Να κάνουμε και την Ακρόπολη τζαμί για να την σέβονται; Αυτό ήταν το πρόβλημα του Ερντογάν; Ότι δεν σέβονταν οι τουρίστες την Αγία Σοφία;giorgos mpekos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:30αν ειναι τζαμι θα τη σεβονται περισσοτερο αποτι αν ηταν μουσειο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστολή Ερντογάν στη ΠτΔ για την 25η Μαρτίου
Re: Επιστολή Ερντογάν στη ΠτΔ για την 25η Μαρτίου
-
giorgos mpekos
αυτη δεν ειναι ναος τυ χριστου οποτε τι σχεση εχειST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:32Να κάνουμε και την Ακρόπολη τζαμί για να την σέβονται; Αυτό ήταν το πρόβλημα του Ερντογάν; Ότι δεν σέβονταν οι τουρίστες την Αγία Σοφία;giorgos mpekos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:30αν ειναι τζαμι θα τη σεβονται περισσοτερο αποτι αν ηταν μουσειο![]()
ο συχορεμενος ο πατερας μου ηταν χριστιανος αλλα η μητερα μου μουσουλμανα συνεπος δεν εχω προβλημα να προσευχομαι σε τζαμι η σε εκκλησια αλλα οχι σε μουσειο
Δηλαδή σοβαρά συζητάμε τώρα ότι υπήρχε ζήτημα σεβασμού και δόθηκε αυτή η λύση; Δεν είχαν τζαμιά στην Πόλη για να προσευχηθούν;giorgos mpekos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:33 αυτη δεν ειναι ναος τυ χριστου οποτε τι σχεση εχει
ο συχορεμενος ο πατερας μου ηταν χριστιανος αλλα η μητερα μου μουσουλμανα συνεπος δεν εχω προβλημα να προσευχομαι σε τζαμι η σε εκκλησια αλλα οχι σε μουσειο
-
giorgos mpekos
πως δεν υπηρχε αν δε σεβονταν οι τουριστεςST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:35Δηλαδή σοβαρά συζητάμε τώρα ότι υπήρχε ζήτημα σεβασμού και δόθηκε αυτή η λύση; Δεν είχαν τζαμιά στην Πόλη για να προσευχηθούν;giorgos mpekos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:33 αυτη δεν ειναι ναος τυ χριστου οποτε τι σχεση εχει
Σε ένα μουσείο ή σε ένα οποιοδήποτε κρατικό χώρο μπορούσε να βάλει ότι κανόνες ήθελε ο Ερντογάν (μπείτε σεμνά ενδεδυμένοι, κάντε αυτό, μην κάνετε εκείνο κλπ). Από που τεκμαίρεται ότι στα μουσεία κάνει ο επισκέπτης ό,τι θέλει; Ούτε τζαμί χρειαζόταν να την κάνει, ούτε να καλύψει σταυρούς και αγιογραφίες.giorgos mpekos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:36πως δεν υπηρχε αν δε σεβονταν οι τουριστεςST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:35Δηλαδή σοβαρά συζητάμε τώρα ότι υπήρχε ζήτημα σεβασμού και δόθηκε αυτή η λύση; Δεν είχαν τζαμιά στην Πόλη για να προσευχηθούν;giorgos mpekos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:33 αυτη δεν ειναι ναος τυ χριστου οποτε τι σχεση εχει
Πραγματικά υπάρχει πρόβλημα αν πιστεύετε αυτά που γράφετε αλλά δεν το νομίζω.
Ηλίθιο μήπως;ST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:22Ρε συ ήμαρτον! Πες ότι κάνεις πλάκα.Maspoli έγραψε: 28 Μαρ 2021, 13:55 Πονά η καρδιά του για την Αγιά Σοφιά, κρίμα να μην την έχουμε να πουλά ψητά έξω από αυτήν να τα κονομάει, όπως τα κονομά πουλώντας (νόστιμα περμπιπτόντως) ψητά, έμπλεος θρησκευτικής κατάνυξης, εν μέσω Σαρακοστής.
