ειλικρινά, γιατί στηρίζονται από στοιχεία. Δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα το ότι το φόρουμ έχει γίνει εστία πιστών.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:32Ενταξει ρε Χελυ,παραδινομαι,κερδισες.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:14Στοιχεία. Στοι-χεί-α. Δεν εξαφανίστηκαν οι άλλες μεταδοτικές ασθένειες. Κανονικότατα υφίστανται. Εξαφανίστηκαν οι επαφές σου για να το μαθαίνεις. Το περισσότερο που συνέβη είναι ότι περιορίστηκαν τα παιδικά κρυώματα, γιατί ήταν κλειστά τα σχολεία όλον τον χειμώνα. Τώρα τι σχέση έχει η γενική χρήσης μάσκας μ' αυτό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:35 Αντε παλι.
Τι αλλο θες;
Ημαρτον δηλαδη.
Αυτο μετραει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βρηκες ανθρωπο να του βαλεις ταμπελα ''πιστος''.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:46Όχι, θα με ενδιέφερε να στήριζες τις απόψεις σου με στοιχεία ή να συμφωνούσες με αυτά που λέω ειλικρινά, γιατί στηρίζονται από στοιχεία. Δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα το ότι το φόρουμ έχει γίνει εστία πιστών.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:32Ενταξει ρε Χελυ,παραδινομαι,κερδισες.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:14
Στοιχεία. Στοι-χεί-α. Δεν εξαφανίστηκαν οι άλλες μεταδοτικές ασθένειες. Κανονικότατα υφίστανται. Εξαφανίστηκαν οι επαφές σου για να το μαθαίνεις. Το περισσότερο που συνέβη είναι ότι περιορίστηκαν τα παιδικά κρυώματα, γιατί ήταν κλειστά τα σχολεία όλον τον χειμώνα. Τώρα τι σχέση έχει η γενική χρήσης μάσκας μ' αυτό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Αυτο μετραει.
τα συλληπητηρια μουGherschaagk έγραψε: 19 Μάιος 2021, 13:1847χρονη ξαδέρφη του πεθερού μου λίγο πριν το Πάσχα.Καdy έγραψε: 19 Μάιος 2021, 13:14κανεις εκτος απο υπερηλικες 80+ δεν εχει πεθανει ΑΠΟ κοβιντGherschaagk έγραψε: 19 Μάιος 2021, 13:05
Δεν θα λυπηθώ κανέναν αρνητή κόβιντ που θα πεθάνει απ' αυτό.
Λυπάμαι μόνο όσους θα κολλήσουν εξαιτίας του.![]()
Και πιο πριν δική μου δεύτερη ξαδέρφη 53 χρονών.
Τι έλεγες;
βεβαρυμενο ιστορικο?
- hellegennes
Κοίτα, σε εκτιμώ, σ' αγαπώ, αλλά σ' αυτό το θέμα συμπεριφέρεσαι ακριβώς σαν πιστός. Επαναλαμβάνεις ό,τι λέει η κυβέρνηση και ο ΣΚΑΪ, που έχουν λόγο να τα πούνε, αλλά δεν βλέπω να στηρίζεις την θέασή σου σε κάτι απτό. Όταν πρόκειται για κάτι μετρήσιμο ή που θες να μετρήσεις, στην επιστήμη δεν υπάρχουν γνώμες.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:57Βρηκες ανθρωπο να του βαλεις ταμπελα ''πιστος''.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:46Όχι, θα με ενδιέφερε να στήριζες τις απόψεις σου με στοιχεία ή να συμφωνούσες με αυτά που λέω ειλικρινά, γιατί στηρίζονται από στοιχεία. Δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα το ότι το φόρουμ έχει γίνει εστία πιστών.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:32
Ενταξει ρε Χελυ,παραδινομαι,κερδισες.
Αυτο μετραει.![]()
Καταλαβαίνω να την λήψη προληπτικών μέτρων και να πεις «θα κλείσω το λιανικό εμπόριο για να περιορίσω την διάδοση», αλλά για να πεις κατόπιν «λειτούργησε το μέτρο αυτό», θα πρέπει να έχεις στοιχεία ότι λειτούργησε. Όχι να το πιστεύεις, όχι να το έχουν κάνει κι άλλοι· να έχεις στοιχεία.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν τέτοιο πράγμα. Ούτε το αποτέλεσμα φαίνεται να ευνοεί την υπόθεση ότι λειτούργησε αυτό ούτε υπάρχει κάποιο μοντέλο που να δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Οπότε πώς μπορείς να πεις ότι λειτούργησε;
Είναι παράλογο σε μια συζήτηση που αφορά δεδομένα να ζητάω δεδομένα; Δεν συζητάμε εδώ για τις ηθικές προεκτάσεις της θανατικής ποινής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα στοιχεια βρε λεβεντη υπαρχουν και τα ξερεις.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:14Κοίτα, σε εκτιμώ, σ' αγαπώ, αλλά σ' αυτό το θέμα συμπεριφέρεσαι ακριβώς σαν πιστός. Επαναλαμβάνεις ό,τι λέει η κυβέρνηση και ο ΣΚΑΪ, που έχουν λόγο να τα πούνε, αλλά δεν βλέπω να στηρίζεις την θέασή σου σε κάτι απτό. Όταν πρόκειται για κάτι μετρήσιμο ή που θες να μετρήσεις, στην επιστήμη δεν υπάρχουν γνώμες.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:57Βρηκες ανθρωπο να του βαλεις ταμπελα ''πιστος''.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:46
Όχι, θα με ενδιέφερε να στήριζες τις απόψεις σου με στοιχεία ή να συμφωνούσες με αυτά που λέω ειλικρινά, γιατί στηρίζονται από στοιχεία. Δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα το ότι το φόρουμ έχει γίνει εστία πιστών.![]()
Καταλαβαίνω να την λήψη προληπτικών μέτρων και να πεις «θα κλείσω το λιανικό εμπόριο για να περιορίσω την διάδοση», αλλά για να πεις κατόπιν «λειτούργησε το μέτρο αυτό», θα πρέπει να έχεις στοιχεία ότι λειτούργησε. Όχι να το πιστεύεις, όχι να το έχουν κάνει κι άλλοι· να έχεις στοιχεία.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν τέτοιο πράγμα. Ούτε το αποτέλεσμα φαίνεται να ευνοεί την υπόθεση ότι λειτούργησε αυτό ούτε υπάρχει κάποιο μοντέλο που να δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Οπότε πώς μπορείς να πεις ότι λειτούργησε;
Είναι παράλογο σε μια συζήτηση που αφορά δεδομένα να ζητάω δεδομένα; Δεν συζητάμε εδώ για τις ηθικές προεκτάσεις της θανατικής ποινής.
Κοιτα ποσους θανατους,διασωληνωμενους και εισαγωγες στα νοσοκομεια ειχαμε περισυ και ποσους φετος.
Θελεις δηλαδη σωνει και καλα να γκουγκλαρω για να σου βρω αυτο που ηδη ξερεις και συ ο ιδιος αλλα δεν θελεις να παραδεχτεις;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι δύσκολο να επιμερίσει κάποιος την επίδραση του κάθε μέτρου στο τελικό αποτέλεσμα (που ακόμα και αυτό είναι ασαφές). Μόνο προσεγγίσεις μπορούν να γίνουν αλλά μάλλον η απόσταση είναι που έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο. Το πόσο όμως δεν ξέρω αν γίνεται ν' απαντηθεί.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:14Κοίτα, σε εκτιμώ, σ' αγαπώ, αλλά σ' αυτό το θέμα συμπεριφέρεσαι ακριβώς σαν πιστός. Επαναλαμβάνεις ό,τι λέει η κυβέρνηση και ο ΣΚΑΪ, που έχουν λόγο να τα πούνε, αλλά δεν βλέπω να στηρίζεις την θέασή σου σε κάτι απτό. Όταν πρόκειται για κάτι μετρήσιμο ή που θες να μετρήσεις, στην επιστήμη δεν υπάρχουν γνώμες.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:57Βρηκες ανθρωπο να του βαλεις ταμπελα ''πιστος''.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:46
Όχι, θα με ενδιέφερε να στήριζες τις απόψεις σου με στοιχεία ή να συμφωνούσες με αυτά που λέω ειλικρινά, γιατί στηρίζονται από στοιχεία. Δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα το ότι το φόρουμ έχει γίνει εστία πιστών.![]()
- hellegennes
Δύσκολο ναι, αδύνατον όχι. Μπορείς να τα διαχωρίσεις με τα κατάλληλα υπολογιστικά μοντέλα. Σημασία όμως δεν έχει η στιγμιαία απόδοσή τους αλλά η επίδρασή τους στην επιδημιολογική πορεία σε βάθος χρόνου.Green Dragon έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:21 Είναι δύσκολο να επιμερίσει κάποιος την επίδραση του κάθε μέτρου στο τελικό αποτέλεσμα (που ακόμα και αυτό είναι ασαφές). Μόνο προσεγγίσεις μπορούν να γίνουν αλλά μάλλον η απόσταση είναι που έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο. Το πόσο όμως δεν ξέρω αν γίνεται ν' απαντηθεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σου είπα ότι αυτό δεν είναι κατάλληλο συγκριτικό στοιχείο γι' αυτό που επιχειρείς να συγκρίνεις. Στο πρώτο κύμα είχαμε μικρή διασπορά γιατί είχαμε μερικές μικρές εστίες. Αν μη τι άλλο, δείχνει ότι τα μέτρα δεν λειτούργησαν, γιατί όσο ήταν κλειστά τα καταστήματα στο πρώτο κύμα ήταν και στο δεύτερο. Δεν υπήρχε έλλειψη εφαρμογής κλεισίματος καταστημάτων.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:20 Τα στοιχεια βρε λεβεντη υπαρχουν και τα ξερεις.
Κοιτα ποσους θανατους,διασωληνωμενους και εισαγωγες στα νοσοκομεια ειχαμε περισυ και ποσους φετος.
Θελεις δηλαδη σωνει και καλα να γκουγκλαρω για να σου βρω αυτο που ηδη ξερεις και συ ο ιδιος αλλα δεν θελεις να παραδεχτεις;
Επιπροσθέτως, αν θες να πας εκεί, στο πρώτο κύμα δεν είχαμε μάσκες και είχαμε λίγους νεκρούς και στο δεύτερο είχαμε μάσκες και πολλούς νεκρούς. Άρα οι μάσκες αύξησαν τους νεκρούς;
Βλέπεις πως αν κάνεις συγκρίσεις μεταξύ διαφορετικών αρχικών συνθηκών καταλήγεις σε λάθος συμπεράσματα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις