!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάπνισμα και έλξη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πώς επιδρά το κάπνισμα στην γοητεία κάποιου ή κάποιας;

Είμαι άνδρας και δεν θα μπορούσα να έχω ποτέ καπνίστρια σύντροφο
12
27%
Είμαι άνδρας και θεωρώ το κάπνισμα ελάττωμα, αλλά όχι τόσο αποτρεπτικό ώστε να φέρνει ένα απόλυτο "όχι" στην επιλογή συντρόφου
14
31%
Είμαι άνδρας και το αν καπνίζει μία γυναίκα δεν θα επηρέαζε καθόλου το αν θα γινόταν σύντροφός μου
8
18%
Είμαι άνδρας και θεωρώ το κάπνισμα γοητευτικό σε μία γυναίκα
1
2%
Είμαι άνδρας και αποκλείεται να γινόταν σύντροφός μου κάποια που δεν καπνίζει
2
4%
Είμαι γυναίκα και δεν θα μπορούσα να έχω ποτέ καπνιστή σύντροφο
1
2%
Είμαι γυναίκα και θεωρώ το κάπνισμα ελάττωμα, αλλά όχι τόσο αποτρεπτικό ώστε να φέρνει το απόλυτο "όχι" στην επιλογή συντρόφου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Είμαι γυναίκα και το αν καπνίζει ένας άνδρας δεν θα επηρέαζε καθόλου το αν θα γινόταν σύντροφός μου
3
7%
Είμαι γυναίκα και θεωρώ το κάπνισμα γοητευτικό σε έναν άνδρα
3
7%
Είμαι γυναίκα και αποκλείεται να γινόταν σύντροφός μου κάποιος που δεν καπνίζει
1
2%

Σύνολο ψήφων: 45

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κάπνισμα και έλξη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:23
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 20:46 Είμαι γυναίκα και το βρίσκω γοητευτικό, Μ αρέσει να τον βλέπω όταν το ανάβει ή να του το ανάβω :klino:
γιατί αυτό ρε γμτ μου έφερε πολύ πονηρές σκέψεις στο πρόστυχο μυαλουδάκι μου;
Δεν έχω ιδέα :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:23 είμαι άνδρας και δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που καπνίζουν ...τσιγάρα

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

:goodpost:
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

είμαι άνδρας και θα επιθυμούσα να γνωρίσω μια γυναίκα που θα με βοηθούσε να το κόψω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Δευτερη επιλογη και μαζι με το καπνισμα προσθετω και την κατοχη κατοικιδιου, σκυλο και γατα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 20:57 Είμαι άνδρας και απορρίπτω αυτομάτως τις καπνίστριες. Δλδ έλεος δύο χιλιάδες είκοσι μπαίνει. Θα σοβαρευθείτε ποτέ;
:goodpost:

Βρωμάνε ρε.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

aLiCat έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:21
Feindflug έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:46 Είμαι άνδρας και μου αρέσουν οι γυναίκες που κάνουν πίπα.
:+1:
:lol:
Spoiler
Εικόνα
Δοκίμασα ,αλλά είναι πολύ βαρύς ο καπνός κι έβηχα συνεχώς. Το αναφέρω ως εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ειχα ψηφισει βλεπω το 3.Με τα νεα δεδομενα στην κοβιντοεποχη το αλλαζω και βαζω το 2.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Στύγιος έγραψε: 27 Απρ 2021, 21:49
Feindflug έγραψε: 01 Οκτ 2019, 23:46 Είμαι άνδρας και μου αρέσουν οι γυναίκες που κάνουν πίπα.
Spoiler
Εικόνα
Δοκίμασα ,αλλά είναι πολύ βαρύς ο καπνός κι έβηχα συνεχώς. Το αναφέρω ως εμπειρία.
Τον πήρες βαθιά, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Feindflug έγραψε: 27 Απρ 2021, 22:11
Στύγιος έγραψε: 27 Απρ 2021, 21:49

