!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μνημονια και ΕΕ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Μνημονια και ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ηρθε καιρος λοιπον να αντιμετωπισουμε την αληθεια.Λεω οτι οι μνημονιακοι νομοι ειναι στην ουσια νομοι της ΕΕ που εφαρμοζοντε σε ολες τις χωρες μελοι με διαφορετικη ονομασια.Νομοι που αποφασιστηκαν στην Στρατηγικη της Λισσαβωνας.Για παραδειγμα ολες οι χωρες κοβουν τις συνταξεις στην φιλοσοφια οτι οι συνταξιουχοι ειναι ενα αντιπαραγωγικο κομματι που πρεπει να πεταχτει στον Καιαδα.Ως εκτουτου η ((καθαρη εξοδος)) οπως και το τελος των μνημονιων ειναι παραμυθια για τον λαο.
Προκαλω τους Ευρωπαιστες να μου αποδειξουν οτι εχω αδικο λοιπον. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Re: Μνημονια και ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Aρκετοί μνημονιακοί νόμοι όντως είναι νόμοι της ΕΕ, όπως οι χαμηλές συντάξεις του Δημοσίου και οι περιορισμοί των ελλειμάτων του προϋπολογισμού. Αλλά στην Ελλάδα έχουν εφαρμοστεί και νόμοι που υπαγορεύονται από το ΔΝΤ και την "εργαλειοθήκη" του ΟΑΣΑ που δεν υπάρχουν σε χώρες της ΕΕ. Για παράδειγμα η εργασία τις Κυριακές, και η απελευθέρωση επαγγελμάτων. Για το επέγγελμα του Μηχανικού που γνωρίζω, στις περισσότερες χώρες της ΕΕ Ευρώπη ισχύουν οι ελάχιστες αμοιβές Μηχανικών που στην Ελλάδα καταργήθηκαν.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Κάθε φλούφλης έχει τη δικιά του πολιτική.
Άλλη πολιτική η Τ(ροτ)έζα, άλλη ο Μακρόν, άλλη ο φον Τσίπρεν.
Άλλη η πολιτική όταν "λεφτά υπάρχουν" και άλλη όταν δεν υπάρχουν.
Δεν σημαίνει ότι ημείς οι Ευρωπαϊσταί υποστηρίζουμε όλοι τα αντιλαϊκά μέτρα, αυτό είναι ένα παραμύθι που έχουν βγάλει τα κουμούνια και τα συριζομπότ.
Ξέρεις ότι στη συγκλονιστική διετία 1989 κυρίαρχο πολιτικό θέμα ήταν οι βάσεις ; Μετά η "κάθαρση" που προέκυψε όμως συμπτωματικά και καθόλου η οικονομία (τελικά δε τις βάσεις τις έκλεισαν μόνοι τους οι Αμερικάνοι πλην Σούδας με την οποία βαρεθήκατε να ασχοληθείτε).
Αλλά το αδιαφιλονίκητο γεγονός είναι ότι κανένας δεν μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες.
Το ΚΚΕ θα μας κάνει όλους τυλιχτές σουβλακίων στο λαϊκό πρατήριο "λαοτινές καταστάσεις" - είναι κυρίαρχο σημείο του μανιφέστου και δεν μπορείς να το αρνηθείς. Θα δίνει όμως κάποιες συντάξεις (υποθέτω, αφού το λες εσύ).
Μετά εμείς οι πλέ δεν μπορούμε να διατηρήσουμε το "μνημείο ασανσέρ". Βασικά δεν μας παίρνει (αλλά και δεν ξέρω αν θα κοτιάσουμε στο τέλος και το διατηρήσουμε).
Όταν λοιπόν το παίζει το ΚΚΕ "δικαιοσύνη για όλους" βρίσκεται μερικά εκατομμύρια μίλια από την πραγματικότητα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:18 Ηρθε καιρος λοιπον να αντιμετωπισουμε την αληθεια.Λεω οτι οι μνημονιακοι νομοι ειναι στην ουσια νομοι της ΕΕ που εφαρμοζοντε σε ολες τις χωρες μελοι με διαφορετικη ονομασια.Νομοι που αποφασιστηκαν στην Στρατηγικη της Λισσαβωνας.Για παραδειγμα ολες οι χωρες κοβουν τις συνταξεις στην φιλοσοφια οτι οι συνταξιουχοι ειναι ενα αντιπαραγωγικο κομματι που πρεπει να πεταχτει στον Καιαδα.Ως εκτουτου η ((καθαρη εξοδος)) οπως και το τελος των μνημονιων ειναι παραμυθια για τον λαο.

Δηλαδη μονο η ΕΕ λεει οτι το συνταξιοδοτικο με τους ενηνταχρονους συνταιξιουχους και τους ΔΥ με δεκαδες χιλιαδες εφαπαξ δεν ειναι βιωσιμο; ΟΙ οικονομολογοι ή οι βασικοι οικονομικοι υπολογισμοι τι λενε; Ουι ολα ειναι καλα αλλα να αυτοι οι κακοι της ΕΕ δεν θελουνε να βγαινει ο κοσμο στη συνταξη;

Σοβαρευτειτε λιγο κομμουνια..Αν τα νουμερα δεν βγαινουνε υπαρχει προβλημα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Northern Spirit έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:37
zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:18 Ηρθε καιρος λοιπον να αντιμετωπισουμε την αληθεια.Λεω οτι οι μνημονιακοι νομοι ειναι στην ουσια νομοι της ΕΕ που εφαρμοζοντε σε ολες τις χωρες μελοι με διαφορετικη ονομασια.Νομοι που αποφασιστηκαν στην Στρατηγικη της Λισσαβωνας.Για παραδειγμα ολες οι χωρες κοβουν τις συνταξεις στην φιλοσοφια οτι οι συνταξιουχοι ειναι ενα αντιπαραγωγικο κομματι που πρεπει να πεταχτει στον Καιαδα.Ως εκτουτου η ((καθαρη εξοδος)) οπως και το τελος των μνημονιων ειναι παραμυθια για τον λαο.

Δηλαδη μονο η ΕΕ λεει οτι το συνταξιοδοτικο με τους ενηνταχρονους συνταιξιουχους και τους ΔΥ με δεκαδες χιλιαδες εφαπαξ δεν ειναι βιωσιμο; ΟΙ οικονομολογοι ή οι βασικοι οικονομικοι υπολογισμοι τι λενε; Ουι ολα ειναι καλα αλλα να αυτοι οι κακοι της ΕΕ δεν θελουνε να βγαινει ο κοσμο στη συνταξη;

90χρονοι αλλά και ... 40χρονοι.
Τώρα το κουκουέ τι συντάξεις έδινε, ο θεός και η ψυχή του.
Στις Βαλτικές χώρες όταν τις κατέκτησε τις μηδένισε όλες και πέθαναν όλες οι γριές από ασιτία.

Ο κομμουνισμός σαν προπαγανδιστικό σύστημα αλλά όχι και σαν κυβερνητικό σύστημα δεν δέχεται ότι προϋπόθεση για να υπάρχει κοινωνικό κράτος είναι η δημιουργία πλούτου, υποτίθεται θα ληστέψει τους πάντες και έτσι θα ... υπάρχουν λεφτά.
Στο κομμουνιστικό σύστημα, το παραγωγικό ή μη, έχει κόψιμο ξύλων στο δάσος και οι γέροι και οι γριές τουρτουρίζουν.
zteo

Ιακχε η καταργηση της Κυριακατικης αργιας καθως και το ((ανοιγμα)) των επαγγελματων ειναι κανονες της ΕΕ.Απλα σε καποιες χωρες γινεται η εφαρμογη τους με ποιο αργους ρυθμους και ποιο σταδιακα.Αυτος ειναι ενας λογος που τμηματα των μικροαστικων τμηματων στραφηκαν σε μια αντευρωπαικη ακροδεξια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

wooded glade έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:44
90χρονοι αλλά και ... 40χρονοι.
Τώρα το κουκουέ τι συντάξεις έδινε, ο θεός και η ψυχή του.
Στις Βαλτικές χώρες όταν τις κατέκτησε τις μηδένισε όλες και πέθαναν όλες οι γριές από ασιτία.

Ο κομμουνισμός σαν προπαγανδιστικό σύστημα αλλά όχι και σαν κυβερνητικό σύστημα δεν δέχεται ότι προϋπόθεση για να υπάρχει κοινωνικό κράτος είναι η δημιουργία πλούτου, υποτίθεται θα ληστέψει τους πάντες και έτσι θα ... υπάρχουν λεφτά.
Στο κομμουνιστικό σύστημα, το παραγωγικό ή μη, έχει κόψιμο ξύλων στο δάσος και οι γέροι και οι γριές τουρτουρίζουν.

Tα κομμουνια ειναι λασικοι πολιτικοι απατεωνες....Στην Ελλαδα απαιτουσανε συνταξεις 1500 ευρω αλλα την ιδια ωρα χειροκροτουσανε τον δικο τους Καστρο που μοιραζε 30 δολλαρια συνταξεις στην Κουβα...

Δεν τους παινεις πουθενα στην πολιτικη απατη..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Αυτό το είδος λογικού σφάλματος λέγεται στη βιβλιογραφία "the texas sharpshooter", διότι αφήνει εκτός τις περισσότερες περιπτώσεις ώστε η συζήτηση να σκοπεύσει μόνο ένα μικρό κομμάτι των δεδομένων.
zteo

wooded και Northern το συνταξιοδοτικο συστημα των τριων πυλωνων ειναι η δεν ειναι αποφαση της ΕΕ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:52 wooded και Northern το συνταξιοδοτικο συστημα των τριων πυλωνων ειναι η δεν ειναι αποφαση της ΕΕ?
Το συστημα του να βγαινουνε στη συνταξη στα 65 και ανω ειναι παγκοσμιο...

Το να λες οτι ειναι πολιτικη της ΕΕ ειαι ψεμα...Η ΕΕ απλα συντονιζει στην περιοχη ελεγχου της κατι που συμβαινει σε ολοκληρο τον πλανητη..Ασε τις εμμονες..
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Χουργιατς έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:51

Αυτό το είδος λογικού σφάλματος λέγεται στη βιβλιογραφία "the texas sharpshooter", διότι αφήνει εκτός τις περισσότερες περιπτώσεις ώστε η συζήτηση να σκοπεύσει μόνο ένα μικρό κομμάτι των δεδομένων.
ποιο ειναι το λογικο σφαλμα ακριβως; οτι το συνταξιοδοτικο δεν βγαινει οικονομικα αν βγαζεις πενηνταρηδες στη συνταξη;
Παιδικα μαθηματικα ειναι αυτα...

Αν βεις στα 50 στη συνταξη εχεις 25-30 χρονια ενσημα κατα μεσο ορο 300 ευρω το μηνα... Την ιδια ωρα ο λαος θελει να παιρνει συνταξη γυρω στο 1000ρικο...
Και επειδη απο τα 50 μεχρι τα 80 ειναι 30 χρονια το κομμουνιστικο παραμυθι ειναι να πληρωνεις για 30 χρονια 300 ευρω το μηνα και να παιρνεις για αλλα 30 χρονια 1000 ευρω το μηνα...

ΤΑ 700 της διαφορα ποιος θα τα καλυπτει; Ο..κανενας φανταζομαι...

Στην ουσια τα καλυπτε ως τωρα το κρατος με συνεχη δανεισμο μεχρι που χρεοκοπησε..
Αυτα προτεινουνε οι..σωτηρες..
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Northern Spirit έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:57

ποιο ειναι το λογικο σφαλμα ακριβως; οτι το συνταξιοδοτικο δεν βγαινει οικονομικα αν βγαζεις πενηνταρηδες στη συνταξη;
Παιδικα μαθηματικα ειναι αυτα...

Αν βεις στα 50 στη συνταξη εχεις 25-30 χρονια ενσημα κατα μεσο ορο 300 ευρω το μηνα... Την ιδια ωρα ο λαος θελει να παιρνει συνταξη γυρω στο 1000ρικο...
Και επειδη απο τα 50 μεχρι τα 80 ειναι 30 χρονια το κομμουνιστικο παραμυθι ειναι να πληρωνεις για 30 χρονια 300 ευρω το μηνα και να παιρνεις για αλλα 30 χρονια 1000 ευρω το μηνα...

ΤΑ 700 της διαφορα ποιος θα τα καλυπτει; Ο..κανενας φανταζομαι...

Στην ουσια τα καλυπτε ως τωρα το κρατος με συνεχη δανεισμο μεχρι που χρεοκοπησε..
Αυτα προτεινουνε οι..σωτηρες..

Αυτό το είδος λογικού σφάλματος λέγεται στη βιβλιογραφία "false clause", διότι υποθέτει πως η σχέση ανάμεσα στα μεγέθη "υψηλές συντάξεις" και "χρεωκοπία" είναι αιτιακή και όχι συσχετιστική.
zteo

Να σου θυμησω Northern Spirit οτι κρατιετε ενα τμημα του μισθου για την συνταξη.Επισης να σου θυμησω οτι αυτα τα χρηματα ((επενδυθηκαν)) και χαθηκαν γιαυτο δεν ((σου βγαινουν τα νουμερα)).Η ((επενδυση)) των χρηματων ηταν η δεν ηταν κανονας της ΕΕ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
wooded glade

zteo έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:47 Ιακχε η καταργηση της Κυριακατικης αργιας καθως και το ((ανοιγμα)) των επαγγελματων ειναι κανονες της ΕΕ.Απλα σε καποιες χωρες γινεται η εφαρμογη τους με ποιο αργους ρυθμους και ποιο σταδιακα.Αυτος ειναι ενας λογος που τμηματα των μικροαστικων τμηματων στραφηκαν σε μια αντευρωπαικη ακροδεξια.
Για την ακροδεξία τους ξέρετε πολύ καλά τους λόγους αλλά δεν τους μαρτυράτε.
Όχι ότι συνειργήσατε εσείς (οι του εξ) αλλά δεν σας συμφέρει να τους μαρτυρήσετε.
zteo

Εαν νομιζεις wooded glade οτι οι μικροαστοι ζουν την τελεια παραδισενια ζωη στην ΕΕ και ψηφιζουν ακροδεξια επειδη ο γειτονας τους ειναι Τουρκος και καποτε η νικητρια της Γιουροβιζιον ειχε μουσια εισαι βαθια νυχτωμενος.
Επισης δες τις εργασιακες μεταρρυθμισεις Μακρον και πες μου που διαφερουν απο αυτες των μνημονιων?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”