!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Η προμήθεια του ρωσικού εμβολίου θα ήταν μια έξυπνη κίνηση αφού αρκετός ψεκ κόσμος θα ήταν πρόθυμος να εμβολιαστεί αποκλειστικά και μόνο με το εμβόλιο του Βλαδίμηρου.Prepon έγραψε: 02 Απρ 2021, 19:52
Μου έλεγε ο κουμπάρος μου, χωρίς πλάκα, πως ο πατέρας του στα 82 περιμένει το Ρωσικό.
Όλα τα χρόνια οδηγούσε βαρτμπουργκ, για να καταλάβεις
Αν φέρουμε το ρωσικό νομίζω θα κοντεψουμε το 90% στους 75+
πηγη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αδίστακτος, αιμοβόρος, φονιάς των λαωνε κτηνίατρος
https://mobile.twitter.com/delaPR_/stat ... 8162870273
https://mobile.twitter.com/delaPR_/stat ... 8162870273
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αίγαγρος έγραψε: 03 Απρ 2021, 20:26Η προμήθεια του ρωσικού εμβολίου θα ήταν μια έξυπνη κίνηση αφού αρκετός ψεκ κόσμος θα ήταν πρόθυμος να εμβολιαστεί αποκλειστικά και μόνο με το εμβόλιο του Βλαδίμηρου.Prepon έγραψε: 02 Απρ 2021, 19:52 Μου έλεγε ο κουμπάρος μου, χωρίς πλάκα, πως ο πατέρας του στα 82 περιμένει το Ρωσικό.
Όλα τα χρόνια οδηγούσε βαρτμπουργκ, για να καταλάβεις
Αν φέρουμε το ρωσικό νομίζω θα κοντεψουμε το 90% στους 75+
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
δεχομαι και λινκ απο 4chan
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πούλησαν τη ψυχή τους στον διάολο
Σχεδόν 53.000 εμβολιασμοί σημεραkameron έγραψε: 02 Απρ 2021, 17:40Ξεκινάνε τώρα εμβολιασμοί και τις Κυριακές, δεν ξέρω αν θα είναι από μεθαύριο ή από την επόμενη Κυριακή.dotcom έγραψε: 02 Απρ 2021, 16:04
μέχρι στιγμής δεν γινόντουσαν εμβολιασμοί Κυριακές και αργίες,καλοδεχούμενοι αν γίνουν
Ο Πιερρακάκης είπε σήμερα ότι από εβδομάδα θα ανεβούμε στους 50000 εμβολιαμσούς/ημέρα.
ενας φιλος μου Καμπαλιστης Εβραιος
Δεν μου αρεσουν οι παρεες σου αλλα το δεχομαι.Τουλαχιστον μεινε μακρια απο δεξιους.
- Freelancer
Τι λεει γαμω το κερατο μου; Αφηνουν τον κοσμακη να πεθαινει για να μην χασουν την καρεκλα;
Κωλοφυλλάδα από τις λίγες η ΕΣΤΙΑ.
Να ρωτήσω κάτι, όσοι εμβολιαζονται με Pfizer η 2η δόση είναι μετά από 1 μήνα ενώ της Αστρα η 2η δόση είναι μετά από 3 μήνες;
Και οι άνω των 65 εμβολιαζονται μόνο με Pfizer?
Και οι άνω των 65 εμβολιαζονται μόνο με Pfizer?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-