!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβολιαστικό γκάλοπ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε εμβολιαστεί; Με ποιο εμβόλιο;

Έχω εμβολιαστεί με Pfizer
13
8%
Έχω εμβολιαστεί με Moderna
1
1%
Έχω εμβολιαστεί με Κινεζιά
7
4%
Έχω εμβολιαστεί με Sputnik
6
4%
Έχω εμβολιαστεί με AZ
20
13%
Έχω εμβολιαστεί με J&J
3
2%
Έχω κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό
36
23%
Θα περιμένω λίγο ακόμη πριν κλείσω ραντεβού
27
17%
Δεν εμβολιάστηκα αλλά ίσως εμβολιαστώ
15
9%
Δεν θα εμβολιαστώ
30
19%

Σύνολο ψήφων: 158

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Naida έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:17 Δηλαδή πως γίνεται να μην τον ανιχνεύει το μοριακό αλλά να μπορείς να μεταδίδεις; για εξεγησε το μου λίγο δόκτορα Doctor Proctor.
:smt005: :smt005: :smt005:
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
aljawn

Εικόνα

Στο μεταξύ, το τερμάτησαν στον ΣΚΑΙ με τους... τριαντάρηδες, γελάνε και τα κράσπεδα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Dr Γιαννοπουλος έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:56
GoBack έγραψε: 30 Απρ 2021, 15:31
EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Απρ 2021, 15:18

Στο φυλλάδιο δεν αναφέρει την έλλειψη όσφρησης σαν πιθανή παρενέργεια, ούτε καν στις σπάνιες. Δε θέλω να αγχώσω τον φίλο Ερμή.
Και εγω δεν βρηκα κατι στο γκουγκλη,ισως πρεπει να το δηλωσει σαν παρενεργεια και αν του βγει αρνητικο το μοριακο να καταχωρηθει ως πολυ πολυ πολυ πολυ σπανια

Η απωλεια γευσης δεν ειναι παρενεργεια εμβολιου
Αλλοιωμενη γευση κυριως με μεταλλικη αισθηση ναι ειναι παρενεργεια εμβολιου
Δοκιμαστε την γευση σου προσεκτικοτερα πχ τρωγοντας ακτινιδιο

Μπορεις να κανεις και το τεστ του φραπε
Η παραμικρη αλλοιωση γευσης γινεται αντιληπτη οταν πινεις το εθνικο μας ροφημα αρκει να το πινεις και απο πριν δηλαδη να γνωριζεις καλα την γευση του
:smt023

Αφήστε τον ρε μλκς τουλάχιστο τώρα για τις γιορτές, μην είστε συνεχώς πάρτυ πούπερς.
Γιάννννη, καλή λαμπρή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Naida έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:11
ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:09
Green Dragon έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:42

Με τα ως τώρα δεδομένα, εμβόλιο = προστασία, άνοιγμα αγοράς, διασκέδαση, ανθρώπινες επαφές, όχι μάσκες, επιστροφή στην κανονικότητα.
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά και μου παραθέτεις το ευκταίο σε βάθος χρόνου.

Κάνεις εμβόλιο.
Την επόμενη μέρα πώς διαφοροποιείται η καθημερινότητά σου συγκριτικά με κάποιον που δεν το έχει κάνει. (Ακόμα ή και δεν επιθυμεί να το κάνει.)
Δε διαφοροποιείται έως ότου έχεις ένα καλό ποσοστό ανοσίας. Ξέρεις όμως ότι δεν κολλας/αρρωσταίνεις βαριά και δεν μεταδίδεις.
Εκτός του ότι βγάζουμε απ' το στομάχι μας ό,τι μας βολεύει (δεν μεταδίδεις... έχεις 99.99% ακρίβεια στο αρνητικό σελφ τεστ, επειδή...φόρουμ...) η άποψή σου μπορεί ενδεχομένως να απαντάει και σε κάτι τέτοιο;
Gherschaagk έγραψε: 29 Απρ 2021, 20:53 Θα εμβολιαστώ με όποιο νάναι γιατί ... βαράω μπιέλα και δεν αντέχω άλλη κλεισούρα.
Άβαταρ μέλους
aljawn

sys3x έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:21 :smt023

Αφήστε τον ρε μλκς τουλάχιστο τώρα για τις γιορτές, μην είστε συνεχώς πάρτυ πούπερς.
Γιάννννη, καλή λαμπρή.
Τύπε μου, όπως ξέρεις εγώ κάνω πλέον γκεστ περιορισμένων εμφανίσεων, άλλοι θα τραβήξουν το κουπί με το ψυχάκι. :roll:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:16
Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:54
ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:58

Με τα έως τώρα δεδομένα, λοιπόν, ποια πιστεύεις θα είναι η αλλαγή στην καθημερινότητα κάποιου εμβολιασμένου; Πέρα από τον ανθρώπινο εφησυχασμό του ότι έως ενός σημείου είναι κάπως πιο προστατευμένος ο ίδιος από τον συγκεκριμένο ιό.