Spoiler
Εικόνα
Τον πήρες βαθιά, τύπε;
Γκουχχχ ,γκουχχχχχ λέμε
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Λοιπόν, πιστεύω ότι σχέση μεταξύ ατόμου που καπνίζει και κάποιου που δεν καπνίζει είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Σχεδόν αδύνατο. Πιο πιθανό μου φαίνεται, αν κάποια με γοήτευε πάρα πολύ και ήταν η γυναίκα της ζωής μου να έκοβα το κάπνισμα για να είμαστε μαζί παρά να είμαι, ως καπνιστής, με κάποια που δεν καπνίζει. Δεν έχει να κάνει με το αν το κάπνισμα δίνει γοητεία ή όχι, αλλά με πρακτικά πράγματα. Τα "πάλι θα καπνίσεις;", "δεν είπαμε να το ελαττώσεις;", "ρε παιδί μου, ξέρεις ότι γουστάρω αλλά βρωμάς" καταλήγουν το 90% των συζητήσεων. Το καπνίζον άτομο νοιώθει ότι ούτε έναν καφέ στο σπίτι του δεν μπορεί να απολαύσει πια, συνέχεια πρέπει να αερίζει, να απολογείται και να νοιώθει ένοχος.
Μεγάλο μανίκι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βλήμα έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:57 Λοιπόν, πιστεύω ότι σχέση μεταξύ ατόμου που καπνίζει και κάποιου που δεν καπνίζει είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Σχεδόν αδύνατο. Πιο πιθανό μου φαίνεται, αν κάποια με γοήτευε πάρα πολύ και ήταν η γυναίκα της ζωής μου να έκοβα το κάπνισμα για να είμαστε μαζί παρά να είμαι, ως καπνιστής, με κάποια που δεν καπνίζει. Δεν έχει να κάνει με το αν το κάπνισμα δίνει γοητεία ή όχι, αλλά με πρακτικά πράγματα. Τα "πάλι θα καπνίσεις;", "δεν είπαμε να το ελαττώσεις;", "ρε παιδί μου, ξέρεις ότι γουστάρω αλλά βρωμάς" καταλήγουν το 90% των συζητήσεων. Το καπνίζον άτομο νοιώθει ότι ούτε έναν καφέ στο σπίτι του δεν μπορεί να απολαύσει πια, συνέχεια πρέπει να αερίζει, να απολογείται και να νοιώθει ένοχος.
Μεγάλο μανίκι.
Εγώ δεν καπνίζω. Δεν με ενοχλεί που καπνίζει, ούτε άμα θα βγει στο μπαλκόνι, ούτε μπροστά μου. Αντίθετα μ' αρέσει να τον μυρίζω όταν έχει κάνει τσιγάρο. Ίσως επειδή κάπνιζα κι εγώ πιο παλιά; μπορεί.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Naida έγραψε: 30 Απρ 2021, 15:22
Βλήμα έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:57 Λοιπόν, πιστεύω ότι σχέση μεταξύ ατόμου που καπνίζει και κάποιου που δεν καπνίζει είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Σχεδόν αδύνατο. Πιο πιθανό μου φαίνεται, αν κάποια με γοήτευε πάρα πολύ και ήταν η γυναίκα της ζωής μου να έκοβα το κάπνισμα για να είμαστε μαζί παρά να είμαι, ως καπνιστής, με κάποια που δεν καπνίζει. Δεν έχει να κάνει με το αν το κάπνισμα δίνει γοητεία ή όχι, αλλά με πρακτικά πράγματα. Τα "πάλι θα καπνίσεις;", "δεν είπαμε να το ελαττώσεις;", "ρε παιδί μου, ξέρεις ότι γουστάρω αλλά βρωμάς" καταλήγουν το 90% των συζητήσεων. Το καπνίζον άτομο νοιώθει ότι ούτε έναν καφέ στο σπίτι του δεν μπορεί να απολαύσει πια, συνέχεια πρέπει να αερίζει, να απολογείται και να νοιώθει ένοχος.
Μεγάλο μανίκι.
Εγώ δεν καπνίζω. Δεν με ενοχλεί που καπνίζει, ούτε άμα θα βγει στο μπαλκόνι, ούτε μπροστά μου. Αντίθετα μ' αρέσει να τον μυρίζω όταν έχει κάνει τσιγάρο. Ίσως επειδή κάπνιζα κι εγώ πιο παλιά; μπορεί.
Ακριβώς τα ίδια έλεγε και η πρώην σύζυγος μου και τελικά βρέθηκα μετά από ένα χρόνο τον χειμώνα να καπνίζω κάτω από τον απορροφητήρα.

Μην τις ακούτε, είναι παγίδα!
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πάνας έγραψε: 30 Απρ 2021, 15:48
Naida έγραψε: 30 Απρ 2021, 15:22
Μεγάλο μανίκι.
Ακριβώς τα ίδια έλεγε και η πρώην σύζυγος μου και τελικά βρέθηκα μετά από ένα χρόνο τον χειμώνα να καπνίζω κάτω από τον απορροφητήρα.

Μην τις ακούτε, είναι παγίδα!
Τωρα είναι αργά :003:

Que Sera, Sera...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Το να καπνίζει ο άλλος δε με ενοχλεί, εκτός αν έρχεται ο καπνός κατευθείαν στα μουτρα. Το πρόβλημα είναι όταν τη φιλάς και γλύφεις όλη τη τσιγαριλα. Είναι ψιλόαηδια. Το αντιμετωπίζω ολίγον με μια φίλη 58αρα που πηδιομαστε που και που και όλο ανάβει το ένα πίσω από το άλλο. Αλλά νταξει τώρα, να απορρίψεις τον άλλον γι αυτό το θέμα... Χλωμό. Πρεπει να έχεις πολλές επιλογές η να είσαι πολυ περίεργος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”