Ούτε και ορθογράφοι μάλλονGewponos90 έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:19 Ε καλα. Το πχορουμ δεν φημίζεται σαν χώρος που συχνάζουν διαννοιες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιαστικό γκάλοπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ
Και πώς θα το μάθω αυτο; αν κάνω μοριακό θα με δείξει έτσι και αλλιώς φορέα.
Δε θα είχα και κανένα πυρετο; καμία κοπωση; κανένα βηχα; κάτι Τελοσπαντων
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγω δε θα το κανω αν δε παιζει Καζαντζιδη το εμβολιαστικο κεντρο.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν κολλήσεις κορωνοϊό δεν εμφανίζονται συμπτώματα την επομένη, άρα αποκλείεται να κόλλησες στο εμβολιαστικό κέντρο. Ή δεν έχεις τίποτα ή κόλλησες αλλού.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:04Και πώς θα το μάθω αυτο; αν κάνω μοριακό θα με δείξει έτσι και αλλιώς φορέα.
Δεν νομιζω οτι επηρεαζεται το αποτελεσμα του μοριακου τεστ απο τον εμβολιασμο.Εγω λεω παρε τηλεφωνο εκει που εκανες το εμβολιο,πες εχω απωλεια οσφρησης τι κανω.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:04Και πώς θα το μάθω αυτο; αν κάνω μοριακό θα με δείξει έτσι και αλλιώς φορέα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Highlander
Μάλλον θα περιμένω να ανοίξει το Pfizer.
- Otto Weininger
Κανένα σελφ τεστ ρινικό/σιέλου δεν βγαίνει θετικό με οποιοδήποτε εμβόλιο. Τα αντιγόνα δεν εκφράζονται στα κύτταρα του βλενογόνου.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:04Και πώς θα το μάθω αυτο; αν κάνω μοριακό θα με δείξει έτσι και αλλιώς φορέα.
Ούτε και το PCR θα σε δείξει θετικό γιατί δεν είναι το ιικό RNA αυτό που ψάχνει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αρνητικό το σελφ και το ρινικό και του σιελου. 2 έκανα από το φόβο μου.Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:41Κανένα σελφ τεστ ρινικό/σιέλου δεν βγαίνει θετικό με οποιοδήποτε εμβόλιο. Τα αντιγόνα δεν εκφράζονται στα κύτταρα του βλενογόνου.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:04Και πώς θα το μάθω αυτο; αν κάνω μοριακό θα με δείξει έτσι και αλλιώς φορέα.GoBack έγραψε: 30 Απρ 2021, 14:47
Eιμαστε σιγουροι οτι υπαρχει αυτη η παρενεργεια και οτι δεν κοβιντιαστηκες στο κεντρο;
Ούτε και το PCR θα σε δείξει θετικό γιατί δεν είναι το ιικό RNA αυτό που ψάχνει.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Με δύο σερί αρνητικά (έστω και Rapid) μάλλον είσαι καθαρός και είναι παρενέργεια.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:19Αρνητικό το σελφ και το ρινικό και του σιελου. 2 έκανα από το φόβο μου.Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:41Κανένα σελφ τεστ ρινικό/σιέλου δεν βγαίνει θετικό με οποιοδήποτε εμβόλιο. Τα αντιγόνα δεν εκφράζονται στα κύτταρα του βλενογόνου.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:04
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Otto Weininger
Μια χαρά. Απλά σου εξήγησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγει θετικό λόγω εμβολίου.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:19Αρνητικό το σελφ και το ρινικό και του σιελου. 2 έκανα από το φόβο μου.Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:41Κανένα σελφ τεστ ρινικό/σιέλου δεν βγαίνει θετικό με οποιοδήποτε εμβόλιο. Τα αντιγόνα δεν εκφράζονται στα κύτταρα του βλενογόνου.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:04
Όταν βγαίνει αρνητικό το self test Κατά 99.99% είναι αρνητικό.
Αν βγει θετικό, θες και PCR γιατί μπορεί να είναι εσφαλμένη ένδειξη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εσένα διάβασα και έτρεξα και πήρα τεστ με το σκατο στην κάλτσα.Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:24Μια χαρά. Απλά σου εξήγησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγει θετικό λόγω εμβολίου.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:19Αρνητικό το σελφ και το ρινικό και του σιελου. 2 έκανα από το φόβο μου.Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:41
Κανένα σελφ τεστ ρινικό/σιέλου δεν βγαίνει θετικό με οποιοδήποτε εμβόλιο. Τα αντιγόνα δεν εκφράζονται στα κύτταρα του βλενογόνου.
Είναι Ο Ιχώρ, Ο γαμώ το κεφάλι μου.Σενέκας έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:11Είναι το Ιχωρ των Ατλάντιων. Δε δέχεται ξένο, κατώτερο σώμα. Το καταστρέφει αμέσωςΑρίστος έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:08Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Απρ 2021, 20:59 Επιλογη "ειμαι υπεραλλεργικος και δεν κανει να εμβολιαστω. Το ειπε ενας παιδιατρος στη μαμα μου πριν 50 χρονια".
Η υπεραλλεργια η δικη μου παντως συνεχισε και στην εφηβεια μου οταν ειχα σοβαρο προβλημα και με ανθρωπινο ορο.
.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όντως είναι τόσο ακριβείας τα σελφ τεστ στα αρνητικά; θέλω να πάω επίσκεψη σε μεγάλη γυναίκα με προβλήματα υγείας και δεν θέλω να πάρω κάποιο ρίσκο.Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:24Μια χαρά. Απλά σου εξήγησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγει θετικό λόγω εμβολίου.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:19Αρνητικό το σελφ και το ρινικό και του σιελου. 2 έκανα από το φόβο μου.Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 16:41
Κανένα σελφ τεστ ρινικό/σιέλου δεν βγαίνει θετικό με οποιοδήποτε εμβόλιο. Τα αντιγόνα δεν εκφράζονται στα κύτταρα του βλενογόνου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εγώ θα κάνω όποιο κρίνω πως θα μου εξασφαλίσει ότι δεν θα έχω πρόβλημα στον κώλο μου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σοβαρα τωρα;Naida έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:36Όντως είναι τόσο ακριβείας τα σελφ τεστ στα αρνητικά; θέλω να πάω επίσκεψη σε μεγάλη γυναίκα με προβλήματα υγείας και δεν θέλω να πάρω κάποιο ρίσκο.Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:24Μια χαρά. Απλά σου εξήγησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγει θετικό λόγω εμβολίου.Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2021, 17:19
Αρνητικό το σελφ και το ρινικό και του σιελου. 2 έκανα από το φόβο μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
-
- 28 Απαντήσεις