Από βίτσιο και για να σας ταλαιπωρώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιασθέντες Ιδρυματικοί / phorum.com.gr
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβολιασθέντες Ιδρυματικοί / phorum.com.gr
Νεαρή κοπέλα είναι, τι περιμένεις; Δεν είναι παράξενο να έχει ακανόνιστο κύκλο και δύο φορές περίοδο μέσα σε ένα μήνα.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:31 Πριν "κλείσουμε" , έρχεται μαθήτρια Β' Γυμνασίου ." Κύριε , έχω περίοδο", απάντηση Στύγιου: " 2 φορές στον ίδιο μήνα;" Φυσικά δεν εδόθη άδεια.
Προκαλεί θλίψη η αυθάδεια σου και η αμορφωσιά σου. Κρίμα που είσαι παιδαγωγός.
- Cecily Anne
Eν τω μεταξύ κατά μέσο όρο μπορεί να συμπέσει περίοδο στον ίδιο μήνα για όσες έχουν κύκλο 26-29 ημερών, σχεδόν του μέσου όρου δηλαδή. Έπρεπε να είχες εμένα να σου βγάλω τη σερβιέτα να στην κάνω γραμματόσημο στο μέτωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 30 Μαρ 2021, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και σε άλλες καθηγήτριες επανειλημμένα . Βλάκα, γω χαζός δεν είμαιxioni έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:00Νεαρή κοπέλα είναι, τι περιμένεις; Δεν είναι παράξενο να έχει ακανόνιστο κύκλο και δύο φορές περίοδο μέσα σε ένα μήνα.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:31 Πριν "κλείσουμε" , έρχεται μαθήτρια Β' Γυμνασίου ." Κύριε , έχω περίοδο", απάντηση Στύγιου: " 2 φορές στον ίδιο μήνα;" Φυσικά δεν εδόθη άδεια.
Σατανα!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Οργισμένος
Yparxoyn σερβιετες, ταμπον, ντεπον, ιμπουπροφεν κτλ.Cecily Anne έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:08 Eν τω μεταξύ κατά μέσο όρο μπορεί να συμπέσει περίοδο στον ίδιο μήνα για όσες έχουν κύκλο 26-29 ημερών, σχεδόν του μέσου όρου δηλαδή. Έπρεπε να είχες εμένα να σου βγάλω τη σερβιέτα να στην κάνω γραμματόσημο στο μέτωπο.
ΑΝτε ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ μιλατε για ισοτητα φυλων και με την παραμικρη ευκαιρια κανετε τα γλυκα ματια σε γλοιωδεις προισταμενους, χρησιμοποιειτε απιθανες δικαιολογιες οπως η περιοδος για να αποφευγετε δουλειες που σας εχουν ανατεθει, κτλ κτλ.
Η ντροπη του γυναικειου φυλου ρε πουστη μου...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Cecily Anne
Επίσης υπάρχουν υποτασικές, κοπέλες με χαμηλό αιματοκρίτη, κοπέλες με δυσμηνόρροια, κλπ, οπότε δε θα κάτσω να ασχολούμαι με το κάθε γίδι που έχει άποψη.Οργισμένος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:27Yparxoyn σερβιετες, ταμπον, ντεπον, ιμπουπροφεν κτλ.Cecily Anne έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:08 Eν τω μεταξύ κατά μέσο όρο μπορεί να συμπέσει περίοδο στον ίδιο μήνα για όσες έχουν κύκλο 26-29 ημερών, σχεδόν του μέσου όρου δηλαδή. Έπρεπε να είχες εμένα να σου βγάλω τη σερβιέτα να στην κάνω γραμματόσημο στο μέτωπο.
ΑΝτε ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ μιλατε για ισοτητα φυλων και με την παραμικρη ευκαιρια κανετε τα γλυκα ματια σε γλοιωδεις προισταμενους, χρησιμοποιειτε απιθανες δικαιολογιες οπως η περιοδος για να αποφευγετε δουλειες που σας εχουν ανατεθει, κτλ κτλ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άστο, δεν το μαζεύεις. Τυπικός κομπλεξάκιας είσαι. Καλά σου τα λέει η Cecily Anne και κρίμα στους μαθητές σου.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:12Και σε άλλες καθηγήτριες επανειλημμένα . Βλάκα, γω χαζός δεν είμαιxioni έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:00Νεαρή κοπέλα είναι, τι περιμένεις; Δεν είναι παράξενο να έχει ακανόνιστο κύκλο και δύο φορές περίοδο μέσα σε ένα μήνα.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:31 Πριν "κλείσουμε" , έρχεται μαθήτρια Β' Γυμνασίου ." Κύριε , έχω περίοδο", απάντηση Στύγιου: " 2 φορές στον ίδιο μήνα;" Φυσικά δεν εδόθη άδεια.
