!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Το λινκ που έβαλες πάντως είναι σαφές πως όταν λέει "long term" εννοεί "όχι με το που σου πατάνε την ένεση". Όλες οι περιπτώσεις που αναφέρει είναι παρενέργειες μερικές εβδομάδες μετά.
- hellegennes
Δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου ούτε έχω παιδιά. Αν είχα θα το έκανα. Ο foscilis, πάλι, έλεγε ότι δεν κάνει γιατί... τα παιδιά του δεν είναι πλέον μωρά, άρα δεν ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου.gassim έγραψε: 02 Απρ 2021, 20:15Της γρίπης ούτε κι εσυ το κάνεις κατά δήλωση σου.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2021, 16:58 Ο foscilis, που δήλωσε δημόσια ότι δεν κάνει το εμβόλιο της γρίπης, παρότι έχει παιδιά και συνίσταται, τολμάει να εγκαλεί εμένα, που είχα και συνεχίζω να έχω όλα τα εμβόλια ενημερωμένα.
Δεν βλέπω τίποτα αστείο στην απόπειρα του foscilis να με βγάλει αντιεμβολιαστή.
Κατόπιν, είπε ότι δεν είχε σκεφτεί την ανοσία αγέλης (φαντάζομαι το άκουγε πρώτη φορά) και θα έκανε στο εξής το εμβόλιο γι' αυτόν τον λόγο. Ακόμη κι αν το πιστέψουμε, η ανοσία αγέλης στην γρίπη είναι σε επίπεδα πολύ υψηλότερα του ετήσιου εμβολιασμού, που σημαίνει ότι δεν επιτυγχάνεται ποτέ. Αν το κάνεις, πρέπει να το κάνεις γιατί ανήκεις σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Ή γιατί έτσι θέλεις. Κακό δεν κάνει και δικαίωμά σου. Αλλά και ο λόγος που επικαλέστηκε για να μην το κάνει και ο λόγος που επικαλέστηκε για να αρχίσει να το κάνει είναι λάθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το ένα· το άλλο μιλάει για πιθανές μακροχρόνιες επιπτώσεις. Επίσης μακροχρόνιες σημαίνει από μερικούς μήνες και πλέον, δεν σημαίνει απαραίτητα μετά από 10 χρόνια. Ούτε όλες οι επιπτώσεις είναι άμεσα ορατές. Δεν είναι απαραίτητο να προκαλεί θάνατο. Τι μελέτες έχουν γίνει στον -πρόσφατα- κορωνοεμβολιασμένο πληθυσμό μέχρι τώρα;foscilis έγραψε: 02 Απρ 2021, 21:48 Το λινκ που έβαλες πάντως είναι σαφές πως όταν λέει "long term" εννοεί "όχι με το που σου πατάνε την ένεση". Όλες οι περιπτώσεις που αναφέρει είναι παρενέργειες μερικές εβδομάδες μετά.
Και επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι τα εμβόλια που έχουμε είναι ασφαλή γιατί έχουν περάσει από μελέτες ετών, κλινικές μελέτες ελέγχου αλληλεπίδρασης με φαρμακευτικές αγωγές, κτλ. Σαφώς οι όποιες παρενέργειες είναι σπάνιες, γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά αμέσως. Τα εμβόλια που είχαν κινδύνους απλά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν εχει και μεγαλη διαφορα ηλικιας η μανα μου από τους φίλους σουπατησιωτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 21:26 Όλοι οι παλιοί συμμαθητές μου με τους οποίους κρατάω επαφή έκαναν το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα.Πολύ φυσικό αφού όλοι την ίδια ηλικία έχουμε 61-62.Μέχρι στιγμής έχουν όλοι επιζήσει αλλά έρχεται η δεύτερη και φαρμακερή δόση.![]()
ποση διαφορα μεταξυ των δοσεων εχει αυτο το εμβολιο;
ειναι να κανει ενα με 30 μερες διαφορα αυτο ειναι;!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Όχι, στο Astra Zeneca κάνουν 3 μήνες μετά τη δεύτερη δόσηΚόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:07δεν εχει και μεγαλη διαφορα ηλικιας η μανα μου από τους φίλους σουπατησιωτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 21:26 Όλοι οι παλιοί συμμαθητές μου με τους οποίους κρατάω επαφή έκαναν το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα.Πολύ φυσικό αφού όλοι την ίδια ηλικία έχουμε 61-62.Μέχρι στιγμής έχουν όλοι επιζήσει αλλά έρχεται η δεύτερη και φαρμακερή δόση.![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Κόκκορας
good ομως καπου διαβασα απο 4 εβδομαμδες εως 2 μηνες για αστραζενεκα,28 μερες για pfizer και 4 εβδομαδες για modenaAwesomatic έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:09Όχι, στο Astra Zeneca κάνουν 3 μήνες μετά τη δεύτερη δόσηΚόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:07δεν εχει και μεγαλη διαφορα ηλικιας η μανα μου από τους φίλους σουπατησιωτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 21:26 Όλοι οι παλιοί συμμαθητές μου με τους οποίους κρατάω επαφή έκαναν το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα.Πολύ φυσικό αφού όλοι την ίδια ηλικία έχουμε 61-62.Μέχρι στιγμής έχουν όλοι επιζήσει αλλά έρχεται η δεύτερη και φαρμακερή δόση.![]()
δεν ισχυουν;
- Awesomatic
Η πληροφορία για 3 μήνες στο εμβόλιο AZ είναι από άτομο που το έκανε και του έκλεισαν τότε το δεύτερο ραντεβού. Για την Moderna επίσης από γνωστό στις 4 εβδομάδες.Κόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:15good ομως καπου διαβασα απο 4 εβδομαμδες εως 2 μηνες για αστραζενεκα,28 μερες για pfizer και 4 εβδομαδες για modenaAwesomatic έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:09Όχι, στο Astra Zeneca κάνουν 3 μήνες μετά τη δεύτερη δόσηΚόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:07
δεν εχει και μεγαλη διαφορα ηλικιας η μανα μου από τους φίλους σου
δεν ισχυουν;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Κόκκορας
οποτε αυτες οι 30 μερες για την μανα μου αναλογουν μαλλον σε κανενα modena ε;Awesomatic έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:17Η πληροφορία για 3 μήνες στο εμβόλιο AZ είναι από άτομο που το έκανε και του έκλεισαν τότε το δεύτερο ραντεβού. Για την Moderna επίσης από γνωστό στις 4 εβδομάδες.Κόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:15good ομως καπου διαβασα απο 4 εβδομαμδες εως 2 μηνες για αστραζενεκα,28 μερες για pfizer και 4 εβδομαδες για modena
δεν ισχυουν;
διαφορετικες εταιρειες δεν βαζουν στις δυο δοσεις;
- Awesomatic
50/50 θα έλεγα με της Pfizer γιατί το μεσημέρι κάποιος έγραψε εδώ στο forum ότι και της Pfizer σε ένα μήνα το κάνουν. Θα τσεκάρω ξανά το διάστημα της Moderna για να γράψω σίγουρα, για της Astra Zeneca όμως το θυμάμαι με πολλή σιγουριά.Κόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:18 οποτε αυτες οι 30 μερες για την μανα μου αναλογουν μαλλον σε κανενα modena ε;
- Κόκκορας
ok ευχαριστω για την πληροφορησηAwesomatic έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:2150/50 θα έλεγα με της Pfizer γιατί το μεσημέρι κάποιος έγραψε εδώ στο forum ότι και της Pfizer σε ένα μήνα το κάνουν. Θα τσεκάρω ξανά το διάστημα της Moderna για να γράψω σίγουρα, για της Astra Zeneca όμως το θυμάμαι με πολλή σιγουριά.Κόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:18 οποτε αυτες οι 30 μερες για την μανα μου αναλογουν μαλλον σε κανενα modena ε;
με ενα μηνα διαφορα εκανε της πφιζερ η γιαγια μου,εκτος αν μου πουλησαν σανο και της δωσαν μοντερνα στη ζουλα 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
ωραια thnx γκομπακι 
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Καταφέρατε να τσακωθείτε και για το εμβόλιο της γρίπης; Ωραίοι.
Btw ούτε εγώ το κάνω.
Αν μου πει η γιατρός μου θα παω
Btw ούτε εγώ το κάνω.
Αν μου πει η γιατρός μου θα παω
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Κόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:18οποτε αυτες οι 30 μερες για την μανα μου αναλογουν μαλλον σε κανενα modena ε;Awesomatic έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:17Η πληροφορία για 3 μήνες στο εμβόλιο AZ είναι από άτομο που το έκανε και του έκλεισαν τότε το δεύτερο ραντεβού. Για την Moderna επίσης από γνωστό στις 4 εβδομάδες.Κόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:15
good ομως καπου διαβασα απο 4 εβδομαμδες εως 2 μηνες για αστραζενεκα,28 μερες για pfizer και 4 εβδομαδες για modena
δεν ισχυουν;
Εκεί που έκλεισες το ραντεβού δεν σου είπαν ποιο εμβόλιο θα κάνουν; Εμένα μου το είπε από την αρχή ο φαρμακοποιός όταν πήγα να κλείσω ραντεβού για τον πατέρα μου
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Κόκκορας
δεν ρωτησεGewponos90 έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:30Κόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:18οποτε αυτες οι 30 μερες για την μανα μου αναλογουν μαλλον σε κανενα modena ε;Awesomatic έγραψε: 02 Απρ 2021, 22:17
Η πληροφορία για 3 μήνες στο εμβόλιο AZ είναι από άτομο που το έκανε και του έκλεισαν τότε το δεύτερο ραντεβού. Για την Moderna επίσης από γνωστό στις 4 εβδομάδες.
Εκεί που έκλεισες το ραντεβού δεν σου είπαν ποιο εμβόλιο θα κάνουν; Εμένα μου το είπε από την αρχή ο φαρμακοποιός όταν πήγα να κλείσω ραντεβού για τον πατέρα μου
την ειπα να ρωτησει
της το στειλαν αυτοματα..μπες κανε επιβεβαιωση απλα της ειπαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 2 Απαντήσεις