Αυτό που λέω στον Scouser, αυτή η συζήτηση, έτσι και ξεκινήσει, δεν έχει τέλος.Prepon έγραψε: 28 Απρ 2021, 10:40Και αυτό είναι σωστό.
Δεν γίνεται να πεθαίνουν 50-100 παιδιά 18-24 ετών κάθε χρόνο στην Ελλάδα από το κωλομηχανακια και τα αυτοκίνητα.
Πόσα πεθαίνουν αντίστοιχα από τσιγάρο;
Και καλά ο οδηγός, οι άλλοι τι του φταίνε που παίρνει στο λαιμό του;
Ενώ ο καπνιστής δίνει το δικαίωμα στον λεγόμενο παθητικό να ξεκουμπιστει από δίπλα του, ο φονιάς οδηγός σε σκοτώνει χωρίς να σου δώσει το αντίστοιχο δικαίωμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...
Να προσθέσω ότι με την λογική απαγόρευσης λόγω του παθητικού καπνίσματος, πρέπει να απαγορευθούν τα αυτοκίνητα, οι βιομηχανίες και τα τζάκια και οι λέβητες. Γιατί εγώ να εισπνέω την βρώμα από την κάθε καμινάδα εργοστασίων και τη λαδίλα από τα αυτοκίνητα των αντικαπνιστών;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πέρα από την πλάκα και την υπερβολή, τα τζάκια σε μια πόλη σαν την Αθήνα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Πάλι καλά που έχω αλουμίνια στο σπίτι και κλείνουν σχεδόν ερμητικά, ο αέρας κάποιες χειμωνιάτικες μέρες είναι μη αναπνεύσιμος.nyxtovios έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:06 Να προσθέσω ότι με την λογική απαγόρευσης λόγω του παθητικού καπνίσματος, πρέπει να απαγορευθούν τα αυτοκίνητα, οι βιομηχανίες και τα τζάκια και οι λέβητες. Γιατί εγώ να εισπνέω την βρώμα από την κάθε καμινάδα εργοστασίων και τη λαδίλα από τα αυτοκίνητα των αντικαπνιστών;
Δεν κάνω πλάκα, όπως απαγορεύεται καλώς το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους το αντίστοιχο πρέπει να γίνει και για όσα ανέφερα.Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:11Πέρα από την πλάκα και την υπερβολή, τα τζάκια σε μια πόλη σαν την Αθήνα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Πάλι καλά που έχω αλουμίνια στο σπίτι και κλείνουν σχεδόν ερμητικά, ο αέρας κάποιες χειμωνιάτικες μέρες είναι μη αναπνεύσιμος.nyxtovios έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:06 Να προσθέσω ότι με την λογική απαγόρευσης λόγω του παθητικού καπνίσματος, πρέπει να απαγορευθούν τα αυτοκίνητα, οι βιομηχανίες και τα τζάκια και οι λέβητες. Γιατί εγώ να εισπνέω την βρώμα από την κάθε καμινάδα εργοστασίων και τη λαδίλα από τα αυτοκίνητα των αντικαπνιστών;
Θες να βάλεις μπροστά το χρέπι αυτοκίνητό σου; Στο γκαράζ σου μέσα.
Aναρωτιέμαι πόσοι από τους φανατικούς υγιεινιστές του πχόρουμ, είναι υπέρβαροι. Και αν ναι, γιατί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό συγκεκριμένα το γνωρίζω από το 2009 - ότι πρέπει να καταργηθούν τα τζάκια και οι ξυλόσομπες σε μεγάλες πόλεις!!!Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:11Πέρα από την πλάκα και την υπερβολή, τα τζάκια σε μια πόλη σαν την Αθήνα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Πάλι καλά που έχω αλουμίνια στο σπίτι και κλείνουν σχεδόν ερμητικά, ο αέρας κάποιες χειμωνιάτικες μέρες είναι μη αναπνεύσιμος.nyxtovios έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:06 Να προσθέσω ότι με την λογική απαγόρευσης λόγω του παθητικού καπνίσματος, πρέπει να απαγορευθούν τα αυτοκίνητα, οι βιομηχανίες και τα τζάκια και οι λέβητες. Γιατί εγώ να εισπνέω την βρώμα από την κάθε καμινάδα εργοστασίων και τη λαδίλα από τα αυτοκίνητα των αντικαπνιστών;
Είναι πολύ βαρύ το φορτίο για την υγεία σε ένα τόσο μικρό χώρο να υπάρχουν τόσο μεγάλο φορτίο καπνού!
Αλλά δυστυχώς κάποιες κρούσεις που έχουν γίνει από τότε στο υπουργείο έχουν αποδειχτεί φρούδες - τα καθίκια οι πολιτικοί σκέφτονται μόνο τις ψήφους και όχι την υγεία μας!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Όσο αφορά τον τομέα του αυτοκινήτου, εκεί πάμε καλά.nyxtovios έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:13Δεν κάνω πλάκα, όπως απαγορεύεται καλώς το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους το αντίστοιχο πρέπει να γίνει και για όσα ανέφερα.Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:11Πέρα από την πλάκα και την υπερβολή, τα τζάκια σε μια πόλη σαν την Αθήνα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Πάλι καλά που έχω αλουμίνια στο σπίτι και κλείνουν σχεδόν ερμητικά, ο αέρας κάποιες χειμωνιάτικες μέρες είναι μη αναπνεύσιμος.nyxtovios έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:06 Να προσθέσω ότι με την λογική απαγόρευσης λόγω του παθητικού καπνίσματος, πρέπει να απαγορευθούν τα αυτοκίνητα, οι βιομηχανίες και τα τζάκια και οι λέβητες. Γιατί εγώ να εισπνέω την βρώμα από την κάθε καμινάδα εργοστασίων και τη λαδίλα από τα αυτοκίνητα των αντικαπνιστών;
Θες να βάλεις μπροστά το χρέπι αυτοκίνητό σου; Στο γκαράζ σου μέσα.
Σε 30 χρόνια, ούτε το 1/2 των αυτοκινήτων στην Αθήνα δεν θα κινείται με υδρογονάνθρακες, οπότε η κάπνα θα πέσει αρκετά...
Σε 50 χρόνια θα εξαφανιστεί το νέφος κα θα αποδειχτεί περίτρανα ότι το νέφος στην Αττική δεν το δημιουργούσαν οι βιομηχανίες, αλλά τα κωλοάμαξα των βλαμμένων ψηφοφόρων!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Όσον αφορά το φαί φαίνεται να είναι αρεστά από τους "ιθύνοντες" για εμάς, τα γλυκά με ζάχαρη, ψωμιά και υδατάνθρακες γενικά, το βιολογικό κρέας και ψάρι όπως και τα βιολογικά λαχανικά δεν είναι στις προτιμήσεις τους (για εμάς). Επίσης κάθε τι επεξεργασμένο ή μεταλλαγμένο.
Απ' ότι φαίνεται, τύπισσες και τύποι, το πρόβλημα με το τσιγάρο δεν είναι ότι είναι ανθυγιεινό για σένα και τους άλλους, αλλά ότι σε κάνει εντελώς ηλίθιο και ανίκανο να δεις την πραγματικότητα. Κανονικό ναρκωτικό δηλαδή... Και μετά κοροϊδεύουν τους ναρκομανείς...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ναρκωτικό είναι και επιβλαβές για όλον τον οργανισμό, αλλά στον εγκέφαλο δεν έχει τόσο μεγάλη επίδραση όσο άλλα ναρκωτικά και χάπια.
Οι πιο επιμελείς και συνεπείς στην δουλειά μου είναι καπνιστές. Τώρα όχι τόσο πολύ, υπάρχει μια ελάττωση. Αυτοί καταπιέζονται από τους εξυπνάκηδες (που πίνουν βέβαια και ποιος ξέρει τι άλλο).
Βλακεία είναι δηλαδή.
Όσοι έφυγαν με σύνταξη νωρίς, το έριξαν στον αθλητισμό (πρώην καπνιστές).
Μακάρι δηλαδή να απαγορευθεί τελείως ή να πάει 10 ευρώ το πακέτο και να μην υπάρχει λαθρεμπόριο.
Οι πιο επιμελείς και συνεπείς στην δουλειά μου είναι καπνιστές. Τώρα όχι τόσο πολύ, υπάρχει μια ελάττωση. Αυτοί καταπιέζονται από τους εξυπνάκηδες (που πίνουν βέβαια και ποιος ξέρει τι άλλο).
Βλακεία είναι δηλαδή.
Μακάρι δηλαδή να απαγορευθεί τελείως ή να πάει 10 ευρώ το πακέτο και να μην υπάρχει λαθρεμπόριο.
Τα ψυχοφάρμακα επίσης προκαλούν αυξημένη όρεξη για γλυκά και υδατάνθρακες. Αλλάζουν όλη την βιοχημεία του εγκεφάλου. Πάει περίπατο ο μεταβολισμός.
Που να βρεθούν και τα φιλετάκια δηλαδή.
Που να βρεθούν και τα φιλετάκια δηλαδή.
- Cecily Anne
WHAAAAAAAAT? Η νικοτίνη είναι 95% βιοδιαθέσιμη! ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑAntares έγραψε: 28 Απρ 2021, 20:07 Ναρκωτικό είναι και επιβλαβές για όλον τον οργανισμό, αλλά στον εγκέφαλο δεν έχει τόσο μεγάλη επίδραση όσο άλλα ναρκωτικά και χάπια.
Βλακεία είναι δηλαδή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν έχω ασχοληθεί πολύ.Cecily Anne έγραψε: 28 Απρ 2021, 21:11 WHAAAAAAAAT? Η νικοτίνη είναι 95% βιοδιαθέσιμη! ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE ... E%BD%CE%B7Η νικοτίνη, όταν εισέλθει στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω του κυκλοφορικού συστήματος, απορροφάται ταχέως και υπερβαίνει τον αιματεγκεφαλικό φραγμό. Η ημιπερίοδος ζωής της νικοτίνης στον οργανισμό είναι περίπου δύο ώρες. Από φυσιολογικής απόψεως είναι ένα από τα ισχυρότερα δηλητήρια και προσβάλλει τόσο το κεντρικό όσο και το περιφερειακό νευρικό σύστημα. Είναι, επίσης, ουσία η οποία προκαλεί ισχυρότατο εθισμό.
Τώρα που το σκέφτομαι καλό είναι να ληφθούν μέτρα για αυτούς που ωθούν τους άλλους σε ναρκωτικά, εφόσον φαίνεται σκληρό ναρκωτικό. Αλλιώς θα γίνονται "περιστατικά". Ξυλοδαρμοί, πνιξίματα, δεν ξέρω τι. Για το καλό τους δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 28 Απρ 2021, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είδες τι μαγουλάκι έχει ο βαντόνο;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2021, 16:24 Aναρωτιέμαι πόσοι από τους φανατικούς υγιεινιστές του πχόρουμ, είναι υπέρβαροι. Και αν ναι, γιατί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση