Πιθανότατα ειναι πολλοί αυτοί που ειναι στην λιςτα και δεν θέλουν να το κάνουν οποτε ειδοποιούνται άλλες ομάδες...NewModelArmy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:13 Εχω συγγενη εκπαιδευτικό κατω απο 40 που ηταν ο μόνος από ολους τους καθηγητές του γυμνασιου που δηλωσε για τη λίστα αναμονης. Η δικαιολογία ηταν οτι δεν θελουν το μπρεξιτοεμβολιο. Ειναι πολλοί οι Στυγιοι εκει εξω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιασθέντες Ιδρυματικοί / phorum.com.gr
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Εμβολιασθέντες Ιδρυματικοί / phorum.com.gr
Παρατηρητής...
-
stergiosbik
Γω παντως στο νοσοκομειο δεν θα ρθω για επισκεπτηριο μολις κολλησεις.Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:17NewModelArmy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:13 Εχω συγγενη εκπαιδευτικό κατω απο 40 που ηταν ο μόνος από ολους τους καθηγητές του γυμνασιου που δηλωσε για τη λίστα αναμονης. Η δικαιολογία ηταν οτι δεν θελουν το μπρεξιτοεμβολιο. Ειναι πολλοί οι Στυγιοι εκει εξω.
![]()
![]()
Μιλημενα ξηγημενα !
Δεν είμαι υποχρεωμένος ούτε βιολογικά ως υπερτασικός - έχω ξαναγράψει ότι αναγκάστηκα ν' αλλάξω αγωγή διότι είχα παρενέργειες από αντιϋπερτασικά - ούτε θρησκευτικά, αντίκειμαι ,δεν είμαι βόδι να με "μαρκάρουν". Συνταγματικό δικαίωμα μου ( ακόμα) είναι ν' αρνηθώ. Ναι, σελφ τεστ να κάνω όσα θέλουν κι αν βρεθώ θετικός, να με στείλουν σπίτι μου ή σε άδεια άνευ αποδοχών.Beria έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:17ρεπαπαρα Στυγιε εάν εμφανιστεί γονιός που μάθει ότι δεν έκανες το εμβόλιο ενώ ήσουν ηθικά υποχρεωμένος και σε χορέψει στο ταψί, νομίζεις ότι θα σε υπερασπιστεί κανείς;
Ο ΚουγιαςBeria έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:17ρεπαπαρα Στυγιε εάν εμφανιστεί γονιός που μάθει ότι δεν έκανες το εμβόλιο ενώ ήσουν ηθικά υποχρεωμένος και σε χορέψει στο ταψί, νομίζεις ότι θα σε υπερασπιστεί κανείς;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Βασίλη με λένε, όχι Ιωάννη Πρόδρομο .
Ωιμέ ,μετά έχω σίγουρη τη μπουζού
Σοβαρά ρε μεγάλε ; Άντε παίξε παραπέρα ούγκανε που θα μιλήσεις για καθηγητές με 26 μαθητές στην τάξη!! 1 χρόνο τώρα έχουμε εκπαιδεύσει μέχρι.. και τα θρανία σε μέτρα προφύλαξης.Davidian έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:16Εντωμεταξυ δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι γιατροί η νοσηλευτές που δεν υπάρχουν εφεδρείες κ το κράτος είναι υποχρεωμένο να κάνει τα στραβά μάτια. Είναι η απόλυτη πλεμπα, ο απόπατος της κοινωνίας, κ περιμενουν χιλιάδες από πισω να παρουν τη θέση τους.NewModelArmy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:13 Εχω συγγενη εκπαιδευτικό κατω απο 40 που ηταν ο μόνος από ολους τους καθηγητές του γυμνασιου που δηλωσε για τη λίστα αναμονης. Η δικαιολογία ηταν οτι δεν θελουν το μπρεξιτοεμβολιο. Ειναι πολλοί οι Στυγιοι εκει εξω.
Τουλάχιστον συμφωνείς ότι είστε απόλυτα αναλώσιμοι?Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:59Σοβαρά ρε μεγάλε ; Άντε παίξε παραπέρα ούγκανε που θα μιλήσεις για καθηγητές με 26 μαθητές στην τάξη!! 1 χρόνο τώρα έχουμε εκπαιδεύσει μέχρι.. και τα θρανία σε μέτρα προφύλαξης.Davidian έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:16Εντωμεταξυ δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι γιατροί η νοσηλευτές που δεν υπάρχουν εφεδρείες κ το κράτος είναι υποχρεωμένο να κάνει τα στραβά μάτια. Είναι η απόλυτη πλεμπα, ο απόπατος της κοινωνίας, κ περιμενουν χιλιάδες από πισω να παρουν τη θέση τους.NewModelArmy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:13 Εχω συγγενη εκπαιδευτικό κατω απο 40 που ηταν ο μόνος από ολους τους καθηγητές του γυμνασιου που δηλωσε για τη λίστα αναμονης. Η δικαιολογία ηταν οτι δεν θελουν το μπρεξιτοεμβολιο. Ειναι πολλοί οι Στυγιοι εκει εξω.
