Τι κάνουν τα italics ;alekhine έγραψε: 06 Αύγ 2018, 11:59ποιος στα ζαλιζει ρε τα italics δεν τα βλεπεις?wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 11:58Ε τότε γιατί μας τα ζαλίζεις ;alekhine έγραψε: 06 Αύγ 2018, 11:49 τα ΝΔμποτ δεν τα παρακολουθουσα και αρα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειχαμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποτ
- wooded glade
Re: Μποτ
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
πώς πρέπει να νιώσω τώρα;wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 23:53 Από τα μποτ που έχουν παρελάσει κατά καιρούς από τα πχόρουμ.gr και πχόρουμ.com.gr σταχυολόγησα τα κυριώτερα.
Είχαμε λοιπόν τα μποτ Ολυμπιακού Πειραιά της εποχής Σώκρατες. Αυτά ήταν και πολιτικοποιημένα μποτ (σοκ) γιατί ήταν το σοκ βασικά που τους έδινε τα πρωταθλήματα -ενώ η ΝΔ τόλμησε και έδωσε ένα στον Μανολάκη. Μπορεί να ήταν και μποτ του σοκ που πήδηξαν στο τραίνο της εθνικής ερυθρόλευκης ευφορίας και της ισχυράς -τότε- Ελλάδος. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρω.
Είχαμε τα μποτ του σοκ τα καθαρόαιμα, που έγραψαν μία οπωσδήποτε μεγάλη εποχή. Προϊντερνετικά δεν τα είχαμε, αφού το πχόρουμ για τεχνικούς λόγους δεν λειτουργούσε. Έτσι μία ανεπανάληπτη εποχή χάθηκε αλλά και η εποχή 2001-2010 δεν ήταν κακή για το σοκ.
Είχαμε τα πατροπαράδοτα μποτ του Περισσώφ, αφού το λέει και η παροιμία: Eθνική δεν γίνεται χωρίς τον Χαριστέα.
Είχαμε τα αβγομπότ. Αυτά έχουν περίεργη ιστορία. Τα παλιά αβγομπότ ήταν απροκάλυπτα γερμανόφιλα. Έγραφαν διάφορα υπέρ των Ούννων, έλεγαν και ιστορίες από τον πόλεμο. Μετά διετάχθησαν να εξαφανιστούν αυτά και πήραν τη θέση τους κάτι περίεργα αχρωμάτιστα αβγομπότ που μας έγραφαν ναζιές (mister magoo είναι ένα όνομα που θυμάμαι). Τελικά αποκτήσαμε τα αβγομπότ τα κανονικά, της Ουρανίας.
Είχαμε τα πιλαφομπότ. Αυτά ήταν -πρέπει να λεχθεί- δυνατά μποτ με σκληρά επιχειρήματα, υπέρ της δραχμής, υπέρ του iou (γουστάρει ο Γιαννόπουλος τη Φούλη Δημητρίου). Τώρα πρέπει να είναι στο "elefthero" αυτά.
Είχαμε τα σανελομπότ. Λίγα και βασικά τα μπέρδευες με τα προαναφερθέντα πιλαφομπότ αυτά. Δυναμικά όμως.
Τέλος τα συριζομπότ. Εδώ τι να πω εγώ ; At a loss for words που λένε και οι γηραιοί Αλβιόνιοι.
Για να μην τεθεί εν αμφιβόλω η αμεροληψία μου πρέπει να πω και μποτ της παρατάξεως των πλε.
Τέτοια δεν είχαμε όμως, ότι και να λέτε.
Ο λόγος είναι ότι η Ρηγίλλης / Μοσχάτο δεν δίνει του αγγέλου της νερό, όχι μποτ.
Δεν είχαμε λοιπόν.
Στο δημοψήφισμα που παραθέτω συμπεριλαμβάνω και το σοκ αν και είναι ιστορική πλέον η παρουσία του.
- wooded glade
Που να ξέρουμε ;foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:13πώς πρέπει να νιώσω τώρα;wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 23:53 Από τα μποτ που έχουν παρελάσει κατά καιρούς από τα πχόρουμ.gr και πχόρουμ.com.gr σταχυολόγησα τα κυριώτερα.
Είχαμε λοιπόν τα μποτ Ολυμπιακού Πειραιά της εποχής Σώκρατες. Αυτά ήταν και πολιτικοποιημένα μποτ (σοκ) γιατί ήταν το σοκ βασικά που τους έδινε τα πρωταθλήματα -ενώ η ΝΔ τόλμησε και έδωσε ένα στον Μανολάκη. Μπορεί να ήταν και μποτ του σοκ που πήδηξαν στο τραίνο της εθνικής ερυθρόλευκης ευφορίας και της ισχυράς -τότε- Ελλάδος. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρω.
Είχαμε τα μποτ του σοκ τα καθαρόαιμα, που έγραψαν μία οπωσδήποτε μεγάλη εποχή. Προϊντερνετικά δεν τα είχαμε, αφού το πχόρουμ για τεχνικούς λόγους δεν λειτουργούσε. Έτσι μία ανεπανάληπτη εποχή χάθηκε αλλά και η εποχή 2001-2010 δεν ήταν κακή για το σοκ.
Είχαμε τα πατροπαράδοτα μποτ του Περισσώφ, αφού το λέει και η παροιμία: Eθνική δεν γίνεται χωρίς τον Χαριστέα.
