!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν το κατάλαβα ποτέ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: Δεν το κατάλαβα ποτέ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Ju-87 έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:45
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:26
Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:57

Ε δεν είναι ίδια η ευχαρίστηση. Άσε που έχεις έλεγχο της ζημιάς που θα κάνεις, να έχεις έναν προϋπολογισμο στην άκρη. Άμα με λιωμένη μούρη από οξύ τρως τρία χρόνια, κάνει εκεί ένα research πόσα πάει το μπουνίδι. Συνήθως για λάιτ περιπτώσεις ο άλλος δεν πάει δικαστήριο, γιατί ο δικηγόρος θα του φάει πιο πολλά. :003:
Μια χαρά ευχαρίστηση είναι. Ειδικά αν είναι γνωστός μέχρι και επίσκεψη στο ΚΑΤ κάνεις με λουλούδια και φοντανάκια για να του συμπαρασταθείς. :)

Έπειτα η συγκεκριμένη υπηρεσία διαθέτει τιμοκατάλογο. Ωραιότατα ελέγχεις την ζημιά. Απομακρυσμένος έλεγχος, κατά κάποιο τρόπο. :smt005:
Έχεις σύνδεσμο από αυτήν την συγκεκριμένη υπηρεσία; Ένας φίλος μου ρωτάει...
:lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:24
Naida έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:23
GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:42

κανονικα επρεπε να δειρει αυτην και να χωρισει απο το φιλο
Ούτε αυτή. Η βία δεν είναι λύση.
Ναι αλλα η Λια ειναι Βισση.
Επιρροές ούτε καν από Ερωτοδικείο, από Πέπη :lol:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Look whos talking έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:45
Το ποιον εχεις η σε εχει δεν ειναι θεμα οπτικης .Π.χ εγω ειμαι σχετικα ψηλος 1,85 αλλα σχετικα αδυνατος 84 κιλα .Δεν δειχνω δλδ γομαρι.Στο περιστατικο που αναφερθηκα ο αλλος ηταν αντε λιγο πιο κοντος αλλα ευσωμος γυμνασμενος.Θα ελεγες οτι με εχει.
Τα φαινομενα απατουν για αυτο να προσεχετε που κανετε τους μαγκες.
Ρε μιλάμε για επαρχίες, ξέρεις τι είναι ο καθένας. Αν είχε 3 ΝΤΑΝ θα το ήξερες. Ισχύει ότι μπορεί να μαζέψει 2-3 φίλους, αλλά ισχύει και το ότι μπορεί να τις ξαναφαει από κάνα πατέρα. Όπως ισχύει και ότι θα ντρέπεται να εμφανιστεί για κάνα μήνα στο δρόμο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:50
Look whos talking έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:45
Το ποιον εχεις η σε εχει δεν ειναι θεμα οπτικης .Π.χ εγω ειμαι σχετικα ψηλος 1,85 αλλα σχετικα αδυνατος 84 κιλα .Δεν δειχνω δλδ γομαρι.Στο περιστατικο που αναφερθηκα ο αλλος ηταν αντε λιγο πιο κοντος αλλα ευσωμος γυμνασμενος.Θα ελεγες οτι με εχει.
Τα φαινομενα απατουν για αυτο να προσεχετε που κανετε τους μαγκες.
Ρε μιλάμε για επαρχίες, ξέρεις τι είναι ο καθένας. Αν είχε 3 ΝΤΑΝ θα το ήξερες. Ισχύει ότι μπορεί να μαζέψει 2-3 φίλους, αλλά ισχύει και το ότι μπορεί να τις ξαναφαει από κάνα πατέρα. Όπως ισχύει και ότι θα ντρέπεται να εμφανιστεί για κάνα μήνα στο δρόμο.
Πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέρεται, τα γουρουνάκια είναι παμφάγα

Συνεχίστε.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Καλα ρε υπαναπτυκτοι βασιβουζουκοι θα παιξετε ξυλο για ενα "κερατωμα"; Ποσο καθυστερια;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Βάσει τίτλου , θυμήθηκα το παλιό άσμα. Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι κι εγώ.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ρε σεις, στους άντρες απευθύνομαι, πάτε καλά που θα πλακωθείτε επειδή η τύπισσα γουστάρει να ξενοπηδιέται με ξένο πούτσκαρη;
Στο καλό και με γεια της και χαρά της. Όσο για τον πηδήχτουλα, χάρισμά του η κυρία.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Το θεωρώ ξεφτίλα να ρίξεις ξύλο στον γαμιά. Η μητέρα ενός παιδικού μου φίλου ειχε εξωσυζυγική σχέση με έναν επίσης γνωστό μου. Όταν το έμαθε ο απατημένος συζυγος, έστειλε τον γκομενο στο νοσοκομείο. Αυτος πλήρωσε δικαστήρια. Το ανδρόγυνο χώρισε. Τα παιδιά ζούσαν, ίσως ζουν ακόμα με την ρετσινιά. Και ο γκομενος, επίσης παντρεμένος με παιδιά, εφοσον εγινε καλά, συνέχισε κανονικά την τρυφηλή ζωή του. Από την άλλη να τον σκοτώσεις, ειναι βαρύ. Θα σαπίσεις στην φυλακή. Οι τσιγγάνοι, μεσα στην μακραίωνη κουλτούρα τους, έχουν βρει την χρυσή τομή. Φροντίζουν ώστε να αφήσουν κάποιο σημάδι. Μια ουλή στο προσωπο π.χ. Κι ένα κομμένο δάκτυλο, κανένα κομμένο αρχιδι, δεν θα ήταν κακή ιδέα. :003:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Δηλαδή αυτός ο καψερός, που ψώνισε από σβέρκο, τι έπρεπε να κάνει;
Αδελφός Ράιαν Γκιγκς: Η πρώην μου με απάτησε και μαζί του και με άλλους... 9 ποδοσφαιριστές!

(...) ο αδελφός του δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που μοιράστηκε το κρεβάτι της γυναίκας του. Στη συνέντευξή του ο Ρόντρι υποστηρίζει ότι, από τότε που ξεκίνησε η σχέση του με τη Νατάσα το 2003, η άπιστη σύντροφός του τον απάτησε με 10 συνολικά ποδοσφαιριστές.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:44
Υδράργυρος έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:43
Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:39
Άσε που στο καφενείο θα λένε όλοι καλά του κάνε, το κέρατο το ξέρανε ήδη πριν το μπερτακι.
Στο καφενείο μπροστά σου θα λένε καλά της έκανες, αλλά πίσω από την πλάτη σου το παρατσούκλι σου θα είνια "ο κερατάς". Δεν ξέρεις από καφενεία
Επειδή ξέρω από καφενεια ο μόνος τρόπος να βγεις ζωντανός από εκεί είναι να ξέρουν ότι δεν είσαι χλεχλες. Με το που ρίξεις το μπερτακι και το πλερω , κόβονται μαχαίρι τα πολλά πολλά , γιατί ξέρουν ότι θα ξαναπλερω, άμα στη δώσει.
ισχυει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ναύτης έγραψε: 08 Απρ 2021, 08:57 Δηλαδή αυτός ο καψερός, που ψώνισε από σβέρκο, τι έπρεπε να κάνει;
Αδελφός Ράιαν Γκιγκς: Η πρώην μου με απάτησε και μαζί του και με άλλους... 9 ποδοσφαιριστές!

(...) ο αδελφός του δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που μοιράστηκε το κρεβάτι της γυναίκας του. Στη συνέντευξή του ο Ρόντρι υποστηρίζει ότι, από τότε που ξεκίνησε η σχέση του με τη Νατάσα το 2003, η άπιστη σύντροφός του τον απάτησε με 10 συνολικά ποδοσφαιριστές.
Για να βγαίνει ένας άντρας έτσι και να αυτοεξευτελίζεται σημαίνει οτι έχει δικαστικές διαμάχες με την πρώην του για περιουσιακά, διατροφές, επιμέλειες κλπ
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:30
Υδράργυρος έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:26
George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:18

Γιατι δε θα χεις γινει τσιμπουκι με το κερατο σε ολη τη κοινωνια ηδη?

Τουλαχιστον εκει λες οτι τον εδειρα και πηρα το αιμα μου πισω. Μπορει να παω φυλακη αλλα θα παω με το κεφάλι ψηλα.
Πιο κεφαλι ψηλα; πρεπει να σκυψεις για να περασεις την πορτα της φυλακης

Δε θα γινεις τσιμπουκι αμα δε μαθευτει. Αμα το διαλαλησεις σε ολο τον κοσμο παριστανοντας τον πληγωμενο θα γινεις ρομπα
Ελα τωρα... Ειδικα σε μικρες κοινωνιες ο κερατας το μαθαινει τελευταιος το ξερεις.

Και στο φινάλε πως θα ζησεις μετα με τη συνειδηση σου να σε βαράει? Εγω δε θα μπορουσα.
Δηλαδή, αν ρίξεις δύο γροθιές η συνείδησή σου θα είναι καθαρή; :p2:
Ως τότε γιατί δεν ήταν καθαρή; Έκανες κάτι στραβό; Έφταιξες σε κάτι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”