!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μνημονια και ΕΕ
- wooded glade
Re: Μνημονια και ΕΕ
Προκύπτει και το εξής:
Από τι πράγμα θα παίρνει ο καθένας τη σύνταξη, όταν έρθει ο χρόνος να την πάρει ;; οέο ;
Αφού το σύστημα της αριστεράς είναι "ΟΑΕΔ και όποιος αντέξει", εκτός από τους δημόσιους.
Με επίδομα μόνο για ένα-δύο χρόνια φυσικά.
Εκτός αν εννοείς για κάποια flat old age pension, που δεν έχουμε απ' αυτήν στην Ελλάδα.
Από τι πράγμα θα παίρνει ο καθένας τη σύνταξη, όταν έρθει ο χρόνος να την πάρει ;; οέο ;
Αφού το σύστημα της αριστεράς είναι "ΟΑΕΔ και όποιος αντέξει", εκτός από τους δημόσιους.
Με επίδομα μόνο για ένα-δύο χρόνια φυσικά.
Εκτός αν εννοείς για κάποια flat old age pension, που δεν έχουμε απ' αυτήν στην Ελλάδα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
talaipwros
Κόλαση και η Γαλλία, να τα λέμε αυτά.
Παίδες, πείτε μου 10 χώρες εκτός ΕΕ που θα προτιμούσατε να ζείτε να δω κάτι
Παίδες, πείτε μου 10 χώρες εκτός ΕΕ που θα προτιμούσατε να ζείτε να δω κάτι
- Dwarven Blacksmith
Όταν λες κανόνες της ΕΕ τι σημαίνει; Ποιοι ακριβώς τους αποφάσισαν; Με τι μορφή έχουν καταγραφεί;zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:47 Ιακχε η καταργηση της Κυριακατικης αργιας καθως και το ((ανοιγμα)) των επαγγελματων ειναι κανονες της ΕΕ.Απλα σε καποιες χωρες γινεται η εφαρμογη τους με ποιο αργους ρυθμους και ποιο σταδιακα.Αυτος ειναι ενας λογος που τμηματα των μικροαστικων τμηματων στραφηκαν σε μια αντευρωπαικη ακροδεξια.
Οι "συνταγές" των μνημονιων προέρχονται από την εργαλειοθήκη του ΔΝΤ η οποία είναι κυρίως προϊόν μιας συγκεκριμένης περιόδου της οικονομικής επιστήμης.
Το εγραψα παραπανω μιλαω για τις αποφασεις της Στρατηγικης της Λισσαβωνας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:12Όταν λες κανόνες της ΕΕ τι σημαίνει; Ποιοι ακριβώς τους αποφάσισαν; Με τι μορφή έχουν καταγραφεί;zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:47 Ιακχε η καταργηση της Κυριακατικης αργιας καθως και το ((ανοιγμα)) των επαγγελματων ειναι κανονες της ΕΕ.Απλα σε καποιες χωρες γινεται η εφαρμογη τους με ποιο αργους ρυθμους και ποιο σταδιακα.Αυτος ειναι ενας λογος που τμηματα των μικροαστικων τμηματων στραφηκαν σε μια αντευρωπαικη ακροδεξια.
Οι "συνταγές" των μνημονιων προέρχονται από την εργαλειοθήκη του ΔΝΤ η οποία είναι κυρίως προϊόν μιας συγκεκριμένης περιόδου της οικονομικής επιστήμης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Κλαπανα*****ές είναι αυτά που λες και άλλα που λέγονται για να τους αβαντάρετε και νάχετε να λέτε.zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:07 Εαν νομιζεις wooded glade οτι οι μικροαστοι ζουν την τελεια παραδισενια ζωη στην ΕΕ και ψηφιζουν ακροδεξια επειδη ο γειτονας τους ειναι Τουρκος και καποτε η νικητρια της Γιουροβιζιον ειχε μουσια εισαι βαθια νυχτωμενος.
Επισης δες τις εργασιακες μεταρρυθμισεις Μακρον και πες μου που διαφερουν απο αυτες των μνημονιων?
Οι άνθρωποι όσο είχατε εσείς την αρκούδα ψήφιζαν συμμαχικά με τος κεντροδεξιούς, τώρα όσοι είναι χουντικοί ψηφίζουν χούντα. Ο πρώτος χουντικός που θα βρεις βγαίνοντας από το σπίτι σου και ο καθένας βγαίνοντας από το σπίτι του ανήκει σ' αυτή την κατηγορία.
Εγώ δεν ειπα τσάμπιον της εργατικής τάξης τον Μακρόν.
Αυτό που είπα είναι ότι μνημονιακοί και αριστεροί συναγωνίζεστε ποιός θα κάνει την μεγαλύτερη φτωχοποίηση.
Σε ρωτησα wooded glade εαν εφαρμοζει ο Μακρον το ιδιο προγραμμα με αυτο των μνημονιων οχι εαν ειναι τσαμπιον της εργατικης ταξης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Σωστά. Αλλά και πάλι για την ίδια σχολή σκέψης πρόκειται.zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:15Το εγραψα παραπανω μιλαω για τις αποφασεις της Στρατηγικης της Λισσαβωνας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:12Όταν λες κανόνες της ΕΕ τι σημαίνει; Ποιοι ακριβώς τους αποφάσισαν; Με τι μορφή έχουν καταγραφεί;zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:47 Ιακχε η καταργηση της Κυριακατικης αργιας καθως και το ((ανοιγμα)) των επαγγελματων ειναι κανονες της ΕΕ.Απλα σε καποιες χωρες γινεται η εφαρμογη τους με ποιο αργους ρυθμους και ποιο σταδιακα.Αυτος ειναι ενας λογος που τμηματα των μικροαστικων τμηματων στραφηκαν σε μια αντευρωπαικη ακροδεξια.
