!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν το κατάλαβα ποτέ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Δεν το κατάλαβα ποτέ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μια καθημερινη μερα στην χρεωκοπικη μητριαρχικη γιολαντα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:16 Αγαπητέ, δεν έχω καμία έλξη προς άντρες που δημιουργούν κάν την υπόνοια της υπόνοιας ότι δουλεύουν σε ριζογαλάδικα.
Στην Κόβα σου το'πες;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Naida έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:23
GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:42
Naida έγραψε: 07 Απρ 2021, 12:55 Μπορεί να ήταν γνωστός, φίλος κτλ και να του την έδωσε.
κανονικα επρεπε να δειρει αυτην και να χωρισει απο το φιλο
Ούτε αυτή. Η βία δεν είναι λύση.
Ναι αλλα η Λια ειναι Βισση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:23 μια καθημερινη μερα στην χρεωκοπικη μητριαρχικη γιολαντα :102:
την αλλη φορα θα βγαλω και odds για λεξεις κλειδια στο ποστ του
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:24
Naida έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:23
GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:42

κανονικα επρεπε να δειρει αυτην και να χωρισει απο το φιλο
Ούτε αυτή. Η βία δεν είναι λύση.
Ναι αλλα η Λια ειναι Βισση.
Ισχύει :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:57
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:52 Και γιατί να λερώσεις εσύ τα χέρια σου, όταν μ' ένα πενηνταράκι κάνει τη δουλειά σου άλλος; :)
Ε δεν είναι ίδια η ευχαρίστηση. Άσε που έχεις έλεγχο της ζημιάς που θα κάνεις, να έχεις έναν προϋπολογισμο στην άκρη. Άμα με λιωμένη μούρη από οξύ τρως τρία χρόνια, κάνει εκεί ένα research πόσα πάει το μπουνίδι. Συνήθως για λάιτ περιπτώσεις ο άλλος δεν πάει δικαστήριο, γιατί ο δικηγόρος θα του φάει πιο πολλά. :003:
Μια χαρά ευχαρίστηση είναι. Ειδικά αν είναι γνωστός μέχρι και επίσκεψη στο ΚΑΤ κάνεις με λουλούδια και φοντανάκια για να του συμπαρασταθείς. :)

Έπειτα η συγκεκριμένη υπηρεσία διαθέτει τιμοκατάλογο. Ωραιότατα ελέγχεις την ζημιά. Απομακρυσμένος έλεγχος, κατά κάποιο τρόπο. :smt005:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:26
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:52 Και γιατί να λερώσεις εσύ τα χέρια σου, όταν μ' ένα πενηνταράκι κάνει τη δουλειά σου άλλος; :)
Ε δεν είναι ίδια η ευχαρίστηση. Άσε που έχεις έλεγχο της ζημιάς που θα κάνεις, να έχεις έναν προϋπολογισμο στην άκρη. Άμα με λιωμένη μούρη από οξύ τρως τρία χρόνια, κάνει εκεί ένα research πόσα πάει το μπουνίδι. Συνήθως για λάιτ περιπτώσεις ο άλλος δεν πάει δικαστήριο, γιατί ο δικηγόρος θα του φάει πιο πολλά. :003:
Μια χαρά ευχαρίστηση είναι. Ειδικά αν είναι γνωστός μέχρι και επίσκεψη στο ΚΑΤ κάνεις με λουλούδια και φοντανάκια για να του συμπαρασταθείς. :)

Έπειτα η συγκεκριμένη υπηρεσία διαθέτει τιμοκατάλογο. Ωραιότατα ελέγχεις την ζημιά. Απομακρυσμένος έλεγχος, κατά κάποιο τρόπο. :smt005:
Αν γινοταν αυτο σε καθε κερατο θα ειχε καταρρευσει το συστημα υγειας πριν τον ιο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:27

Αν γινοταν αυτο σε καθε κερατο θα ειχε καταρρευσει το συστημα υγειας πριν τον ιο
Μαζικά δεν γίνεται. Αλλά, η δυνατότητα υπάρχει.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:12
Yochanan έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:10
Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:08 Εσύ και να τον δείρεις, μικρή ζημιά. Αν ο άντρας σου σε δείρει θα σε χρυσοπληρώσει ρε συ. Έχει διαφορά και ως προς το μέγεθος της σωματικής βλάβης που μπορεί πιθανά να προκαλέσει ο ένας στον άλλο και ως προς το πώς μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμη η βλάβη. Αν εσύ τον δείρεις, θα σε υποστηρίξουν. Αν αυτός σε δείρει, κανείς δε θα πάρει το μέρος του.
+1

Επίσης...

