!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβολιαστικό γκάλοπ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε εμβολιαστεί; Με ποιο εμβόλιο;

Έχω εμβολιαστεί με Pfizer
13
8%
Έχω εμβολιαστεί με Moderna
1
1%
Έχω εμβολιαστεί με Κινεζιά
7
4%
Έχω εμβολιαστεί με Sputnik
6
4%
Έχω εμβολιαστεί με AZ
20
13%
Έχω εμβολιαστεί με J&J
3
2%
Έχω κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό
36
23%
Θα περιμένω λίγο ακόμη πριν κλείσω ραντεβού
27
17%
Δεν εμβολιάστηκα αλλά ίσως εμβολιαστώ
15
9%
Δεν θα εμβολιαστώ
30
19%

Σύνολο ψήφων: 158

ethereal

Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Naida έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:33
ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:23
Naida έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:11

Δε διαφοροποιείται έως ότου έχεις ένα καλό ποσοστό ανοσίας. Ξέρεις όμως ότι δεν κολλας/αρρωσταίνεις βαριά και δεν μεταδίδεις.
Εκτός του ότι βγάζουμε απ' το στομάχι μας ό,τι μας βολεύει (δεν μεταδίδεις... έχεις 99.99% ακρίβεια στο αρνητικό σελφ τεστ, επειδή...φόρουμ...) η άποψή σου μπορεί ενδεχομένως να απαντάει και σε κάτι τέτοιο;
Gherschaagk έγραψε: 29 Απρ 2021, 20:53 Θα εμβολιαστώ με όποιο νάναι γιατί ... βαράω μπιέλα και δεν αντέχω άλλη κλεισούρα.
Ο Otto που μιλάει για το ποσοστό των σελφ τεστ δεν είναι τυχαίος και άσχετος όπως εσύ και εγώ. Είναι του αντικειμένου. Κάτι παραπάνω ξέρει από σένα και εμένα. Για αυτό όταν μιλάνε επιστήμονες, οι υπόλοιποι που είμαστε άσχετοι ακούμε τη γνώμη τους. Βεβαίως μπορούμε να την αμφισητήσουμε όταν έχουμε τις γνώσεις και να φέρουμε τα επιχειρήματα μας.
Βεβαίως ακομα και αν δεν έχουμε τις γνώσεις μπορούμε να έχουμε ενστάσεις εάν κάτι δεν μας κάθεται καλά, ή έχουμε ακούσει κι άλλη άποψη διαφορετική. Την φέρνουμε και αυτή προς συζήτηση. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να το παίζουμε γνωστες όταν είμαστε άσχετοι. Η γνωρίζουμε επιδερμικά κάποια πράγματα. Δεν είναι πολιτική, δεν είναι κοινωνικά θέματα να έχει ο καθένας την άποψη του. Ειναι θέματα ιατρικής, είναι θέματα ζωής. Εχουμε 9000 θανάτους. Ο καθένας στο αντικείμενο του και όλα θα πάνε καλά.
Φαντάζομαι δηλαδή ότι τοποθετείς και κάποιο προσωπικό όριο στις διαγνώσεις που αντλείς από τους ειδικούς του ΦΟΡΟΥΜ !!
Αν σου έγραφε 95% μπορεί και να κώλωνες να πήγαινες επίσκεψη π.χ.
Ή θά 'πρεπε νά 'ταν κάτω από 62,5%; Δεν ξέρω...λέω...πάνω απ' όλα οι "ειδικοί".
Πρωι βράδυ στο φόρουμ κάτι θα μάθουμε και μεις.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

sys3x έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:41
mao mao έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:48 Εσώκλεισα σήμερα ραντεβού. Την τρίτη η πρώτη δόση :8) . 20 Ιουλίου η δεύτερη, και Αύγουστο διακοπές με φουλ αντισώματα :g030:
Πέφτουν αρκετά γλήγορα τα αντί πάντως να ξες.
Δεν μασάμε. Ετοιμάζεται και τρίτη δόση booster.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

aljawn έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:24
sys3x έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:21 :smt023

Αφήστε τον ρε μλκς τουλάχιστο τώρα για τις γιορτές, μην είστε συνεχώς πάρτυ πούπερς.
Γιάννννη, καλή λαμπρή.
Τύπε μου, όπως ξέρεις εγώ κάνω πλέον γκεστ περιορισμένων εμφανίσεων, άλλοι θα τραβήξουν το κουπί με το ψυχάκι. :roll:
Ναι μωρέ, το ξέρω, ευτυχώς όμως που δέχτηκε ο Μπέρι να μας κάνει μοντερέησο, ας κάνει ένα μικρό kouragio ακόμη, σιγά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
ethereal

Green Dragon έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:38
ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:37
Green Dragon έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:32 Δεν καταλαβαίνω τι θες να μάθεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι αφού κάνω το εμβόλιο και μετά από ένα προσδιορισμένο από τους επιστήμονες χρονικό διάστημα θα είμαι ασφαλής για τον εαυτό μου και τους γύρω μου και δεν θα χρειάζεται να αγχώνομαι και να γίνομαι ο παρανοϊκός με το μπεταντίν. Σε καλύπτει αυτό;
Να επαναλάβω τότε ότι η διαχείριση των φόβων σου δεν έχει καμία σχέση με τα μέτρα που θα επιβάλονται και θα αίρονται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι σύμφωνα με τον επιχειρούμενο χυδαίο διαχωρισμό σε ψεκ και μη.
Είπα εγώ για διαχωρισμό ρε μάστορα; Μύγα σε τσίμπησε;
Δεν τό 'χουμε με τη νεοελληνική.
Καλό Πάσχα.
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

Winston Smith έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:37
EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Απρ 2021, 13:49 Σε ό,τι με αφορά, προφανώς θα κάνω το άστρα που είναι τώρα διαθέσιμο. Θεωρώ ελκυστική όμως την περίπτωση Γ+Γ του νανου, γιατί είναι μονοδοσικο κ ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα. Αυτό θα ανοίξει σε 5 μέρες.
Για ποιες ηλικίες θα ανοίξει το JJ σε 5 μέρες;
bump, αν ειναι να παμε απο θρομβωση τουλαχιστον να γινει μια κι οξω
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

CRWH έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:48
EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Απρ 2021, 13:49 Σε ό,τι με αφορά, προφανώς θα κάνω το άστρα που είναι τώρα διαθέσιμο. Θεωρώ ελκυστική όμως την περίπτωση Γ+Γ του νανου, γιατί είναι μονοδοσικο κ ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα. Αυτό θα ανοίξει σε 5 μέρες.
Έτσι ακριβώς. :wink
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Το αστρα είναι πιο αποτελεσματικό από το JJ
ethereal

mao mao έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:51 Το αστρα είναι πιο αποτελεσματικό από το JJ
Οι ειδικοί που λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:44

Εκτός του ότι βγάζουμε απ' το στομάχι μας ό,τι μας βολεύει (δεν μεταδίδεις... έχεις 99.99% ακρίβεια στο αρνητικό σελφ τεστ, επειδή...φόρουμ...) η άποψή σου μπορεί ενδεχομένως να απαντάει και σε κάτι τέτοιο;
Ο Otto που μιλάει για το ποσοστό των σελφ τεστ δεν είναι τυχαίος και άσχετος όπως εσύ και εγώ. Είναι του αντικειμένου. Κάτι παραπάνω ξέρει από σένα και εμένα. Για αυτό όταν μιλάνε επιστήμονες, οι υπόλοιποι που είμαστε άσχετοι ακούμε τη γνώμη τους. Βεβαίως μπορούμε να την αμφισητήσουμε όταν έχουμε τις γνώσεις και να φέρουμε τα επιχειρήματα μας.
Βεβαίως ακομα και αν δεν έχουμε τις γνώσεις μπορούμε να έχουμε ενστάσεις εάν κάτι δεν μας κάθεται καλά, ή έχουμε ακούσει κι άλλη άποψη διαφορετική. Την φέρνουμε και αυτή προς συζήτηση. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να το παίζουμε γνωστες όταν είμαστε άσχετοι. Η γνωρίζουμε επιδερμικά κάποια πράγματα. Δεν είναι πολιτική, δεν είναι κοινωνικά θέματα να έχει ο καθένας την άποψη του. Ειναι θέματα ιατρικής, είναι θέματα ζωής. Εχουμε 9000 θανάτους. Ο καθένας στο αντικείμενο του και όλα θα πάνε καλά.
Φαντάζομαι δηλαδή ότι τοποθετείς και κάποιο προσωπικό όριο στις διαγνώσεις που αντλείς από τους ειδικούς του ΦΟΡΟΥΜ !!
Δεν μιλάω αποκλειστικά για τον otto και το φόρουμ. Μιλάω για τους ειδικούς γενικότερα. Αν έχεις γνώσεις πχ για το σελφ τεστ και την εγκυρότητα του, πες μας. Ο οττο έχει γνώσεις και το λέει. Εσύ έχεις γνώσεις να τον αμφισβητήσεις; εγώ θα σε διαβάσω και εσένα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:44

Εξυπνάκια, δεδομένου ότι ο επιπολασμός της νόσου είναι στο 5%, αρνητική προγνωστική αξία είναι στο 99,9% και η θετική στο 86,9%.
Πρακτικά λοιπόν, επί αρνητικού αποτελέσματος μπορείς να είσαι σχετικά σίγουρος ότι είναι όντως αρνητικό.
Με θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση με μοριακό.
Screening είναι, όχι διάγνωση.

Άσε τις εξυπανσές λοιπόν και άκου να μαθαίνεις μερικά πράγματα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

REKT
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ethereal

Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 21:09

Εξυπνάκια, δεδομένου ότι ο επιπολασμός της νόσου είναι στο 5%, αρνητική προγνωστική αξία είναι στο 99,9% και η θετική στο 86,9%.
Πρακτικά λοιπόν, επί αρνητικού αποτελέσματος μπορείς να είσαι σχετικά σίγουρος ότι είναι όντως αρνητικό.

ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ διάβασε και η επισκεπτόμενη και ξεφύσηξε με ανακούφιση.
Λίγο διαφορετικά να της τά 'λεγες, θα την έζωναν οι αμφιβολίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 21:12
Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 21:09

ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ διάβασε και η επισκεπτόμενη και ξεφύσηξε με ανακούφιση.
Λίγο διαφορετικά να της τά 'λεγες, θα την έζωναν οι αμφιβολίες.
Εγώ κατάλαβα τι έγραψε. Εσύ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

99.9% ακρίβεια αν είχαν τα ραπιντ τεστ θα ειχε τελειώσει η πανδημια εδω και μηνες.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

CRWH έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:48
Έτσι έχουν πει, ότι θα ανοίξει για όλους, τωρα τι να σας πω :102:

https://www.lifo.gr/now/greece/embolio- ... -eton-oles
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”