!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σουπερ λιγδα πλει οφ 4/4/21
Re: σουπερ λιγδα πλει οφ 4/4/21
Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο έγερνε. Η πιθανότητα να γίνει το 1-2 ήταν πολύ μικρότερη από το 2-1 μέχρι και το τέλος φάνηκε αυτό.
Ο Μπόλονι παίζει πολύ παθητικά, θεωρώ πως ίσως ο ΠΑΟ χρειαστεί αλλαγή προπονητή. Όταν παίζει με την κακή αμυντικά ΑΕΚ και δίνει όλο το χώρο και κατοχή 75% τότε ρισκάρει.
Λες και είχε απέναντι του την Μπάγερν.
Η ΑΕΚ πάτησε πάνω απο 25 φορές στην περιοχή αλλά πολλές φορές το "κάτι παραπάνω", η καθυστέρηση κλπ. δεν έφεραν τόσες φάσεις.
Ο Μπόλονι παίζει πολύ παθητικά, θεωρώ πως ίσως ο ΠΑΟ χρειαστεί αλλαγή προπονητή. Όταν παίζει με την κακή αμυντικά ΑΕΚ και δίνει όλο το χώρο και κατοχή 75% τότε ρισκάρει.
Λες και είχε απέναντι του την Μπάγερν.
Η ΑΕΚ πάτησε πάνω απο 25 φορές στην περιοχή αλλά πολλές φορές το "κάτι παραπάνω", η καθυστέρηση κλπ. δεν έφεραν τόσες φάσεις.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
κάπως έτσι θα 'ναιjason0 έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:38Κάπου είχα διαβάσει, λογικά κιτρινόμαυρο ότι με τους 3 έχετε 3 νικες στα τελευταία 34 ματςOrion22 έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:34 ασε ρε ριτζ, δεν φταίνε ούτε διαιτησίες ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
όσο είναι αυτό το ®χίδι μέσα στην ομάδα δεν προκειται να δει ασπρη μέρα η ομάδα
ή μάλλον όχι, δεν βλέπει (ούτε θα) η ομάδα τιποτα αλλο από άσπρο ...
λιγότερο από 1/10 "ντέρμπυ" κερδισμένα.-
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Πάλι 18-2 τελικές ο βαζελάκος. Σιχαμένο ποδόσφαιρο παίζει και παρα τρίχα να πάρει και διπλό σήμερα. Θα μου πεις σήμερα ο Λάουρας με αντιποδόσφαιρο πήρε διπλό από εμάς. Αλλά δεν έπαιξε αυτό το σιχαμένο αντιποδόσφαιρο του βάζελου, έβγαλε και κάποιες φάσεις. Τώρα πάνε στο κοτέτσι για τη νίκη μόνο οι λαγοί. Θα τους δώσει το παιχνίδι ο Τσετσένος? Δύσκολο.
Το πεναλτι το πηρε πισω το βαρ. Αν ηθελε να σε σφαξει και να σε τελειωσει μια και καλη θα εκαναν τα στραβα ματια, οπως εγινε στο πεναλτι που δεν δοθηκε στο Τριπολη-ΠΑΟΚ. Δεν θα παλευε να παρει ενα ανυπαρκτο φαουλ ή ενα κορνερ παραπανω.kameron έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:41Το αφήγημα ότι με έχει σφάξει γενικώς να το αφήσω ή όχι για να μην χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα της εξυγίανσης;Lestat έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:38
Εχω άλλη αποψη, την εγραψα και πιο πανω, αλλά πρεπει κι εσεις να τελειωνετε με το αφηγημα οτι σε σφαζει στο Καραισκακη για λογαριασμο της ΑΕΚ, σε σφαζει με τον ΑΡΗ και ειναι δακτυλος τιγρη.
Σήμερα η διαιτησία έπαιξε έδρα, αν το πέναλτι είχε γίνει εναντίον σας θα φωνάζατε μια εβδομάδα, και κάρτες χάρισε και σε εσάς στο πρώτο ημίχρονο μετά το 0-1. Στο β', ειδικά στα τελευταία 20΄, είναι ζήτημα αν έδωσε δυο σφυρίγματα εναντίον σας.
Κι εμενα μου ακυρωσε ως οφσαιντ το γκολ με την Τριπολη (ειχε παθει αγκυλωση ο συγκεκριμενος με το σημαιακι υψωμενο σε ολο το ματς) και μου το κατακυρωσαν στο βαρ. Για αυτο υπαρχει το βαρ, οταν χρησιμοποιειται σωστα.
Παρεμπιπτοντως, για τις σφαγες με ΟΣΦΠ και ΑΡΗ δεν εχω αποψη για τις φασεις που φωναζετε, αλλά εστω οτι ηταν σφαγες.
Δεν ειναι δυνατον μετα απο την ηττα με τον ΑΡΗ, ματς 6 βαθμων που τον εβγαλε Ευρωπη ουσιαστικά, να λετε οτι ειναι δακτυλος του Μελ.
Να χανεις στο Καραισκακη και να ειναι απο πισω η ΑΕΚ.
Και με ξενους διαιτητες κιολας!
Winter is coming
Κάνει και παρατηρήσεις για θέαμα το τοταλ φουτμπολ του Μάντζιου με την μια τελική εντός στους 10 του Γκαρσία
Ρε ψευταράκο περισσότερες τελικές είχαμε συνολικά από εσάς. Και κατοχή είχαμε. Δεν λέω οτι αξίζαμε να κερδίσουμε. Και με 10 έπαιξες για 8 λεπτά ρε παραχαράκτη της ιστορίας.jason0 έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:51 Κάνει και παρατηρήσεις για θέαμα το τοταλ φουτμπολ του Μάντζιου με την μια τελική εντός στους 10 του Γκαρσία
- Οργισμένος
της ποιας;;;Arisvilla έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:53Ρε ψευταράκο περισσότερες τελικές είχαμε συνολικά από εσάς. Και κατοχή είχαμε. Δεν λέω οτι αξίζαμε να κερδίσουμε. Και με 10 έπαιξες για 8 λεπτά ρε παραχαράκτη της ιστορίας.jason0 έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:51 Κάνει και παρατηρήσεις για θέαμα το τοταλ φουτμπολ του Μάντζιου με την μια τελική εντός στους 10 του Γκαρσία
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Όποιος λέει τέτοια πράγματα είναι τουλάχιστον μυρωδιάς ή γαλαζαίος, συμπλέοντας άλλωστε με τον Μαρινάκη.Lestat έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:49Το πεναλτι το πηρε πισω το βαρ. Αν ηθελε να σε σφαξει και να σε τελειωσει μια και καλη θα εκαναν τα στραβα ματια, οπως εγινε στο πεναλτι που δεν δοθηκε στο Τριπολη-ΠΑΟΚ. Δεν θα παλευε να παρει ενα ανυπαρκτο φαουλ ή ενα κορνερ παραπανω.kameron έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:41Το αφήγημα ότι με έχει σφάξει γενικώς να το αφήσω ή όχι για να μην χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα της εξυγίανσης;Lestat έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:38
Εχω άλλη αποψη, την εγραψα και πιο πανω, αλλά πρεπει κι εσεις να τελειωνετε με το αφηγημα οτι σε σφαζει στο Καραισκακη για λογαριασμο της ΑΕΚ, σε σφαζει με τον ΑΡΗ και ειναι δακτυλος τιγρη.
Σήμερα η διαιτησία έπαιξε έδρα, αν το πέναλτι είχε γίνει εναντίον σας θα φωνάζατε μια εβδομάδα, και κάρτες χάρισε και σε εσάς στο πρώτο ημίχρονο μετά το 0-1. Στο β', ειδικά στα τελευταία 20΄, είναι ζήτημα αν έδωσε δυο σφυρίγματα εναντίον σας.
Κι εμενα μου ακυρωσε ως οφσαιντ το γκολ με την Τριπολη (ειχε παθει αγκυλωση ο συγκεκριμενος με το σημαιακι υψωμενο σε ολο το ματς) και μου το κατακυρωσαν στο βαρ. Για αυτο υπαρχει το βαρ, οταν χρησιμοποιειται σωστα.