Μήπως να δώσουμε και την Ακρόπολη να την κάνουν τζαμί να την σέβονται οι επισκέπτες περισσότερο; Τι είδους επιχείρημα είναι αυτό;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι σωστά, σιγά μην τα πιστεύουν αυτά που λένε.ST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:40Σε ένα μουσείο ή σε ένα οποιοδήποτε κρατικό χώρο μπορούσε να βάλει ότι κανόνες ήθελε ο Ερντογάν (μπείτε σεμνά ενδεδυμένοι, κάντε αυτό, μην κάνετε εκείνο κλπ). Από που τεκμαίρεται ότι στα μουσεία κάνει ο επισκέπτης ό,τι θέλει; Ούτε τζαμί χρειαζόταν να την κάνει, ούτε να καλύψει σταυρούς και αγιογραφίες.giorgos mpekos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:36πως δεν υπηρχε αν δε σεβονταν οι τουριστεςST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:35
Δηλαδή σοβαρά συζητάμε τώρα ότι υπήρχε ζήτημα σεβασμού και δόθηκε αυτή η λύση; Δεν είχαν τζαμιά στην Πόλη για να προσευχηθούν;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
giorgos mpekos
ενας ναος ειναι για να μπαινουν οι ανθρωποι να προσευχοντε οχι για αλλο λογοST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:40Σε ένα μουσείο ή σε ένα οποιοδήποτε κρατικό χώρο μπορούσε να βάλει ότι κανόνες ήθελε ο Ερντογάν (μπείτε σεμνά ενδεδυμένοι, κάντε αυτό, μην κάνετε εκείνο κλπ). Από που τεκμαίρεται ότι στα μουσεία κάνει ο επισκέπτης ό,τι θέλει; Ούτε τζαμί χρειαζόταν να την κάνει, ούτε να καλύψει σταυρούς και αγιογραφίες.giorgos mpekos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:36πως δεν υπηρχε αν δε σεβονταν οι τουριστεςST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:35
Δηλαδή σοβαρά συζητάμε τώρα ότι υπήρχε ζήτημα σεβασμού και δόθηκε αυτή η λύση; Δεν είχαν τζαμιά στην Πόλη για να προσευχηθούν;
Δηλαδή στη Μητρόπολη ας πούμε δεν πατάει ποτέ το πόδι του τουρίστας.giorgos mpekos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 14:44 ενας ναος ειναι για να μπαινουν οι ανθρωποι να προσευχοντε οχι για αλλο λογο
Δεν ξέρω.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:26Δύο διαφορετικά σχέδια εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα έχουν αποκαλυφθεί μέσα στα χρόνια, μετά απο επινόηση του Ερντογάν.stavmanr έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:09 Έτσι κερδίζεται η διπλωματία.
Από τη μία έλληνες στρατιώτες που βρίζουν τους τούρκους, κι από την άλλη ο τούρκος πρόεδρος εύχεται ελευθερία και δημοκρατία στην επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση εναντίον των δικών του προγόνων.
Και που ξέρεις εσύ τί λένε οι Τούρκοι στρατιώτες;
Ξέρω όμως τί λεν οι έλληνες στρατιώτες και κάνει το γύρο του πλανήτη.
Αν συγκρινουμε το τι λενε καποιοι στρατιωτες ανεπισημα με το τι λεγει επισημα ο προεδρος μιας χωρας ..stavmanr έγραψε: 28 Μαρ 2021, 19:52Δεν ξέρω.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:26Δύο διαφορετικά σχέδια εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα έχουν αποκαλυφθεί μέσα στα χρόνια, μετά απο επινόηση του Ερντογάν.stavmanr έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:09 Έτσι κερδίζεται η διπλωματία.
Από τη μία έλληνες στρατιώτες που βρίζουν τους τούρκους, κι από την άλλη ο τούρκος πρόεδρος εύχεται ελευθερία και δημοκρατία στην επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση εναντίον των δικών του προγόνων.
- Golden Age
Και κατσούφιασε κανείς; Όχι.stavmanr έγραψε: 28 Μαρ 2021, 19:52Δεν ξέρω.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:26Δύο διαφορετικά σχέδια εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα έχουν αποκαλυφθεί μέσα στα χρόνια, μετά απο επινόηση του Ερντογάν.stavmanr έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:09 Έτσι κερδίζεται η διπλωματία.
Δεν με απασχολούν τα κατσουφιάσματα.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2021, 20:10Και κατσούφιασε κανείς; Όχι.stavmanr έγραψε: 28 Μαρ 2021, 19:52Δεν ξέρω.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:26
Δύο διαφορετικά σχέδια εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα έχουν αποκαλυφθεί μέσα στα χρόνια, μετά απο επινόηση του Ερντογάν.
-
Mitharadir
Η Σακελλαροπούλου προέρχεται από τον χώρο του Σημιτικου ΠΑΣΟΚ.Ο Μητσοτάκης την επέλεξε ως ευκαιρία να κάνει άνοιγμα της ΝΔ στον σοσιαλδημοκρατικό χώρο (στους Σημιτικούς με τους οποίους βρίσκεται ιδεολογικά πολύ κοντά).Η Σακελλαροπούλου ως σοσιαλδημοκρατισα στις εκλογές αν γινόταν με λαϊκή ψήφο η εκλογή προέδρου Δημοκρατίας δεν θα έπαιρνε ούτε 10%.Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 00:29Ναι μωρέ συριζαιοι είναι αυτοί, όχι τα λιμπεραλ τζημεροειδηkameron έγραψε: 28 Μαρ 2021, 00:28Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 00:26
Ο Τσίπρας σχολιάζει τη Σακελλαροπούλου που δεν είναι αρκετά αρρενωπή ,δε βρυχάται, δεν έχει κάνει το γραφείο της εθνικό κιτσαριο κ δε βρίζει τους Τούρκους;![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση