Φχαριστώ , αλλά στα 53 πλέον ( από πέρυσι) αποστρατεύτηκα ως έφεδρος υποσμηναγός.zoltan έγραψε: 01 Απρ 2021, 18:36 Τελικά η εφαρμογή ξανάνοιξε. Νομίζω άλλαξε, τώρα συνδέεσαι μέσω taxisnet
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εφαρμογή εφεδρείας του Γ.Ε.Σ
Re: Εφαρμογή εφεδρείας του Γ.Ε.Σ
Μεχρι τα πόσα ετη ειναι ? . φετος εκλεισα 40 . ισως προλαβω να κανω ρολλ δευτερες με το μ113 .
Όλοι παλιοί είστε, εγώ από ότι κατάλαβα είμαι ο πιο νιούφης και με καλούν ακόμα (συν γκατζολάκι άρα διπλό το κακό). 
Πωπωπω τί ανακάλυψα, ψάχνοντας το ΑΣΜ (100. ,ημίιιιιι ανας ,ανας
)
Σχέδια μαθήματος για βολή ΠΑΟ 106 ,τον αριθμό τυφεκίου G3 που παρέλαβα στην ΣΕΑΠ, στοιχεία οπλιτών ....

Σχέδια μαθήματος για βολή ΠΑΟ 106 ,τον αριθμό τυφεκίου G3 που παρέλαβα στην ΣΕΑΠ, στοιχεία οπλιτών ....
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Καλή φάση, επικαιροποίησα τα στοιχεία μου και ειδικά τον τκ που ήταν λάθος τόσον καιρό αλλά καί το βάρος μου. Πάλι καλά που μπαίνω στο φορουμ κι ενημερώνομαι.
Περίεργο μου φαίνεται που δεν προβλήθηκε περισσότερο.
1451 έγραψε: 01 Απρ 2021, 19:29 Καλή φάση, επικαιροποίησα τα στοιχεία μου και ειδικά τον τκ που ήταν λάθος τόσον καιρό αλλά καί το βάρος μου. Πάλι καλά που μπαίνω στο φορουμ κι ενημερώνομαι.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εγώ έλαβα χθες μήνυμα sms από τη ΜΕ στην οποία παρουσιάζομαι σε περίπτωση επιστράτευσης που μου ζητάνε να επικαιροποιήσω τα στοιχεία μου στο efedros ή να τους στείλω email.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 1048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 20 Απαντήσεις