!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν το κατάλαβα ποτέ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Δεν το κατάλαβα ποτέ
μια καθημερινη μερα στην χρεωκοπικη μητριαρχικη γιολαντα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στην Κόβα σου το'πες;;Καραμελίτσα έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:16 Αγαπητέ, δεν έχω καμία έλξη προς άντρες που δημιουργούν κάν την υπόνοια της υπόνοιας ότι δουλεύουν σε ριζογαλάδικα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ναι αλλα η Λια ειναι Βισση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
την αλλη φορα θα βγαλω και odds για λεξεις κλειδια στο ποστ τουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:23 μια καθημερινη μερα στην χρεωκοπικη μητριαρχικη γιολαντα![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ισχύει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μια χαρά ευχαρίστηση είναι. Ειδικά αν είναι γνωστός μέχρι και επίσκεψη στο ΚΑΤ κάνεις με λουλούδια και φοντανάκια για να του συμπαρασταθείς.Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:57Ε δεν είναι ίδια η ευχαρίστηση. Άσε που έχεις έλεγχο της ζημιάς που θα κάνεις, να έχεις έναν προϋπολογισμο στην άκρη. Άμα με λιωμένη μούρη από οξύ τρως τρία χρόνια, κάνει εκεί ένα research πόσα πάει το μπουνίδι. Συνήθως για λάιτ περιπτώσεις ο άλλος δεν πάει δικαστήριο, γιατί ο δικηγόρος θα του φάει πιο πολλά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:52 Και γιατί να λερώσεις εσύ τα χέρια σου, όταν μ' ένα πενηνταράκι κάνει τη δουλειά σου άλλος;![]()
![]()
Έπειτα η συγκεκριμένη υπηρεσία διαθέτει τιμοκατάλογο. Ωραιότατα ελέγχεις την ζημιά. Απομακρυσμένος έλεγχος, κατά κάποιο τρόπο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αν γινοταν αυτο σε καθε κερατο θα ειχε καταρρευσει το συστημα υγειας πριν τον ιοΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:26Μια χαρά ευχαρίστηση είναι. Ειδικά αν είναι γνωστός μέχρι και επίσκεψη στο ΚΑΤ κάνεις με λουλούδια και φοντανάκια για να του συμπαρασταθείς.Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:57Ε δεν είναι ίδια η ευχαρίστηση. Άσε που έχεις έλεγχο της ζημιάς που θα κάνεις, να έχεις έναν προϋπολογισμο στην άκρη. Άμα με λιωμένη μούρη από οξύ τρως τρία χρόνια, κάνει εκεί ένα research πόσα πάει το μπουνίδι. Συνήθως για λάιτ περιπτώσεις ο άλλος δεν πάει δικαστήριο, γιατί ο δικηγόρος θα του φάει πιο πολλά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:52 Και γιατί να λερώσεις εσύ τα χέρια σου, όταν μ' ένα πενηνταράκι κάνει τη δουλειά σου άλλος;![]()
![]()
Έπειτα η συγκεκριμένη υπηρεσία διαθέτει τιμοκατάλογο. Ωραιότατα ελέγχεις την ζημιά. Απομακρυσμένος έλεγχος, κατά κάποιο τρόπο.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μαζικά δεν γίνεται. Αλλά, η δυνατότητα υπάρχει.GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:27Αν γινοταν αυτο σε καθε κερατο θα ειχε καταρρευσει το συστημα υγειας πριν τον ιοΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:26Μια χαρά ευχαρίστηση είναι. Ειδικά αν είναι γνωστός μέχρι και επίσκεψη στο ΚΑΤ κάνεις με λουλούδια και φοντανάκια για να του συμπαρασταθείς.Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:57
Ε δεν είναι ίδια η ευχαρίστηση. Άσε που έχεις έλεγχο της ζημιάς που θα κάνεις, να έχεις έναν προϋπολογισμο στην άκρη. Άμα με λιωμένη μούρη από οξύ τρως τρία χρόνια, κάνει εκεί ένα research πόσα πάει το μπουνίδι. Συνήθως για λάιτ περιπτώσεις ο άλλος δεν πάει δικαστήριο, γιατί ο δικηγόρος θα του φάει πιο πολλά.![]()
Έπειτα η συγκεκριμένη υπηρεσία διαθέτει τιμοκατάλογο. Ωραιότατα ελέγχεις την ζημιά. Απομακρυσμένος έλεγχος, κατά κάποιο τρόπο.![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Eθνικοκοινωνιστης
πρακτικα ποια η διαφορα με τα δυτικα γουπατα?GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:12Το Δημοκρατικο φερε,το νημα αρχισε να θυμιζει εντονα Ινδια,Πακισταν κλπYochanan έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:10+1Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:08 Εσύ και να τον δείρεις, μικρή ζημιά. Αν ο άντρας σου σε δείρει θα σε χρυσοπληρώσει ρε συ. Έχει διαφορά και ως προς το μέγεθος της σωματικής βλάβης που μπορεί πιθανά να προκαλέσει ο ένας στον άλλο και ως προς το πώς μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμη η βλάβη. Αν εσύ τον δείρεις, θα σε υποστηρίξουν. Αν αυτός σε δείρει, κανείς δε θα πάρει το μέρος του.
