!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μποτ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποιά μποτ είναι τα πιό εξευτελισμένα ;

ΟΣΦΠ
1
4%
ΣΟΚ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΡΙΣΣΩΦ
3
13%
ΑΒΓΑ
2
8%
ΠΙΛΑΦΙΟΙ & ΣΑΝΕΛ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΥΡΙΖΑ
15
63%
Αν υπήρχαν και ΝΔ μποτ -επειδή την πέφτουν στον θεματοθέτη οι ζαίοι- πιστεύετε ευρισκόμενοι εν νηφαλιότητι ότι τα πχόρουμ.gr / πχόρουμ.com.gr θα ηδύναντο να περιγραφούν ως είδη νδμποτικού χώρου ;
3
13%

Σύνολο ψήφων: 24

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Μποτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

alekhine έγραψε: 06 Αύγ 2018, 11:59
wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 11:58
alekhine έγραψε: 06 Αύγ 2018, 11:49 τα ΝΔμποτ δεν τα παρακολουθουσα και αρα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειχαμε
Ε τότε γιατί μας τα ζαλίζεις ;
ποιος στα ζαλιζει ρε τα italics δεν τα βλεπεις?
Τι κάνουν τα italics ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 23:53 Από τα μποτ που έχουν παρελάσει κατά καιρούς από τα πχόρουμ.gr και πχόρουμ.com.gr σταχυολόγησα τα κυριώτερα.
Είχαμε λοιπόν τα μποτ Ολυμπιακού Πειραιά της εποχής Σώκρατες. Αυτά ήταν και πολιτικοποιημένα μποτ (σοκ) γιατί ήταν το σοκ βασικά που τους έδινε τα πρωταθλήματα -ενώ η ΝΔ τόλμησε και έδωσε ένα στον Μανολάκη. Μπορεί να ήταν και μποτ του σοκ που πήδηξαν στο τραίνο της εθνικής ερυθρόλευκης ευφορίας και της ισχυράς -τότε- Ελλάδος. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρω.
Είχαμε τα μποτ του σοκ τα καθαρόαιμα, που έγραψαν μία οπωσδήποτε μεγάλη εποχή. Προϊντερνετικά δεν τα είχαμε, αφού το πχόρουμ για τεχνικούς λόγους δεν λειτουργούσε. Έτσι μία ανεπανάληπτη εποχή χάθηκε αλλά και η εποχή 2001-2010 δεν ήταν κακή για το σοκ.
Είχαμε τα πατροπαράδοτα μποτ του Περισσώφ, αφού το λέει και η παροιμία: Eθνική δεν γίνεται χωρίς τον Χαριστέα.
Είχαμε τα αβγομπότ. Αυτά έχουν περίεργη ιστορία. Τα παλιά αβγομπότ ήταν απροκάλυπτα γερμανόφιλα. Έγραφαν διάφορα υπέρ των Ούννων, έλεγαν και ιστορίες από τον πόλεμο. Μετά διετάχθησαν να εξαφανιστούν αυτά και πήραν τη θέση τους κάτι περίεργα αχρωμάτιστα αβγομπότ που μας έγραφαν ναζιές (mister magoo είναι ένα όνομα που θυμάμαι). Τελικά αποκτήσαμε τα αβγομπότ τα κανονικά, της Ουρανίας.
Είχαμε τα πιλαφομπότ. Αυτά ήταν -πρέπει να λεχθεί- δυνατά μποτ με σκληρά επιχειρήματα, υπέρ της δραχμής, υπέρ του iou (γουστάρει ο Γιαννόπουλος τη Φούλη Δημητρίου). Τώρα πρέπει να είναι στο "elefthero" αυτά.
Είχαμε τα σανελομπότ. Λίγα και βασικά τα μπέρδευες με τα προαναφερθέντα πιλαφομπότ αυτά. Δυναμικά όμως.
Τέλος τα συριζομπότ. Εδώ τι να πω εγώ ; At a loss for words που λένε και οι γηραιοί Αλβιόνιοι.

Για να μην τεθεί εν αμφιβόλω η αμεροληψία μου πρέπει να πω και μποτ της παρατάξεως των πλε.
Τέτοια δεν είχαμε όμως, ότι και να λέτε.
Ο λόγος είναι ότι η Ρηγίλλης / Μοσχάτο δεν δίνει του αγγέλου της νερό, όχι μποτ.
Δεν είχαμε λοιπόν.

Στο δημοψήφισμα που παραθέτω συμπεριλαμβάνω και το σοκ αν και είναι ιστορική πλέον η παρουσία του.
πώς πρέπει να νιώσω τώρα;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:13
wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 23:53 Από τα μποτ που έχουν παρελάσει κατά καιρούς από τα πχόρουμ.gr και πχόρουμ.com.gr σταχυολόγησα τα κυριώτερα.
Είχαμε λοιπόν τα μποτ Ολυμπιακού Πειραιά της εποχής Σώκρατες. Αυτά ήταν και πολιτικοποιημένα μποτ (σοκ) γιατί ήταν το σοκ βασικά που τους έδινε τα πρωταθλήματα -ενώ η ΝΔ τόλμησε και έδωσε ένα στον Μανολάκη. Μπορεί να ήταν και μποτ του σοκ που πήδηξαν στο τραίνο της εθνικής ερυθρόλευκης ευφορίας και της ισχυράς -τότε- Ελλάδος. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρω.
Είχαμε τα μποτ του σοκ τα καθαρόαιμα, που έγραψαν μία οπωσδήποτε μεγάλη εποχή. Προϊντερνετικά δεν τα είχαμε, αφού το πχόρουμ για τεχνικούς λόγους δεν λειτουργούσε. Έτσι μία ανεπανάληπτη εποχή χάθηκε αλλά και η εποχή 2001-2010 δεν ήταν κακή για το σοκ.
Είχαμε τα πατροπαράδοτα μποτ του Περισσώφ, αφού το λέει και η παροιμία: Eθνική δεν γίνεται χωρίς τον Χαριστέα.
Είχαμε τα αβγομπότ. Αυτά έχουν περίεργη ιστορία. Τα παλιά αβγομπότ ήταν απροκάλυπτα γερμανόφιλα. Έγραφαν διάφορα υπέρ των Ούννων, έλεγαν και ιστορίες από τον πόλεμο. Μετά διετάχθησαν να εξαφανιστούν αυτά και πήραν τη θέση τους κάτι περίεργα αχρωμάτιστα αβγομπότ που μας έγραφαν ναζιές (mister magoo είναι ένα όνομα που θυμάμαι). Τελικά αποκτήσαμε τα αβγομπότ τα κανονικά, της Ουρανίας.
Είχαμε τα πιλαφομπότ. Αυτά ήταν -πρέπει να λεχθεί- δυνατά μποτ με σκληρά επιχειρήματα, υπέρ της δραχμής, υπέρ του iou (γουστάρει ο Γιαννόπουλος τη Φούλη Δημητρίου). Τώρα πρέπει να είναι στο "elefthero" αυτά.
Είχαμε τα σανελομπότ. Λίγα και βασικά τα μπέρδευες με τα προαναφερθέντα πιλαφομπότ αυτά. Δυναμικά όμως.
Τέλος τα συριζομπότ. Εδώ τι να πω εγώ ; At a loss for words που λένε και οι γηραιοί Αλβιόνιοι.

Για να μην τεθεί εν αμφιβόλω η αμεροληψία μου πρέπει να πω και μποτ της παρατάξεως των πλε.
Τέτοια δεν είχαμε όμως, ότι και να λέτε.
Ο λόγος είναι ότι η Ρηγίλλης / Μοσχάτο δεν δίνει του αγγέλου της νερό, όχι μποτ.
Δεν είχαμε λοιπόν.

Στο δημοψήφισμα που παραθέτω συμπεριλαμβάνω και το σοκ αν και είναι ιστορική πλέον η παρουσία του.
πώς πρέπει να νιώσω τώρα;
Που να ξέρουμε ;
Άβαταρ μέλους
foscilis

εννοώ που σκέφτηκες κάτι τόσο άσχημο για μένα (υπό το φως των απόψεών σου για τα μποτ)

σα να γράφω εγώ κατεβατό πόσο με ενοχλούν οι αδερφάρες αφού έχω εξηγήσει ότι σε θεωρώ μια εκ του πλήθους των.

:a040:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:25 εννοώ που σκέφτηκες κάτι τόσο άσχημο για μένα (υπό το φως των απόψεών σου για τα μποτ)

σα να γράφω εγώ κατεβατό πόσο με ενοχλούν οι αδερφάρες αφού έχω εξηγήσει ότι σε θεωρώ μια εκ του πλήθους των.

Δεν αναφέρεσαι καθόλου σ' αυτό το θρεδ.
Ποιός είπε για σένα ;
Αδερφάρα είμαι - τιμή μου και καμάρι μου. Στην πιάτσα με φωνάζουν Αλφονσίνα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Έλα ρε, τον φυσάς τον κουραμπιέ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

sys3x έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:41 Έλα ρε, τον φυσάς τον κουραμπιέ;
Άμα λάχει.
Άβαταρ μέλους
foscilis

wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:37
foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:25 εννοώ που σκέφτηκες κάτι τόσο άσχημο για μένα (υπό το φως των απόψεών σου για τα μποτ)

Ποιός είπε για σένα ;
εσύ πριν λίγες εβδομάδες, αλτσχαϊμεριάρα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:41
Άμα λάχει.
Ωραίος, καθαρές δουλειές ή ψωλοχύματα;
Άμα πάντως σου λείπουν τίποτα μπροστινά δόντια και δεν βάζεις χέρι τύφλα να χει η Τζίνα Τζέημσον.

.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:45

Ποιός είπε για σένα ;
Άλλη συζήτηση.
Νόμιζα ότι στο παλιό ήσουνα neutral και μετά είπαν οι άλλοι όχι ο ίδιος μπόμπος ήταν και μετά είπα εγώ α καλά και μετά είπαν αυτοί δεν είναι άλλος είναι ο ίδιος. Αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

sys3x έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:46
wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:41
Άμα λάχει.
Ωραίος, καθαρές δουλειές ή ψωλοχύματα;
Άμα πάντως σου λείπουν τίποτα μπροστινά δόντια και δεν βάζεις χέρι τύφλα να χει η Τζίνα Τζέημσον.
σε κάνω report
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

τα νδσοκ μποτ του εξωτερικου
Άβαταρ μέλους
sys3x

perseus έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:55 τα νδσοκ μποτ του εξωτερικου
:smt023
Τα άλλα τουλάχιστον θα παίρνουν και κάνα ψιλό όσο σιχαμένα και να είναι.

.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 05:29
Highlander έγραψε:
Highlander έγραψε:
Highlander έγραψε:
Highlander έγραψε:
...
Highlander έγραψε:

Πάντως όποιος έχει τη fly μυγιάζεται.
Εσύ πάλι που έγραψες ότι όλα τα κόμματα έχουν μποτ εκτός από τη νδ δεν έχεις τη fly :lol:
Άβαταρ μέλους
foscilis

wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:51
foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:45

Ποιός είπε για σένα ;
Άλλη συζήτηση.
Νόμιζα ότι στο παλιό ήσουνα neutral και μετά είπαν οι άλλοι όχι ο ίδιος μπόμπος ήταν και μετά είπα εγώ α καλά και μετά είπαν αυτοί δεν είναι άλλος είναι ο ίδιος. Αυτό ακριβώς.
άρα ξεκαθαρίζουμε ότι οποιαδήποτε αναφορά σε μποτ δεν αφορά εμένα, παραμένουν ωστόσο οι θετικοί χαρακτηρισμοί "ιστορικό μέλος" κλπ εγκωμιαστικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”