Eθνικοκοινωνιστης

&

:popc:
Το Δημοκρατικο φερε,το νημα αρχισε να θυμιζει εντονα Ινδια,Πακισταν κλπ
πρακτικα ποια η διαφορα με τα δυτικα γουπατα? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Look whos talking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Look whos talking »

George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:18 Τουλαχιστον εκει λες οτι τον εδειρα και πηρα το αιμα μου πισω. Μπορει να παω φυλακη αλλα θα παω με το κεφάλι ψηλα.
Και εαν αλλος ειναι πιο μαγκας και σε πλακωσει; Και κερατας και δαρμενος και θα πας πας φυλακη μιας και ο αλλος ειναι αμυνομενος εσυ ριχνεις την πρωτη γροθια.Μου εχει συμβει κατι αναλογο ,οχι απο περιπτωση ερωτικης απατης.Στον δρομο οπου μια μερα που βιαζομουν περασα ΣΤΟΠ καπως ...ατσαλα.Μου κορναρει ενας τυπας,με κυνηγαει και σε ενα φαναρι σταματησε και μου ζητησε τον λογο.Βγαινω και εγω απο το αμαξι του εξηγω οτι εχει δικιο και ηταν λαθος ασχετως τον λογο που περασα το ΣΤΟΠ,αυτος μες τα νευρα ,θασε ρανω θα σου κανω κτλ,τον βλεπω που σφιγγει την γροθια του,σφιγγω και εγω κοιλιακους κανω μισο βημα πισω να διατηρησω αποσταση ασφαλειας αλλα προλαβαινει και με πετυχαινει στην κοιλιακη χωρα.Ελα μου ομως που ειμαι εκπαιδευμενος (κατοχος 3 DAN ) αντεχω το χτυπημα του και μετα τον περιλαβα τοσο οσο να μην του κανω μονιμη και εμφανη ζημια.Και μετα του εκανα και μηνυση υπαρχαν και μαρτυρες ,μου εκανε και αυτος αντιμηνυση αλλα εγω αθωωθηκα διοτι ημουν εν αμυνη (να ναι καλα και οι μαρτυρες).Δικαστηκε αυτος ως υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο βεβαια η ποινη ειναι της πλακας .3μηνες με αναστολη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:26 Μια χαρά ευχαρίστηση είναι. Ειδικά αν είναι γνωστός μέχρι και επίσκεψη στο ΚΑΤ κάνεις με λουλούδια και φοντανάκια για να του συμπαρασταθείς. :)

Κοίτα, αν εσένα σε ευχαριστεί πιο πολύ έτσι, δεν αντιλέγω, απλά θεωρώ ότι το ρίαλ θινγκ είναι πιο εξάιτινγκ, αλλά ΟΚ, όπως προτιμά ο καθένας, αυτά είναι υποκειμενικά. Αρκεί σου ξαναλέω να έχεις κάνει καλό ντιλ, μην τον κλείσεις για μπερτάκι και σε κυνηγάνε για ανθρωποκτονία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Διαβάζουμε διάφορες ασυναρτησίες.
Η βία φέρνει βία.
Αν εγώ δείρω κάποιον, αυτός ο κάποιος μπορεί και σε ανύποπτο χρόνο να επανέλθε είτε με όπλο είτε με μπράβους κλπ.
Και τότε η μαγκιά και ενώπιον του καφενείου πάει περίπατο.
Αυτά είναι πράγματα που έχουν συμβεί.

Κάποτε είχα έναν διαπληκτισμό με δύο πιτσιρικάδες επειδή έτρεχα σε χώρο άθλησης και απαγορευόταν να υπάρχει σκύλος εκεί, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται κιόλας.
Η κατάσταση πήγε να εκτραχυνθεί, θεωρητικά τους είχα αν έπεφτε λίγο ξύλο άσχετα που παραδίπλα είχε κόσμο αν φώναζα.
Όμως έδωσα τόπο στην οργή γιατί πήγαινα συχνά εκεί με το αυτοκίνητο, αυτούς δεν τους έβλεπα τακτικά και δεν απέκλειε τίποτα μελλοντικά να μου έσπαγαν κανένα αυτοκίνητο.
Ανώνυμοι ήσαν και εύκολο να το πράξουν.
Το λήξαμε ευγενικά, είχα παρεκτραπεί και εγώ κλπ.

Το δόγμα πάντοτε όπως και στην οδήγηση πρέπει να είναι κατά κανόνα αμυντικό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Look whos talking έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:34
George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:18 Τουλαχιστον εκει λες οτι τον εδειρα και πηρα το αιμα μου πισω. Μπορει να παω φυλακη αλλα θα παω με το κεφάλι ψηλα.
Και εαν αλλος ειναι πιο μαγκας και σε πλακωσει; Και κερατας και δαρμενος και θα πας πας φυλακη μιας και ο αλλος ειναι αμυνομενος εσυ ριχνεις την πρωτη γροθια.Μου εχει συμβει κατι αναλογο ,οχι απο περιπτωση ερωτικης απατης.Στον δρομο οπου μια μερα που βιαζομουν περασα ΣΤΟΠ καπως ...ατσαλα.Μου κορναρει ενας τυπας,με κυνηγαει και σε ενα φαναρι σταματησε και μου ζητησε τον λογο.Βγαινω και εγω απο το αμαξι του εξηγω οτι εχει δικιο και ηταν λαθος ασχετως τον λογο που περασα το ΣΤΟΠ,αυτος μες τα νευρα ,θασε ρανω θα σου κανω κτλ,τον βλεπω που σφιγγει την γροθια του,σφιγγω και εγω κοιλιακους κανω μισο βημα πισω να διατηρησω αποσταση ασφαλειας αλλα προλαβαινει και με πετυχαινει στην κοιλιακη χωρα.Ελα μου ομως που ειμαι εκπαιδευμενος (κατοχος 3 DAN ) αντεχω το χτυπημα του και μετα τον περιλαβα τοσο οσο να μην του κανω μονιμη και εμφανη ζημια.Και μετα του εκανα και μηνυση υπαρχαν και μαρτυρες ,μου εκανε και αυτος αντιμηνυση αλλα εγω αθωωθηκα διοτι ημουν εν αμυνη (να ναι καλα και οι μαρτυρες).Δικαστηκε αυτος ως υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο βεβαια η ποινη ειναι της πλακας .3μηνες με αναστολη.
Ε καλά, προφανώς, αν σε έχει, δεν πας να τον δείρεις. Κετατάς είσαι όχι βλήμα. Κάνε τη στρατηγική του ΟΥΤΙΣ σε αυτή την περίπτωση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Look whos talking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Look whos talking »

Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:39
Look whos talking έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:34
Ε καλά, προφανώς, αν σε έχει, δεν πας να τον δείρεις. Κετατάς είσαι όχι βλήμα. Κάνε τη στρατηγική του ΟΥΤΙΣ σε αυτή την περίπτωση.
Το ποιον εχεις η σε εχει δεν ειναι θεμα οπτικης .Π.χ εγω ειμαι σχετικα ψηλος 1,85 αλλα σχετικα αδυνατος 84 κιλα .Δεν δειχνω δλδ γομαρι.Στο περιστατικο που αναφερθηκα ο αλλος ηταν αντε λιγο πιο κοντος αλλα ευσωμος γυμνασμενος.Θα ελεγες οτι με εχει.
Τα φαινομενα απατουν για αυτο να προσεχετε που κανετε τους μαγκες.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Έχεις σύνδεσμο από αυτήν την συγκεκριμένη υπηρεσία; Ένας φίλος μου ρωτάει...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”