!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστολή Ερντογάν στη ΠτΔ για την 25η Μαρτίου
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Επιστολή Ερντογάν στη ΠτΔ για την 25η Μαρτίου
Έπηξαν οι κωλότουρκοι με τα άλογα του Συντάγματος, το σκίτσο του Παπανίκου και τις μουσικές του Μασούτη και έτσι
ο Ερντογάν έστειλε επιστολή στη Σακελλαροπούλου για την 25η Μαρτίου. Σύμφωνα με το «πατριωτικό» Star η επιστολή
του Ερντογάν εύχεται στον ελληνικό λαό ευτυχία και προτρέπει σε ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών
https://www.enikos.gr/politics/770789/e ... -200-chron
Υ.Γ Προφανώς η κίνηση του Ερντογάν έχει κάποιο διπλωματικό παρασκήνιο από πίσω αλλά θέλω να σπάσω πλάκα με το
τρολάρισμα που κάνει στους «πατριώται».
ο Ερντογάν έστειλε επιστολή στη Σακελλαροπούλου για την 25η Μαρτίου. Σύμφωνα με το «πατριωτικό» Star η επιστολή
του Ερντογάν εύχεται στον ελληνικό λαό ευτυχία και προτρέπει σε ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών
https://www.enikos.gr/politics/770789/e ... -200-chron
Υ.Γ Προφανώς η κίνηση του Ερντογάν έχει κάποιο διπλωματικό παρασκήνιο από πίσω αλλά θέλω να σπάσω πλάκα με το
τρολάρισμα που κάνει στους «πατριώται».
- wooded glade
Re: Επιστολή Ερντογάν στη ΠτΔ για την 25η Μαρτίου
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γάτα ο πουστης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Προφανώς δε θα έλεγε. Πάντως δεν είναι τύχαιο πως στέλνει πρώτη φορά επιστολή ανήμερα την 25η Μαρτίου για να γράψει αυτάwooded glade έγραψε: 27 Μαρ 2021, 22:32 https://www.protothema.gr/greece/articl ... the-tomea/
Ελευθερία και τέτοια δε λέει.
τα διπλωματικά για συνεργασίες και διαλόγους. Ειδικά, η λέξη «διάλογος» εν μέσω διερευνητικών είναι λιγουλάκι ζουμερή πολιτικά.
Απο που προκυπτει οτι ειναι "γατα";
Δεν τον παιρνει πλεον κανεις στα σοβαρα
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Καλή κίνηση ακόμα και αν γίνεται εκ του πονηρού.
Έτσι κερδίζεται η διπλωματία.
Από τη μία έλληνες στρατιώτες που βρίζουν τους τούρκους, κι από την άλλη ο τούρκος πρόεδρος εύχεται ελευθερία και δημοκρατία στην επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση εναντίον των δικών του προγόνων.
Από τη μία έλληνες στρατιώτες που βρίζουν τους τούρκους, κι από την άλλη ο τούρκος πρόεδρος εύχεται ελευθερία και δημοκρατία στην επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση εναντίον των δικών του προγόνων.
Πως θα μπορούσε να μη γίνεται εκ του πονηρού; Δεν νομίζω ότι την κάνει για εμάς.
Για τις Βρυξέλλες μάλλον "είδατε τι καλό παιδί και μεγαλόψυχο που είμαι; Σαν σήμερα εξεγέρθηκαν εναντίον των προγόνων μου και τους εύχομαι ευημερία και ευτυχία".
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σε πόσες ημερες λες να τον κρεμάσουν επειδη θα χρεοκοπήσει η Τουρκία, θα φάει κυρωσεις απο την ΕΕ και βόμβες απο τις ΗΠΑ;LETO έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:04Απο που προκυπτει οτι ειναι "γατα";
Δεν τον παιρνει πλεον κανεις στα σοβαρα
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο σπουδαιότερος ηγέτης της Τουρκίας και με φιλικά συναισθήματα-σε ανθρώπινο επίπεδο-για τους Έλληνες.
- Highlander
Δικτατορία της πολιτικής ορθότητας και του cultural marxism διεθνισμού

Κάπου στο ενδιάμεσο υπάρχουν και κάποιοι Άριστοι που έχουν έτοιμες τις βαλίτσες για Ευρώπη σε περίπτωση πολέμου κι όπου φύγει φύγει.stavmanr έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:09 Έτσι κερδίζεται η διπλωματία.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Προφανώς δε το κάνει για εμάς. Ωστόσο αν φτάσουμε στο σημείο να ανταλλάσσουμε ευχές την 25η Μαρτίου και την 14η Σεπτεμβρίου (ή όποτε γιορτάζουν τέλος πάντων) θα είναι ένα βήμα εμπρός.ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:11Πως θα μπορούσε να μη γίνεται εκ του πονηρού; Δεν νομίζω ότι την κάνει για εμάς.
Για τις Βρυξέλλες μάλλον "είδατε τι καλό παιδί και μεγαλόψυχο που είμαι; Σαν σήμερα εξεγέρθηκαν εναντίον των προγόνων μου και τους εύχομαι ευημερία και ευτυχία".
- Golden Age
Maspoli έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:18 Ο σπουδαιότερος ηγέτης της Τουρκίας και με φιλικά συναισθήματα-σε ανθρώπινο επίπεδο-για τους Έλληνες.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Στις Βρυξέλλες συνέβαιναν σημαντικά πράγματα ενώ εδώ ασχολούμασταν με τον Μασούτη.ST48410 έγραψε: 27 Μαρ 2021, 23:11Πως θα μπορούσε να μη γίνεται εκ του πονηρού; Δεν νομίζω ότι την κάνει για εμάς.
https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... apofaseis/
Η ΕΕ επί της ουσίας ανοίγει το θέμα της Τελωνειακής της Ένωσης με την Τουρκία και στο πλαίσιο αυτό μπαίνει και η διαφαινόμενη επανεκκίνηση
συνομιλιών για το Κυπριακό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση