!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:11
nyxtovios έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:06 Να προσθέσω ότι με την λογική απαγόρευσης λόγω του παθητικού καπνίσματος, πρέπει να απαγορευθούν τα αυτοκίνητα, οι βιομηχανίες και τα τζάκια και οι λέβητες. Γιατί εγώ να εισπνέω την βρώμα από την κάθε καμινάδα εργοστασίων και τη λαδίλα από τα αυτοκίνητα των αντικαπνιστών;
Πέρα από την πλάκα και την υπερβολή, τα τζάκια σε μια πόλη σαν την Αθήνα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Πάλι καλά που έχω αλουμίνια στο σπίτι και κλείνουν σχεδόν ερμητικά, ο αέρας κάποιες χειμωνιάτικες μέρες είναι μη αναπνεύσιμος.

.

Αυτού Μεγαλειότης Μεγάλε Χάνε.....απο τό Χάν ..... όχι απο τό Χάνο τό ψάρι..... :003: .....ζητάμε ταπεινά συγνώμη..... :blm:

.

Εικόνα

.

ΜΟΝΟ με ΠΟΥΤΣΑ καί ΠΟΛΕΜΟ καταλαβαίνει αυτός ο ηλίθιος λαός.....

.

Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Οι φτωχοί στο 90% τους στην Αθήνα δεν έχουν τζάκια. Οι φτωχοί ζεσταίνονται κατά βάση με θερμαστρες, σομπες αλογονου και αεροθερμα. Όταν μετά από 20 με 30 χρόνια θα δεις μια μεγάλη αύξηση στους καρκίνους βέβαια, κανείς δε θα το συνδέσει με το ντουμανι που εισπνέουμε κάθε χειμώνα
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζετε τον εαυτό σας στον λαό και μας πετάτε και μια Αντουανέτα. Ποιος είναι η Αντουανέτα;
Η αλήθεια είναι ότι πολλούς γύφτους βλέπουμε πια. Με μηδενικό σεβασμό σε οτιδήποτε και με μια γλώσσα να. Δεν είναι γνώρισμα του ελληνισμού αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.

Αντιδράσεις προκαλεί το Χλωμό Πρόσωπο Οανσέας μέ νήμα του στόν Παγκόσμιο ιστό.....

Περσόνα νόν γκράτα καί ήδη καταζητούμενος στόν μισό κόσμο ο Ελλην χρήστης.....

Το Τσεκούρι του Πολέμου ξέθαψαν οι Απάτσι Λακότα καί Σιού.....

Μαζί τους και ο Πρίγκιπας Κάρολος.....

.

Εικόνα

.

Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.

Εικόνα

.

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.
Εικόνα

.

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.

Εικόνα

.

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.

Εικόνα

.

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

1. Εγώ είμαι υπέρ του να μην θεραπεύουν τα ταμεία τις αρρώστιες που προέρχονται από το κάπνισμα αν αυτό σημαίνει κι ότι θα σταματήσετε να μας σπάτε το μπούτσο. Θα έπρεπε όμως ταυτόχρονα να μειωθεί δραματικά η φορολογία τους, αφού πλέον δεν θα επιβαρύναμε τις κρατικές δομές υγείας. Εδώ σε θέλω μάστορα.

2. Ποια είναι η τελευταία φορά που σας ενόχλησε ένα τσιγάρο; Δεν προστατεύεστε πια από το παθητικό κάπνισμα; Οι αντικαπνιστές πλέον δεν προσπαθούν να προστατευτούν αλλά να επιβάλλουν "το σωστό". Αλλάξτε παρέες και σταματήστε ν' ασχολείστε με την πάρτη μας. Δεν έχει πια πλάκα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Βλήμα έγραψε: 30 Απρ 2021, 13:22 1. Εγώ είμαι υπέρ του να μην θεραπεύουν τα ταμεία τις αρρώστιες που προέρχονται από το κάπνισμα αν αυτό σημαίνει κι ότι θα σταματήσετε να μας σπάτε το μπούτσο. Θα έπρεπε όμως ταυτόχρονα να μειωθεί δραματικά η φορολογία τους, αφού πλέον δεν θα επιβαρύναμε τις κρατικές δομές υγείας. Εδώ σε θέλω μάστορα.

2. Ποια είναι η τελευταία φορά που σας ενόχλησε ένα τσιγάρο; Δεν προστατεύεστε πια από το παθητικό κάπνισμα; Οι αντικαπνιστές πλέον δεν προσπαθούν να προστατευτούν αλλά να επιβάλλουν "το σωστό". Αλλάξτε παρέες και σταματήστε ν' ασχολείστε με την πάρτη μας. Δεν έχει πια πλάκα.
1. Εγώ δεν είμαι υπέρ. Δεν μπορεί να αναγνωρίζεται ευθύνη στο δικαίωμα στην περίθαλψη. Με την ιδια λογική κ οποιοσδήποτε κάνει οποιαδήποτε μαλακια θα έπρεπε να αντιμετωπίζει το ίδιο. Απο κακή διατροφή μέχρι τροχαίο, φαντάσου να μη σε παίρνει το ασθενοφόρο αν παραβίασες στοπ, αν ήσουν μεθυσμένος, οτιδήποτε. Οι μισοί στα νοσοκομεία μπορεί να έχουν κάποια υπαιτιοτητα της κατάστασής τους. Είτε λέγεται κάπνισμα, είτε λέγεται τροχαίο, είτε οτιδήποτε.

2. Σήμερα. Εμένα και πολλούς άλλους που ξερω το τσιγάρο μας ενοχλεί πάρα πολύ, και ιδιαίτερα, δηλαδή περισσότερο από καυσαέρια ή οτιδήποτε άλλο. Φαση αν καπνίζει κάποιος αλλάζω πεζοδρόμιο, με ενοχλεί αμέσως στο λαιμό.

Σήμερα για να καταλάβεις περπάταγα στο πεζοδρόμιο κ κάποια κάπνιζε σταματημένη μεσα σε αμαξι κ με ενοχλούσε που πέρασα μέσα από το ντουμανι της. Καταλαβαίνω οτι κάποιος καπνιστής μπορεί να μην το καταλαβαίνει αυτό, αλλά δεν υπερβάλλω.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Απρ 2021, 12:08 Φήμες λένε ότι θα απαγορευτεί και το κλάσιμο σε δημόσιους χώρους.
χεστήκαμε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:24 Aναρωτιέμαι πόσοι από τους φανατικούς υγιεινιστές του πχόρουμ, είναι υπέρβαροι. Και αν ναι, γιατί.
Παντως δεν ειναι "φανατικος υγιεινισμος" να εισαι κατα του καπνισματος οπως δεν ειναι πχ να εισαι κατα του να βουρτσιζεις τα δοντια με νερο απο την λεκανη.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:58
Βλήμα έγραψε: 30 Απρ 2021, 13:22 1. Εγώ είμαι υπέρ του να μην θεραπεύουν τα ταμεία τις αρρώστιες που προέρχονται από το κάπνισμα αν αυτό σημαίνει κι ότι θα σταματήσετε να μας σπάτε το μπούτσο. Θα έπρεπε όμως ταυτόχρονα να μειωθεί δραματικά η φορολογία τους, αφού πλέον δεν θα επιβαρύναμε τις κρατικές δομές υγείας. Εδώ σε θέλω μάστορα.

1. Εγώ δεν είμαι υπέρ. Δεν μπορεί να αναγνωρίζεται ευθύνη στο δικαίωμα στην περίθαλψη. Με την ιδια λογική κ οποιοσδήποτε κάνει οποιαδήποτε μαλακια θα έπρεπε να αντιμετωπίζει το ίδιο. Απο κακή διατροφή μέχρι τροχαίο, φαντάσου να μη σε παίρνει το ασθενοφόρο αν παραβίασες στοπ, αν ήσουν μεθυσμένος, οτιδήποτε. Οι μισοί στα νοσοκομεία μπορεί να έχουν κάποια υπαιτιοτητα της κατάστασής τους. Είτε λέγεται κάπνισμα, είτε λέγεται τροχαίο, είτε οτιδήποτε.

2. Σήμερα. Εμένα και πολλούς άλλους που ξερω το τσιγάρο μας ενοχλεί πάρα πολύ, και ιδιαίτερα, δηλαδή περισσότερο από καυσαέρια ή οτιδήποτε άλλο. Φαση αν καπνίζει κάποιος αλλάζω πεζοδρόμιο, με ενοχλεί αμέσως στο λαιμό.

Σήμερα για να καταλάβεις περπάταγα στο πεζοδρόμιο κ κάποια κάπνιζε σταματημένη μεσα σε αμαξι κ με ενοχλούσε που πέρασα μέσα από το ντουμανι της. Καταλαβαίνω οτι κάποιος καπνιστής μπορεί να μην το καταλαβαίνει αυτό, αλλά δεν υπερβάλλω.
1. Στη βάση του ούτε εγώ είμαι υπέρ, αλλά εφόσον είναι η δικαιολογία του κάθε νεοπουριτανού κομπλεξικού να μου λέει "κοίτα να δεις, πληρώνω την ιατροφαρμακευτική σου περίθαλψη οπότε το κωλαράκι σου μου ανήκει" η υγιής αντίδρασή μου είναι "πάρτη και βάλτην στον κώλο σου μαλακισμένο".
2. Κι εμένα με ενοχλούν οι λαμέ γραβάτες, αλλά δεν έχω απαιτήσει ποτέ να απαγορευτούν. Όταν λέω "ενοχλεί" εννοώ την υγεία. Την αισθητική σας την γράφω στ' αρχίδια μου. Εσείς οφείλετε να το ξεπεράσετε όχι εγώ.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Βλήμα έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:19
2. Κι εμένα με ενοχλούν οι λαμέ γραβάτες, αλλά δεν έχω απαιτήσει ποτέ να απαγορευτούν. Όταν λέω "ενοχλεί" εννοώ την υγεία. Την αισθητική σας την γράφω στ' αρχίδια μου. Εσείς οφείλετε να το ξεπεράσετε όχι εγώ.
Δεν ειναι αισθητική ρε τυπε μου, αυτό σου λέω. Δεν ειναι πω τι φοράει αυτη ρε δεν μπορώ να το βλέπω. Είναι πω μαλακα πονάει ο λαιμός μου, μου κόβεται η ανάσα κ με πιάνει πονοκέφαλος. Παρ ολα αυτα μη γκαζωνεις άσκοπα, χεστηκα αν θα το κόψεις ή όχι. Απλά σου εξηγώ ότι εμένα προσωπικά δεν ειναι αισθητικό το πρόβλημά μου ούτε με αφορά το τι κάνετε με την υγεία σας.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:24
Βλήμα έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:19
Δεν ειναι αισθητική ρε τυπε μου, αυτό σου λέω. Δεν ειναι πω τι φοράει αυτη ρε δεν μπορώ να το βλέπω. Είναι πω μαλακα πονάει ο λαιμός μου, μου κόβεται η ανάσα κ με πιάνει πονοκέφαλος. Παρ ολα αυτα μη γκαζωνεις άσκοπα, χεστηκα αν θα το κόψεις ή όχι. Απλά σου εξηγώ ότι εμένα προσωπικά δεν ειναι αισθητικό το πρόβλημά μου ούτε με αφορά το τι κάνετε με την υγεία σας.
Για να μπαίνω στο πχόρουμ είμαι ήδη γκαζωμένος, αν γίνεται μην το παίρνεις προσωπικά.
Δηλαδής, θέλω να πω, αν γίνεται, θα ήθελα να μπορώ να είμαι εδωνάς όσο μαλάκας θέλω χωρίς να χαλνώ όμως την ζαχαρένια κανενός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”