!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εγκεφαλικό έπαθε η δημοσιογράφος! Μαθητής λυκείου με ψαλμωδία ως ringtone στο κινητό!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Εγκεφαλικό έπαθε η δημοσιογράφος! Μαθητής λυκείου με ψαλμωδία ως ringtone στο κινητό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Cavaliere έγραψε: 12 Απρ 2021, 13:59
Πασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2021, 13:54
Cavaliere έγραψε: 12 Απρ 2021, 13:48 Φυσικά υπάρχουν οικογένειες με ιδανικά και αξίες που δεν είναι Χριστιανοί. Όπως και Χριστιανοί καθάρματα.Για το αν με εμποδίζουν, όχι, δεν με εμποδίζουν, αλλά όταν ήμουνα νέος, άμα δεν έσπαγες δόντια και ήσουνα λίγο φλωράκος, δεν αντεχότανε το bullying όταν ήσουνα της Εκκλησίας.
Λυπάμαι γι'αυτό που διαβάζω. Ο εκφοβισμός είναι κάτι που δεν ανέχομαι. Πόσο μάλλον να συμβαίνει σε παιδιά που διαμορφώνουν προσωπικότητες. Ευαίσθητη ηλικία, πανάθεμά με.
Είμαι της άποψης, πως η επιλογή είναι σπουδαίο εφόδιο, όταν σου δίδεται απλόχερα.
Στην εποχή που ήμουν εγώ έφηβος, ήταν χάλια. Κανένας σεβασμός, κανένας κανόνας, εύκολα γινόταν κάποιος περίγελος και δεν τον προστάτευε σχεδόν κανείς. Για τα δε χριστιανικά, ως έφηβος πήγα να εξομολογηθώ 2 φορές, και ο ίδιος Παπάς ενδιαφερόταν μόνο αν έχω γαμήσει,ή όχι. Δεν ξαναεξομολογήθηκα ως τα 32 μου, θεώρησα το πράγμα πολύ επιφανειακό και με ψυχομανιακή εμμονή στο σεξ, όταν ένας έφβος έχει τόσα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση του με το Θείο. Το αποτέλεσμα, να μάθουμε πως ο Θεός είναι ένας μπάρμπας που μετράει τα γαμήσια μας και τις μπουκιές μας, πράγμα εσφαλμένο και θρησκόληπτο.
Θα σου μιλήσω πολύ ντόμπρα, όπως κάνω πάντα εξ'άλλου. Δεν έζησα σε θρησκευόμενη οικογένεια, βασικά δεν είχα οικογένεια,( αυτό πάρτο όπως θες..),αλλά μόνη μου προσπαθούσα να αντιληφθώ τα περί θρησκείας Είχαμε έναν παππά στο Λύκειο, που ήμουν η αγαπημένη του και ήταν ο αγαπημένος μου. Να σου πω γιατί; Διότι άκουγε όλες τις αμφιβολίες μου, όλα τα δύσκολα ερωτήματα. Απαντούσε και σε φιλοσοφικό επίπεδο, αλλά δεν απέφευγε και τη λογική προσέγγιση στις αντιρρήσεις μου. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να με εξομολογήσει. Αρνήθηκα. Διότι θεωρώ πως ουδείς μπορεί να μαζέψει τις ''αμαρτίες'' μου, που εγώ θεωρώ επιλογές εκ των πραγμάτων. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία. Ακόμη και σε δύσκολες στιγμές κατάρρευσης, βρήκα δύναμη, όρθωσα ανάστημα, πάλι από επιλογή.
Έσωσα την πάρτη μου, απ'τα χειρότερα. Δεν είμαι ταπεινός άνθρωπος, κάργα εγωϊσταριό είμαι, αλλά με ένα κωλοσυναίσθημα που καταντάει αποπνικτικό, ώρες- ώρες.
Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως το by the book, και η αυστηρή θεϊκή παρέμβασις, που βάζει φραγμό στα θέλω, δεν δουλεύει πάντα. Θέλω να έχω το πάνω χέρι στη ζήση μου, με όποιες συνέπειες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Εγκεφαλικό έπαθε η δημοσιογράφος! Μαθητής λυκείου με ψαλμωδία ως ringtone στο κινητό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:13
George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:12 Δεν ειπα οτι αναφέρθηκες σε μενα. Απλα θελω να δω κατι.

Με θεωρεις θρησκοληπτο?
Μα δεν σε γνωρίζω προσωπικά. Πώς μού ζητάς να κάνω μια τέτοια κρίση;
Kαι πως περιμένεις λοιπον να κανεις κριση για το παιδι που δεν το ξερεις και το ειδες για 5 λεπτα σε ενα βιντεο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:12 Δεν ειπα οτι αναφέρθηκες σε μενα. Απλα θελω να δω κατι.

Με θεωρεις θρησκοληπτο?
Για τους άλλους πώς κάνεις; :lol:
Όταν υπηρετούσα στον στρατό, το κινητό χτυπούσε με το εμβατήριο του Π. Μελά.
Τώρα τον αντιστοίχησα μόνο στους καραβανάδες.
Είμαι στρατόκαβλος;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:16

Με θεωρεις θρησκοληπτο?
Kαι πως περιμένεις λοιπον να κανεις κριση για το παιδι που δεν το ξερεις και το ειδες για 5 λεπτα σε ενα βιντεο.
Γιατί είδα στο βίντεο ότι έχει για ήχο κλήσης ένα απολυτίκιο. Για μένα αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για άτομο θρησκόληπτο. Οι θρησκευόμενοι άνθρωποι δεν νιώθουν την ανάγκη να διαφημίσουν τη θρησκευτική τους πίστη, σε αντίθεση με τους θρησκόληπτους.
vagabondo έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:17

Με θεωρεις θρησκοληπτο?
Για τους άλλους πώς κάνεις; :lol:
Όταν υπηρετούσα στον στρατό, το κινητό χτυπούσε με το εμβατήριο του Π. Μελά.
Τώρα τον αντιστοίχησα μόνο στους καραβανάδες.
Είμαι στρατόκαβλος;
Αν είχες για ringtone στρατιωτικά εμβατήρια, τότε ναι, για μένα ήσουν στρατόκαυλος. Εκτός αν το έκανες για να τσιμπάς καμιά αδειούλα από τους καραβανάδες, οπότε είσαι ξύπνιος.
Άβαταρ μέλους
George_V

Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:22
Γιατί είδα στο βίντεο ότι έχει για ήχο κλήσης ένα απολυτίκιο. Για μένα αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για άτομο θρησκόληπτο. Οι θρησκευόμενοι άνθρωποι δεν νιώθουν την ανάγκη να διαφημίσουν τη θρησκευτική τους πίστη, σε αντίθεση με τους θρησκόληπτους.
Α μπορεις να κρινεις αυτον απο το 5λεπτο που τον ειδες και επειδη ακουσες 1 ringtone αλλα εμενα δε μπορεις να με κρινεις που πιθανοτατα εχεις διαβασει ποστς μου και εχουμε συνομιλησει ουκ ολιγες φορές εδω μεσα. Ητοι γνωριζομαστε πολυ καλυτερα απο οτι γνωριζεις τον πιτσιρικα. Αλλα δεν με κρινεις και κρινεις αυτον.

Νομιζω οτι κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Αν είχες για ringtone στρατιωτικά εμβατήρια, τότε ναι, για μένα ήσουν στρατόκαυλος. Εκτός αν το έκανες για να τσιμπάς καμιά αδειούλα από τους καραβανάδες, οπότε είσαι ξύπνιος.