Επίσης...
Eθνικοκοινωνιστης
&
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Look whos talking
Και εαν αλλος ειναι πιο μαγκας και σε πλακωσει; Και κερατας και δαρμενος και θα πας πας φυλακη μιας και ο αλλος ειναι αμυνομενος εσυ ριχνεις την πρωτη γροθια.Μου εχει συμβει κατι αναλογο ,οχι απο περιπτωση ερωτικης απατης.Στον δρομο οπου μια μερα που βιαζομουν περασα ΣΤΟΠ καπως ...ατσαλα.Μου κορναρει ενας τυπας,με κυνηγαει και σε ενα φαναρι σταματησε και μου ζητησε τον λογο.Βγαινω και εγω απο το αμαξι του εξηγω οτι εχει δικιο και ηταν λαθος ασχετως τον λογο που περασα το ΣΤΟΠ,αυτος μες τα νευρα ,θασε ρανω θα σου κανω κτλ,τον βλεπω που σφιγγει την γροθια του,σφιγγω και εγω κοιλιακους κανω μισο βημα πισω να διατηρησω αποσταση ασφαλειας αλλα προλαβαινει και με πετυχαινει στην κοιλιακη χωρα.Ελα μου ομως που ειμαι εκπαιδευμενος (κατοχος 3 DAN ) αντεχω το χτυπημα του και μετα τον περιλαβα τοσο οσο να μην του κανω μονιμη και εμφανη ζημια.Και μετα του εκανα και μηνυση υπαρχαν και μαρτυρες ,μου εκανε και αυτος αντιμηνυση αλλα εγω αθωωθηκα διοτι ημουν εν αμυνη (να ναι καλα και οι μαρτυρες).Δικαστηκε αυτος ως υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο βεβαια η ποινη ειναι της πλακας .3μηνες με αναστολη.George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:18 Τουλαχιστον εκει λες οτι τον εδειρα και πηρα το αιμα μου πισω. Μπορει να παω φυλακη αλλα θα παω με το κεφάλι ψηλα.
- Cecily Anne
Κοίτα, αν εσένα σε ευχαριστεί πιο πολύ έτσι, δεν αντιλέγω, απλά θεωρώ ότι το ρίαλ θινγκ είναι πιο εξάιτινγκ, αλλά ΟΚ, όπως προτιμά ο καθένας, αυτά είναι υποκειμενικά. Αρκεί σου ξαναλέω να έχεις κάνει καλό ντιλ, μην τον κλείσεις για μπερτάκι και σε κυνηγάνε για ανθρωποκτονία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:26 Μια χαρά ευχαρίστηση είναι. Ειδικά αν είναι γνωστός μέχρι και επίσκεψη στο ΚΑΤ κάνεις με λουλούδια και φοντανάκια για να του συμπαρασταθείς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Διαβάζουμε διάφορες ασυναρτησίες.
Η βία φέρνει βία.
Αν εγώ δείρω κάποιον, αυτός ο κάποιος μπορεί και σε ανύποπτο χρόνο να επανέλθε είτε με όπλο είτε με μπράβους κλπ.
Και τότε η μαγκιά και ενώπιον του καφενείου πάει περίπατο.
Αυτά είναι πράγματα που έχουν συμβεί.