Είναι σα να λες πως οι εντολές του γιατρού να μείνεις στο κρεβάτι είναι νόμοι που εφαρμόζονται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό. Έχει μια αλήθεια, κάποια στιγμή όλοι θα βρεθούμε εκεί. Αλλά δεν είναι αλήθεια, μια σοφιστεια είναι.
Εγώ σαν φεντεραλιστης θα ήθελα να υπάρχει ευρωπαϊκός συντονισμός στην οικονομία. Φυσικά και πάλι θα εννοούσα κάτι πιο δυναμικό, όχι να εφαρμόζουμε κάτι οδηγίες 20ετιας οπότε το θυμηθεί ο καθένας.
- Northern Spirit
Χουργιατς έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:00
Αυτό το είδος λογικού σφάλματος λέγεται στη βιβλιογραφία "false clause", διότι υποθέτει πως η σχέση ανάμεσα στα μεγέθη "υψηλές συντάξεις" και "χρεωκοπία" είναι αιτιακή και όχι συσχετιστική.
φυσικα και ειναι αιτιακη. Μισθοι-συνταξεις καταλαμβανανε γυρω στο 70% των δαπανων του προυπολογισμου..Το δε ελλειμα του συνταξιοδοτικου ειναι αποδεικνυεται με απλη απογραφη...
Η αιτιακη σχεση υψηλων συνταξεων χρεοκοπιας ειναι βεβαιωμενη με στοιχεια..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- ΜπλεΜπουμπυς
Ευτυχώς που τα μνημονια δεν θιξαν τις φοροαπαλλαγές των εφοπληστων μας να μπορούν να φιλοξενούν τους πρωθυπουργόυς μας στις βίλες τους το καλοκαίρι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Οι κατευθυνσεις της Στρατηγικης της Λισσαβωνας εφαρμοζοντε ειτε σταδιακα ειτε σε μορφη σοκ,αναλογα με τις ιδιομορφιες της εκαστοτε οικονομιας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:29Σωστά. Αλλά και πάλι για την ίδια σχολή σκέψης πρόκειται.zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:15Το εγραψα παραπανω μιλαω για τις αποφασεις της Στρατηγικης της Λισσαβωνας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:12
Όταν λες κανόνες της ΕΕ τι σημαίνει; Ποιοι ακριβώς τους αποφάσισαν; Με τι μορφή έχουν καταγραφεί;
Είναι σα να λες πως οι εντολές του γιατρού να μείνεις στο κρεβάτι είναι νόμοι που εφαρμόζονται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό. Έχει μια αλήθεια, κάποια στιγμή όλοι θα βρεθούμε εκεί. Αλλά δεν είναι αλήθεια, μια σοφιστεια είναι.
Εγώ σαν φεντεραλιστης θα ήθελα να υπάρχει ευρωπαϊκός συντονισμός στην οικονομία. Φυσικά και πάλι θα εννοούσα κάτι πιο δυναμικό, όχι να εφαρμόζουμε κάτι οδηγίες 20ετιας οπότε το θυμηθεί ο καθένας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Northern Spirit έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:29
φυσικα και ειναι αιτιακη. Μισθοι-συνταξεις καταλαμβανανε γυρω στο 70% των δαπανων του προυπολογισμου..Το δε ελλειμα του συνταξιοδοτικου ειναι αποδεικνυεται με απλη απογραφη...
Η αιτιακη σχεση υψηλων συνταξεων χρεοκοπιας ειναι βεβαιωμενη με στοιχεια..
πριν παραθέσω πως λέγεται και αυτό το είδος λογικού σφάλματος θα ήθελα να δω τα στοιχεία πρώτα.
- wooded glade
Κι εγώ σε ρώτησαν όταν το δικαίωμα της εργασίας καταργείται, με σταλινικούς νόμους ή με νόμους τύπου Τουρκίας 1942, από τι πράγμα θα πάρω σύνταξη ή ξεσύνταξη ;zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:27 Σε ρωτησα wooded glade εαν εφαρμοζει ο Μακρον το ιδιο προγραμμα με αυτο των μνημονιων οχι εαν ειναι τσαμπιον της εργατικης ταξης.
Αν ήταν μόνο το δικό σου πρόβλημα, ως παρατίθεται, θα συζητάγαμε επί άλλου επιπέδου και πιθανώτατα κάτι θα επεξεργαζόμαστε. Αλλά δεν είναι. Κρύβεις ή παραποιείς την αλήθεια ως γνήσιος ινστρούχτορας.
-
talaipwros
Κουμουνιστες φίλε, τί περίμενες;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Αύγ 2018, 10:31 Ευτυχώς που τα μνημονια δεν θιξαν τις φοροαπαλλαγές των εφοπληστων μας να μπορούν να φιλοξενούν τους πρωθυπουργόυς μας στις βίλες τους το καλοκαίρι.
οχι.zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:52 wooded και Northern το συνταξιοδοτικο συστημα των τριων πυλωνων ειναι η δεν ειναι αποφαση της ΕΕ?
ειναι αποφαση της λογικης. ειναι η πραγματικοτητα. ειναι η μη-υπαρξη λεφτοδεντρων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δηλαδη διαφωνει η ΕΕ με το συστημα των τριων πυλωνων?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-