!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:26
nostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:14 ελαχιστα και επονται περιστατικων σαν το σημερινο ... αλλα επονται δεν προηγουνται
To oποιο δεν ισχυει βεβαια. Ας μελετησουμε καποια περιστατικα με το τι μπορει να παει λαθος αν ο αμυνομενος εχει οπλο

O ιδιοκτητης εχει εξουδετερωσει τον εισβολεα αλλα οταν η αστυνομια ερχεται τον μπερδευει για τον εισβολεα και τον σκοτωνει

O ιδιοκτητης νομιζει οτι η αστυνομια ειναι εισβολεας και ανταλλασει πυροβολισμους μαζι τους με αποτελεσμα να σκοτωθει ενας αθωος

O ιδιοκτητης σκοτωνει την κορη του, νομιζοντας οτι ειναι εισβολεας

Να βαζεται και αυτα τα περιστατικα κουφαλιτσες, οχι μονο την μανα που καθαρισε μονη της τρεις κλεφτες. Περισσοτερα οπλα=περισσοτερα τραγικα περιστατικα παρεξηγησης
κουφαλιτσα εισαι και φαινεσαι
εγω σου λεω οτι αν εσυ μπεις σε ξενο σπιτι εισαι κινδυνος για τον κοσμο που ζει εκει ... αν σε καθαρισουνε θα τους δωσω καθε δικιο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Highlander έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:16 Στην ιδανική περίπτωση να έχεις χώρο στον οποίο να μπορείς να πας και να είσαι ασφαλής.
φυλάξου,ωπ :sal9:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Highlander έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:26
Gherschaagk έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:25
Highlander έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:23

Γιατί;
Αν έχεις μεζονέτα και φοβάσαι την εγκληματικότητα πιο λογικό το βρίσκω να έχεις φτιάξει ένα δωμάτιο που να έχει και κάποια ασφάλεια σε σχέση με το να αγοράζεις οπλοπολυβόλα για να το παίξεις Ράμπο μολις θεωρήσεις ότι μπήκαν διαρρηκτες..
Έχεις δει μεζονέτα από μέσα;;
Ναι
Με δεδομένο ότι είναι δωμάτιο και επίπεδο, τι προτείνεις; να κάνουν την κρεβατοκάμαρα δωμάτιο πανικού ή το ημιυπόγειο μαζί με το λεβητοστάσιο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

nostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:29 κουφαλιτσα εισαι και φαινεσαι
εγω σου λεω οτι αν εσυ μπεις σε ξενο σπιτι εισαι κινδυνος για τον κοσμο που ζει εκει ... αν σε καθαρισουνε θα τους δωσω καθε δικιο
Oχι, θα φροντισω να μην αφηνω ανοιχτο το παραθυρο το βραδυ. Παρα πολυ απλο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
nostromos

nowhere έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:29
Highlander έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:16 Στην ιδανική περίπτωση να έχεις χώρο στον οποίο να μπορείς να πας και να είσαι ασφαλής.
φυλάξου,ωπ :sal9:
καλα ουτε εσυ εχεις δωματιο πανικου ...? σαν δεν ντρεπεσαι :003:
Άβαταρ μέλους
nostromos

Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:31
καλο ειναι να μην εχεις ουτε μωρα στο σπιτι
«που είναι τα χρήματα, δώσε μας τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το παιδί»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... s-drastes/
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αφού λέει ότι το παραβίασαν. Αλλά είσαι νούμερο, αυτή είναι η εξήγηση.

Εμένα η απορία μου είναι άλλη: Αφού τέτοιες γελοίες απόψεις έχουν ελάχιστοι γραφικοί (αλλά και επικίνδυνοι) τύπου Στρακαστρούκα και όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούμε σε περισσότερο νόμο και τάξη, γιατί δεν υπάρχει κανένας να εκφράσει το ζητούμενο;
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Gherschaagk έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:30
Gherschaagk έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:25

Έχεις δει μεζονέτα από μέσα;;
Ναι
Με δεδομένο ότι είναι δωμάτιο και επίπεδο, τι προτείνεις; να κάνουν την κρεβατοκάμαρα δωμάτιο πανικού ή το ημιυπόγειο μαζί με το λεβητοστάσιο;
Λογικά το υπόγειο είναι το πιο εύκολο. Δε χρειάζεται καμία σουίτα για μια τέτοια περίσταση

Και αυτό τέλος πάντων για την περίπτωση που έχει τέτοιο φόβο για την εγκληματικότητα που είσαι πρόθυμος να το παίζεις Ράμπο με ημιαυτόματα.. εγώ προσωπικά δε θεωρώ ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Πάντως, οι έρευνες δείχνουν ότι η οπλοκατοχή μάλλον δεν μειώνει την βίαιη εγκληματικότητα. Ίσως μάλιστα να είναι και αιτία για την αύξηση της.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Σχεδον σιγουρα τα σκουπιδια θα ειναι σεσημασμενοι οποτε κυκλοφορουσαν ελευθεροι με φιλικο χτυπημα απο την "ανεξαρτητη" δικαιοσυνη

Αν πιαστουν πρεπει να γινει διωξη στα σκουπιδια που τους αφησαν εξω να δολοφονουν ανενοχλητοι
Άβαταρ μέλους
nostromos

Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:34
Αφού λέει ότι το παραβίασαν. Αλλά είσαι νούμερο, αυτή είναι η εξήγηση.