Κάποτε είχα έναν διαπληκτισμό με δύο πιτσιρικάδες επειδή έτρεχα σε χώρο άθλησης και απαγορευόταν να υπάρχει σκύλος εκεί, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται κιόλας.
Η κατάσταση πήγε να εκτραχυνθεί, θεωρητικά τους είχα αν έπεφτε λίγο ξύλο άσχετα που παραδίπλα είχε κόσμο αν φώναζα.
Όμως έδωσα τόπο στην οργή γιατί πήγαινα συχνά εκεί με το αυτοκίνητο, αυτούς δεν τους έβλεπα τακτικά και δεν απέκλειε τίποτα μελλοντικά να μου έσπαγαν κανένα αυτοκίνητο.
Ανώνυμοι ήσαν και εύκολο να το πράξουν.
Το λήξαμε ευγενικά, είχα παρεκτραπεί και εγώ κλπ.
Το δόγμα πάντοτε όπως και στην οδήγηση πρέπει να είναι κατά κανόνα αμυντικό.
Η βία φέρνει βία.
Αν εγώ δείρω κάποιον, αυτός ο κάποιος μπορεί και σε ανύποπτο χρόνο να επανέλθε είτε με όπλο είτε με μπράβους κλπ.
Και τότε η μαγκιά και ενώπιον του καφενείου πάει περίπατο.
Αυτά είναι πράγματα που έχουν συμβεί.
Κάποτε είχα έναν διαπληκτισμό με δύο πιτσιρικάδες επειδή έτρεχα σε χώρο άθλησης και απαγορευόταν να υπάρχει σκύλος εκεί, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται κιόλας.
Η κατάσταση πήγε να εκτραχυνθεί, θεωρητικά τους είχα αν έπεφτε λίγο ξύλο άσχετα που παραδίπλα είχε κόσμο αν φώναζα.
Όμως έδωσα τόπο στην οργή γιατί πήγαινα συχνά εκεί με το αυτοκίνητο, αυτούς δεν τους έβλεπα τακτικά και δεν απέκλειε τίποτα μελλοντικά να μου έσπαγαν κανένα αυτοκίνητο.
Ανώνυμοι ήσαν και εύκολο να το πράξουν.
Το λήξαμε ευγενικά, είχα παρεκτραπεί και εγώ κλπ.
Το δόγμα πάντοτε όπως και στην οδήγηση πρέπει να είναι κατά κανόνα αμυντικό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Cecily Anne
Ε καλά, προφανώς, αν σε έχει, δεν πας να τον δείρεις. Κετατάς είσαι όχι βλήμα. Κάνε τη στρατηγική του ΟΥΤΙΣ σε αυτή την περίπτωση.Look whos talking έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:34Και εαν αλλος ειναι πιο μαγκας και σε πλακωσει; Και κερατας και δαρμενος και θα πας πας φυλακη μιας και ο αλλος ειναι αμυνομενος εσυ ριχνεις την πρωτη γροθια.Μου εχει συμβει κατι αναλογο ,οχι απο περιπτωση ερωτικης απατης.Στον δρομο οπου μια μερα που βιαζομουν περασα ΣΤΟΠ καπως ...ατσαλα.Μου κορναρει ενας τυπας,με κυνηγαει και σε ενα φαναρι σταματησε και μου ζητησε τον λογο.Βγαινω και εγω απο το αμαξι του εξηγω οτι εχει δικιο και ηταν λαθος ασχετως τον λογο που περασα το ΣΤΟΠ,αυτος μες τα νευρα ,θασε ρανω θα σου κανω κτλ,τον βλεπω που σφιγγει την γροθια του,σφιγγω και εγω κοιλιακους κανω μισο βημα πισω να διατηρησω αποσταση ασφαλειας αλλα προλαβαινει και με πετυχαινει στην κοιλιακη χωρα.Ελα μου ομως που ειμαι εκπαιδευμενος (κατοχος 3 DAN ) αντεχω το χτυπημα του και μετα τον περιλαβα τοσο οσο να μην του κανω μονιμη και εμφανη ζημια.Και μετα του εκανα και μηνυση υπαρχαν και μαρτυρες ,μου εκανε και αυτος αντιμηνυση αλλα εγω αθωωθηκα διοτι ημουν εν αμυνη (να ναι καλα και οι μαρτυρες).Δικαστηκε αυτος ως υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο βεβαια η ποινη ειναι της πλακας .3μηνες με αναστολη.George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:18 Τουλαχιστον εκει λες οτι τον εδειρα και πηρα το αιμα μου πισω. Μπορει να παω φυλακη αλλα θα παω με το κεφάλι ψηλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Look whos talking
