καλα τα λες αλλα εδω δεν μπορεις να απελασεις μισο Αλγερινο πορτοφολα με 10 συλληψεις στην Ομονοια ...Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:41Άρα θέλουμε περισσότερο νόμο και τάξη, πιο πολλές φυλακές, σκληρότερο ποινικό κώδικα και περισσότερη αστυνόμευση, κυρίως όμως εξουδετέρωση της λαθρομετανάστευσης που γεννά και το 95% της βίαιης εγκληματικότητας.nostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:39 νομο και ταξη εχεις αλλα το νομικο συστημα βγαζει τα κατακαθια σε λιγα χρονια εξω ...οποτε εχουμε ουσιαστικα χαβαλε ποινες και μη αποτροπη ...και ρωταω το εξης απλο ... αν ειναι να μου βασανισει καποιος την οικογενεια η να την σκοτωσει και να βγει σε 5-6 χρονια εξω γιατι να μην τον καθαρισω εγω πρωτα και να φαω αντιστοιχη ποινη...?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:34Αφού λέει ότι το παραβίασαν. Αλλά είσαι νούμερο, αυτή είναι η εξήγηση.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:31Oχι, θα φροντισω να μην αφηνω ανοιχτο το παραθυρο το βραδυ. Παρα πολυ απλοnostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:29 κουφαλιτσα εισαι και φαινεσαι
εγω σου λεω οτι αν εσυ μπεις σε ξενο σπιτι εισαι κινδυνος για τον κοσμο που ζει εκει ... αν σε καθαρισουνε θα τους δωσω καθε δικιο
Εμένα η απορία μου είναι άλλη: Αφού τέτοιες γελοίες απόψεις έχουν ελάχιστοι γραφικοί (αλλά και επικίνδυνοι) τύπου Στρακαστρούκα και όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούμε σε περισσότερο νόμο και τάξη, γιατί δεν υπάρχει κανένας να εκφράσει το ζητούμενο;
Επειδή η δεξιά στην Ελλάδα αποτελείται από γραφικούς.Αυτά τα θέματα δεν πάνε ποτέ μόνα τους.Είμαι σίγουρος π.χ. ότι ο Βελόπουλος θα έχει θέσεις αυστηροποίησης του νόμου.Τον ψηφίζεις μόνο για αυτό το πράγμα για να πάρεις μαζί και τις κηραλοιφές και τις επιστολές του Χριστού;
Στις ΗΠΑ, εννοώ. Δεν φαίνεται η οπλοκατοχή να έχει μειώσει την εγκληματικότητα.nostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:41οπλοκατοχη εχουνε οι παρανομοι εγκληματιες ... νομιμη οπλοκατοχη εχουνε ελαχιστοι στην χωρα μας περα απο τα κυνηγιτικα οπλαΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:37 Πάντως, οι έρευνες δείχνουν ότι η οπλοκατοχή μάλλον δεν μειώνει την βίαιη εγκληματικότητα. Ίσως μάλιστα να είναι και αιτία για την αύξηση της.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
γιατί να μην πάμε προς κρήτη μεριά που είναι πιο κοντά?ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:46 Στις ΗΠΑ, εννοώ. Δεν φαίνεται η οπλοκατοχή να έχει μειώσει την εγκληματικότητα.
οι ΗΠΑ παντα ειχανε οπλοκατοχη ... για να ειχαμε συγκριση θετικη η αρνητικη θα επρεπε να μην ειχαμε πριν οπλοκατοχηΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:46Στις ΗΠΑ, εννοώ. Δεν φαίνεται η οπλοκατοχή να έχει μειώσει την εγκληματικότητα.nostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:41οπλοκατοχη εχουνε οι παρανομοι εγκληματιες ... νομιμη οπλοκατοχη εχουνε ελαχιστοι στην χωρα μας περα απο τα κυνηγιτικα οπλαΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:37 Πάντως, οι έρευνες δείχνουν ότι η οπλοκατοχή μάλλον δεν μειώνει την βίαιη εγκληματικότητα. Ίσως μάλιστα να είναι και αιτία για την αύξηση της.
Tα εχουμε πει και εδω : τρομος τα θυματα δεν κανουν μηνυσεις γιατι φοβουνται
Αδεια οπλοφοριας εχτες κιολας.
Αδεια οπλοφοριας εχτες κιολας.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Καποιοι βλεπουν πολυ Τσαρλς Μπρονσον. Ο Πραγματικος Τσαρλς Μπρονσον εκτος απο τους εγκληματιες, θα σκοτωσει και καμια 10ρια αθωους πριν πεσει νεκρος απο τα αστυνομικα πυρα...
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Highlander
Νομίζω πως είναι πολύ πιο εύκολο και ταυτοχρονα πιο ακίνδυνο από το να πας να βρεις το ημιαυτόματο και μετά να αρχίσεις να πυροβολαςGherschaagk έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:42Είναι τόσο εύκολο να φύγεις από τον πρώτο όροφο που συνήθως είναι οι κρεβατοκάμαρες στη φάση που θα καταλάβεις πως κάποιος μπήκε στο σπίτι σου, θα κατέβεις ισόγειο και μετά ημιυπόγειο για να φτάσεις στο δωμάτιο πανικού.Highlander έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:34Λογικά το υπόγειο είναι το πιο εύκολο. Δε χρειάζεται καμία σουίτα για μια τέτοια περίστασηGherschaagk έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:30
Με δεδομένο ότι είναι δωμάτιο και επίπεδο, τι προτείνεις; να κάνουν την κρεβατοκάμαρα δωμάτιο πανικού ή το ημιυπόγειο μαζί με το λεβητοστάσιο;
Και αυτό τέλος πάντων για την περίπτωση που έχει τέτοιο φόβο για την εγκληματικότητα που είσαι πρόθυμος να το παίζεις Ράμπο με ημιαυτόματα.. εγώ προσωπικά δε θεωρώ ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στην Ελλάδα.
Παράλογο;;
Γιαυτό έγραψα παραπσνω για αυτοδικία και ενίσχυση της από την αστυνομία.nostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:39νομο και ταξη εχεις αλλα το νομικο συστημα βγαζει τα κατακαθια σε λιγα χρονια εξω ...οποτε εχουμε ουσιαστικα χαβαλε ποινες και μη αποτροπη ...και ρωταω το εξης απλο ... αν ειναι να μου βασανισει καποιος την οικογενεια η να την σκοτωσει και να βγει σε 5-6 χρονια εξω γιατι να μην τον καθαρισω εγω πρωτα και να φαω αντιστοιχη ποινη...?Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:34Αφού λέει ότι το παραβίασαν. Αλλά είσαι νούμερο, αυτή είναι η εξήγηση.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:31
Oχι, θα φροντισω να μην αφηνω ανοιχτο το παραθυρο το βραδυ. Παρα πολυ απλο
Εμένα η απορία μου είναι άλλη: Αφού τέτοιες γελοίες απόψεις έχουν ελάχιστοι γραφικοί (αλλά και επικίνδυνοι) τύπου Στρακαστρούκα και όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούμε σε περισσότερο νόμο και τάξη, γιατί δεν υπάρχει κανένας να εκφράσει το ζητούμενο;
Δεν υπάρχει δικαιοσυνη γι'αυτό και θα ήταν ηθικό να τους βρουν οι μπάτσοι και στα κρυφά να τους υποδείξουν στον πατερα. Απλά και όμορφα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Όπως φυσικά θα δίναμε και δίκιο στο στράκι αν ξάπλωνε όποιον του την έπεφτε να του κλέψει την λεμονάδα με το ούζο ή το ρακόμελο που έχει κρυμμένο στο συρτάρι του.nostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:29κουφαλιτσα εισαι και φαινεσαιΣτρακαστρουκας έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:26To oποιο δεν ισχυει βεβαια. Ας μελετησουμε καποια περιστατικα με το τι μπορει να παει λαθος αν ο αμυνομενος εχει οπλοnostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:14 ελαχιστα και επονται περιστατικων σαν το σημερινο ... αλλα επονται δεν προηγουνται
O ιδιοκτητης εχει εξουδετερωσει τον εισβολεα αλλα οταν η αστυνομια ερχεται τον μπερδευει για τον εισβολεα και τον σκοτωνει
O ιδιοκτητης νομιζει οτι η αστυνομια ειναι εισβολεας και ανταλλασει πυροβολισμους μαζι τους με αποτελεσμα να σκοτωθει ενας αθωος
O ιδιοκτητης σκοτωνει την κορη του, νομιζοντας οτι ειναι εισβολεας
Να βαζεται και αυτα τα περιστατικα κουφαλιτσες, οχι μονο την μανα που καθαρισε μονη της τρεις κλεφτες. Περισσοτερα οπλα=περισσοτερα τραγικα περιστατικα παρεξηγησης
εγω σου λεω οτι αν εσυ μπεις σε ξενο σπιτι εισαι κινδυνος για τον κοσμο που ζει εκει ... αν σε καθαρισουνε θα τους δωσω καθε δικιο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αν ειναι κανενας φανατικος ισλαμιστης σιγουρα ... νορμαλ Ελληνας δεν νομιζωΣτρακαστρουκας έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:49 Καποιοι βλεπουν πολυ Τσαρλς Μπρονσον. Ο Πραγματικος Τσαρλς Μπρονσον εκτος απο τους εγκληματιες, θα σκοτωσει και καμια 10ρια αθωους πριν πεσει νεκρος απο τα αστυνομικα πυρα...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Νομίζω ότι αν είναι να πάρω κηραλοιφές μικρό το κακό σε σχέση με το όφελος. Το πρόβλημα όμως είναι μήπως οι κηραλοιφές έχουν προεκτάσεις, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.πατησιωτης έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:45Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:34 Εμένα η απορία μου είναι άλλη: Αφού τέτοιες γελοίες απόψεις έχουν ελάχιστοι γραφικοί (αλλά και επικίνδυνοι) τύπου Στρακαστρούκα και όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούμε σε περισσότερο νόμο και τάξη, γιατί δεν υπάρχει κανένας να εκφράσει το ζητούμενο;
Επειδή η δεξιά στην Ελλάδα αποτελείται από γραφικούς.Αυτά τα θέματα δεν πάνε ποτέ μόνα τους.Είμαι σίγουρος π.χ. ότι ο Βελόπουλος θα έχει θέσεις αυστηροποίησης του νόμου.Τον ψηφίζεις μόνο για αυτό το πράγμα για να πάρεις μαζί και τις κηραλοιφές και τις επιστολές του Χριστού;
Το να μην κυκλοφορουν όμορφοι και ωραίοι δεν πσιζει σαν σενάριο ε;Highlander έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:49Νομίζω πως είναι πολύ πιο εύκολο και ταυτοχρονα πιο ακίνδυνο από το να πας να βρεις το ημιαυτόματο και μετά να αρχίσεις να πυροβολαςGherschaagk έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:42Είναι τόσο εύκολο να φύγεις από τον πρώτο όροφο που συνήθως είναι οι κρεβατοκάμαρες στη φάση που θα καταλάβεις πως κάποιος μπήκε στο σπίτι σου, θα κατέβεις ισόγειο και μετά ημιυπόγειο για να φτάσεις στο δωμάτιο πανικού.Highlander έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:34
Λογικά το υπόγειο είναι το πιο εύκολο. Δε χρειάζεται καμία σουίτα για μια τέτοια περίσταση
Και αυτό τέλος πάντων για την περίπτωση που έχει τέτοιο φόβο για την εγκληματικότητα που είσαι πρόθυμος να το παίζεις Ράμπο με ημιαυτόματα.. εγώ προσωπικά δε θεωρώ ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στην Ελλάδα.
Παράλογο;;
Λογικότερο να φτιάχνεις φρούρια μέσα στο σπίτι σου
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
ο στρακι το πιθανοτερο ειναι να κουβαλαει μαζι χαλακι και πυξιδα παρα ρακομελο ...sys3x έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:50Όπως φυσικά θα δίναμε και δίκιο στο στράκι αν ξάπλωνε όποιον του την έπεφτε να του κλέψει την λεμονάδα με το ούζο ή το ρακόμελο που έχει κρυμμένο στο συρτάρι του.nostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:29κουφαλιτσα εισαι και φαινεσαιΣτρακαστρουκας έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:26
To oποιο δεν ισχυει βεβαια. Ας μελετησουμε καποια περιστατικα με το τι μπορει να παει λαθος αν ο αμυνομενος εχει οπλο
O ιδιοκτητης εχει εξουδετερωσει τον εισβολεα αλλα οταν η αστυνομια ερχεται τον μπερδευει για τον εισβολεα και τον σκοτωνει
O ιδιοκτητης νομιζει οτι η αστυνομια ειναι εισβολεας και ανταλλασει πυροβολισμους μαζι τους με αποτελεσμα να σκοτωθει ενας αθωος
O ιδιοκτητης σκοτωνει την κορη του, νομιζοντας οτι ειναι εισβολεας
Να βαζεται και αυτα τα περιστατικα κουφαλιτσες, οχι μονο την μανα που καθαρισε μονη της τρεις κλεφτες. Περισσοτερα οπλα=περισσοτερα τραγικα περιστατικα παρεξηγησης
Είναι ακόμη πιο απλό και ασφαλές νομίζω να μην έχεις ούτε παράθυρο ούτε σπίτι, αλλά άμα έχεις δε λέω, είναι σα τον πονοκέφαλο, κόβεις το κεφάλι σου και τσουπ, πάει και ο πονοκέφαλος.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:31Oχι, θα φροντισω να μην αφηνω ανοιχτο το παραθυρο το βραδυ. Παρα πολυ απλοnostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:29 κουφαλιτσα εισαι και φαινεσαι
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-