:-?
Στην "απτή πραγματικότητα" η συμπεριφορά πολλών εμβολιασμένων είναι παρόμοια με εκείνου που νομίζει ότι είναι άτρωτος.
Όσο για το ερώτημά μου το απάντησες έμμεσα στα περί της επίσκεψης σε ευπαθές άτομο.
Και τα οποία θα ήταν ακριβώς τα ίδια εάν ο επισκέπτης δεν είχε εμβολιαστεί.
Δεν μου είπε αν είναι εμβολιασμένο το ευπαθες άτομο .

Σε κάθε περίπτωση, τα ποσοστά προστασίας είναι πολύ υψηλά και όχι "εως ένα σημείο κάπως πιο προστατευμένος" που έγραψες, αυτός που έχει κάνει εμβόλιο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

ethereal

Green Dragon έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:12
Green Dragon έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:42

Με τα ως τώρα δεδομένα, εμβόλιο = προστασία, άνοιγμα αγοράς, διασκέδαση, ανθρώπινες επαφές, όχι μάσκες, επιστροφή στην κανονικότητα.

Κάνεις εμβόλιο.
Την επόμενη μέρα πώς διαφοροποιείται η καθημερινότητά σου συγκριτικά με κάποιον που δεν το έχει κάνει. (Ακόμα ή και δεν επιθυμεί να το κάνει.)
Με πρόλαβε η Naida :D
Το ότι η εν λόγω χρησιμοποίησε σε δύο συνεχόμενες αναρτήσεις της τη λέξη "λογική", εσένα μπορεί να σε καλύπτει.
Αλλά εάν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη νεοελληνική καλό θα ήταν να πούμε κι ένα δυο πραγματάκια που την επόμενη μέρα θα σε διαφοροποιήσουν από έναν μη εμβολιασμένο.
Αλλιώς να πούμε ξεκάθαρα ότι προσβλέπεις σε ένα σύστημα διαφορετικών μέτρων και σταθμών, στην πράξη.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:27 Το ότι η εν λόγω χρησιμοποίησε σε δύο συνεχόμενες αναρτήσεις της τη λέξη "λογική", εσένα μπορεί να σε καλύπτει.
Αλλά εάν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη νεοελληνική καλό θα ήταν να πούμε κι ένα δυο πραγματάκια που την επόμενη μέρα θα σε διαφοροποιήσουν από έναν μη εμβολιασμένο.
Αλλιώς να πούμε ξεκάθαρα ότι προσβλέπεις σε ένα σύστημα διαφορετικών μέτρων και σταθμών, στην πράξη.
Δεν καταλαβαίνω τι θες να μάθεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι αφού κάνω το εμβόλιο και μετά από ένα προσδιορισμένο από τους επιστήμονες χρονικό διάστημα θα είμαι ασφαλής για τον εαυτό μου και τους γύρω μου και δεν θα χρειάζεται να αγχώνομαι και να γίνομαι ο παρανοϊκός με το μπεταντίν. Σε καλύπτει αυτό;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:23

Κάνεις εμβόλιο.
Δε διαφοροποιείται έως ότου έχεις ένα καλό ποσοστό ανοσίας. Ξέρεις όμως ότι δεν κολλας/αρρωσταίνεις βαριά και δεν μεταδίδεις.
Εκτός του ότι βγάζουμε απ' το στομάχι μας ό,τι μας βολεύει (δεν μεταδίδεις... έχεις 99.99% ακρίβεια στο αρνητικό σελφ τεστ, επειδή...φόρουμ...) η άποψή σου μπορεί ενδεχομένως να απαντάει και σε κάτι τέτοιο;
Gherschaagk έγραψε: 29 Απρ 2021, 20:53 Θα εμβολιαστώ με όποιο νάναι γιατί ... βαράω μπιέλα και δεν αντέχω άλλη κλεισούρα.
:xena:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:23