Το ποιον εχεις η σε εχει δεν ειναι θεμα οπτικης .Π.χ εγω ειμαι σχετικα ψηλος 1,85 αλλα σχετικα αδυνατος 84 κιλα .Δεν δειχνω δλδ γομαρι.Στο περιστατικο που αναφερθηκα ο αλλος ηταν αντε λιγο πιο κοντος αλλα ευσωμος γυμνασμενος.Θα ελεγες οτι με εχει.Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:39Ε καλά, προφανώς, αν σε έχει, δεν πας να τον δείρεις. Κετατάς είσαι όχι βλήμα. Κάνε τη στρατηγική του ΟΥΤΙΣ σε αυτή την περίπτωση.Look whos talking έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:34Και εαν αλλος ειναι πιο μαγκας και σε πλακωσει; Και κερατας και δαρμενος και θα πας πας φυλακη μιας και ο αλλος ειναι αμυνομενος εσυ ριχνεις την πρωτη γροθια.Μου εχει συμβει κατι αναλογο ,οχι απο περιπτωση ερωτικης απατης.Στον δρομο οπου μια μερα που βιαζομουν περασα ΣΤΟΠ καπως ...ατσαλα.Μου κορναρει ενας τυπας,με κυνηγαει και σε ενα φαναρι σταματησε και μου ζητησε τον λογο.Βγαινω και εγω απο το αμαξι του εξηγω οτι εχει δικιο και ηταν λαθος ασχετως τον λογο που περασα το ΣΤΟΠ,αυτος μες τα νευρα ,θασε ρανω θα σου κανω κτλ,τον βλεπω που σφιγγει την γροθια του,σφιγγω και εγω κοιλιακους κανω μισο βημα πισω να διατηρησω αποσταση ασφαλειας αλλα προλαβαινει και με πετυχαινει στην κοιλιακη χωρα.Ελα μου ομως που ειμαι εκπαιδευμενος (κατοχος 3 DAN ) αντεχω το χτυπημα του και μετα τον περιλαβα τοσο οσο να μην του κανω μονιμη και εμφανη ζημια.Και μετα του εκανα και μηνυση υπαρχαν και μαρτυρες ,μου εκανε και αυτος αντιμηνυση αλλα εγω αθωωθηκα διοτι ημουν εν αμυνη (να ναι καλα και οι μαρτυρες).Δικαστηκε αυτος ως υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο βεβαια η ποινη ειναι της πλακας .3μηνες με αναστολη.George_V έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:18 Τουλαχιστον εκει λες οτι τον εδειρα και πηρα το αιμα μου πισω. Μπορει να παω φυλακη αλλα θα παω με το κεφάλι ψηλα.
Τα φαινομενα απατουν για αυτο να προσεχετε που κανετε τους μαγκες.
Έχεις σύνδεσμο από αυτήν την συγκεκριμένη υπηρεσία; Ένας φίλος μου ρωτάει...ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 14:26Μια χαρά ευχαρίστηση είναι. Ειδικά αν είναι γνωστός μέχρι και επίσκεψη στο ΚΑΤ κάνεις με λουλούδια και φοντανάκια για να του συμπαρασταθείς.Cecily Anne έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:57Ε δεν είναι ίδια η ευχαρίστηση. Άσε που έχεις έλεγχο της ζημιάς που θα κάνεις, να έχεις έναν προϋπολογισμο στην άκρη. Άμα με λιωμένη μούρη από οξύ τρως τρία χρόνια, κάνει εκεί ένα research πόσα πάει το μπουνίδι. Συνήθως για λάιτ περιπτώσεις ο άλλος δεν πάει δικαστήριο, γιατί ο δικηγόρος θα του φάει πιο πολλά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Απρ 2021, 13:52 Και γιατί να λερώσεις εσύ τα χέρια σου, όταν μ' ένα πενηνταράκι κάνει τη δουλειά σου άλλος;![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon