Και των αλλωνών απέτυχε το μοντέλο, και μάλιστα πριν τον Β΄παγκόσμιο Πόλεμο. Να τα πούμε όλα εδώ που ήρθαμε, όπως λένε και στο Τμήμα.πατησιωτης έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:31To πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εναλλακτική πρόταση που να είναι πιστευτή από ικανό αριθμό ανθρώπων.Και εγώ μπορώ να βγω και να πω τι κακό πράγμα που είναι ο κορωνοιός αλλά εάν δεν έχω φάρμακο ή εμβόλιο δεν έχει σημασία τι λέω.
Ο κάθε Τάκης ξέρει πολύ καλά ότι οι λύσεις του Μπούμπυ δοκιμάσθηκαν στις πέντε ηπείρους της γης και απορρίφθηκαν.Από εκεί και πέρα μπορεί να συνεχισθεί ο διάλογος κουφών,ο Μπούμπυς να παριστάνει ότι βρίσκεται στο 1970 και από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την αξιοπιστία της δικής του παράταξης,άλλοι να κοροιδεύουν,άλλοι να αδιαφορούν κλπ και να συνεχίζουν όλοι έτσι επ αόριστον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άκου λίγο ρε Τάκη.
Re: Άκου λίγο ρε Τάκη.
Ordem e Progresso.
Πολυ μακακας ο Τακης.Σαν τον πρωην μου.
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη
επιτέλους.ένα ποστ που βγάζει νόημα
- Dwarven Blacksmith
Ο Τάκης είναι του κυρ Παντελή ο γιός;
Έως τότε ..θα έχω πεθάνει ΧΟΡΤΑΤΟΣ !!!Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2021, 10:48Εσύ, με τις εξυπναδούλες και τις τρολιές, περίμενε λίγο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2021, 09:56Εγώ ψηφιζω ότι μου πουν οι Αφέντες μου και ..κερδίζω μπόνους από αυτό ..
Εχω βολευτει οικονομικά σαν πιστό σκυλί δούλος και αυλικός ..καο περνώ πολύ καλύτερα από τους επαναστάτες δούλους που αν δεν ζουν σε κάποιες φυλακές , ζουν πεινασμένοι και καταδιωκόμενοι αντάρτες στα βουνά ..![]()
Με το φούντο που έχουν πάθει λόγω πανδημίας τα δημοσιονομικά, και δεδομένου ότι οι εισπράξεις ασφαλιστικών εισφορών έχουν πέσει στο ναδίρ και ταυτόχρονα απαγορεύεται δια νόμου ο δανεισμός για τα ασφαλιστικά ταμεία, οσονούπω θα πάει η σύνταξή σου στα 400€ (μάξιμουμ) κι από Τάκης θα γίνει Χότζας.![]()
Και μετά από εμένα , ας έρθει ο κατακλυσμός
Ο Κυρ Παντελής είναι ΧΟΡΤΑΤΟΣ γι αυτό και ΔΕΝ επαναστατεί ..
..χωριζεις σαν γυναίκα τα παιδιά που είναι νοικοκυρηδες βολεμενοι και παντρεύεσαι επαναστάτες νέους ;
Γαμάτο πόνημα.
Σας θέλουν αέργους εκεί στον Περισσό;
Σας θέλουν αέργους εκεί στον Περισσό;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ΜπλεΜπουμπυς
Και πετάγεται ο Τάκης.
Και με ύφος .. υψηλότατο.
Αναφέρει..
Καλύτερα να με γονιμοποιεί το κεφάλαιο, παρά να με πάνε στην Σιβηρία οι κομμουνιστές ,να μου πάρουν τα σπίτια που δήθεν έχω και να τα δώσουν, στην ηγεσία του Περισσού..
Αναφέρει..
Καλύτερα να με γονιμοποιεί το κεφάλαιο, παρά να με πάνε στην Σιβηρία οι κομμουνιστές ,να μου πάρουν τα σπίτια που δήθεν έχω και να τα δώσουν, στην ηγεσία του Περισσού..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Η πρώτη προσπάθεια του σοσιαλισμού ανατράπηκε και δεν κατάφερε να εμβαθύνει τις σοσιαλιστικές σχέσεις. Ας το πούμε αποτυχία να ικανοποιήσει τις διευρυμένες κοινωνικές ανάγκες.Cavaliere έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:36Και των αλλωνών απέτυχε το μοντέλο, και μάλιστα πριν τον Β΄παγκόσμιο Πόλεμο. Να τα πούμε όλα εδώ που ήρθαμε, όπως λένε και στο Τμήμα.πατησιωτης έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:31To πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εναλλακτική πρόταση που να είναι πιστευτή από ικανό αριθμό ανθρώπων.Και εγώ μπορώ να βγω και να πω τι κακό πράγμα που είναι ο κορωνοιός αλλά εάν δεν έχω φάρμακο ή εμβόλιο δεν έχει σημασία τι λέω.
Ο κάθε Τάκης ξέρει πολύ καλά ότι οι λύσεις του Μπούμπυ δοκιμάσθηκαν στις πέντε ηπείρους της γης και απορρίφθηκαν.Από εκεί και πέρα μπορεί να συνεχισθεί ο διάλογος κουφών,ο Μπούμπυς να παριστάνει ότι βρίσκεται στο 1970 και από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την αξιοπιστία της δικής του παράταξης,άλλοι να κοροιδεύουν,άλλοι να αδιαφορούν κλπ και να συνεχίζουν όλοι έτσι επ αόριστον.
![]()
Ο καπιταλισμός πετυχαίνει κάθε μέρα όμως, διευρύνει τη φτωχια, τις ώρες εργασίας και παραλληλα τους άνεργους και γενικά την συμφορά της εργατικής τάξης.
Καλυτερα να τα ξυνω ως αυλικος υπηρετης του Αφεντη , παρα να παω στα χωραφια η στα ορυχεια με τους αλλους συντροφους εργατες και αγροτεςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Απρ 2021, 18:52 Και πετάγεται ο Τάκης.
Αναφέρει..
Και να ξεκαθαρισουμε κατι
Δεν εχουν ολα τα μελη της εργατικης ταξης τα ιδια κοινα συμφεροντα
Ουτε εχουν ολοι οι εργατες την ιδια αντιληψη για το ποιο ειναι το συμφερον τους
Δεν εχουν ολα τα μελη της εργατικης ταξης τα ιδια κοινα συμφεροντα
Ουτε εχουν ολοι οι εργατες την ιδια αντιληψη για το ποιο ειναι το συμφερον τους
"πως δενότανε τ αφρόγαλα"
Οι εργατες των Ορυχειων δεν εχουν τα ιδια κοινα συμφεροντα με τους εργατες των γραφειων ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 856 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
-
- 18 Απαντήσεις