!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:07
Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:52 Τελικα θα μας πει καποιος αν υπάρχουν εμβολιασμένοι αναμεσα στους σημερινόυς νεκρους ,ή, αυτους που ειναι στις μεθ;
Αν μας πει και πόσοι από τους εμβολιασμένους που πέθαναν είχαν νοσήσει μετά το χρονικό διάστημα που απαιτείται μετά τις δόσεις του κάθε εμβόλιου (μία ή δύο) θα ήταν όντως ενδιαφέρουσα στατιστική.

Έτσι, για να υπάρχει ένα πρώτο δείγμα σύγκρισης.
Αυτό κάνει η Μακάμπη στο Ισραήλ. Ναι, σε αυτές τις μελέτες που δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο τα διαγραμματάκια του hellegennes. Στην Ελλάδα δεν ξέρω να υπάρχει κάτι ανάλογο. Κακώς.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:11
Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:52 Τελικα θα μας πει καποιος αν υπάρχουν εμβολιασμένοι αναμεσα στους σημερινόυς νεκρους ,ή, αυτους που ειναι στις μεθ;
Αν μας πει και πόσοι από τους εμβολιασμένους που πέθαναν είχαν νοσήσει μετά το χρονικό διάστημα που απαιτείται μετά τις δόσεις του κάθε εμβόλιου (μία ή δύο) θα ήταν όντως ενδιαφέρουσα στατιστική.

Και αυτο βεβαίως
Ολα στο φως
Και αν βγουν όλα στο φως, μπορείς να διευκρινήσεις το ποσοστό που θα γινόταν ανεκτό από τους σκεπτόμενους για να καταδεχθούν να παραδώσουν την κορμάρα τους στο βωμό των ιλλουμινάτων;

Εγώ νομίζω ότι το οτιδήποτε που δεν μπορεί να εγγυηθεί ασφάλεια 1000% αποκλείεται να τους πείσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο »

Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:16

Αυτό κάνει η Μακάμπη στο Ισραήλ. Ναι, σε αυτές τις μελέτες που δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο τα διαγραμματάκια του hellegennes. Στην Ελλάδα δεν ξέρω να υπάρχει κάτι ανάλογο. Κακώς.
Φυσικα κακώς
Ειδικά αν πράγματι το εμβόλιο κανει δουλειά
Γκουερινο

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:18
Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:11

Και αυτο βεβαίως
Ολα στο φως
Και αν βγουν όλα στο φως, μπορείς να διευκρινήσεις το ποσοστό που θα γινόταν ανεκτό από τους σκεπτόμενους για να καταδεχθούν να παραδώσουν την κορμάρα τους στο βωμό των ιλλουμινάτων;

Εγώ νομίζω ότι το οτιδήποτε που δεν μπορεί να εγγυηθεί ασφάλεια 1000% αποκλείεται να τους πείσει.
Μπερδεύεις τον σωστο και διάφανο τροπο που θα έπρεπε να λειτουργεί το κρατος με αντιδράσεις για ιλλουμινατι
Λυπάμαι πολυ
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 15:35
H δική σου θέση ποια είναι ακριβώς;

Να μην γίνει εμβόλιο αν δεν περάσουν πρώτα τουλάχιστον 3 χρόνια, αλλά παράλληλα να μην γίνεται και λοκντάουν, να μην υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί, ούτε οι μάσκες έχουν νόημα και απλά ο καθένας να κοιτάζει να προφυλάσσεται με αποστάσεις;

Αρκεί αυτό για τα 3 χρόνια μέχρι να είμαστε σίγουροι για τα εμβόλια; Ή θεωρείς ότι όλη η ιστορία του covid έχει πάρει παγκοσμίως δυσανάλογες διαστάσεις; Και αν ναι, για ποιο λόγο δοθέντος ότι η οικονομική/κοινωνική ζημιά που υφίστανται όλα τα κράτη είναι τεράστια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:03
hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:01
Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:51 Δεν λέω εγώ ότι τα εμβόλια δουλεύουν επειδή στο Ισραήλ οι νεκροί πέφτουν και στην Εσθονία ανεβαίνουν. Εγώ θέλω να ακούσω από τον hellegennes γιά ποιό λόγο αυτή η σύγκριση είναι μαλακία.
Μα σου είπα, είναι διαφορά φάσης. Το βλέπεις πεντακάθαρα στο διάγραμμα με τα κρούσματα. Γιατί κάνεις την τρελή;
H διαφορά φάσης είναι μόνο στα κρούσματα. Τα κρούσματα δεν ξέρεις πως και γιατί εμφανίζονται τόσα. Στους νεκρούς όμως, μιά χαρά συμβαδίζουν Ισραήλ και Εσθονία από τον Νοέμβριο.
Τα κρούσματα δείχνουν πότε αρχίζει και πότε τελειώνει ένα κύμα. Οι νεκροί δεν συμβαδίζουν, απλά έβαλες ένα παραπλανητικό μέρος του γραφήματος. Αν βάλεις το σύνολο του γραφήματος φαίνεται καθαρά η διαφορά φάσης όπως και το γεγονός ότι οι θάνατοι επηρεάζονται από το harvesting effect, γιατί η Εσθονία ήταν καθαρή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Είναι εύκολο να βγάλεις λανθασμένα ή παραπλανητικά συμπεράσματα όταν συγκρίνεις με μια χώρα με μικρό πληθυσμό που τα κατά κεφαλήν αποτελέσματα είναι πιο ευάλωτα σε μικρές αλλαγές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2021, 00:56 {...}
..., γιατί όσοι εμβολιάζονται καλούνται να μην μετακινούνται καθόλου για το επόμενο διάστημα και να προσέχουν ακόμα περισσότερο, γιατί το ανοσοποιητικό τους είναι πιο ευάλωτο.
Ώπα Χέλη...είτε εσύ λες μαλακίες, είτε σου είπαν μαλακίες (και τις αναμεταδίδεις), είτε το ιατρικό προσωπικό που συμβούλεψε εμένα, την σύντροφό μου, τους συγγενείς μου και τους φίλους μου (συνολικά πάνω από 15 άτομα), είναι άσχετο και σκιτζήδες...
Σε κανέναν από εμάς δεν δόθηκε τέτοια οδηγία. Δεδομένο.
Και, πόσω μάλλον, δεν μας γνωστοποιήθηκε πως το ανοσοποιητικό μας είναι τώρα "πιο ευάλωτο".

Με ένα πρόχειρο ψάξιμο, δεν βρήκα να υπάρχει κάποια τέτοια οδηγία σαν και αυτήν που ισχυρίζεσαι.
Το κοντινότερο που υπάρχει είναι αυτό:
Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν όσοι εμβολιαστούν με τα νέα εμβόλια μπορεί να μολυνθούν από τον ιό και να είναι ασυμπτωματικοί, άρα μπορεί ακόμα να μεταδίδουν υπό αυτές τις συνθήκες τον ιό. Για αυτό είναι σημαντικό ακόμα και όσοι εμβολιαστούν να εφαρμόζουν τα υπόλοιπα μέτρα δημόσιας υγείας κατά του νέου ιού, δηλαδή τη χρήση μάσκας, την τήρηση κοινωνικής απόστασης, την τακτική και σχολαστική υγιεινή των χεριών και την καθαριότητα του χώρου όπου ζουν ή εργάζονται.
Πλην όμως ότι απέχει πολύ από αυτό που λες εσύ.

Μην απαντήσεις με Χεληγέννειους ελιγμούς... :P
Άβαταρ μέλους
hellegennes

kameron έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:27
hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 15:35
H δική σου θέση ποια είναι ακριβώς;

Να μην γίνει εμβόλιο αν δεν περάσουν πρώτα τουλάχιστον 3 χρόνια, αλλά παράλληλα να μην γίνεται και λοκντάουν, να μην υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί, ούτε οι μάσκες έχουν νόημα και απλά ο καθένας να κοιτάζει να προφυλάσσεται με αποστάσεις;

Αρκεί αυτό για τα 3 χρόνια μέχρι να είμαστε σίγουροι για τα εμβόλια; Ή θεωρείς ότι όλη η ιστορία του covid έχει πάρει παγκοσμίως δυσανάλογες διαστάσεις; Και αν ναι, για ποιο λόγο δοθέντος ότι η οικονομική/κοινωνική ζημιά που υφίστανται όλα τα κράτη είναι τεράστια.
Τις έχω πει τις θέσεις μου πολλές φορές. Καλώς υπάρχουν τα εμβόλια για τις ομάδες υψηλού κινδύνου, είμαι υπέρ να το κάνουν ΟΣΟΙ θέλουν και τα υπόλοιπα για αντιεμβολιαστές και πιστοποιητικά και υποχρεώσεις είναι παπαριές.

Οι καραντίνες στο σύνολο της χώρας δεν βοηθάνε σε κάτι απ' την στιγμή που υπάρχει επιδημία, δηλαδή ο ιός είναι εξαπλωμένος παντού. Στην καλύτερη περίπτωση -αν συμβαίνει κι αυτό- τρενάρει την εξέλιξη σε μικρότερα κύματα, που μπορεί να είναι θετικό για την αντιμετώπιση από τα συστήματα υγείας, δημιουργεί όμως ανεπανόρθωτες βλάβες στην οικονομία, επιδεινώνει την υγεία του γενικού πληθυσμού και κατά πάσα πιθανότητα επιμηκύνει την πανδημία, δίνοντας μεγαλύτερο χρόνο και περιθώριο για μεταλλάξεις και αποδυναμώνοντας την επίδραση της φυσικής ανοσίας, η οποία από κύμα σε κύμα φθίνει και φτου και απ' την αρχή.

Οι μάσκες δεν έχει βρεθεί να έχουν βοηθήσει καμμιά δυτική χώρα, για τις οποίες έχουμε αξιόπιστα στατιστικά. Μάσκες-ξεμάσκες, ο ιός εκτυλίσσεται ανεμπόδιστα και όλες οι χώρες φάγανε στην μάπα και δεύτερο και τρίτο κύμα. Το δοκιμάσαμε· απέτυχε. Το ίδιο είχε γίνει και το 1918. Οι μετέπειτα μελέτες έδειξαν ανύπαρκτη επίδραση της μάσκας, όπου χρησιμοποιήθηκε γενικευμένα. Γι' αυτό άλλωστε και μέχρι σήμερα δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε ποτέ ως μέτρο.

Ναι, θεωρώ ότι έχει πάρει δυσανάλογες διαστάσεις, γιατί η ζημιά που κάνουμε με τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι δυσανάλογη με την απειλή. Θεωρώ ότι μας παρέσυρε σ' αυτό το τριπάκι η Κίνα, με την δική της αντίδραση και κατόπιν λειτούργησε η συλλογική αντιγραφή και κοινωνική ευαισθησία, σε συνδυασμό με τα νέα ηλεκτρονικά μέσα, που έχουν καταστήσει δυνατή την πίεση ακόμα και από πολύ μικρές ομάδες που φωνάζουν δυνατά.

Αυτό όμως είναι δική μου θεώρηση, μπορείς και να την αγνοήσεις. Με ρώτησες και απάντησα για ποιον λόγο πιστεύω ότι επιτράπηκε αυτή η αντίδραση παρά την ζημιά. Τα άλλα είναι δεδομένα.

Όσο για το πώς θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί αντ' αυτού η κατάσταση, έχω ξαναπεί ότι θα έπρεπε να στοχεύσουν οι κυβερνήσεις σε ενίσχυση των ΕΣΥ, πολύ μεγαλύτερη από την παρούσα, να πέσει χρήμα για ασφαλείς μετακινήσεις, δηλαδή πολλαπλάσια δρομολόγια με πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις και να θεσπιστούν πολύ αυστηρότερα μέτρα υγιεινής και αποστάσεων, που αυτήν την στιγμή υπάρχουν μόνο σαν οδηγίες.

Αυτά απαιτούν χρήμα πολύ λιγότερο απ' αυτό που έχει δοθεί για να μένουν κλειστά τα καταστήματα.

Δεν είμαι αντίθετος με την στοχευμένη χρήση μάσκας, δηλαδή σε άτομα που έχουν έστω υποψία συμπτωμάτων, σε επισκέψεις σε άτομα με υποψία συμπτωμάτων, σε γηροκομεία, νοσοκομεία και ΜΜΜ. Ταυτόχρονα, όμως, με την δημιουργία αυστηρών προδιαγραφών κατασκευής και ίσως δωρεάν χορήγησης ή επιδότησης, μιας και θα είναι ακριβότερες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Λοξίας έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:48
..., γιατί όσοι εμβολιάζονται καλούνται να μην μετακινούνται καθόλου για το επόμενο διάστημα και να προσέχουν ακόμα περισσότερο, γιατί το ανοσοποιητικό τους είναι πιο ευάλωτο.
Ώπα Χέλη...είτε εσύ λες μαλακίες, είτε σου είπαν μαλακίες (και τις αναμεταδίδεις), είτε το ιατρικό προσωπικό που συμβούλεψε εμένα, την σύντροφό μου, τους συγγενείς μου και τους φίλους μου (συνολικά πάνω από 15 άτομα), είναι άσχετο και σκιτζήδες...
Και, πόσω μάλλον, δεν μας γνωστοποιήθηκε πως το ανοσοποιητικό μας είναι τώρα "πιο ευάλωτο".

Με ένα πρόχειρο ψάξιμο, δεν βρήκα να υπάρχει κάποια τέτοια οδηγία σαν και αυτήν που ισχυρίζεσαι.
Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν όσοι εμβολιαστούν με τα νέα εμβόλια μπορεί να μολυνθούν από τον ιό και να είναι ασυμπτωματικοί, άρα μπορεί ακόμα να μεταδίδουν υπό αυτές τις συνθήκες τον ιό. Για αυτό είναι σημαντικό ακόμα και όσοι εμβολιαστούν να εφαρμόζουν τα υπόλοιπα μέτρα δημόσιας υγείας κατά του νέου ιού, δηλαδή τη χρήση μάσκας, την τήρηση κοινωνικής απόστασης, την τακτική και σχολαστική υγιεινή των χεριών και την καθαριότητα του χώρου όπου ζουν ή εργάζονται.

Εγώ πάλι με μια αναζήτηση 2 δευτερολέπτων βλέπω αυτό:

Hundreds of healthcare workers who are off work for health reasons during the pandemic have been told to stay at home despite being fully vaccinated.

More than 650 Health Service Executive staff, most of them frontline workers, are cocooning at home because they are considered vulnerable to coronavirus.

Some are past normal retirement age while others have underlying conditions that make them vulnerable to the disease.

With the vaccination of frontline healthcare workers virtually complete, the HSE has been wrestling with what to do with this group of staff, who are separate from others with health issues who can continue to work from home or can be redeployed to other roles.

Some are keen to be allowed to return to work while others still have health concerns despite being fully vaccinated and do not wish to have direct patient contact.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:51
Τις ξέρω τις θέσεις σου, το σκεπτικό σου ως προς τη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος προσπαθώ να καταλάβω.

