!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβέρνηση ψυχασθενών βγάζει έξω τον κάτα συρροή δολοφόνο
Re: Η κυβέρνηση ψυχασθενών βγάζει έξω τον κάτα συρροή δολοφόνο
Παντως η ευνοικη μεταχειρηση προς τον Κουφοντινα δειχνει οτι οι υποψιες μου οτι ηταν φυτευτος στην 17Ν μαλλον ηταν σωστες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
φυτευτός?zteo έγραψε: 03 Αύγ 2018, 19:49 Παντως η ευνοικη μεταχειρηση προς τον Κουφοντινα δειχνει οτι οι υποψιες μου οτι ηταν φυτευτος στην 17Ν μαλλον ηταν σωστες.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Σε καποια απο τα ανταρτικα πολεων οι μυστικες υπηρεσιες φυτευαν ατομα προκειμενου να σμπρωξουν την δραση τους αναλογα που θα ειχαν πολιτικο οφελος.Η θεωρεια μου ειναι οτι τον Κουφοντινα τον βαλανε στις αρχες του 80 για να ελεξουν την 17Ν.Πιστευω οτι αυτος ανατιναξε τον Ξηρο και παρεδωσε την οργανωση στις αρχες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ποιόν συμφέρει να τον φυτέψουν αν είναι να φάει τόση φυλάκα ;
Αν και ο τρόπος της ανακάλυψης της 17Ν είναι βιαστικά σκηνοθετημένος και ο χρόνος ύποπτος και η ασυλία της πριν τους πιάσουν σκανδαλώδης (όπως κανείς δημοσιοκάφρος δεν θα αναφέρει ποτέ )
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ΟΚ 18 χρόνια μέσα μπορεί να είναι λίγα για κάποιον που έχει σκοτώσει 10 άτομα, είναι όμως τελείως μαλακία σαν υποχρέωση στα πλαίσια της δουλειάς και μάλιστα για δημόσιο υπάλληλο.zteo έγραψε: 03 Αύγ 2018, 20:14Σε καποια απο τα ανταρτικα πολεων οι μυστικες υπηρεσιες φυτευαν ατομα προκειμενου να σμπρωξουν την δραση τους αναλογα που θα ειχαν πολιτικο οφελος.Η θεωρεια μου ειναι οτι τον Κουφοντινα τον βαλανε στις αρχες του 80 για να ελεξουν την 17Ν.Πιστευω οτι αυτος ανατιναξε τον Ξηρο και παρεδωσε την οργανωση στις αρχες.
Οι πρακτορες δεν ειναι ΔΥ και εννιοτε δεν ελεγχοντε και απολυτα απο τις υπηρεσιες τους.Μπορει καποια χρονικη στιγμη να ξεφυγε απο τον ελεγχο τους.foscilis έγραψε: 03 Αύγ 2018, 20:20ΟΚ 18 χρόνια μέσα μπορεί να είναι λίγα για κάποιον που έχει σκοτώσει 10 άτομα, είναι όμως τελείως μαλακία σαν υποχρέωση στα πλαίσια της δουλειάς και μάλιστα για δημόσιο υπάλληλο.zteo έγραψε: 03 Αύγ 2018, 20:14Σε καποια απο τα ανταρτικα πολεων οι μυστικες υπηρεσιες φυτευαν ατομα προκειμενου να σμπρωξουν την δραση τους αναλογα που θα ειχαν πολιτικο οφελος.Η θεωρεια μου ειναι οτι τον Κουφοντινα τον βαλανε στις αρχες του 80 για να ελεξουν την 17Ν.Πιστευω οτι αυτος ανατιναξε τον Ξηρο και παρεδωσε την οργανωση στις αρχες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δε μας χέζει κι αυτός, ούτε μέχρι τις επόμενες διακοπές δε μπορούν να κάνουν σχέδια και μεθόδευσαν 15 χρόνια αποφυλάκιση;argouen έγραψε: 03 Αύγ 2018, 20:44 Από το '03 έως το '18: Βήμα-βήμα η μεθόδευση της αποφυλάκισης Κουφοντίνα
- Pussy Wagon
Η δικαστική εξουσία απεφάνθη και εσείς βρίζετε την εκτελεστική;
Ο Κουφοντίνας πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις. Για αυτό και έκανε αίτηση, και μεταφέρθηκε. Όπως ισχύει και για άλλο κρατούμενο. ΔΕΝ θέλει να μετανιώσει. Ε, και; Τι να τον κάνουμε; να τον βράσουμε σε καζάνι; Η μετάνοια είναι προϋπόθεση; για τι; μετρά [σε βαθμίδες] το μέγεθος του γλειψίματος του δικαστικού κατεστημένο; Αυτά [ η μετάνοια] θα είχε ισχύ, όταν θα έχουμε δίκαιο νομικό σύστημα. Νέτα- Σκέτα.
Ο Κουφοντίνας πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις. Για αυτό και έκανε αίτηση, και μεταφέρθηκε. Όπως ισχύει και για άλλο κρατούμενο. ΔΕΝ θέλει να μετανιώσει. Ε, και; Τι να τον κάνουμε; να τον βράσουμε σε καζάνι; Η μετάνοια είναι προϋπόθεση; για τι; μετρά [σε βαθμίδες] το μέγεθος του γλειψίματος του δικαστικού κατεστημένο; Αυτά [ η μετάνοια] θα είχε ισχύ, όταν θα έχουμε δίκαιο νομικό σύστημα. Νέτα- Σκέτα.
το υπουργείο δικαιοσύνης απεφάνθηPussy Wagon έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:21 Η δικαστική εξουσία απεφάνθη και εσείς βρίζετε την εκτελεστική;![]()
ξεκάθαρα πολιτική απόφαση
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Pussy Wagon έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:21 Η δικαστική εξουσία απεφάνθη και εσείς βρίζετε την εκτελεστική;![]()
μπετονιερρες
μπετατζήδες ειδος προς εξαφανισιν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 03 Αύγ 2018, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Πάλι καλά να λέτε, που δεν πέρασε από το πειθαρχικό της συντεχνίας πολιτικών κρατούμενων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Pussy Wagon
Εντάξει, οι φασίστες σαν του λόγου σου θα ήθελαν να είχε σταλεί στο γκουαντάναμο και να του κάνουν κάθε μέρα εικονικό πνιγμό.Lugozzi έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:27το υπουργείο δικαιοσύνης απεφάνθηPussy Wagon έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:21 Η δικαστική εξουσία απεφάνθη και εσείς βρίζετε την εκτελεστική;![]()
Για κακή σου τύχη ζεις σε μια δημοκρατική χώρα όπου λαμβάνονται υπόψιν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ο Κουφοντίνας δικαιούνταν σύμφωνα με τον νόμο να μεταφερθεί, ποιος είσαι εσύ που θα του το απαγορεύσει;
- Otto Weininger
χέσε μας ρε μητσοκόλιαPussy Wagon έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:37Εντάξει, οι φασίστες σαν του λόγου σου θα ήθελαν να είχε σταλεί στο γκουαντάναμο και να του κάνουν κάθε μέρα εικονικό πνιγμό.Lugozzi έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:27το υπουργείο δικαιοσύνης απεφάνθηPussy Wagon έγραψε: 03 Αύγ 2018, 21:21 Η δικαστική εξουσία απεφάνθη και εσείς βρίζετε την εκτελεστική;![]()
Για κακή σου τύχη ζεις σε μια δημοκρατική χώρα όπου λαμβάνονται υπόψιν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ο Κουφοντίνας δικαιούνταν σύμφωνα με τον νόμο να μεταφερθεί, ποιος είσαι εσύ που θα του το απαγορεύσει;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν θα είναι έτοιμος για αποφυλάκιση πριν την κυβέρνηση της δεξιάς. Ο κούλης θα τον τυλίξει σε μια κόλα χαρτί με σκηνικά τύπου σοτ κόλερ. Δεν θα ξαναδεί το φως του ήλιου χωρίς συρματόπλεγμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-