!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:57 Κανεις λαθος, εχω ασχοληθει αρκετα για να καταλαβω πως αφενος η Π Διαθηκη γραφει πολυ χειροτερα πραγματα,
Αδιάφορο. Το ότι άλλοι έχουν πει χειρότερα δεν είναι επιχείρημα.
αφετερου στο Κορανι μπορεις να βρεις οτι θες και το αντιθετο του, οπως σε ολα τα θρησκευτικα βιβλια γενικως, και τελος πως ολα οσα αναφερεις ειναι καθαρη ισλαμοφοβικη ακροδεξια προπαγανδα και τιποτα παραπανω.
Από αυτό και μόνο που λες φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το Ισλαμ. Από το Κοράνι δεν βγαίνει τίποτα. Είναι μία ασυνάρτητη συλλογή στίχων. Μόνο μέσω των αχαντίθ που είναι μία μεγάλη συλλογή φράσεων και πράξεων του προφήτη μπορείς να κάνεις ερμηνεία.

Υπάρχει κίνημα μετριοπαθών Μουσουλμάνων που απορίπτουν τα Αχαντιθ στο σύνολο τους επειδή δεν μπορούν να καταπιούν τις απίστευτες ανοησίες και ακρότητες που γράφουν αλλά το πρόβλημα που έχουν είναι ότι έχοντας κρατήσει μόνο το Κοράνι ουσιαστικά έχουν πετάξει όλη την θρησκεία τους. Ούτε καν το πως και πότε θα προσεύχεσαι δεν βγαίνει από το Κοράνι.

Αλλά όπως είπα και πριν είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχεις ιδέα τι λέει το Ισλάμ. Η λογική σου είναι ξεκάθαρα πως ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου και αφού οι ακροδεξιοί έχουν ταχθεί ενάντια στο Ισλαμ άρα εγώ θα ταχθώ υπέρ του. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι αν ποτέ οι Μουσουλμάνοι πάρουν την εξουσία εσείς οι αριστεροί προοδευτικοί με τις κοινωνικές ελευθερίες και τις ισότητες των φύλων των γκέι κλπ είστε οι πρώτοι που θα ξεπαστρέψουν. Τους Χριστιανούς θα τους ανεχθούν (σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας φυσικά, μην ξεχνιόμαστε) όπως τους είχαν ανεχθεί και στο παρελθόν. Εσάς θα σας πετάξουν από τις ταράτσες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος break την 31 Ιούλ 2020, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:05
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:58
καποιος να πει στον κυριο πως η Κωνσταντινουπολη εχει κατακτηθει απο το 1453.
Κάποιος πρέπει να πει σε σένα πως το σημερινό ζητούμενο των αντιφαϊμάμηδων είναι πολύ μεγαλύτερο από την Κωνσταντινούπουλη.

Εικόνα

Εικόνα
:smt005: :smt005: :smt005:
μπραβο ΓΑΛΗ, απεσπασες υποψηφιοτητα για βραβειο Καρεν της χρονιας. Να μπει στη ρουμπρικα "αναρτησεις της γιαγιας μου στο ΦΒ"
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Με απλά λόγια
Είμαστε υπέρ της ελευθερίας τους λόγου των αποψεων και ιδεών ...φτάνει να αφορούν τις δικές μας απόψεις και ιδέες ..

Και κάτι άλλο
Ρητορικές μίσους έχουν όλες μα όλες οι αντίπαλες ιδεολογίες στην ιστορία της ανθρωπότητας ..
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

και, οποια συμπτωσις, ειναι ΟΝΤΩΣ απο το forwardsfromgrandma :smt005: :smt005:
https://www.reddit.com/r/forwardsfromgr ... is_in_the/
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:21
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:57 Κανεις λαθος, εχω ασχοληθει αρκετα για να καταλαβω πως αφενος η Π Διαθηκη γραφει πολυ χειροτερα πραγματα,
Αδιάφορο. Το ότι άλλοι έχουν πει χειρότερα δεν είναι επιχείρημα.
αφετερου στο Κορανι μπορεις να βρεις οτι θες και το αντιθετο του, οπως σε ολα τα θρησκευτικα βιβλια γενικως, και τελος πως ολα οσα αναφερεις ειναι καθαρη ισλαμοφοβικη ακροδεξια προπαγανδα και τιποτα παραπανω.
Από αυτό και μόνο που λες φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το Ισλαμ. Από το Κοράνι δεν βγαίνει τίποτα. Είναι μία ασυνάρτητη συλλογή στίχων. Μόνο μέσω των αχαντίθ που είναι μία μεγάλη συλλογή φράσεων και πράξεων του προφήτη μπορείς να κάνεις ερμηνεία.

Υπάρχει κίνημα μετριοπαθών Μουσουλμάνων που απορίπτουν τα Αχαντιθ στο σύνολο τους επειδή δεν μπορούν να καταπιούν τις απίστευτες ανοησίες και ακρότητες που γράφουν αλλά το πρόβλημα που έχουν είναι ότι έχοντας κρατήσει μόνο το Κοράνι ουσιαστικά έχουν πετάξει όλη την θρησκεία τους. Ούτε καν το πως και πότε θα προσεύχεσαι δεν βγαίνει από το Κοράνι.

Αλλά όπως είπα και πριν είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχεις ιδέα τι λέει το Ισλάμ. Η λογική σου είναι ξεκάθαρα πως ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου και αφού οι ακροδεξιοί έχουν ταχθεί ενάντια στο Ισλαμ άρα εγώ θα ταχθώ υπέρ του. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι αν ποτέ οι Μουσουλμάνοι πάρουν την εξουσία εσείς οι αριστεροί προοδευτικοί με τις κοινωνικές ελευθερίες και τις ισότητες των φύλων των γκέι κλπ είστε οι πρώτοι που θα ξεπαστρέψουν. Τους Χριστιανούς θα τους ανεχτούν (σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας φυσικά, μην ξεχνιόμαστε) όπως τους είχαν ανεχθεί και στο παρελθόν. Εσάς θα σας πετάξουν από τις ταράτσες.
Γιατί, θεωρείς ότι έχουν ασχοληθεί στοιχειωδώς με το οτιδήποτε;

Πουθενάδες σε όλα τα επίπεδα είναι. Απλώς απευθύνονται σε επίσης αστοιχείωτους τυπάκους, που την βλέπουν προχώ με τσιτάτα.

Οι περισσότεροι είναι μαμόθρεφτα ή κρατικοδίαιτα παράσιτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:23
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:58

καποιος να πει στον κυριο πως η Κωνσταντινουπολη εχει κατακτηθει απο το 1453.
Κάποιος πρέπει να πει σε σένα πως το σημερινό ζητούμενο των αντιφαϊμάμηδων είναι πολύ μεγαλύτερο από την Κωνσταντινούπουλη.

Εικόνα

Εικόνα
μπραβο ΓΑΛΗ, απεσπασες υποψηφιοτητα για βραβειο Καρεν της χρονιας. Να μπει στη ρουμπρικα "αναρτησεις της γιαγιας μου στο ΦΒ"
Μπορείτε να το βάλετε όπου γουστάρετε, παπαράκια.

Σίγουρα θα χωράει. :lol:

Internet Haters At Service Of Losing Regressive Left

https://english.euroislam.pl/internet-h ... sive-left/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:18
BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:09
Θείτσα, αυτές τις εικονίτσες βάλτες στο φέισμπουκ να εντυπωσιάσεις το τοπικό πλαγκτόν.
Γελοίοι, ουτιδανοί, πουθενάδες, κλεφτοκοτάδες κλεφτοπισάδες.

Υιοθέτησα φρασεολογία της λατρείας. :g094:
Μου φάγανε το νήμα :003: ,αλλά εγώ αυτιστικά θα το επαναλάβω:

Λοξίας: ο χρήστης που γκρέμισε τον στανβαρισμό :lol:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:50
break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:47
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:39 το ισλαμ ως πολιτικη ιδεολογια που θελει να κατακτησει τον κοσμο, δεν ειναι καινουριο παραμυθι, ειναι η συγχρονη εκδοχη των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.

Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το βολικο παραμυθακι προερχεται απο τους κυκλους της ευαγγελικης χριστιανικης ακροδεξιας της αμερικης.
Κατευθείαν από το Κοράνι και τα Αχαντίθ βγαίνουν αυτά. Δεν είναι παραμύθι. Απλώς δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να τα διαβάσεις να δεις τι λένε.

Και αν μου πεις ότι ο μέσος μουσουλμάνος δεν υποστηρίζεις αναγκαστικά τις ακρότητες της θρησκείας του μπορώ και εγώ κάλλιστα να σου απαντήσω ότι και ο μέσος ΧΑυγίτης δεν υποστηρίζει αναγκαστικά τις ακρότητες του φασισμού.

Αν κάποιος είναι δικαιολογημένος να διώξει τον υπάλληλο του επειδή είναι ΧΑυγίτης τότε το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να επικαλεστεί κανείς για την περίπτωση που ήταν Μουσουλμάνος. Δεν υπάρχει μα ή αλλά. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση.
Θα ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση αν ο μουσουλμάνος ήταν υποστηρικτής του ISIS. Τότε ναι, να τον απέλυε.
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα που στρέφουμε προς τα υπόλοιπα μέλη:
έχετε έναν υπάλληλο στο γραφείο ή στο μαγαζί, ο οποίος σταδιακά αποκαλύπτεται ότι είναι μέλος ή υποστηρικτής του ISIS.

1) Θα τον απολύατε επειδή υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις
2) Θα τον κρατούσατε επειδή έχει το δικαίωμα της ελευθερίας άποψης που λέει ότι οι μη μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνουν σε τζιχάντ
3) ...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:18
BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:50
break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:47

Κατευθείαν από το Κοράνι και τα Αχαντίθ βγαίνουν αυτά. Δεν είναι παραμύθι. Απλώς δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να τα διαβάσεις να δεις τι λένε.

Και αν μου πεις ότι ο μέσος μουσουλμάνος δεν υποστηρίζεις αναγκαστικά τις ακρότητες της θρησκείας του μπορώ και εγώ κάλλιστα να σου απαντήσω ότι και ο μέσος ΧΑυγίτης δεν υποστηρίζει αναγκαστικά τις ακρότητες του φασισμού.

Αν κάποιος είναι δικαιολογημένος να διώξει τον υπάλληλο του επειδή είναι ΧΑυγίτης τότε το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να επικαλεστεί κανείς για την περίπτωση που ήταν Μουσουλμάνος. Δεν υπάρχει μα ή αλλά. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση.
Θα ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση αν ο μουσουλμάνος ήταν υποστηρικτής του ISIS. Τότε ναι, να τον απέλυε.
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα που στρέφουμε προς τα υπόλοιπα μέλη:
έχετε έναν υπάλληλο στο γραφείο ή στο μαγαζί, ο οποίος σταδιακά αποκαλύπτεται ότι είναι μέλος ή υποστηρικτής του ISIS.

1) Θα τον απολύατε επειδή υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις
2) Θα τον κρατούσατε επειδή έχει το δικαίωμα της ελευθερίας άποψης που λέει ότι οι μη μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνουν σε τζιχάντ
3) ...
Σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια.

Τo ISIS δεν είναι κοινοβουλευτικό κόμμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:51
Απολλώνιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 05:46
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 02:25

οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
Ρε αμόρφωτε κομμουνιστοσυμμοριτη ποιος θα πει τι είναι ηθικό και τι όχι, ρατσιστικό και τι όχι; Εσύ; Για σένα μπορεί να είναι φυσιολογικό να έρθουν 10εκ λαθρομετανάστες και για μένα όχι και να με θεωρείς ρατσιστή. Ευτυχώς στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχετε. Είστε κρυμμένοι σε βρωμερά υπόγεια στα Εξάρχεια σαν τα ποντίκια γεμάτοι μπαφο και βρωμιά.

θα στο κανω ταληρακια: με το που ακουσω τους πρωτους φθογγους "λαθρ.." εχεις φυγει κλωτσηδον απο το παραθυρο.
Από τα γραφεία της antifa international ή από το Route 66; :str8jack:
Γιατί δεν σε βρίσκουμε πουθενά αλλού και δεν νομίζω να ενδιαφέρεται ο Απολλώνιος να παει εκεί.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

BlastFromThePast έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:05
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 18:25 και, οποια συμπτωσις, ειναι ΟΝΤΩΣ απο το forwardsfromgrandma :smt005: :smt005:
https://www.reddit.com/r/forwardsfromgr ... is_in_the/
Ευχαριστώ για την υπόδειξη του σάιτ, ζουζούνια.

Έχει κάποια χαριτωμένα. :smt023

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:51 θα στο κανω ταληρακια: με το που ακουσω τους πρωτους φθογγους "λαθρ.." εχεις φυγει κλωτσηδον απο το παραθυρο.
:smt005: :smt005: :smt005: μαλάκα είσαι τεράστια ψωνάρα.μιλας σε κάποιον άγνωστο που μπορεί να είναι 2χ2 και να μην μετακινείται καν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nowhere έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:34
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 09:51 θα στο κανω ταληρακια: με το που ακουσω τους πρωτους φθογγους "λαθρ.." εχεις φυγει κλωτσηδον απο το παραθυρο.
:smt005: :smt005: :smt005: μαλάκα είσαι τεράστια ψωνάρα.μιλας σε κάποιον άγνωστο που μπορεί να είναι 2χ2 και να μην μετακινείται καν
Ναι, αυτό το' χουνε.

Φαντάζομαι σε αντιστοιχία να μου έλεγε το γκριφόν ή κάποιο άλλο θηλαστικό του είδους, "είσαι ρατσίστριαααααα". :smt005:

Δεν θα το πέταγα από το παράθυρο, θα το κούρευα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”