Ουσιαστικά λες, να το αφήσουμε να κάνει τον κύκλο του, χωρίς να "εκβιάσουμε" καταστάσεις με τα εμβόλια, χωρίς απαγορευτικά μέτρα και οι κυβερνήσεις να προσπαθήσουν απλά να βελτιώσουν περαιτέρω τις παροχές υγείας και τους τρόπους μαζικής μετακίνησης. Προφανώς θεωρείς ότι οι τυχόν επιπλέον θάνατοι δεν δικαιολογούν όλη αυτήν την αντίδραση παγκοσμίως. Με άλλα λόγια, περίπου η αρχική στρατηγική της Σουηδίας και του ΗΒ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:55
Λοξίας έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:48

Εγώ πάλι με μια αναζήτηση 2 δευτερολέπτων βλέπω αυτό:

Hundreds of healthcare workers who are off work for health reasons during the pandemic have been told to stay at home despite being fully vaccinated.

More than 650 Health Service Executive staff, most of them frontline workers, are cocooning at home because they are considered vulnerable to coronavirus.

Some are past normal retirement age while others have underlying conditions that make them vulnerable to the disease.

With the vaccination of frontline healthcare workers virtually complete, the HSE has been wrestling with what to do with this group of staff, who are separate from others with health issues who can continue to work from home or can be redeployed to other roles.

Some are keen to be allowed to return to work while others still have health concerns despite being fully vaccinated and do not wish to have direct patient contact.
ρε συ χελ, μην το παλευεις αλλο. ουτε αυτο το μπλε λεει αυτο που ειπες πριν.

αυτο.
γιατί όσοι εμβολιάζονται καλούνται να μην μετακινούνται καθόλου για το επόμενο διάστημα και να προσέχουν ακόμα περισσότερο, γιατί το ανοσοποιητικό τους είναι πιο ευάλωτο.
ειναι λαθος.

εδω βλεπουμε τι κανουν οι αγγλοι με οσους εχουν προβληματα υγειας, κι ας εχουν εμβολιαστει κλπ. οχι με οσους μολις εμβολιαστηκαν. ειναι ξεκαθαρο, δεν το σωζεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

kameron έγραψε: 15 Απρ 2021, 18:15
hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:51
Τις ξέρω τις θέσεις σου, το σκεπτικό σου ως προς τη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος προσπαθώ να καταλάβω.

Ουσιαστικά λες, να το αφήσουμε να κάνει τον κύκλο του, χωρίς να "εκβιάσουμε" καταστάσεις με τα εμβόλια, χωρίς απαγορευτικά μέτρα και οι κυβερνήσεις να προσπαθήσουν απλά να βελτιώσουν περαιτέρω τις παροχές υγείας και τους τρόπους μαζικής μετακίνησης. Προφανώς θεωρείς ότι οι τυχόν επιπλέον θάνατοι δεν δικαιολογούν όλη αυτήν την αντίδραση παγκοσμίως. Με άλλα λόγια, περίπου η αρχική στρατηγική της Σουηδίας και του ΗΒ.
Με δυο ουσιώδεις διαφορές: σε αντίθεση με την Σουηδία και το ΗΒ, προτείνω μέτρα και δεν είμαι αντίθετος με τον εμβολιασμό όποιου θέλει να εμβολιαστεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

104 νεκροι, ρεκορ στους διασωληνωμενους.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 819 (62.9% άνδρες), αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... natoi.html

.
Γκουερινο

104 νεκροί 819 στις μεθ και ενας γαμημένος δημοσιογράφος δεν ρωταει εναν ειδικό απο τους μαιντανους αν αναμεσα τους υπάρχουν εμβολιασμένοι

Λες και δεν εχει σημασία
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ασέβαστος έγραψε: 15 Απρ 2021, 18:19 εδω βλεπουμε τι κανουν οι αγγλοι με οσους εχουν προβληματα υγειας, κι ας εχουν εμβολιαστει κλπ. οχι με οσους μολις εμβολιαστηκαν.
Προβλήματα υγείας έχουν στην πλειονότητά τους οι μεγάλες ηλικίες που εμβολιάστηκαν πρώτες με το εμβόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”