Παρεμπιπτοντως, για τις σφαγες με ΟΣΦΠ και ΑΡΗ δεν εχω αποψη για τις φασεις που φωναζετε, αλλά εστω οτι ηταν σφαγες.
Δεν ειναι δυνατον μετα απο την ηττα με τον ΑΡΗ, ματς 6 βαθμων που τον εβγαλε Ευρωπη ουσιαστικά, να λετε οτι ειναι δακτυλος του Μελ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Εγώ δεν έχω πει ότι ήταν απαραίτητα δάκτυλος του Μελισσανίδη, πολλές φορές το σύστημα στην ΕΠΟ λειτουργεί από μόνο του, δεν ήταν μόνο η Άεκ επίφοβη. Αλλά από τη στιγμή που ο Μελισσανίδης ελέγχει την ΕΠΟ, λογικό είναι να είναι και ο πρώτος που τα ακούει.Lestat έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:49
Σιγά τι ακούει δηλαδή, ουδείς ασχολείται. Αλλά, το ότι η διαιτησία τον πάει κόντρα τον Παναθηναϊκό από τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τον πάει. Οι διαιτησίες στα δυο προηγούμενα ήταν καθαρά χειρουργικές, αλλά και στην Τρίπολη τον είχε σφυρίξει φουλ κόντρα.
Σήμερα, δεν ήταν τόσο κακός, απλά έπαιξε λίγο έδρα. Αλλά το βασικό λάθος, πάλι σε βάρος του Παναθηναϊκού έγινε. Ξέρεις από πέρυσι πόσες φάσεις έχει "σώσει" ο Παναθηναϊκός λόγω του βαρ; Και οι οποίες περνούσαν αέρα όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Θα αρχίσω τα χάπια , δεν πάει άλλο, διαφορετικά στο τέλος θα καταντήσω σαν τον Οργισμένο.GoBack έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:38kameron έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:36Έλα που έχεις και παράπονο, μια χαρά σου έδωσε το 60/40 σήμερα ο Ολλανδός, ειδικά στο τέλος δεν έδινε σφύριγμα υπέρ του Παναθηναϊκού ούτε με αίτηση, άρχισε ξαφνικά να δίνει μετά την ισοφάριση, χώρια το ανύπαρκτο πέναλτι.Lestat έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:31
Να ηταν μονο αυτο! Στο 92' o Νιας κλαδευει δυο παιχτες της ΑΕΚ εξω απο την περιοχη μας, δεν δινει τιποτα, βγαζει φαση ο ΠΑΟ.
Ακόμα και το έξτρα λεπτό στο τέλος που δεν κρατάει υπέρ σου είναι γιατί το χ σε συμφέρει και το ματς ήταν ροντέο, με τα χάλια που έχεις πίσω δεν ήθελε πολύ να γίνει και το 1-2 (όπως και το 2-1).![]()
Αυτό τωρα το ακούς από έναν από τους πλέον σοβαρούς και μετριοπαθείς φορουμιτες. Τι προσδοκίες μπορούν να υπάρχουν από εκεί και πέρα να συνεννοηθείς με γαύρους ξέρω γω ή με παοκτζηδες;;
Δεν υπάρχει ελπίδα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Φίλε, ειλικρινά, θεωρείς ότι σήμερα ο διαιτητής ευνόησε τον Παναθηναϊκό και έπαιξε κόντρα την Άεκ;Prepon έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:10
Αυτό τωρα το ακούς από έναν από τους πλέον σοβαρούς και μετριοπαθείς φορουμιτες. Τι προσδοκίες μπορούν να υπάρχουν από εκεί και πέρα να συνεννοηθείς με γαύρους ξέρω γω ή με παοκτζηδες;;
Δεν υπάρχει ελπίδα
Γιατί αν το θεωρείς, πραγματικά βλέπουμε άλλο άθλημα.
meanwhile στο ροντεο του δευτερου ημιχρονου
Αγωνιστική καθίζηση για τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς οι τελικές ήταν 11-0 υπέρ της Ένωσης!
Στα... αποδυτήρια φαίνεται πως έμεινε το Τριφύλλι στο ΟΑΚΑ, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι (που παραδέχτηκε την πτώση στην απόδοση της ομάδας του) κατέγραψε μηδέν τελικές προσπάθειες! Ένα στατιστικό-«ντροπή» για τον Παναθηναϊκό, καθώς σε 45 λεπτά δεν επιχείρησε ούτε ένα σουτ προς την εστία της ΑΕΚ.
Από την άλλη πλευρά, η Ένωση του Μανόλο Χιμένεθ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αγωνιστική καθίζηση του τριφυλλιού, καταγράφοντας 11 ολόκληρες τελικές, καταφέρνοντας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (92') να ισοφαρίσει με τον Λιβάι Γκαρσία και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το βασικό λάθος ήταν ότι δεν απέβαλε τον Αγιουν με δεύτερη κίτρινη.kameron έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:02Εγώ δεν έχω πει ότι ήταν απαραίτητα δάκτυλος του Μελισσανίδη, πολλές φορές το σύστημα στην ΕΠΟ λειτουργεί από μόνο του, δεν ήταν μόνο η Άεκ επίφοβη. Αλλά από τη στιγμή που ο Μελισσανίδης ελέγχει την ΕΠΟ, λογικό είναι να είναι και ο πρώτος που τα ακούει.Lestat έγραψε: 21 Απρ 2021, 23:49
Σιγά τι ακούει δηλαδή, ουδείς ασχολείται. Αλλά, το ότι η διαιτησία τον πάει κόντρα τον Παναθηναϊκό από τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τον πάει. Οι διαιτησίες στα δυο προηγούμενα ήταν καθαρά χειρουργικές, αλλά και στην Τρίπολη τον είχε σφυρίξει φουλ κόντρα.
Σήμερα, δεν ήταν τόσο κακός, απλά έπαιξε λίγο έδρα. Αλλά το βασικό λάθος, πάλι σε βάρος του Παναθηναϊκού έγινε. Ξέρεις από πέρυσι πόσες φάσεις έχει "σώσει" ο Παναθηναϊκός λόγω του βαρ; Και οι οποίες περνούσαν αέρα όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Από εκεί και πέρα δεν πείθομαι πως "ξέχασε" οτι δύο λεπτά νωριτερα είπε ότι θα κρατήσει επιπλέον καθυστερήσεις . Αν φοβόταν για το "ροντέο" , γιατί έδωσε τέτοια υπόσχεση εξαρχής;
Το ότι οι γαμημενοι στο βάρ προσποιούνταν ότι κοιτάζουν μια φάση που δεν υπήρχε ίχνος αμφισβήτησης για να κάνουν καθυστέρηση, ας πούμε δεν ήταν δική του ευθύνη.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Η πιο σοβαρή φάση ήταν η αποβολή του Αγιουν,που ενώ είδε έκανε το κορόιδο.kameron έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:13Φίλε, ειλικρινά, θεωρείς ότι σήμερα ο διαιτητής ευνόησε τον Παναθηναϊκό και έπαιξε κόντρα την Άεκ;Prepon έγραψε: 22 Απρ 2021, 00:10
Δεν υπάρχει ελπίδα
Γιατί αν το θεωρείς, πραγματικά βλέπουμε άλλο άθλημα.
Υπάρχει πιο σοβαρή φάση από την αποβολή ώστε να εξετάσουμε αν ευνοήθηκε η ΑΕΚ;
Ροντέο στα τελευταία 5' μετά την ισοφάριση, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Σε αυτά τα 5' ο Παναθηναϊκός πλησίασε την περιοχή της Άεκ 2-3 φορές και η Άεκ αντίστοιχα άλλες τόσες. Το να σφυρίξει πριν την ώρα, ευνοεί την ομάδα που εξυπηρετείται και από το χ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 88 Απαντήσεις