Ρε συ, αν βάλω την περίοδο των Χριστούγεννα το Last Christmas των Wham, τι είμαι; :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Άμα όμως ήταν κανένας μουσουλμάνος και είχε ringtone καμια προσευχή στον Μωάμεθ εκεί θα στηνατε κωλο, λουγκρες!
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
George_V

Ju-87 έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:32 Άμα όμως ήταν κανένας μουσουλμάνος και είχε ringtone καμια προσευχή στον Μωάμεθ εκεί θα στηνατε κωλο, λουγκρες!
Εχω φιλο που εχει ηχο μηνυματος το Bismillah και ειναι ενας αξιοπρεπεστατος μουσουλμάνος γιατρος στην Αθηνα και καθολου φανατικος.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Σε τέτοιες περιπτώσεις τρέχεις να καλυφθείς!
Άβαταρ μέλους
George_V

1451 έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:38 Σε τέτοιες περιπτώσεις τρέχεις να καλυφθείς!
Μπαα...

Θυμαμαι μια φορα προ κορωνοιου ειχαμε παει να φαμε σε ενα εστιατοριο και οτι ειχαμε ξεκινησει τρωω φλασια και του λεω "ρε γιατρε Ραμαζάνι δεν εχετε αυτη την περιοδο?"

Και μου λεει "Ωχ το ξεχασα. Δε πειράζει ας φάμε. Ειναι μεγαλυτερη αμαρτια να πετάξουμε το φάγητο".
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:25

Α μπορεις να κρινεις αυτον απο το 5λεπτο που τον ειδες και επειδη ακουσες 1 ringtone αλλα εμενα δε μπορεις να με κρινεις που πιθανοτατα εχεις διαβασει ποστς μου και εχουμε συνομιλησει ουκ ολιγες φορές εδω μεσα. Ητοι γνωριζομαστε πολυ καλυτερα απο οτι γνωριζεις τον πιτσιρικα. Αλλα δεν με κρινεις και κρινεις αυτον.

Εξ ιδίων κρίνω ποιο πράγμα;
Είπαμε, αν ήταν τρολιά, ΟΚ. Αν δεν ήταν, το παιδί -για μένα- έχει πρόβλημα.
Κατά τα λοιπά, αν ακούσω κάποιον να έχει για ringtone το "μέσα στ' απρίλη τη γιορτή", λογικά θα υποθέσω ότι είναι χουντικός. Εσύ πάλι μπορεί να υποθέσεις ότι είναι ας πούμε μελισσούλα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ju-87 έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:32 Άμα όμως ήταν κανένας μουσουλμάνος και είχε ringtone καμια προσευχή στον Μωάμεθ εκεί θα στηνατε κωλο, λουγκρες!
:goodpost:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

vagabondo έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:30

Ρε συ, αν βάλω την περίοδο των Χριστούγεννα το Last Christmas των Wham, τι είμαι; :lol:
Ρομαντικός Gen X’er (αν το γράφω σωστά).
Αν πάλι το έχεις μόνιμα, στην περίπτωση που δεν είσαι ο άι Βασίλης, κάποια σκορδόπιστη σε πλήγωσε θανάσιμα κάποια Χριστούγεννα και δεν το ξεπέρασες ποτέ.
Άβαταρ μέλους
George_V

Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 22:07
George_V έγραψε: 12 Απρ 2021, 14:25

Εξ ιδίων κρίνω ποιο πράγμα;
Είπαμε, αν ήταν τρολιά, ΟΚ. Αν δεν ήταν, το παιδί -για μένα- έχει πρόβλημα.
Κατά τα λοιπά, αν ακούσω κάποιον να έχει για ringtone το "μέσα στ' απρίλη τη γιορτή", λογικά θα υποθέσω ότι είναι χουντικός. Εσύ πάλι μπορεί να υποθέσεις ότι είναι ας πούμε μελισσούλα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Εξ ιδιων τα αλλοτρια

Ειμαι σιγουρος οτι κι ενα βιβλιο απο το εξωφυλλο του το κρινεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”