Κάνεις εμβόλιο.
Ο Otto που μιλάει για το ποσοστό των σελφ τεστ δεν είναι τυχαίος και άσχετος όπως εσύ και εγώ. Είναι του αντικειμένου. Κάτι παραπάνω ξέρει από σένα και εμένα. Για αυτό όταν μιλάνε επιστήμονες, οι υπόλοιποι που είμαστε άσχετοι ακούμε τη γνώμη τους. Βεβαίως μπορούμε να την αμφισητήσουμε όταν έχουμε τις γνώσεις και να φέρουμε τα επιχειρήματα μας.
Βεβαίως ακομα και αν δεν έχουμε τις γνώσεις μπορούμε να έχουμε ενστάσεις εάν κάτι δεν μας κάθεται καλά, ή έχουμε ακούσει κι άλλη άποψη διαφορετική. Την φέρνουμε και αυτή προς συζήτηση. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να το παίζουμε γνωστες όταν είμαστε άσχετοι. Η γνωρίζουμε επιδερμικά κάποια πράγματα. Δεν είναι πολιτική, δεν είναι κοινωνικά θέματα να έχει ο καθένας την άποψη του. Ειναι θέματα ιατρικής, είναι θέματα ζωής. Εχουμε 9000 θανάτους. Ο καθένας στο αντικείμενο του και όλα θα πάνε καλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
aljawn

Και για να εισφέρω στο θέμα, προσωπικά θα μετακομίσω μόνιμα Καλαμαριά τον επόμενο μήνα, οπότε έκλεισα να το κάνω σε δύο δόσεις, μέχρι τον Ιούλιο. ΑΖ φυσικά, καθότι αυτό θα έχουμε μέχρι τα μέσα Μαίου (που θα κάνω την πρώτη δόση) και πρέπει να ξεστοκάρουμε. Δεν γαμιέται, στην χειρότερη να ψοφήσω.

Σε ένα μίνι γκάλοπ πάντως 25 συναδέλφων, σε τρεις άντρες ο ένας το έχει κάνει ήδη και ο δεύτερος θα είμαι εγώ, ενώ στις 22 γυναίκες μόλις 2 έκλεισαν ραντεβού.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Απρ 2021, 13:49 Σε ό,τι με αφορά, προφανώς θα κάνω το άστρα που είναι τώρα διαθέσιμο. Θεωρώ ελκυστική όμως την περίπτωση Γ+Γ του νανου, γιατί είναι μονοδοσικο κ ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα. Αυτό θα ανοίξει σε 5 μέρες.
Για ποιες ηλικίες θα ανοίξει το JJ σε 5 μέρες;
ethereal

Green Dragon έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:32
ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:27 Το ότι η εν λόγω χρησιμοποίησε σε δύο συνεχόμενες αναρτήσεις της τη λέξη "λογική", εσένα μπορεί να σε καλύπτει.
Δεν καταλαβαίνω τι θες να μάθεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι αφού κάνω το εμβόλιο και μετά από ένα προσδιορισμένο από τους επιστήμονες χρονικό διάστημα θα είμαι ασφαλής για τον εαυτό μου και τους γύρω μου και δεν θα χρειάζεται να αγχώνομαι και να γίνομαι ο παρανοϊκός με το μπεταντίν. Σε καλύπτει αυτό;
Να επαναλάβω τότε ότι η διαχείριση των φόβων σου δεν έχει καμία σχέση με τα μέτρα που θα επιβάλονται και θα αίρονται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι σύμφωνα με τον επιχειρούμενο χυδαίο διαχωρισμό σε ψεκ και μη.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ethereal έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:37
Green Dragon έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:32 Δεν καταλαβαίνω τι θες να μάθεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι αφού κάνω το εμβόλιο και μετά από ένα προσδιορισμένο από τους επιστήμονες χρονικό διάστημα θα είμαι ασφαλής για τον εαυτό μου και τους γύρω μου και δεν θα χρειάζεται να αγχώνομαι και να γίνομαι ο παρανοϊκός με το μπεταντίν. Σε καλύπτει αυτό;
Να επαναλάβω τότε ότι η διαχείριση των φόβων σου δεν έχει καμία σχέση με τα μέτρα που θα επιβάλονται και θα αίρονται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι σύμφωνα με τον επιχειρούμενο χυδαίο διαχωρισμό σε ψεκ και μη.
Είπα εγώ για διαχωρισμό ρε μάστορα; Μύγα σε τσίμπησε;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

mao mao έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:48 Εσώκλεισα σήμερα ραντεβού. Την τρίτη η πρώτη δόση :8) . 20 Ιουλίου η δεύτερη, και Αύγουστο διακοπές με φουλ αντισώματα :g030:
Πέφτουν αρκετά γλήγορα τα αντί πάντως να ξες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”