!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άκου λίγο ρε Τάκη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Άκου λίγο ρε Τάκη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Απρ 2021, 10:07 Καλημεριζω τους Τακηδες του πχορουμ.

Άμα ΚΕΡΔΊΖΩ που είμαι Τακης .ας ειμαι Τακης ..

Άμα κερδίζει ο Μπομπολας που είναι ΚΚΕ ..

Ή ή Αγγελοπουλου άμα είναι ΣΥΡΙΖΑ ..
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2021, 09:56
Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2021, 08:52
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Απρ 2021, 07:58 (...) Ο Μποδοσάκης είχε πει το εξής Τάκη μου: εάν εγώ κι ο εργάτης μου ψηφίζουμε το ίδιο, ένας απ τους δυο μας είναι ηλίθιος .
Ο Μποδοσάκης ηλίθιος δεν ήταν ρε Τάκη.
:+1:
Εγώ ψηφιζω ότι μου πουν οι Αφέντες μου και ..κερδίζω μπόνους από αυτό ..
Εχω βολευτει οικονομικά σαν πιστό σκυλί δούλος και αυλικός ..καο περνώ πολύ καλύτερα από τους επαναστάτες δούλους που αν δεν ζουν σε κάποιες φυλακές , ζουν πεινασμένοι και καταδιωκόμενοι αντάρτες στα βουνά .. :roll:
Εσύ, με τις εξυπναδούλες και τις τρολιές, περίμενε λίγο.
Με το φούντο που έχουν πάθει λόγω πανδημίας τα δημοσιονομικά, και δεδομένου ότι οι εισπράξεις ασφαλιστικών εισφορών έχουν πέσει στο ναδίρ και ταυτόχρονα απαγορεύεται δια νόμου ο δανεισμός για τα ασφαλιστικά ταμεία, οσονούπω θα πάει η σύνταξή σου στα 400€ (μάξιμουμ) κι από Τάκης θα γίνει Χότζας. :alright:
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Plot twist: Ο Τάκης είναι ο πατέρας του μπλε μπουμπυ που ακόμη τον χαρτζηλικωνει.
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

μπουμπυ πες γεια και στον ακη

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Οι περισσότεροι τον έχετε πάρει στο ψιλό τον ΜπλεΜπουμπυς, αλλά, αν εξαιρέσει κάποιος την κατακλείδα περί φαπών, έχει δίκιο σε όλα όσα γράφει.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

δεν γράφει κάτι για να έχει δίκιο
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Απρ 2021, 07:58 (...) Ο Μποδοσάκης είχε πει το εξής Τάκη μου: εάν εγώ κι ο εργάτης μου ψηφίζουμε το ίδιο, ένας απ τους δυο μας είναι ηλίθιος .
Το υπόλοιπο του σεναρίου λέει ότι πρέπει να πάψει αν υπάρχει ιδιωτικό κεφάλαιο. :)
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Golden Age έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:05
Το υπόλοιπο του σεναρίου λέει ότι πρέπει να πάψει αν υπάρχει ιδιωτικό κεφάλαιο. :)
Ρε φίλε, στο έχω ξαναπεί: πρέπει να κάνεις ένα reset. Τι στο καλό σημαίνει αυτό που έγραψες, δεν βγάζει νόημα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Γελάτε, να δείτε τι σας κάνουν και χαζογελάτε. Καθίστε σπίτι επειδή νομίζετε πως σε τρία χρόνια θα σας φθάνει για Netflix.
Ordem e Progresso.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

κάποτε υπήρχε ένα νήμα "ποιον διάσημο θα πλάκωνες" ή κάτι τέτοιο.θα πω οικονομίδη
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2021, 10:58 Οι περισσότεροι τον έχετε πάρει στο ψιλό τον ΜπλεΜπουμπυς, αλλά, αν εξαιρέσει κάποιος την κατακλείδα περί φαπών, έχει δίκιο σε όλα όσα γράφει.
Εχει πλάκα που νομίζεις ότι ο Μπούμπης έγραψε αυτό το κατεβατό.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Bandit59 έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:25
Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2021, 10:58 Οι περισσότεροι τον έχετε πάρει στο ψιλό τον ΜπλεΜπουμπυς, αλλά, αν εξαιρέσει κάποιος την κατακλείδα περί φαπών, έχει δίκιο σε όλα όσα γράφει.
Εχει πλάκα που νομίζεις ότι ο Μπούμπης έγραψε αυτό το κατεβατό.
Γιατί να μην τό 'γραψε; :smt017
Τέλος πάντων, επί της ουσίας σωστά πράγματα γράφει το κείμενο.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

To πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εναλλακτική πρόταση που να είναι πιστευτή από ικανό αριθμό ανθρώπων.Και εγώ μπορώ να βγω και να πω τι κακό πράγμα που είναι ο κορωνοιός αλλά εάν δεν έχω φάρμακο ή εμβόλιο δεν έχει σημασία τι λέω.
Ο κάθε Τάκης ξέρει πολύ καλά ότι οι λύσεις του Μπούμπυ δοκιμάσθηκαν στις πέντε ηπείρους της γης και απορρίφθηκαν.Από εκεί και πέρα μπορεί να συνεχισθεί ο διάλογος κουφών,ο Μπούμπυς να παριστάνει ότι βρίσκεται στο 1970 και από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την αξιοπιστία της δικής του παράταξης,άλλοι να κοροιδεύουν,άλλοι να αδιαφορούν κλπ και να συνεχίζουν όλοι έτσι επ αόριστον.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Να βγαίνεις κάθε 4ετία μέσα στη βουλή δίχως την παραμικρή πρόθεση να κυβερνήσεις.
Να αυτοανακυρήσεσαι ....ΑΦΤΑΙΓΟΣ....να τα γράφεις αυτά σε φανταστικές ιστορίες στο νετ....

Χρόνο με το χρόνο καταλαβαίνεις την θέση σου στην ιστορία...! Ιστορίες με φανταστικούς εχθρούς και επαναστάσεις αρκεί στην πραγματική ζωή να πέφτει το καπιταλιστικό χρήμα.

Με μια λέξη : ΚΚΕ.

:lol:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

πατησιωτης έγραψε: 19 Απρ 2021, 11:31
To πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εναλλακτική πρόταση που να είναι πιστευτή από ικανό αριθμό ανθρώπων.Και εγώ μπορώ να βγω και να πω τι κακό πράγμα που είναι ο κορωνοιός αλλά εάν δεν έχω φάρμακο ή εμβόλιο δεν έχει σημασία τι λέω.
Ο κάθε Τάκης ξέρει πολύ καλά ότι οι λύσεις του Μπούμπυ δοκιμάσθηκαν στις πέντε ηπείρους της γης και απορρίφθηκαν.Από εκεί και πέρα μπορεί να συνεχισθεί ο διάλογος κουφών,ο Μπούμπυς να παριστάνει ότι βρίσκεται στο 1970 και από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την αξιοπιστία της δικής του παράταξης,άλλοι να κοροιδεύουν,άλλοι να αδιαφορούν κλπ και να συνεχίζουν όλοι έτσι επ αόριστον.
Ναι, εντάξει, δεν είναι απάντηση αυτή. Το κείμενο έχει κάποιες ορθές διαπιστώσεις. Το σημαντικό είναι αυτό, να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν τα ζητήματα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”