Ναι ,σ' αυτό έχεις δίκιο. Δε μπορείς όμως να τη λες ξεκάρφωτα σε εκπαιδευτικό τάξης με 23 χρόνια υπηρεσία.Davidian έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:08Τουλάχιστον συμφωνείς ότι είστε απόλυτα αναλώσιμοι?Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:59Σοβαρά ρε μεγάλε ; Άντε παίξε παραπέρα ούγκανε που θα μιλήσεις για καθηγητές με 26 μαθητές στην τάξη!! 1 χρόνο τώρα έχουμε εκπαιδεύσει μέχρι.. και τα θρανία σε μέτρα προφύλαξης.Davidian έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:16
Εντωμεταξυ δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι γιατροί η νοσηλευτές που δεν υπάρχουν εφεδρείες κ το κράτος είναι υποχρεωμένο να κάνει τα στραβά μάτια. Είναι η απόλυτη πλεμπα, ο απόπατος της κοινωνίας, κ περιμενουν χιλιάδες από πισω να παρουν τη θέση τους.
Σήμερα είχα 2η,3η, ...3 ώρες κενό και έχω και 7η . Για να μην απορήσετε πως γράφω στο φόρουμ.
Έχω νοσηλευτεί στο Γενικό 3 μέρες με 23 και 15 πίεση και με 2Χ2 μπουκάλες στο σταντ.Δε με τρομάζεις..stergiosbik έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:23Γω παντως στο νοσοκομειο δεν θα ρθω για επισκεπτηριο μολις κολλησεις.Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:17NewModelArmy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:13 Εχω συγγενη εκπαιδευτικό κατω απο 40 που ηταν ο μόνος από ολους τους καθηγητές του γυμνασιου που δηλωσε για τη λίστα αναμονης. Η δικαιολογία ηταν οτι δεν θελουν το μπρεξιτοεμβολιο. Ειναι πολλοί οι Στυγιοι εκει εξω.
![]()
![]()
Μιλημενα ξηγημενα !
65 χρονών χωρίς υποκείμενα 9η μέρα σε άθλια ψυχική κατάσταση παλεύει λεπτό-λεπτό να αποφύγει τη διασωλήνωση.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 14:52Έχω νοσηλευτεί στο Γενικό 3 μέρες με 23 και 15 πίεση και με 2Χ2 μπουκάλες στο σταντ.Δε με τρομάζεις..stergiosbik έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:23Γω παντως στο νοσοκομειο δεν θα ρθω για επισκεπτηριο μολις κολλησεις.
Μιλημενα ξηγημενα !
Δεν είναι αστείο.
Εμβολιαστείτε.
Γω είμαι σχεδόν ευπαθής ομάδα. Δε λέει ρε φίλε να εμβολιαστώ και να "φύγω" από τυχούσες παρενέργειες .dotcom έγραψε: 30 Μαρ 2021, 14:5965 χρονών χωρίς υποκείμενα 9η μέρα σε άθλια ψυχική κατάσταση παλεύει λεπτό-λεπτό να αποφύγει τη διασωλήνωση.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 14:52Έχω νοσηλευτεί στο Γενικό 3 μέρες με 23 και 15 πίεση και με 2Χ2 μπουκάλες στο σταντ.Δε με τρομάζεις..stergiosbik έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:23
Γω παντως στο νοσοκομειο δεν θα ρθω για επισκεπτηριο μολις κολλησεις.
Μιλημενα ξηγημενα !
Δεν είναι αστείο.
Εμβολιαστείτε.
Ρώτα το γιατρό σου για το εμβόλιο...Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:03Γω είμαι σχεδόν ευπαθής ομάδα. Δε λέει ρε φίλε να εμβολιαστώ και να "φύγω" από τυχούσες παρενέργειες .dotcom έγραψε: 30 Μαρ 2021, 14:5965 χρονών χωρίς υποκείμενα 9η μέρα σε άθλια ψυχική κατάσταση παλεύει λεπτό-λεπτό να αποφύγει τη διασωλήνωση.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 14:52
Έχω νοσηλευτεί στο Γενικό 3 μέρες με 23 και 15 πίεση και με 2Χ2 μπουκάλες στο σταντ.Δε με τρομάζεις..
Δεν είναι αστείο.
Εμβολιαστείτε.
Να ξέρεις πάντως ότι η νοσηλεία είναι βάσανο και για τους γύρω σου (χωρίς να συγκρίνεται με αυτά που περνάει ο άρρωστος).
0 επαφή,1 λεπτό ενημέρωση κάθε 24 ώρες και ελπίζεις να μπορεί διαβάσει κάποια στιγμή τα μυνήματα που στέλνεις
Πριν "κλείσουμε" , έρχεται μαθήτρια Β' Γυμνασίου ." Κύριε , έχω περίοδο", απάντηση Στύγιου: " 2 φορές στον ίδιο μήνα;" Φυσικά δεν εδόθη άδεια.
Απορω,πως γραφεις στο Φορουμ.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:13Ναι ,σ' αυτό έχεις δίκιο. Δε μπορείς όμως να τη λες ξεκάρφωτα σε εκπαιδευτικό τάξης με 23 χρόνια υπηρεσία.Davidian έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:08Τουλάχιστον συμφωνείς ότι είστε απόλυτα αναλώσιμοι?Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:59
Σοβαρά ρε μεγάλε ; Άντε παίξε παραπέρα ούγκανε που θα μιλήσεις για καθηγητές με 26 μαθητές στην τάξη!! 1 χρόνο τώρα έχουμε εκπαιδεύσει μέχρι.. και τα θρανία σε μέτρα προφύλαξης.
Σήμερα είχα 2η,3η, ...3 ώρες κενό και έχω και 7η . Για να μην απορήσετε πως γράφω στο φόρουμ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 2236 Απαντήσεις