Έχει χαθεί η μπάλα εντελώς από κάποιους.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 21:58Δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε. τώρα τι να συζητήσουμε...το βρογχικό άσθμα σε παιδιά σε σύγκριση με την πνευμονική ίνωση.hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 21:54Υποθέτω ό,τι λέτε σε όσους αναπτύσσουν άσθμα και λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού από απλό ρινοϊό, που προκαλεί κοινό κρυολόγημα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 21:44 Και για πες, σε αυτούς που νοσηλεύθηκαν 1 μήνα και ανέπτυξαν πνευμονική ίνωση, τι να λέμε;
Σύμφωνα με τον CDC: "Rhinovirus C causes an estimated 50% of all human upper respiratory tract infections and most acute exacerbations of asthma in children".
Ή ό,τι λέτε σε όσους παθαίνουν πνευμονία, βρογχίτιδες και λοιπά ασήμαντα πράγματα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιαστικό γκάλοπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Casper -
Γιατρός είναι; Ελπίζω να μην μιλάει έτσι και στους ασθενείς του. Ο πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος σέβεται τους συνομηλιτές του και δεν προσβάλλει. Πόσο μάλλον να νομίζει πως προσβάλλει λέγοντας σε μπακάλη.hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:16 Σε ρώτησα πόσοι είναι αυτοί και ποια είναι η διαφορά τους σαν ποσοστό σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό που αναπτύσσει την ίδια κατάσταση. Συγκαταλέγονται αυτοί στον long covid;
Απάντησες κάπου και δεν το είδα;
Επίσης, εμένα δεν με ενοχλεί, αλλά εσύ δεν γκριντζάρεις από τον μανταμσουσουδισμό σου όταν χρησιμοποιείς το επάγγελμά μου ως είδος μειωτικού χαρακτηρισμού;
- EKPLIKTIKOS
Έχω την εξής απορία, είναι συνηθισμένο φαινόμενο 1η Μαιου να υπάρχουν καμια 800αρια διασωληνωμενοι απο μια συγκεκριμένη ίωση; 
- hellegennes
Εγώ δεν το νιώθω σαν προσβολή, γιατί δεν αλλάζει την αντίληψή μου για την παιδεία και τις γνώσεις μου. Τον εαυτό του προσβάλλει, που υποτίθεται ότι είναι και αριστερός.- Casper - έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:45Γιατρός είναι; Ελπίζω να μην μιλάει έτσι και στους ασθενείς του. Ο πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος σέβεται τους συνομηλιτές του και δεν προσβάλλει. Πόσο μάλλον να νομίζει πως προσβάλλει λέγοντας σε μπακάλη.hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:16 Σε ρώτησα πόσοι είναι αυτοί και ποια είναι η διαφορά τους σαν ποσοστό σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό που αναπτύσσει την ίδια κατάσταση. Συγκαταλέγονται αυτοί στον long covid;
Επίσης, εμένα δεν με ενοχλεί, αλλά εσύ δεν γκριντζάρεις από τον μανταμσουσουδισμό σου όταν χρησιμοποιείς το επάγγελμά μου ως είδος μειωτικού χαρακτηρισμού;
Συμπτωματικά, έχω παρατηρήσει πως -τουλάχιστον στο φόρουμ- οι αριστεροί πιο συχνά καταφεύγουν σε χρήση επαγγελματικών ιδιοτήτων ως υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Τι ειρωνεία...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν ξέρω γιατί εκφράζεις αυτήν την απορία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:47 Έχω την εξής απορία, είναι συνηθισμένο φαινόμενο 1η Μαιου να υπάρχουν καμια 800αρια διασωληνωμενοι απο μια συγκεκριμένη ίωση;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
800 στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:47 Έχω την εξής απορία, είναι συνηθισμένο φαινόμενο 1η Μαιου να υπάρχουν καμια 800αρια διασωληνωμενοι απο μια συγκεκριμένη ίωση;![]()
Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους.
-
- Casper -
Α είναι και αριστερός. Μάλισταhellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:48Εγώ δεν το νιώθω σαν προσβολή, γιατί δεν αλλάζει την αντίληψή μου για την παιδεία και τις γνώσεις μου. Τον εαυτό του προσβάλλει, που υποτίθεται ότι είναι και αριστερός.- Casper - έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:45Γιατρός είναι; Ελπίζω να μην μιλάει έτσι και στους ασθενείς του. Ο πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος σέβεται τους συνομηλιτές του και δεν προσβάλλει. Πόσο μάλλον να νομίζει πως προσβάλλει λέγοντας σε μπακάλη.hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:16 Σε ρώτησα πόσοι είναι αυτοί και ποια είναι η διαφορά τους σαν ποσοστό σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό που αναπτύσσει την ίδια κατάσταση. Συγκαταλέγονται αυτοί στον long covid;
Συμπτωματικά, έχω παρατηρήσει πως -τουλάχιστον στο φόρουμ- οι αριστεροί πιο συχνά καταφεύγουν σε χρήση επαγγελματικών ιδιοτήτων ως υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Τι ειρωνεία...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
στο μυαλό σας είναι τα αισθήματα μειονεξίας.- Casper - έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:45Γιατρός είναι; Ελπίζω να μην μιλάει έτσι και στους ασθενείς του. Ο πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος σέβεται τους συνομηλιτές του και δεν προσβάλλει. Πόσο μάλλον να νομίζει πως προσβάλλει λέγοντας σε μπακάλη.hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:16 Σε ρώτησα πόσοι είναι αυτοί και ποια είναι η διαφορά τους σαν ποσοστό σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό που αναπτύσσει την ίδια κατάσταση. Συγκαταλέγονται αυτοί στον long covid;
αν το θέμα είναι τα υδραυλικά του μπάνιου, εγώ λέω το άλεν κάβουρα και με αποκαλέσει ένας υδραυλικός γιατρέ να το θεωρήσω προσβολή;
απλά το έχετε χάσει τόσο που δεν καταλαβαίνετε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Mitharadir
18% λέει δεν θα εμβολιαστεί.
Πολλά άκυρα σε αυτό το θρεντ αλλά αυτό είναι εντελώς εκτός θεματοςhellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 21:54Υποθέτω ό,τι λέτε σε όσους αναπτύσσουν άσθμα και λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού από απλό ρινοϊό, που προκαλεί κοινό κρυολόγημα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 21:44 Και για πες, σε αυτούς που νοσηλεύθηκαν 1 μήνα και ανέπτυξαν πνευμονική ίνωση, τι να λέμε;
Σύμφωνα με τον CDC: "Rhinovirus C causes an estimated 50% of all human upper respiratory tract infections and most acute exacerbations of asthma in children".
Ή ό,τι λέτε σε όσους παθαίνουν πνευμονία, βρογχίτιδες και λοιπά ασήμαντα πράγματα.
+1The Age of Aquarius έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:50
Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους.
- hellegennes
Είναι τόσο σχετικό όσο και αυτό του τζιτζί.Davidian έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:31Πολλά άκυρα σε αυτό το θρεντ αλλά αυτό είναι εντελώς εκτός θεματοςhellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 21:54Υποθέτω ό,τι λέτε σε όσους αναπτύσσουν άσθμα και λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού από απλό ρινοϊό, που προκαλεί κοινό κρυολόγημα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 21:44 Και για πες, σε αυτούς που νοσηλεύθηκαν 1 μήνα και ανέπτυξαν πνευμονική ίνωση, τι να λέμε;
Ή ό,τι λέτε σε όσους παθαίνουν πνευμονία, βρογχίτιδες και λοιπά ασήμαντα πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κλασική, ηλίθια δικαιολογία. «Δεν το χρησιμοποιώ ως προσβολή, εσύ το εκλαμβάνεις έτσι γιατί αισθάνεσαι μειονεκτικά».Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:26στο μυαλό σας είναι τα αισθήματα μειονεξίας.- Casper - έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:45Γιατρός είναι; Ελπίζω να μην μιλάει έτσι και στους ασθενείς του. Ο πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος σέβεται τους συνομηλιτές του και δεν προσβάλλει. Πόσο μάλλον να νομίζει πως προσβάλλει λέγοντας σε μπακάλη.hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:16 Σε ρώτησα πόσοι είναι αυτοί και ποια είναι η διαφορά τους σαν ποσοστό σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό που αναπτύσσει την ίδια κατάσταση. Συγκαταλέγονται αυτοί στον long covid;
αν το θέμα είναι τα υδραυλικά του μπάνιου, εγώ λέω το άλεν κάβουρα και με αποκαλέσει ένας υδραυλικός γιατρέ να το θεωρήσω προσβολή;
Δηλαδή αν το επάγγελμα μου ήταν αστροφυσικός, θα το κότσαρες στα ποστ σου; Θα έλεγες δηλαδή «όχι, αστροφυσικέ».
Το κάνεις που το κάνεις, τουλάχιστον υποστήριξέ το αξιοπρεπώς. Πες, ρε παιδί μου, ότι αισθάνεσαι μια επαγγελματική ανωτερότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Casper -
Α! Εντάξει γιατρουδάκο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:26στο μυαλό σας είναι τα αισθήματα μειονεξίας.- Casper - έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:45Γιατρός είναι; Ελπίζω να μην μιλάει έτσι και στους ασθενείς του. Ο πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος σέβεται τους συνομηλιτές του και δεν προσβάλλει. Πόσο μάλλον να νομίζει πως προσβάλλει λέγοντας σε μπακάλη.hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:16 Σε ρώτησα πόσοι είναι αυτοί και ποια είναι η διαφορά τους σαν ποσοστό σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό που αναπτύσσει την ίδια κατάσταση. Συγκαταλέγονται αυτοί στον long covid;
Αυτό αν το θεωρήσεις προσβολή όμως θα είναι δικό σου θέμα.
- EKPLIKTIKOS
Στο πλαίσιο της σύγκρισης με τη γρίπη και τους ρινοιους. Την απάντηση την ξέρεις;hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:49Δεν ξέρω γιατί εκφράζεις αυτήν την απορία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:47 Έχω την εξής απορία, είναι συνηθισμένο φαινόμενο 1η Μαιου να υπάρχουν καμια 800αρια διασωληνωμενοι απο μια συγκεκριμένη ίωση;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
-
- 28 Απαντήσεις