Δεν έχω ιδέαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:23γιατί αυτό ρε γμτ μου έφερε πολύ πονηρές σκέψεις στο πρόστυχο μυαλουδάκι μου;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 20:46 Είμαι γυναίκα και το βρίσκω γοητευτικό, Μ αρέσει να τον βλέπω όταν το ανάβει ή να του το ανάβω![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάπνισμα και έλξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάπνισμα και έλξη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:23 είμαι άνδρας και δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που καπνίζουν ...τσιγάρα

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
the comet the course the tail
είμαι άνδρας και θα επιθυμούσα να γνωρίσω μια γυναίκα που θα με βοηθούσε να το κόψω.
Δευτερη επιλογη και μαζι με το καπνισμα προσθετω και την κατοχη κατοικιδιου, σκυλο και γατα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Δημοκρατικός
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 20:57 Είμαι άνδρας και απορρίπτω αυτομάτως τις καπνίστριες. Δλδ έλεος δύο χιλιάδες είκοσι μπαίνει. Θα σοβαρευθείτε ποτέ;
Βρωμάνε ρε.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
ειχα ψηφισει βλεπω το 3.Με τα νεα δεδομενα στην κοβιντοεποχη το αλλαζω και βαζω το 2.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Λοιπόν, πιστεύω ότι σχέση μεταξύ ατόμου που καπνίζει και κάποιου που δεν καπνίζει είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Σχεδόν αδύνατο. Πιο πιθανό μου φαίνεται, αν κάποια με γοήτευε πάρα πολύ και ήταν η γυναίκα της ζωής μου να έκοβα το κάπνισμα για να είμαστε μαζί παρά να είμαι, ως καπνιστής, με κάποια που δεν καπνίζει. Δεν έχει να κάνει με το αν το κάπνισμα δίνει γοητεία ή όχι, αλλά με πρακτικά πράγματα. Τα "πάλι θα καπνίσεις;", "δεν είπαμε να το ελαττώσεις;", "ρε παιδί μου, ξέρεις ότι γουστάρω αλλά βρωμάς" καταλήγουν το 90% των συζητήσεων. Το καπνίζον άτομο νοιώθει ότι ούτε έναν καφέ στο σπίτι του δεν μπορεί να απολαύσει πια, συνέχεια πρέπει να αερίζει, να απολογείται και να νοιώθει ένοχος.
Μεγάλο μανίκι.
Μεγάλο μανίκι.
Εγώ δεν καπνίζω. Δεν με ενοχλεί που καπνίζει, ούτε άμα θα βγει στο μπαλκόνι, ούτε μπροστά μου. Αντίθετα μ' αρέσει να τον μυρίζω όταν έχει κάνει τσιγάρο. Ίσως επειδή κάπνιζα κι εγώ πιο παλιά; μπορεί.Βλήμα έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:57 Λοιπόν, πιστεύω ότι σχέση μεταξύ ατόμου που καπνίζει και κάποιου που δεν καπνίζει είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Σχεδόν αδύνατο. Πιο πιθανό μου φαίνεται, αν κάποια με γοήτευε πάρα πολύ και ήταν η γυναίκα της ζωής μου να έκοβα το κάπνισμα για να είμαστε μαζί παρά να είμαι, ως καπνιστής, με κάποια που δεν καπνίζει. Δεν έχει να κάνει με το αν το κάπνισμα δίνει γοητεία ή όχι, αλλά με πρακτικά πράγματα. Τα "πάλι θα καπνίσεις;", "δεν είπαμε να το ελαττώσεις;", "ρε παιδί μου, ξέρεις ότι γουστάρω αλλά βρωμάς" καταλήγουν το 90% των συζητήσεων. Το καπνίζον άτομο νοιώθει ότι ούτε έναν καφέ στο σπίτι του δεν μπορεί να απολαύσει πια, συνέχεια πρέπει να αερίζει, να απολογείται και να νοιώθει ένοχος.
Μεγάλο μανίκι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς τα ίδια έλεγε και η πρώην σύζυγος μου και τελικά βρέθηκα μετά από ένα χρόνο τον χειμώνα να καπνίζω κάτω από τον απορροφητήρα.Naida έγραψε: 30 Απρ 2021, 15:22Εγώ δεν καπνίζω. Δεν με ενοχλεί που καπνίζει, ούτε άμα θα βγει στο μπαλκόνι, ούτε μπροστά μου. Αντίθετα μ' αρέσει να τον μυρίζω όταν έχει κάνει τσιγάρο. Ίσως επειδή κάπνιζα κι εγώ πιο παλιά; μπορεί.Βλήμα έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:57 Λοιπόν, πιστεύω ότι σχέση μεταξύ ατόμου που καπνίζει και κάποιου που δεν καπνίζει είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Σχεδόν αδύνατο. Πιο πιθανό μου φαίνεται, αν κάποια με γοήτευε πάρα πολύ και ήταν η γυναίκα της ζωής μου να έκοβα το κάπνισμα για να είμαστε μαζί παρά να είμαι, ως καπνιστής, με κάποια που δεν καπνίζει. Δεν έχει να κάνει με το αν το κάπνισμα δίνει γοητεία ή όχι, αλλά με πρακτικά πράγματα. Τα "πάλι θα καπνίσεις;", "δεν είπαμε να το ελαττώσεις;", "ρε παιδί μου, ξέρεις ότι γουστάρω αλλά βρωμάς" καταλήγουν το 90% των συζητήσεων. Το καπνίζον άτομο νοιώθει ότι ούτε έναν καφέ στο σπίτι του δεν μπορεί να απολαύσει πια, συνέχεια πρέπει να αερίζει, να απολογείται και να νοιώθει ένοχος.
Μεγάλο μανίκι.
Μην τις ακούτε, είναι παγίδα!
the end
Τωρα είναι αργάΠάνας έγραψε: 30 Απρ 2021, 15:48Ακριβώς τα ίδια έλεγε και η πρώην σύζυγος μου και τελικά βρέθηκα μετά από ένα χρόνο τον χειμώνα να καπνίζω κάτω από τον απορροφητήρα.Naida έγραψε: 30 Απρ 2021, 15:22Εγώ δεν καπνίζω. Δεν με ενοχλεί που καπνίζει, ούτε άμα θα βγει στο μπαλκόνι, ούτε μπροστά μου. Αντίθετα μ' αρέσει να τον μυρίζω όταν έχει κάνει τσιγάρο. Ίσως επειδή κάπνιζα κι εγώ πιο παλιά; μπορεί.Βλήμα έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:57 Λοιπόν, πιστεύω ότι σχέση μεταξύ ατόμου που καπνίζει και κάποιου που δεν καπνίζει είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Σχεδόν αδύνατο. Πιο πιθανό μου φαίνεται, αν κάποια με γοήτευε πάρα πολύ και ήταν η γυναίκα της ζωής μου να έκοβα το κάπνισμα για να είμαστε μαζί παρά να είμαι, ως καπνιστής, με κάποια που δεν καπνίζει. Δεν έχει να κάνει με το αν το κάπνισμα δίνει γοητεία ή όχι, αλλά με πρακτικά πράγματα. Τα "πάλι θα καπνίσεις;", "δεν είπαμε να το ελαττώσεις;", "ρε παιδί μου, ξέρεις ότι γουστάρω αλλά βρωμάς" καταλήγουν το 90% των συζητήσεων. Το καπνίζον άτομο νοιώθει ότι ούτε έναν καφέ στο σπίτι του δεν μπορεί να απολαύσει πια, συνέχεια πρέπει να αερίζει, να απολογείται και να νοιώθει ένοχος.
Μεγάλο μανίκι.
Μην τις ακούτε, είναι παγίδα!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το να καπνίζει ο άλλος δε με ενοχλεί, εκτός αν έρχεται ο καπνός κατευθείαν στα μουτρα. Το πρόβλημα είναι όταν τη φιλάς και γλύφεις όλη τη τσιγαριλα. Είναι ψιλόαηδια. Το αντιμετωπίζω ολίγον με μια φίλη 58αρα που πηδιομαστε που και που και όλο ανάβει το ένα πίσω από το άλλο. Αλλά νταξει τώρα, να απορρίψεις τον άλλον γι αυτό το θέμα... Χλωμό. Πρεπει να έχεις πολλές επιλογές η να είσαι πολυ περίεργος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 5989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοκκορας