Είμαστε η παράταξη των Αρίστων!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο νέος "μέντζης του νεούκτη".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Ο νέος "μέντζης του νεούκτη".
Πιο ευκολα καταλαβαινει κανεις το παρακατω παρα αυτο στον υπολογιστηBeria έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:23
Ο αυτοέλεγχος του Τενεκενα
Στο σάιτ του ΗΔΙΚΑ
Επίτηδες το κάνουν, είμαι σίγουρος. Για να δείξουν πόσο στ' αρχιδια τους μας γράφουν
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- EKPLIKTIKOS
Έλα μου ντεKauldron έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:25
"Η ομάδα του 2013 η οποία έχει 100000 παίκτες"? (στην οθόνη που έβαλες) Τί θέλει να πεί ο ποιητής?
Κάποιος είχε πεί οτι στις τηλεδιασκέψεις κάθονται και λιώνουν στο Call of Duty. Τελικά μάλλον ισχύει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:35Έλα μου ντεKauldron έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:25
"Η ομάδα του 2013 η οποία έχει 100000 παίκτες"? (στην οθόνη που έβαλες) Τί θέλει να πεί ο ποιητής?![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε μλκες , μαθητή να πιάσω ν' αντιγράφει , δε θα το ξανακάνει. Αυτοί είναι τόσο στόκοι που το επαναλαμβάνουν.
Δεν είναι στοκοι. Είναι θρασυπουστεςΣτύγιος έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:37 Ρε μλκες , μαθητή να πιάσω ν' αντιγράφει , δε θα το ξανακάνει. Αυτοί είναι τόσο στόκοι που το επαναλαμβάνουν.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Mαλάκες μήπως η πρωθυπουργάρα τους βάζει να εκπαιδεύουν κάνα markov chain για να αντικαταστήσει όλους τους ΔΥ με νευρωνικά δίκτυα; Εδώ με μια κουράδα να τους αντικαταστούσες θα είχαμε boost x3 στο productivity του δημοσίου τομέα, φαντάσου με λίγο μοντε κάρλο τι θαύματα μπορούν να γίνουν.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νομιζω οτι ο σκυλος μου θα εκανε καλυτερη δουλεια.klg έγραψε: 08 Απρ 2021, 19:39 Mαλάκες μήπως η πρωθυπουργάρα τους βάζει να εκπαιδεύουν κάνα markov chain για να αντικαταστήσει όλους τους ΔΥ με νευρωνικά δίκτυα; Εδώ με μια κουράδα να τους αντικαταστούσες θα είχαμε boost x3 στο productivity του δημοσίου τομέα, φαντάσου με λίγο μοντε κάρλο τι θαύματα μπορούν να γίνουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εδω φαινεται καθαρα οτι χρησιμοποιηθηκε ο ιδιος προγραμματιστης με τον προγραμματιστη του Noviladies.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
SOS SOS καλειστε για damage control Otto Weininger και ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ακουνε;
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μήπως βασικά το πηγαίνανε για αυτοέλεγχος του τενεκέ;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.