Προκαλεί θλίψη η αυθάδεια σου και η αμορφωσιά σου. Κρίμα που είσαι παιδαγωγός.![]()
Κι άλλος βλάκας.Οργισμένος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:27Yparxoyn σερβιετες, ταμπον, ντεπον, ιμπουπροφεν κτλ.Cecily Anne έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:08 Eν τω μεταξύ κατά μέσο όρο μπορεί να συμπέσει περίοδο στον ίδιο μήνα για όσες έχουν κύκλο 26-29 ημερών, σχεδόν του μέσου όρου δηλαδή. Έπρεπε να είχες εμένα να σου βγάλω τη σερβιέτα να στην κάνω γραμματόσημο στο μέτωπο.
- Οργισμένος
Ναι οταν τσουζει η αληθεια ξεχναμε τα οποια ανοητα ουτως ή αλλως επιχειρηματα και το ριχνουμε στο βρισιδι.xioni έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:30Κι άλλος βλάκας.Οργισμένος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:27Yparxoyn σερβιετες, ταμπον, ντεπον, ιμπουπροφεν κτλ.Cecily Anne έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:08 Eν τω μεταξύ κατά μέσο όρο μπορεί να συμπέσει περίοδο στον ίδιο μήνα για όσες έχουν κύκλο 26-29 ημερών, σχεδόν του μέσου όρου δηλαδή. Έπρεπε να είχες εμένα να σου βγάλω τη σερβιέτα να στην κάνω γραμματόσημο στο μέτωπο.
Κλασσικη αντιδραση αμορφωτου διποδου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
xioni έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:00Νεαρή κοπέλα είναι, τι περιμένεις; Δεν είναι παράξενο να έχει ακανόνιστο κύκλο και δύο φορές περίοδο μέσα σε ένα μήνα.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:31 Πριν "κλείσουμε" , έρχεται μαθήτρια Β' Γυμνασίου ." Κύριε , έχω περίοδο", απάντηση Στύγιου: " 2 φορές στον ίδιο μήνα;" Φυσικά δεν εδόθη άδεια.
Για να σε αποτελειώσω ,ήμουν και 4 χρόνια διευθυντής Γυμνασίου.
Εντάξει, δεν υπάρχεις. Από τον Στύγιο που δεν έδωσε άδεια στο κοριτσάκι έφτασες να μιλάς για ισότητα και ντροπή του γυναικείου φύλου και απορείς που σε είπα βλάκα; Βλάκας με περικεφαλαία είσαι.Οργισμένος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:33Ναι οταν τσουζει η αληθεια ξεχναμε τα οποια ανοητα ουτως ή αλλως επιχειρηματα και το ριχνουμε στο βρισιδι.xioni έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:30Κι άλλος βλάκας.Οργισμένος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:27
Yparxoyn σερβιετες, ταμπον, ντεπον, ιμπουπροφεν κτλ.
xioni έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:37Εντάξει, δεν υπάρχεις. Από τον Στύγιο που δεν έδωσε άδεια στο κοριτσάκι έφτασες να μιλάς για ισότητα και ντροπή του γυναικείου φύλου και απορείς που σε είπα βλάκα; Βλάκας με περικεφαλαία είσαι.Οργισμένος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:33Ναι οταν τσουζει η αληθεια ξεχναμε τα οποια ανοητα ουτως ή αλλως επιχειρηματα και το ριχνουμε στο βρισιδι.
Και έπραξε πολύ καλά και το αναγνώρισαν ΟΛΟΙ.
-
stergiosbik
Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:31 Πριν "κλείσουμε" , έρχεται μαθήτρια Β' Γυμνασίου ." Κύριε , έχω περίοδο", απάντηση Στύγιου: " 2 φορές στον ίδιο μήνα;" Φυσικά δεν εδόθη άδεια.
Έπρεπε να της πεις "Στην πουτανα,πουτανιες";
Ούτε στην γυμναστική δεν μας έδιναν άδεια σε τέτοια περίσταση. Καλά, αν υπήρχε δυσμηνόρροια, υπήρχε διάγνωση και στα 80ς. Ίσα ίσα που πρέπει να γυμνάζονται οι κοιλιακοί μύες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 2236 Απαντήσεις