!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η κυβέρνηση ψυχασθενών βγάζει έξω τον κάτα συρροή δολοφόνο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Re: Η κυβέρνηση ψυχασθενών βγάζει έξω τον κάτα συρροή δολοφόνο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Παντως η ευνοικη μεταχειρηση προς τον Κουφοντινα δειχνει οτι οι υποψιες μου οτι ηταν φυτευτος στην 17Ν μαλλον ηταν σωστες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

zteo έγραψε: 03 Αύγ 2018, 19:49 Παντως η ευνοικη μεταχειρηση προς τον Κουφοντινα δειχνει οτι οι υποψιες μου οτι ηταν φυτευτος στην 17Ν μαλλον ηταν σωστες.
φυτευτός?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
zteo

argouen έγραψε: 03 Αύγ 2018, 19:54
zteo έγραψε: 03 Αύγ 2018, 19:49 Παντως η ευνοικη μεταχειρηση προς τον Κουφοντινα δειχνει οτι οι υποψιες μου οτι ηταν φυτευτος στην 17Ν μαλλον ηταν σωστες.
φυτευτός?
Σε καποια απο τα ανταρτικα πολεων οι μυστικες υπηρεσιες φυτευαν ατομα προκειμενου να σμπρωξουν την δραση τους αναλογα που θα ειχαν πολιτικο οφελος.Η θεωρεια μου ειναι οτι τον Κουφοντινα τον βαλανε στις αρχες του 80 για να ελεξουν την 17Ν.Πιστευω οτι αυτος ανατιναξε τον Ξηρο και παρεδωσε την οργανωση στις αρχες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

φυτευτός?
Ποιόν συμφέρει να τον φυτέψουν αν είναι να φάει τόση φυλάκα ;
Αν και ο τρόπος της ανακάλυψης της 17Ν είναι βιαστικά σκηνοθετημένος και ο χρόνος ύποπτος και η ασυλία της πριν τους πιάσουν σκανδαλώδης (όπως κανείς δημοσιοκάφρος δεν θα αναφέρει ποτέ )
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

zteo έγραψε: 03 Αύγ 2018, 20:14
φυτευτός?
Σε καποια απο τα ανταρτικα πολεων οι μυστικες υπηρεσιες φυτευαν ατομα προκειμενου να σμπρωξουν την δραση τους αναλογα που θα ειχαν πολιτικο οφελος.Η θεωρεια μου ειναι οτι τον Κουφοντινα τον βαλανε στις αρχες του 80 για να ελεξουν την 17Ν.Πιστευω οτι αυτος ανατιναξε τον Ξηρο και παρεδωσε την οργανωση στις αρχες.
ΟΚ 18 χρόνια μέσα μπορεί να είναι λίγα για κάποιον που έχει σκοτώσει 10 άτομα, είναι όμως τελείως μαλακία σαν υποχρέωση στα πλαίσια της δουλειάς και μάλιστα για δημόσιο υπάλληλο.
zteo

foscilis έγραψε: 03 Αύγ 2018, 20:20
zteo έγραψε: 03 Αύγ 2018, 20:14

φυτευτός?
ΟΚ 18 χρόνια μέσα μπορεί να είναι λίγα για κάποιον που έχει σκοτώσει 10 άτομα, είναι όμως τελείως μαλακία σαν υποχρέωση στα πλαίσια της δουλειάς και μάλιστα για δημόσιο υπάλληλο.
Οι πρακτορες δεν ειναι ΔΥ και εννιοτε δεν ελεγχοντε και απολυτα απο τις υπηρεσιες τους.Μπορει καποια χρονικη στιγμη να ξεφυγε απο τον ελεγχο τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Δε μας χέζει κι αυτός, ούτε μέχρι τις επόμενες διακοπές δε μπορούν να κάνουν σχέδια και μεθόδευσαν 15 χρόνια αποφυλάκιση;
Άβαταρ μέλους
Pussy Wagon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pussy Wagon »

Η δικαστική εξουσία απεφάνθη και εσείς βρίζετε την εκτελεστική; :smt005:
Ο Κουφοντίνας πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις. Για αυτό και έκανε αίτηση, και μεταφέρθηκε. Όπως ισχύει και για άλλο κρατούμενο. ΔΕΝ θέλει να μετανιώσει. Ε, και; Τι να τον κάνουμε; να τον βράσουμε σε καζάνι; Η μετάνοια είναι προϋπόθεση; για τι; μετρά [σε βαθμίδες] το μέγεθος του γλειψίματος του δικαστικού κατεστημένο; Αυτά [ η μετάνοια] θα είχε ισχύ, όταν θα έχουμε δίκαιο νομικό σύστημα. Νέτα- Σκέτα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Pussy Wagon έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:21 Η δικαστική εξουσία απεφάνθη και εσείς βρίζετε την εκτελεστική; :smt005:
το υπουργείο δικαιοσύνης απεφάνθη

ξεκάθαρα πολιτική απόφαση
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Pussy Wagon έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:21 Η δικαστική εξουσία απεφάνθη και εσείς βρίζετε την εκτελεστική; :smt005:
Ο Κουφοντίνας πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις. Για αυτό και έκανε αίτηση, και μεταφέρθηκε. Όπως ισχύει και για άλλο κρατούμενο. ΔΕΝ θέλει να μετανιώσει. Ε, και; Τι να τον κάνουμε; να τον βράσουμε σε καζάνι; Η μετάνοια είναι προϋπόθεση; για τι; μετρά [σε βαθμίδες] το μέγεθος του γλειψίματος του δικαστικού κατεστημένο; Αυτά [ η μετάνοια] θα είχε ισχύ, όταν θα έχουμε δίκαιο νομικό σύστημα. Νέτα- Σκέτα.

μπετονιερρες

μπετατζήδες ειδος προς εξαφανισιν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 03 Αύγ 2018, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πάλι καλά να λέτε, που δεν πέρασε από το πειθαρχικό της συντεχνίας πολιτικών κρατούμενων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Pussy Wagon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pussy Wagon »

Lugozzi έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:27

Εντάξει, οι φασίστες σαν του λόγου σου θα ήθελαν να είχε σταλεί στο γκουαντάναμο και να του κάνουν κάθε μέρα εικονικό πνιγμό.

Για κακή σου τύχη ζεις σε μια δημοκρατική χώρα όπου λαμβάνονται υπόψιν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Κουφοντίνας δικαιούνταν σύμφωνα με τον νόμο να μεταφερθεί, ποιος είσαι εσύ που θα του το απαγορεύσει;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Pussy Wagon έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:37
Lugozzi έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:27

Εντάξει, οι φασίστες σαν του λόγου σου θα ήθελαν να είχε σταλεί στο γκουαντάναμο και να του κάνουν κάθε μέρα εικονικό πνιγμό.

Για κακή σου τύχη ζεις σε μια δημοκρατική χώρα όπου λαμβάνονται υπόψιν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Κουφοντίνας δικαιούνταν σύμφωνα με τον νόμο να μεταφερθεί, ποιος είσαι εσύ που θα του το απαγορεύσει;
χέσε μας ρε μητσοκόλια

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Δεν θα είναι έτοιμος για αποφυλάκιση πριν την κυβέρνηση της δεξιάς. Ο κούλης θα τον τυλίξει σε μια κόλα χαρτί με σκηνικά τύπου σοτ κόλερ. Δεν θα ξαναδεί το φως του ήλιου χωρίς συρματόπλεγμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”