!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιαστικό γκάλοπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ
Ούτε για ΕΥΠ δεν κάνετε γκαφάλια.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μην τρελενεσαι. Το ρωσσικο φαίνεται μια χαρά προς το παρόν. Η Αγία Ε.Ε προσπάθησε να βγάλει της άστρα ζενεκα σκάρτο για αυτό και βλέπεις τα χάλια μας με τους γέρους που δεν πάνε να εμβολιαστούν. Οπότε χαλάρωσε με την τρολοπερσονα στο παρόν νημαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:41Κούβα, ρωσία, κίνα, μόνο οι ρομά δεν έχουν βγάλει εμβόλιοΜετανάστρια έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:38 Δεν βρίσκω την επιλογή "Περιμένω να πάρει έγκριση το Soberana να πάω στην Κούβα να το κάνω".
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- hellegennes
Εγώ είπα, θα κάνω σαν φυσιολογικός άνθρωπος όταν περάσει αρκετός χρόνος για να δούμε τα αποτελέσματα στο εμβολιασμένο γκρουπ, που σ' αυτά τα εμβόλια αποφασίστηκε να είναι ο γενικός πληθυσμός. Αν η αποδοτικότητά τους είναι χαμηλή ή έχουν σοβαρές παρενέργειες στην ίδια κλίμακα πιθανοτήτων με τον θάνατο, δεν θα κάνω. 2 χρόνια πιστεύω είναι καλά. Ίσως και 1 χρόνος μόνο, μιας και το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο για να καλύψει όλο το εύρος ανθρωπίνων χαρακτηριστικών.mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:35 Στύγιος και Hellegenes το χουν χτυπήσει το εμβόλιο ή έκλεισαν ραντεβού.
Είμαι εξαιρετικά βέβαιος ότι θα κάνεις μόνο αυτό το εμβόλιο και κανένα άλλο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:36Δεν πειράζει, θα ρεφάρω τώραhellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:32Μπορείς να κάνεις πολλά εμβόλια, αλλά είμαι πολύ βέβαιος ότι μετά βίας έχεις κάνει τα απολύτως απαραίτητα, πριν 40 χρόνια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 18:19 Έχω σκατοπωρωθεί με τη φάση εμβόλιο. Διαβάζω και ξαναδιαβάω το εσεμές της επιβεβαίωσης. Όταν πάω γραφείο θα τυπώσω το ιμέιλ. Μακάρι να μπορούσα να κάνω εμβόλιο κάθε μέρα. Νοιώθω ευλογημένος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Στύγιος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:44Σοβαρά ρε ,άλλο γαμημένο επιχείρημα δεν έχεις ,βλάκα ;NewModelArmy έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:42Εχουν κανει οι πατεραδες και των δυο.Αμα πιστευαν πραγματικα αυτα που γραφουν σιγα μην τους αφηναν.mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:35 Στύγιος και Hellegenes το χουν χτυπήσει το εμβόλιο ή έκλεισαν ραντεβού.![]()
![]()
![]()
Όχι. Πηγές τον πατέρα σου για εμβολιασμό. Μετά άνοιξες το νήμα με την κληρονομιά της γριάς και καταλάβαμε πόσο τους αγαπούσες ολους
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- hellegennes
Δεν μου ανήκει ο πατέρας μου για να του πω τι θα κάνει. Ούτε και στο παιδί μου δεν θα το έκανα αυτό, γιατί δεν είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους τούς ανήκουν.NewModelArmy έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:42Εχουν κανει οι πατεραδες και των δυο.Αμα πιστευαν πραγματικα αυτα που γραφουν σιγα μην τους αφηναν.mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:35 Στύγιος και Hellegenes το χουν χτυπήσει το εμβόλιο ή έκλεισαν ραντεβού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είδες να διαφωνώ κάπου με αυτό που γράφεις;Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:43Μιας και παίζει πολύ αυτό το παραμύθι, πότε κανένας δεν είπε ότι αν κάνεις το εμβόλιο αποκλείεται να νοσησεις η να το μεταδώσεις.ethereal έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:25Να το κρατήσουμε λίγο αυτό;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:19
Από που προέκυψε ότι οι "μπολιασμένοι" θεωρούν ότι είναι απολύτως ασφαλείς από τις συνέπειες του ιού ή ότι δεν τον μεταδίδουν;
Γιατί να το ανέφερε άραγε ο Γώγος ως δικαιολογία;
Γιατί αρκετοί και εδώ, αλλά κυρίως στην έξω "απτή πραγματικότητα", συμπεριφέρονται σα να πρόκειται να αλλάξουν οι υποχρεώσεις τους από την επόμενη ημέρα;
Ίδωμεν.
Στέκομαι στην αντίληψη μερικών/λίγων/πολλών ότι ο εμβολιασμός (ή ένα σελφ τεστ) αποτελεί "διαβατήριο" για καθημερινές πρακτικές και δραστηριότητες ξέχωρες από των υπολοίπων.
Εσχάτως και Γώγος, μην το παραβλέπεις.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε είστε τραγικοί και για γέλια, φτου στην υπηρεσία.
-
- Casper -
Το ίδιο ισχύει και για τα rapid test φαντάζομαι; Τώρα διαβάζω πως είναι το ίδιο πράγμα αλλά νομίζω πως δεν έχουμε self test ακόμα στην Κύπρο. Αν κατά 99.9% είμαι αρνητική τότε γιατί δεν με άφησαν να μπω νοσοκομείο να δω τον παππού μου (έστω για 1 λεπτό και από μακριά και αφού τους έδειξα το αποτέλεσμα και την ημερομηνία); Το έκανα, περίμενα το αποτέλεσμα έξω (χωρίς να πάω πουθενά αλλού μετά) και αμέσως πήγα νοσοκομείο. Βέβαια θα μου πεις αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς και δεν ρισκάρουν στα νοσοκομεία. Εγώ πάντως αναρωτιόμουν. Έστω λίγα λεπτά πριν το τεστ έμπαινα σε φούρνο και κολλούσα. Θα το ανίχνευε το τεστ ή χρειάζεται κάποιος χρόνος; Θα είναι έγκυρο το αποτέλεσμα;Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:24 Όταν βγαίνει αρνητικό το self test Κατά 99.99% είναι αρνητικό.
Και τι αποδεικνύει αυτό ; Βλάκα πράκτοραGewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:47Στύγιος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:44Σοβαρά ρε ,άλλο γαμημένο επιχείρημα δεν έχεις ,βλάκα ;NewModelArmy έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:42
Εχουν κανει οι πατεραδες και των δυο.Αμα πιστευαν πραγματικα αυτα που γραφουν σιγα μην τους αφηναν.![]()
![]()
![]()
Όχι. Πηγές τον πατέρα σου για εμβολιασμό. Μετά άνοιξες το νήμα με την κληρονομιά της γριάς και καταλάβαμε πόσο τους αγαπούσες ολους
Καλά εντάξει, οι περισσότεροι έχουν καταλάβει οτι τρολλάρεις και για τα εμβόλια και τις μάσκες.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:46
Εγώ είπα, θα κάνω σαν φυσιολογικός άνθρωπος όταν περάσει αρκετός χρόνος για να δούμε τα αποτελέσματα στο εμβολιασμένο γκρουπ, που σ' αυτά τα εμβόλια αποφασίστηκε να είναι ο γενικός πληθυσμός. Αν η αποδοτικότητά τους είναι χαμηλή ή έχουν σοβαρές παρενέργειες στην ίδια κλίμακα πιθανοτήτων με τον θάνατο, δεν θα κάνω. 2 χρόνια πιστεύω είναι καλά. Ίσως και 1 χρόνος μόνο, μιας και το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο για να καλύψει όλο το εύρος ανθρωπίνων χαρακτηριστικών.
- NewModelArmy
Καλα ο Στυγιος ειναι περιπτωση.Αναγνωριζει τη σοβαροτητα του ιου,σπανιο για αντιεμβολιαστη, αλλα δεν θα το κανει γιατι επειδη η εκκλησια και ο Χριστος και ουτε εγω εχω καταλαβει.
-
- Casper -
Άρχισαν τα όργανα. Φανταστείτε τι θα γίνεται σε λίγο καιρό όταν τους λες πως δεν έχεις κάνει το εμβόλιο. Θα σε κοιτάνε με αηδία λες και έχεις λέπρα. Ε ρε γλέντια!
Κι εσύ είσαι φυσιολογικός ,όπως κι ο άλλος ο βλάκας .mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:52Καλά εντάξει, οι περισσότεροι έχουν καταλάβει οτι τρολλάρεις και για τα εμβόλια και τις μάσκες.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:46
Εγώ είπα, θα κάνω σαν φυσιολογικός άνθρωπος όταν περάσει αρκετός χρόνος για να δούμε τα αποτελέσματα στο εμβολιασμένο γκρουπ, που σ' αυτά τα εμβόλια αποφασίστηκε να είναι ο γενικός πληθυσμός. Αν η αποδοτικότητά τους είναι χαμηλή ή έχουν σοβαρές παρενέργειες στην ίδια κλίμακα πιθανοτήτων με τον θάνατο, δεν θα κάνω. 2 χρόνια πιστεύω είναι καλά. Ίσως και 1 χρόνος μόνο, μιας και το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο για να καλύψει όλο το εύρος ανθρωπίνων χαρακτηριστικών.
Ρε πάρε τον πούλο και στο μπαούλο στην υπηρεσία.
- NewModelArmy
Κανε ενα περηφανο ψεκαστικο coming out επιτελους.Βγαλε τον Πετρακο απο μεσα σου.- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:55 Άρχισαν τα όργανα. Φανταστείτε τι θα γίνεται σε λίγο καιρό όταν τους λες πως δεν έχεις κάνει το εμβόλιο. Θα σε κοιτάνε με αηδία λες και έχεις λέπρα. Ε ρε γλέντια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
-
- 28 Απαντήσεις