-Μπαίνει ο Χρήστος ΑΜΚΑ , ο Γιώργος ΑΦΜ και ο Νίκος Ε9 σε ένα μπαρ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο νέος "μέντζης του νεούκτη".
-
Look whos talking
Re: Ο νέος "μέντζης του νεούκτη".
-Μπαίνει ο Χρήστος ΑΜΚΑ , ο Γιώργος ΑΦΜ και ο Νίκος Ε9 σε ένα μπαρ...
Το damage control έχει καθυστερήσει εδώ μέσα ή είναι ιδέα μου;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Καθυστερεί ο αυτοέλεγχος του τενεκένα.
Το αποφυτεύο αργεί συνήθως μέχρι να λειτουργήσει.
Πάντως πραγματικά με την κυβέρνηση τσίρκο που έχουμε μπλέξει διατυπώνω μια πρόταση. Ο υπερπρωθυπουργός Βαγγέλας να τους απολύσει όλους αυτούς και να κάνει μια κυβέρνηση δικιά του. Ποσο χειρότερα μπορεί να τα κάνουν ο Καραπαπάς και ο Μώραλης. Ας πάρει και κάποιες ενισχύσεις από Αφραγκούζο και τον Τσετσένο που παίζει φουλ νδούλα στο ανοιχτό κανάλι και ας κάνουν μια κυβέρνηση τεχνοκρατών. Κρίμα είναι να ξεφτιλίζονται έτσι οι Κούληδες. Αφού δεν μπορούν τα παλληκάρια που θα έλεγε και ο Αγγελος.
Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση, δεν έχουν _έναν_ μαλάκα να ελέγξει τα πράγματα πριν τα κάνουν διαθέσιμα στο κοινό;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Sid Vicious
Τι θεϊκό ειναι αυτο; 
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα όλες οι εφαρμογές να ανεβαίνουν προβληματικές.klg έγραψε: 08 Απρ 2021, 20:27Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση, δεν έχουν _έναν_ μαλάκα να ελέγξει τα πράγματα πριν τα κάνουν διαθέσιμα στο κοινό;
Υποθέτω ότι το συγκεκριμένο είναι ένα απλό πρόβλημα κωδικοποίησης χαρακτήρων μεταξύ δύο διαφορετικών συστημάτων.
- Eθνικοκοινωνιστης
αριστεια κομμουνιαArisvilla έγραψε: 08 Απρ 2021, 20:24 Πάντως πραγματικά με την κυβέρνηση τσίρκο που έχουμε μπλέξει διατυπώνω μια πρόταση. Ο υπερπρωθυπουργός Βαγγέλας να τους απολύσει όλους αυτούς και να κάνει μια κυβέρνηση δικιά του. Ποσο χειρότερα μπορεί να τα κάνουν ο Καραπαπάς και ο Μώραλης. Ας πάρει και κάποιες ενισχύσεις από Αφραγκούζο και τον Τσετσένο που παίζει φουλ νδούλα στο ανοιχτό κανάλι και ας κάνουν μια κυβέρνηση τεχνοκρατών. Κρίμα είναι να ξεφτιλίζονται έτσι οι Κούληδες. Αφού δεν μπορούν τα παλληκάρια που θα έλεγε και ο Αγγελος.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Από μαλάκες έχουν πολλούς. Για Δεξιά μιλάμε.klg έγραψε: 08 Απρ 2021, 20:27Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση, δεν έχουν _έναν_ μαλάκα να ελέγξει τα πράγματα πριν τα κάνουν διαθέσιμα στο κοινό;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
Ευκολακι, μην αναφερετε μονο το μισο, λεει επακριβως "η ομαδα του 2013 που εχει 100.000 παιχτες, εχει 100.000 παιχτες που εχουν 100.000"EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:35Έλα μου ντεKauldron έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:25
"Η ομάδα του 2013 η οποία έχει 100000 παίκτες"? (στην οθόνη που έβαλες) Τί θέλει να πεί ο ποιητής?![]()
Συνθηματικο ειναι
- Sid Vicious
Παντως για να λεμε αληθειες με τον κυριο Αχιλλεα πρωθυπουργο δεν θα συνεβαινε τετοια χαζομαραBeria έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:23
Ο αυτοέλεγχος του Τενεκενα
Στο σάιτ του ΗΔΙΚΑ
Επίτηδες το κάνουν, είμαι σίγουρος. Για να δείξουν πόσο στ' αρχιδια τους μας γράφουν
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Σε ινδικό πανηγύρι εντοπίστηκε ο Χρήστος ΑΜΚΑ, που του έφαγε τη γκόμενα ο Μέτζης
Ζούμε σε ένα σύστημα.