ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2020, 08:36Έχεις δίκιο.
Οπότε, το αλλάζω σε τζον γουέιβ, που παραπέμπει τόσο σε σκληρό άντρα όσο και σε τρικυμία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
τι κανετε ρε
μονο 22 σελιδες??
μονο 22 σελιδες??
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Αν κρίνουμε και όλοι εμείς από αυτά που έχεις γράψει ως blackpaint (και προφανώς εγκατέλειψες εκείνο το προφίλ μήπως και ξεχαστούν εκείνοι οι δεινόσαυροι), για να σε ξεφορτωθούμε αρκεί να απαιτήσουμε να κοπεί το WiFi σε Δαφνί και Δρομοκαΐτειο.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 21:07μπα. μαλλον κανας βλαμενος παππους θα ειναι, αν κρινω απο την ευφραδεια του λογου του.nowhere έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:34John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:51 θα στο κανω ταληρακια: με το που ακουσω τους πρωτους φθογγους "λαθρ.." εχεις φυγει κλωτσηδον απο το παραθυρο.![]()
![]()
μαλάκα είσαι τεράστια ψωνάρα.μιλας σε κάποιον άγνωστο που μπορεί να είναι 2χ2 και να μην μετακινείται καν
Και στα δύο για να είμαστε σίγουροι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το να απολύσεις υπάλληλο επειδή ψήφισε ΧΑ είναι "αποδεκτό".
Το να επιβάλλεις, ως κράτος επιπλέον εισφορές σε εργοδότη που προσλαμβάνει αλλοδαπό ενώ υπάρχουν και Έλληνες, είναι "διάκριση".
Το να απολύεις υπάλληλο επειδή αρνείται να εμβολιαστεί, είναι επίσης "αποδεκτό".
Μάλιστα.
Το να επιβάλλεις, ως κράτος επιπλέον εισφορές σε εργοδότη που προσλαμβάνει αλλοδαπό ενώ υπάρχουν και Έλληνες, είναι "διάκριση".
Το να απολύεις υπάλληλο επειδή αρνείται να εμβολιαστεί, είναι επίσης "αποδεκτό".
Μάλιστα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οι απαντήσεις αυτού του στυλ δείχνουν ΠΟΣΟ ηλίθιοι είναι κάποιοι αντιρατσιστές.georgebi έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:43 Η υπάλληλλος είναι γεμάτη μίσος. Εσείς θα κρατούσατε μια υπάλληλο γεμάτη μίσος, επειδή είναι “η άποψή της” και επειδή είναι καλή στη δουλειά της;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- karapialis7
Τιμή της και καμάρι της.
Όλοι οι γνήσιοι Έλληνες στο γένος και στη συνείδηση, το λαϊκό αντικαπιταλιστικό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής ψηφίζουν.
Οι τουρκοραγιάδες προδότες πάλι έχουν άπειρες επιλογές εντός δημοκρατικού τόξου.
Όλοι οι γνήσιοι Έλληνες στο γένος και στη συνείδηση, το λαϊκό αντικαπιταλιστικό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής ψηφίζουν.
Οι τουρκοραγιάδες προδότες πάλι έχουν άπειρες επιλογές εντός δημοκρατικού τόξου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 7 Απαντήσεις