Είχαμε τα αβγομπότ. Αυτά έχουν περίεργη ιστορία. Τα παλιά αβγομπότ ήταν απροκάλυπτα γερμανόφιλα. Έγραφαν διάφορα υπέρ των Ούννων, έλεγαν και ιστορίες από τον πόλεμο. Μετά διετάχθησαν να εξαφανιστούν αυτά και πήραν τη θέση τους κάτι περίεργα αχρωμάτιστα αβγομπότ που μας έγραφαν ναζιές (mister magoo είναι ένα όνομα που θυμάμαι). Τελικά αποκτήσαμε τα αβγομπότ τα κανονικά, της Ουρανίας.
Είχαμε τα πιλαφομπότ. Αυτά ήταν -πρέπει να λεχθεί- δυνατά μποτ με σκληρά επιχειρήματα, υπέρ της δραχμής, υπέρ του iou (γουστάρει ο Γιαννόπουλος τη Φούλη Δημητρίου). Τώρα πρέπει να είναι στο "elefthero" αυτά.
Είχαμε τα σανελομπότ. Λίγα και βασικά τα μπέρδευες με τα προαναφερθέντα πιλαφομπότ αυτά. Δυναμικά όμως.
Τέλος τα συριζομπότ. Εδώ τι να πω εγώ ; At a loss for words που λένε και οι γηραιοί Αλβιόνιοι.
Για να μην τεθεί εν αμφιβόλω η αμεροληψία μου πρέπει να πω και μποτ της παρατάξεως των πλε.
Τέτοια δεν είχαμε όμως, ότι και να λέτε.
Ο λόγος είναι ότι η Ρηγίλλης / Μοσχάτο δεν δίνει του αγγέλου της νερό, όχι μποτ.
Δεν είχαμε λοιπόν.
Στο δημοψήφισμα που παραθέτω συμπεριλαμβάνω και το σοκ αν και είναι ιστορική πλέον η παρουσία του.
- wooded glade
Δεν αναφέρεσαι καθόλου σ' αυτό το θρεδ.foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:25 εννοώ που σκέφτηκες κάτι τόσο άσχημο για μένα (υπό το φως των απόψεών σου για τα μποτ)
σα να γράφω εγώ κατεβατό πόσο με ενοχλούν οι αδερφάρες αφού έχω εξηγήσει ότι σε θεωρώ μια εκ του πλήθους των.
![]()
Ποιός είπε για σένα ;
Αδερφάρα είμαι - τιμή μου και καμάρι μου. Στην πιάτσα με φωνάζουν Αλφονσίνα.
- wooded glade
εσύ πριν λίγες εβδομάδες, αλτσχαϊμεριάρα.wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:37Δεν αναφέρεσαι καθόλου σ' αυτό το θρεδ.foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:25 εννοώ που σκέφτηκες κάτι τόσο άσχημο για μένα (υπό το φως των απόψεών σου για τα μποτ)
σα να γράφω εγώ κατεβατό πόσο με ενοχλούν οι αδερφάρες αφού έχω εξηγήσει ότι σε θεωρώ μια εκ του πλήθους των.
![]()
Ποιός είπε για σένα ;
Ωραίος, καθαρές δουλειές ή ψωλοχύματα;
Άμα πάντως σου λείπουν τίποτα μπροστινά δόντια και δεν βάζεις χέρι τύφλα να χει η Τζίνα Τζέημσον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
Άλλη συζήτηση.foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:45εσύ πριν λίγες εβδομάδες, αλτσχαϊμεριάρα.wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:37Δεν αναφέρεσαι καθόλου σ' αυτό το θρεδ.foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:25 εννοώ που σκέφτηκες κάτι τόσο άσχημο για μένα (υπό το φως των απόψεών σου για τα μποτ)
![]()
Ποιός είπε για σένα ;
Νόμιζα ότι στο παλιό ήσουνα neutral και μετά είπαν οι άλλοι όχι ο ίδιος μπόμπος ήταν και μετά είπα εγώ α καλά και μετά είπαν αυτοί δεν είναι άλλος είναι ο ίδιος. Αυτό ακριβώς.
- wooded glade
σε κάνω reportsys3x έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:46Ωραίος, καθαρές δουλειές ή ψωλοχύματα;
Άμα πάντως σου λείπουν τίποτα μπροστινά δόντια και δεν βάζεις χέρι τύφλα να χει η Τζίνα Τζέημσον.
- Highlander
Εσύ πάλι που έγραψες ότι όλα τα κόμματα έχουν μποτ εκτός από τη νδ δεν έχεις τη flywooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 05:29Highlander έγραψε:Highlander έγραψε:Highlander έγραψε:...Highlander έγραψε:
Highlander έγραψε:
Πάντως όποιος έχει τη fly μυγιάζεται.
άρα ξεκαθαρίζουμε ότι οποιαδήποτε αναφορά σε μποτ δεν αφορά εμένα, παραμένουν ωστόσο οι θετικοί χαρακτηρισμοί "ιστορικό μέλος" κλπ εγκωμιαστικά.wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:51Άλλη συζήτηση.foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:45εσύ πριν λίγες εβδομάδες, αλτσχαϊμεριάρα.wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 12:37
Δεν αναφέρεσαι καθόλου σ' αυτό το θρεδ.
Ποιός είπε για σένα ;
Νόμιζα ότι στο παλιό ήσουνα neutral και μετά είπαν οι άλλοι όχι ο ίδιος μπόμπος ήταν και μετά είπα εγώ α καλά και μετά είπαν αυτοί δεν είναι άλλος είναι ο ίδιος. Αυτό ακριβώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 213 Απαντήσεις
- 3137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern