Το Augmentin πάντως έχει ακριβώς τα συμπτώματα που ανέφερες.
Και μάλιστα σε όλους όσους ξέρω που το έχουν πάρει (και σε μένα επίσης)
Θάνατος.
Το Augmentin πάντως έχει ακριβώς τα συμπτώματα που ανέφερες.
Καμία φορά οι παρενέργειες απο την παράλειψη μια θεραπείας είναι πολύ χειρότερες απο τις όποιες παρενέργειες του φαρμάκου. Ελπίζω να πήρες κάτι άλλο και να είσαι καλά.Ju-87 έγραψε: 22 Απρ 2021, 11:39 Μου είχαν συνταγογραφήσει κάποτε φάρμακο που είχε τόσες παρενέργειες που άνετα έγραφες βιβλίο αν βασιζοσουν σε αυτές. Μερικές από τις πιο χτυπητές ήταν σακχαρώδης διαβήτης, θάμπωμα της όρασης, αϋπνία, τίναγμα των άκρων ενώ το πιο σοκαριστικό ήταν ότι είχε σαν σπάνια παρενέργεια τον αιφνίδιο θανατο... Δεν το πήρα ποτέ! Το φάρμακο λεγόταν Abilify...
Ναι, το συζήτησα με τον γιατρό μου και μου έγραψε άλλα φάρμακα που έχουν τυπικές παρενέργειες (παχυσαρκία κλπ).gassim έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:30Καμία φορά οι παρενέργειες απο την παράλειψη μια θεραπείας είναι πολύ χειρότερες απο τις όποιες παρενέργειες του φαρμάκου. Ελπίζω να πήρες κάτι άλλο και να είσαι καλά.Ju-87 έγραψε: 22 Απρ 2021, 11:39 Μου είχαν συνταγογραφήσει κάποτε φάρμακο που είχε τόσες παρενέργειες που άνετα έγραφες βιβλίο αν βασιζοσουν σε αυτές. Μερικές από τις πιο χτυπητές ήταν σακχαρώδης διαβήτης, θάμπωμα της όρασης, αϋπνία, τίναγμα των άκρων ενώ το πιο σοκαριστικό ήταν ότι είχε σαν σπάνια παρενέργεια τον αιφνίδιο θανατο... Δεν το πήρα ποτέ! Το φάρμακο λεγόταν Abilify...
Ju-87 έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:32Ναι, το συζήτησα με τον γιατρό μου και μου έγραψε άλλα φάρμακα που έχουν τυπικές παρενέργειες (παχυσαρκία κλπ).gassim έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:30Καμία φορά οι παρενέργειες απο την παράλειψη μια θεραπείας είναι πολύ χειρότερες απο τις όποιες παρενέργειες του φαρμάκου. Ελπίζω να πήρες κάτι άλλο και να είσαι καλά.Ju-87 έγραψε: 22 Απρ 2021, 11:39 Μου είχαν συνταγογραφήσει κάποτε φάρμακο που είχε τόσες παρενέργειες που άνετα έγραφες βιβλίο αν βασιζοσουν σε αυτές. Μερικές από τις πιο χτυπητές ήταν σακχαρώδης διαβήτης, θάμπωμα της όρασης, αϋπνία, τίναγμα των άκρων ενώ το πιο σοκαριστικό ήταν ότι είχε σαν σπάνια παρενέργεια τον αιφνίδιο θανατο... Δεν το πήρα ποτέ! Το φάρμακο λεγόταν Abilify...
Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα.
Οκ.Ju-87 έγραψε: 22 Απρ 2021, 11:39 Μου είχαν συνταγογραφήσει κάποτε φάρμακο που είχε τόσες παρενέργειες που άνετα έγραφες βιβλίο αν βασιζοσουν σε αυτές. Μερικές από τις πιο χτυπητές ήταν σακχαρώδης διαβήτης, θάμπωμα της όρασης, αϋπνία, τίναγμα των άκρων ενώ το πιο σοκαριστικό ήταν ότι είχε σαν σπάνια παρενέργεια τον αιφνίδιο θανατο... Δεν το πήρα ποτέ! Το φάρμακο λεγόταν Abilify...
Όπως;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:34Οκ.Ju-87 έγραψε: 22 Απρ 2021, 11:39 Μου είχαν συνταγογραφήσει κάποτε φάρμακο που είχε τόσες παρενέργειες που άνετα έγραφες βιβλίο αν βασιζοσουν σε αυτές. Μερικές από τις πιο χτυπητές ήταν σακχαρώδης διαβήτης, θάμπωμα της όρασης, αϋπνία, τίναγμα των άκρων ενώ το πιο σοκαριστικό ήταν ότι είχε σαν σπάνια παρενέργεια τον αιφνίδιο θανατο... Δεν το πήρα ποτέ! Το φάρμακο λεγόταν Abilify...
Αυτο το ποστ ήταν μια αρκετά καλή εξήγηση για πολλά.
Οπως τις δημοσιεύσεις σου.Ju-87 έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:35Όπως;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:34Οκ.Ju-87 έγραψε: 22 Απρ 2021, 11:39 Μου είχαν συνταγογραφήσει κάποτε φάρμακο που είχε τόσες παρενέργειες που άνετα έγραφες βιβλίο αν βασιζοσουν σε αυτές. Μερικές από τις πιο χτυπητές ήταν σακχαρώδης διαβήτης, θάμπωμα της όρασης, αϋπνία, τίναγμα των άκρων ενώ το πιο σοκαριστικό ήταν ότι είχε σαν σπάνια παρενέργεια τον αιφνίδιο θανατο... Δεν το πήρα ποτέ! Το φάρμακο λεγόταν Abilify...
Αυτο το ποστ ήταν μια αρκετά καλή εξήγηση για πολλά.![]()
Και τις δικές μου. Μου το έγραψαν και μένα όταν οι ψυχαναγκασμοί και ιδεοληψίες δεν υποχωρούσαν με μαξ δόση αντικαταθλιπτικού. Στην μιν δόση βέβαια μου το έγραψαν αλλά δεν το πήρα ποτέ. Ούτε καν διάβασα για παρενέργειες όμως.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:59Οπως τις δημοσιεύσεις σου.Ju-87 έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:35Όπως;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Απρ 2021, 21:34
Οκ.
Αυτο το ποστ ήταν μια αρκετά καλή εξήγηση για πολλά.![]()
nowhere έγραψε: 22 Απρ 2021, 11:46 ώστε τα φάρμακα έχουν παρενέργειες.τόσο καιρό νόμιζα πως το σεντόνι με τα ψιλά γράμματα το βάζαν για να στέκονται οι καρτέλες.κάθε μέρα μαθαίνεις και κάτι καινούργιο