Εμένα η απορία μου είναι άλλη: Αφού τέτοιες γελοίες απόψεις έχουν ελάχιστοι γραφικοί (αλλά και επικίνδυνοι) τύπου Στρακαστρούκα και όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούμε σε περισσότερο νόμο και τάξη, γιατί δεν υπάρχει κανένας να εκφράσει το ζητούμενο;
νομο και ταξη εχεις αλλα το νομικο συστημα βγαζει τα κατακαθια σε λιγα χρονια εξω ...οποτε εχουμε ουσιαστικα χαβαλε ποινες και μη αποτροπη ...και ρωταω το εξης απλο ... αν ειναι να μου βασανισει καποιος την οικογενεια η να την σκοτωσει και να βγει σε 5-6 χρονια εξω γιατι να μην τον καθαρισω εγω πρωτα και να φαω αντιστοιχη ποινη...?
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Stalker έγραψε: 11 Μάιος 2021, 15:55
Scouser έγραψε: 11 Μάιος 2021, 15:48 Δηλαδή αυτοί στα Γλυκά Νερά δεν ήταν fair game για φόνο, μέχρι τη στιγμή ας πούμε που άρχισαν να στραγγαλίζουν τη μητέρα μπροστά στον άντρα και το παιδί της. :roll: Το πιο τραγικό βέβαια είναι πως για τον ποινικό κώδικα, αυτή είναι όντως η σωστή άποψη.
Στην πράξη φαίνεται να δουλεύει το σύστημα που έχουμε τώρα, δηλαδή να πέφτεις στα μαλακά ακόμα και αν σκοτώσεις διαρρήκτη αφού τον πήρες στο κυνήγι, ή τον πυροβολήσεις από το μπαλκόνι σου.

Αλλά δεν είμαι υπέρ του να το κάνουμε ρητά νόμιμο, νομίζω θα γινόταν υπερβολικά εύκολα κατάχρηση.
Εγώ σου λέω πχ ότι υποθετικά θα γινόταν κατάχρηση (βέβαια ούτε ξέρουμε αν θα γινότανε κατάχρηση ούτε καν θα ήτανε κατάχρηση εφόσον υποθετικά πάντα είχε νομοθετηθεί η χρήση ασύμμετρης βίας με σκοπό πάντα την προστασία του ασύλου της οικίας και της οικογένειας ΠΡΙΝ να είναι αργά για κάτι τέτοιο), ποιο πιστεύεις ότι θα ήταν το αποτέλεσμα; η μείωση για η αύξηση τέτοιων φαινομένων;
Βασικά εσύ δεν είσαι ιδιαίτερα έξυπνος για να μετράει με οποιονδήποτε τρόπο το τι θα απαντούσες σε αυτό το ερώτημα, το έθεσα όμως απλά για να το απαντήσουν οι υπόλοιποι και κυρίως να το σκεφτούν πριν το απαντήσουν ή δεν το απαντήσουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nostromos

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:37 Πάντως, οι έρευνες δείχνουν ότι η οπλοκατοχή μάλλον δεν μειώνει την βίαιη εγκληματικότητα. Ίσως μάλιστα να είναι και αιτία για την αύξηση της.
οπλοκατοχη εχουνε οι παρανομοι εγκληματιες ... νομιμη οπλοκατοχη εχουνε ελαχιστοι στην χωρα μας περα απο τα κυνηγιτικα οπλα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

nostromos έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:39 νομο και ταξη εχεις αλλα το νομικο συστημα βγαζει τα κατακαθια σε λιγα χρονια εξω ...οποτε εχουμε ουσιαστικα χαβαλε ποινες και μη αποτροπη ...και ρωταω το εξης απλο ... αν ειναι να μου βασανισει καποιος την οικογενεια η να την σκοτωσει και να βγει σε 5-6 χρονια εξω γιατι να μην τον καθαρισω εγω πρωτα και να φαω αντιστοιχη ποινη...?
Άρα θέλουμε περισσότερο νόμο και τάξη, πιο πολλές φυλακές, σκληρότερο ποινικό κώδικα και περισσότερη αστυνόμευση, κυρίως όμως εξουδετέρωση της λαθρομετανάστευσης που γεννά και το 95% της βίαιης εγκληματικότητας.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Highlander έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:34
Gherschaagk έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:30

Ναι
Λογικά το υπόγειο είναι το πιο εύκολο. Δε χρειάζεται καμία σουίτα για μια τέτοια περίσταση

Και αυτό τέλος πάντων για την περίπτωση που έχει τέτοιο φόβο για την εγκληματικότητα που είσαι πρόθυμος να το παίζεις Ράμπο με ημιαυτόματα.. εγώ προσωπικά δε θεωρώ ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στην Ελλάδα.
Είναι τόσο εύκολο να φύγεις από τον πρώτο όροφο που συνήθως είναι οι κρεβατοκάμαρες στη φάση που θα καταλάβεις πως κάποιος μπήκε στο σπίτι σου, θα κατέβεις ισόγειο και μετά ημιυπόγειο για να φτάσεις στο δωμάτιο πανικού.

Παράλογο;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”