Όχι, είναι δολοφονική αμέλεια να οδηγάς μεθυσμένος
Το ίδιο και να αρνείσαι να εμβολιαστείς γιατί θίγεται η ελεύθερή σου βούληση (μαιαςς)
Όχι, είναι δολοφονική αμέλεια να οδηγάς μεθυσμένος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τουτος εδω;Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:13 23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών.![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια.Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:13 23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών.![]()
![]()
Ο νόμος δεν μου το επιβάλλει να εμβολιαστώ. Είναι ιατρικό/προσωπικό δεδομένο. Και υπάρχει λόγος. Διαφωνείς; Ξυδάκι.Beria έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:25Όχι, είναι δολοφονική αμέλεια να οδηγάς μεθυσμένος
Το ίδιο και να αρνείσαι να εμβολιαστείς γιατί θίγεται η ελεύθερή σου βούληση (μαιαςς)
Στη Βουλγαρία.Gherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:27Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια.Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:13 23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών.![]()
![]()
Πριν από 2 μήνες άνοιξε η πλατφόρμα για κάτω των 30 και εμβολιάστηκε 23χρονος;
Εμβολιάστηκε στην ΒουλγαρίαGherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:27Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια.Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:13 23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών.![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Casper - έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:28
Ο νόμος δεν μου το επιβάλλει να εμβολιαστώ. Είναι ιατρικό/προσωπικό δεδομένο. Και υπάρχει λόγος. Διαφωνείς; Ξυδάκι.
Ναι. Εννοώ να επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα. Να μην καταδυναστευει ο ιός την κοινωνία μας. Να μη χρειάζεσαι υπολογισμούς ρίσκου για να βγεις από το σπίτι σου. Αλλά αυτό δεν θα το εξασφαλίσει ο ατομικός εμβολιασμός, μόνο ο κοινωνικός.- Casper - έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:23Εγώ το παραδέχομαι. Είμαι παρτάκιας και ψεκασμένη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:14Μα σε έχω διδάξει. Αλλά επειδή ξέρεις ότι είναι αλήθεια κατά βάθος, σε πειράζει.- Casper - έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:08
Διδαξέ με τι πρέπει να θέλω. Εσύ που παραδέχτηκες πως εμβολιάστηκες για το κοινωνικό σύνολο![]()
Εσύ που δεν είσαι παρτάκιας μπορείς να μου πεις τι εννοείς με το γιολάρουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2021, 21:13 Σιγά μη το κάνουμε για να σώσουμε τους μπουμερς, λμαο.
Για να γιολάρουμε κάνουμε το εμβόλιο.
Ααα! Εντάξει τότε! Σε παρεξήγησα!Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:31Ναι. Εννοώ να επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα. Να μην καταδυναστευει ο ιός την κοινωνία μας. Να μη χρειάζεσαι υπολογισμούς ρίσκου για να βγεις από το σπίτι σου. Αλλά αυτό δεν θα το εξασφαλίσει ο ατομικός εμβολιασμός, μόνο ο κοινωνικός.- Casper - έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:23Εγώ το παραδέχομαι. Είμαι παρτάκιας και ψεκασμένη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:14
Μα σε έχω διδάξει. Αλλά επειδή ξέρεις ότι είναι αλήθεια κατά βάθος, σε πειράζει.
Εσύ που δεν είσαι παρτάκιας μπορείς να μου πεις τι εννοείς με το γιολάρουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2021, 21:13 Σιγά μη το κάνουμε για να σώσουμε τους μπουμερς, λμαο.
Για να γιολάρουμε κάνουμε το εμβόλιο.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:31
Ναι. Εννοώ να επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα. Να μην καταδυναστευει ο ιός την κοινωνία μας. Να μη χρειάζεσαι υπολογισμούς ρίσκου για να βγεις από το σπίτι σου. Αλλά αυτό δεν θα το εξασφαλίσει ο ατομικός εμβολιασμός, μόνο ο κοινωνικός.
Το ελπίζω. Γιατί η εναλλακτική είναι να μη με παρεξήγησες αλλά να με βάζεις να επαναλαμβάνομαι χωρίς λόγο.- Casper - έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:32Ααα! Εντάξει τότε! Σε παρεξήγησα!Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:31Ναι. Εννοώ να επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα. Να μην καταδυναστευει ο ιός την κοινωνία μας. Να μη χρειάζεσαι υπολογισμούς ρίσκου για να βγεις από το σπίτι σου. Αλλά αυτό δεν θα το εξασφαλίσει ο ατομικός εμβολιασμός, μόνο ο κοινωνικός.- Casper - έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:23
Εγώ το παραδέχομαι. Είμαι παρτάκιας και ψεκασμένη.
Εσύ που δεν είσαι παρτάκιας μπορείς να μου πεις τι εννοείς με το γιολάρουμε;
Δεν χρειάζεται. Κατάλαβα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:35Το ελπίζω. Γιατί η εναλλακτική είναι να μη με παρεξήγησες αλλά να με βάζεις να επαναλαμβάνομαι χωρίς λόγο.- Casper - έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:32Ααα! Εντάξει τότε! Σε παρεξήγησα!Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:31
Ναι. Εννοώ να επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα. Να μην καταδυναστευει ο ιός την κοινωνία μας. Να μη χρειάζεσαι υπολογισμούς ρίσκου για να βγεις από το σπίτι σου. Αλλά αυτό δεν θα το εξασφαλίσει ο ατομικός εμβολιασμός, μόνο ο κοινωνικός.
Τα αφιονισμενα μπουμεροειδη(sic) θα σου μπηξουν τη βελονα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτοΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:33 Έλεος πραγματικά . Θα έπρεπε να απαγορευτεί ο εμβολιασμός σε άτομα κάτω των 35 . Θεωρώ πιο πιθανό να πάθουμε καρδιακό παρά να πεθάνουμε από COVID . Και μην ακούω για την αλυσίδα μετάδοσης κλπ , ας εμβολιαστούν αυτοί που πραγματικά έχουν υψηλή πιθανότητα θανάτου .
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι να πει κι αυτός ο έρμος ,γω σήμερα τα έμαθα αναλυτικά με λεπτομέρειες απ' την ίδια τη συνάδελφο.Δεν είχε λόγο να μου πει κάτι διαφορετικό..Beria έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:29Εμβολιάστηκε στην ΒουλγαρίαGherschaagk έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:27Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια.Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:13 23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών.![]()
![]()
Ο πατέρας του, γιατρος, είπε ότι ο θάνατος δεν έχει σχέση με το εμβόλιο