Η ιστορικοτερη εφημεριδα της χωρας με απιστευτο επιπεδο κειμενων ακομη και σημερα.
.
Η πλατφόρμα που άνοιξε προχθές γιά τους 65+ δίνει επιλογή εμβολιαστικού κέντρου. Επειδή το κάθε εμβολιαστικό κέντρο κάνει ένα εμβόλιο μόνο, ουσιαστικά μπορείς να επιλέξεις εμβόλιο.Naida έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:04Να ρωτήσω κάτι, όσοι εμβολιαζονται με Pfizer η 2η δόση είναι μετά από 1 μήνα ενώ της Αστρα η 2η δόση είναι μετά από 3 μήνες;
Και οι άνω των 65 εμβολιαζονται μόνο με Pfizer?
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ναι οκ, αλλά το Astra δεν είναι από μια ηλικία και κάτω;Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:39Η πλατφόρμα που άνοιξε προχθές γιά τους 65+ δίνει επιλογή εμβολιαστικού κέντρου. Επειδή το κάθε εμβολιαστικό κέντρο κάνει ένα εμβόλιο μόνο, ουσιαστικά μπορείς να επιλέξεις εμβόλιο.Naida έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:04Να ρωτήσω κάτι, όσοι εμβολιαζονται με Pfizer η 2η δόση είναι μετά από 1 μήνα ενώ της Αστρα η 2η δόση είναι μετά από 3 μήνες;
Οχι πιά. Βέβαια, αναρωτιέμαι ποιός θα διαλέξει Astra - Zeneca αν έχει την επιλογή τής PfizerNaida έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:46Ναι οκ, αλλά το Astra δεν είναι από μια ηλικία και κάτω;Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:39Η πλατφόρμα που άνοιξε προχθές γιά τους 65+ δίνει επιλογή εμβολιαστικού κέντρου. Επειδή το κάθε εμβολιαστικό κέντρο κάνει ένα εμβόλιο μόνο, ουσιαστικά μπορείς να επιλέξεις εμβόλιο.Naida έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:04Να ρωτήσω κάτι, όσοι εμβολιαζονται με Pfizer η 2η δόση είναι μετά από 1 μήνα ενώ της Αστρα η 2η δόση είναι μετά από 3 μήνες;
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Kάποια στιγμή θα εξαντληθούν τα pfizer, και θα μεινουν τα ραντεβού για άστρα. Οπότε δεν θα υπάρχει επιλογή.Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:51 Οχι πιά. Βέβαια, αναρωτιέμαι ποιός θα διαλέξει Astra - Zeneca αν έχει την επιλογή τής Pfizer
Aυτό ήδη ισχύει τώρα.Αλλά στο τέλος θα ξεμείνουν τα Άστρα.Σε τρεις μήνες δεν θα υπάρχει έλλειψη εμβολίων.mao mao έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:54Kάποια στιγμή θα εξαντληθούν τα pfizer, και θα μεινουν τα ραντεβού για άστρα. Οπότε δεν θα υπάρχει επιλογή.Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:51 Οχι πιά. Βέβαια, αναρωτιέμαι ποιός θα διαλέξει Astra - Zeneca αν έχει την επιλογή τής Pfizer
Επίσης αν το ραντεβού για pfizer είναι ένα μήνα αργότερα από του άστρα, εγώ θα διάλεγα άστρα.
Και ένα μήνα αργότερα να είναι το ραντεβού για Pfizer από του AstraZeneca, πάλι πιο γρήγορα θα έχεις ξεμπερδέψει.mao mao έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:54Kάποια στιγμή θα εξαντληθούν τα pfizer, και θα μεινουν τα ραντεβού για άστρα. Οπότε δεν θα υπάρχει επιλογή.Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:51 Οχι πιά. Βέβαια, αναρωτιέμαι ποιός θα διαλέξει Astra - Zeneca αν έχει την επιλογή τής Pfizer
Επίσης αν το ραντεβού για pfizer είναι ένα μήνα αργότερα από του άστρα, εγώ θα διάλεγα άστρα.
με την πρώτη δοση όμως έξασφαλίζεις το 80% τη συνολικής προστασίας που προσφέρει το εμβόλιο.Τουλάχιστον έτσι άκουσα. Οπότε αν ισχύει αυτό δεν αξίζει να ρισκάρεις περιμένοντας ένα μήνα.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:10Και ένα μήνα αργότερα να είναι το ραντεβού για Pfizer από του AstraZeneca, πάλι πιο γρήγορα θα έχεις ξεμπερδέψει.mao mao έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:54Kάποια στιγμή θα εξαντληθούν τα pfizer, και θα μεινουν τα ραντεβού για άστρα. Οπότε δεν θα υπάρχει επιλογή.Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:51 Οχι πιά. Βέβαια, αναρωτιέμαι ποιός θα διαλέξει Astra - Zeneca αν έχει την επιλογή τής Pfizer
Γι'αυτό έκανα κι'εγώ Astra - Zeneca. Ομως όταν το έκανα, δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι σε ένα μήνα θα μπορούσα να κάνω Pfizer. Το αντίθετο, φαινόταν ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω πριν να υπάρξει υπερεπάρκεια εμβολίων. Αν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω Pfizer πριν από το Πάσχα, θα το προτιμούσα.mao mao έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:12με την πρώτη δοση όμως έξασφαλίζεις το 80% τη συνολικής προστασίας που προσφέρει το εμβόλιο.Τουλάχιστον έτσι άκουσα. Οπότε αν ισχύει αυτό δεν αξίζει να ρισκάρεις περιμένοντας ένα μήνα.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:10Και ένα μήνα αργότερα να είναι το ραντεβού για Pfizer από του AstraZeneca, πάλι πιο γρήγορα θα έχεις ξεμπερδέψει.mao mao έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:54Kάποια στιγμή θα εξαντληθούν τα pfizer, και θα μεινουν τα ραντεβού για άστρα. Οπότε δεν θα υπάρχει επιλογή.
Δεν θα μπορούσες αφού το κράτος μας κλείδωσε με το ζόρι στο Άστρα.Η επόμενη πλατφόρμα που θα ανοίξει είναι των ευπαθών τύπου Β - μικρότερος κίνδυνος - που είναι 800.000.Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:43 Αν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω Pfizer πριν από το Πάσχα, θα το προτιμούσα.
Αλήθεια; Νόμιζα ότι οι πλατφόρμες θα άνοιγαν παράλληλα. Καλύτερα, γιά να μην έχω τύψεις που έσπευσα να κάνω τής Astra - Zeneca. Τώρα, το μόνο που με απασχολεί είναι αν χρειάζεται να κάνω την δεύτερη δόση ή όχι, δεδομένου ότι έχω ήδη περάσει την ασθένεια.πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:46Δεν θα μπορούσες αφού το κράτος μας κλείδωσε με το ζόρι στο Άστρα.Η επόμενη πλατφόρμα που θα ανοίξει είναι των ευπαθών τύπου Β - μικρότερος κίνδυνος - που είναι 800.000.Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:43 Αν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω Pfizer πριν από το Πάσχα, θα το προτιμούσα.
Νομίζω ότι δεν θα ανοίξει άλλη πλατφόρμα για μας διότι έχει ήδη ανοίξει.Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:54Αλήθεια; Νόμιζα ότι οι πλατφόρμες θα άνοιγαν παράλληλα. Καλύτερα, γιά να μην έχω τύψεις που έσπευσα να κάνω τής Astra - Zeneca. Τώρα, το μόνο που με απασχολεί είναι αν χρειάζεται να κάνω την δεύτερη δόση ή όχι, δεδομένου ότι έχω ήδη περάσει την ασθένεια.πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:46Δεν θα μπορούσες αφού το κράτος μας κλείδωσε με το ζόρι στο Άστρα.Η επόμενη πλατφόρμα που θα ανοίξει είναι των ευπαθών τύπου Β - μικρότερος κίνδυνος - που είναι 800.000.Leporello έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:43 Αν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω Pfizer πριν από το Πάσχα, θα το προτιμούσα.
Ακόμα κι έτσι πάλι έχει δίκιο ο Όττο. Το Astra Zeneca υποτίθεται ότι δίνει προστασία 76%, άρα 0,8 Χ 0,76 = 60%. Με το Pfizer θα έχεις 50% και μετά από 1 μήνα 95%. Το μόνο που θα κερδίσεις είναι ένα 10% και αυτό μόνο για έναν μήνα.mao mao έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:12με την πρώτη δοση όμως έξασφαλίζεις το 80% τη συνολικής προστασίας που προσφέρει το εμβόλιο.Τουλάχιστον έτσι άκουσα. Οπότε αν ισχύει αυτό δεν αξίζει να ρισκάρεις περιμένοντας ένα μήνα.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2021, 12:10Και ένα μήνα αργότερα να είναι το ραντεβού για Pfizer από του AstraZeneca, πάλι πιο γρήγορα θα έχεις ξεμπερδέψει.mao mao έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:54
Kάποια στιγμή θα εξαντληθούν τα pfizer, και θα μεινουν τα ραντεβού για άστρα. Οπότε δεν θα υπάρχει επιλογή.
Ο κωλος του.