Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν έκλεισα ακόμα, και ψήνομαι για Johnson. Μετά μέσα στο φθινόπωρο λένε θα υπάρχει επικαιροποιημένη δόση Pfizer, οπότε μπορώ να χτυπήσω κι εκείνη τότε.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Απρ 2021, 20:59
Επιλογη "ειμαι υπεραλλεργικος και δεν κανει να εμβολιαστω. Το ειπε ενας παιδιατρος στη μαμα μου πριν 50 χρονια".
Η υπεραλλεργια η δικη μου παντως συνεχισε και στην εφηβεια μου οταν ειχα σοβαρο προβλημα και με ανθρωπινο ορο.
Και συμφωνα με τα τεστ ειμαι σφοδρα αλλεργικος σε πολλες ουσιες.
Επιλογη "ειμαι υπεραλλεργικος και δεν κανει να εμβολιαστω. Το ειπε ενας παιδιατρος στη μαμα μου πριν 50 χρονια".
Η υπεραλλεργια η δικη μου παντως συνεχισε και στην εφηβεια μου οταν ειχα σοβαρο προβλημα και με ανθρωπινο ορο.
.
Είναι το Ιχωρ των Ατλάντιων. Δε δέχεται ξένο, κατώτερο σώμα. Το καταστρέφει αμέσως
.
Είναι το Ιχωρ των Ατλάντιων. Δε δέχεται ξένο, κατώτερο σώμα. Το καταστρέφει αμέσως
Και πολλα αλλα δεν δεχεται παντως, πιχι εχω σφοδρη αλλεργια στα ακαρεα των γατων και στη σκονη των κλειστων χωρων.