Αδιάφορο. Το ότι άλλοι έχουν πει χειρότερα δεν είναι επιχείρημα.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:57 Κανεις λαθος, εχω ασχοληθει αρκετα για να καταλαβω πως αφενος η Π Διαθηκη γραφει πολυ χειροτερα πραγματα,
Από αυτό και μόνο που λες φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το Ισλαμ. Από το Κοράνι δεν βγαίνει τίποτα. Είναι μία ασυνάρτητη συλλογή στίχων. Μόνο μέσω των αχαντίθ που είναι μία μεγάλη συλλογή φράσεων και πράξεων του προφήτη μπορείς να κάνεις ερμηνεία.αφετερου στο Κορανι μπορεις να βρεις οτι θες και το αντιθετο του, οπως σε ολα τα θρησκευτικα βιβλια γενικως, και τελος πως ολα οσα αναφερεις ειναι καθαρη ισλαμοφοβικη ακροδεξια προπαγανδα και τιποτα παραπανω.
Υπάρχει κίνημα μετριοπαθών Μουσουλμάνων που απορίπτουν τα Αχαντιθ στο σύνολο τους επειδή δεν μπορούν να καταπιούν τις απίστευτες ανοησίες και ακρότητες που γράφουν αλλά το πρόβλημα που έχουν είναι ότι έχοντας κρατήσει μόνο το Κοράνι ουσιαστικά έχουν πετάξει όλη την θρησκεία τους. Ούτε καν το πως και πότε θα προσεύχεσαι δεν βγαίνει από το Κοράνι.
Αλλά όπως είπα και πριν είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχεις ιδέα τι λέει το Ισλάμ. Η λογική σου είναι ξεκάθαρα πως ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου και αφού οι ακροδεξιοί έχουν ταχθεί ενάντια στο Ισλαμ άρα εγώ θα ταχθώ υπέρ του. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι αν ποτέ οι Μουσουλμάνοι πάρουν την εξουσία εσείς οι αριστεροί προοδευτικοί με τις κοινωνικές ελευθερίες και τις ισότητες των φύλων των γκέι κλπ είστε οι πρώτοι που θα ξεπαστρέψουν. Τους Χριστιανούς θα τους ανεχθούν (σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας φυσικά, μην ξεχνιόμαστε) όπως τους είχαν ανεχθεί και στο παρελθόν. Εσάς θα σας πετάξουν από τις ταράτσες.